• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
شبدیز خوبه از نظر قیمت ولی کیفیتش رو تضمین نمیکنم!
از شرکت های دیگه خبری ندارم

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فقط برای آرامش یافتن بیشتر شما عزیزان!! عرض کنم که این متن چت من با یکی از دوستام هست که به تازگی به یکی از کشور های آسیای شرقی رفتن!
ببینید ما واسه 64 و 128و 256 داریم له له میزنیم ولی ...

http://************/files/5uz27bk0jwsu5500nv9f.png

بله ، طبیعی هست که حتی کشورهای آسیای شرقی قابل مقایسه با یک کشور تحریم شده نیستند البته جالب تر اینجاست که این دوستان (مجلس 8) و غیره تازه ارزش کامپیوتر را فهمیدن و به قول معروف قبولش کردن! البته برای پذیرفتن بازهم خیلی دیر پیشقدم شدن چون که دیگه عصر اطلاعات و کامپیوتر نیز در حال تمام شدن هست و عصر بعدی داره می آد این ها هر چیزی که می گذره تازه به فکرش می افتن...
همین مخابرات برای سرویس دادن اینترنت به مناطق مختلف کشور هنوز بصورت ضربتی عمل نکرده ، آنوقت دم از رای گیری و ثبت نام های اینترنتی می زنن ... من به همه این رفقا قول می دم که با این همه جوان ایرانی علاقمند به اینترنت با یک سرمایه گذاری به مراتب کمتر از کشورهای دیگر می توانند یک ماهه کل کشور را wimax بدن.. ولی این رفقا جوانان را که بزرگترین سرمایه کشور هستند نادیده گرفته اند و بعداً عواقبش را می فهمند ... بستر رشد اینترنت در ایران واقعاً 0 هست.. جاییکه در کشورهای دیگر اینترنت کابلی ، ای دی اس ال ، ماهواره ، VDSL و فیبر نوری قابل انتخاب است اینجا باید منتظر یک شبکه مخابراتی ضعیف بود که حتی از تاریخ دقیق برنامه ها خود مطلع نیستند ...
تمام مردم ایران ، آنها که می فهمند جز آه و افسوس چاره ای ندارند...
شاید تنها امید و هنر ایرانی گذر از محدودیت های این مرز و بوم است شاید استفاده از *** او را از قید و بندها رها سازد...

hamid415

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پشتیبانی شون چطوره ؟؟؟

سایت برای کنترل ترافیک ماهیانه داره ؟؟

منم می خوام سرویسمو عوض کنم این شبدیز پدرمو در آورده

پشتیبانیش خوبه ، سایتو نمیدونم باید تست کنی.

ولی با همین سرعتی که گفتم یعنی متوسط 50k دانلود بدون ترافیک ماهیانه ماهی 30,000 تومان که نسبت به بقیه با این سرعت خوبه البته ناگفته نمونه که بیشتر مواقع سرعت روی 80k-70k میره.

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پشتیبانیش خوبه ، سایتو نمیدونم باید تست کنی.

ولی با همین سرعتی که گفتم یعنی متوسط 50k دانلود بدون ترافیک ماهیانه ماهی 30,000 تومان که نسبت به بقیه با این سرعت خوبه البته ناگفته نمونه که بیشتر مواقع سرعت روی 80k-70k میره.

زحمت بکش تلفن یا آدرس شرکت رو بگو

خیلی ممنون

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها سرويس *** دارم پر سرعت و با پهناي باند نا محدود

از اينتر نت بدون محدوديت لذت ببريد

بسيارمناسب براي سرويسهاي ADSL , dialup

1 ماه امتحان كنيد حتما مشتري ميشين ;)

www.karajvpn1.blogfa.com
دوست عزیز این پست چه ربطی به موضوع این تاپیک داشت ؟؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستانی که از دنیانت استفاده می کنن می خوام ببینم تو این 4 ساعت یعنی 3-7 که حجم ترافیک free هست متوسط سرعت دانلود چقدره؟
یعنی می شه تو این 4 ساعت یه فیلم 700 megi گرفت البته بدون استفاده از نرم افزارهایی مثل IDA و... ؟:lol:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
کسانی که از دنیا نت سرویس گرفتن تنظیماتش برای کانکت شدن چه جوریه؟

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
الان گمان می‌کنم یک ماهی می‌شه که من از شبدیز سرویس گرفته‌ام. خیلی زودتر از این می‌خواستم بیام و فیدبک بذارم این‌جا، اما هم وقت نکردم که بنویسم و هم یه مقدار تنبلی کردم!
بگذریم.
اول کار شروع خوبی نداشتیم. چون بعد از یک هفته که قرار بود به من اطلاع بدن و برای نصب بیان، این کار رو نکردن و من خودم تماس گرفتم. بعد هم مجبور شدم 4-5 بار مجدداً تماس بگیرم، تا نهایتاً بصورت تلفنی کار نصب انجام شد - مودم رو خودم از قبل داشتم - و من دریافت سرویسم رو شروع کردم.
سرویسی که من گرفتم 128 نامحدوده. چون می‌خواستم خیالم از بابت دانلود راحت باشه. سقف پهنای باند هم در حد 13.57 KB/s تنظیم شده و بدون در نظر گرفتن نوسانات معمول از این بیشتر نمی‌شه. اما حقیقتاً باید گفت از این کمتر هم نمی‌شه!
همون طور که دوستان دیگه‌ای هم اشاره کرده بودن، شبدیز برای کسانی که زیاد دانلود می‌کنن واقعاً ایده‌آله. نمی‌گم قطعی سرویس ندارن، یا هیچ وقت سرعت‌شون از این کمتر نمی‌شه. اما برای منی که خودم کار ارائه اینترنت در سطح کلان کرده‌ام، کیفیت سرویس در حد بسیار قابل قبولیه. نمره این قسمت 9.5 از 10.
باز همون طور که دیگران اشاره کرده بودن، http شبدیز مثل دانلودش نیست. حدس من اینه که ممکنه به سروری که کار فیلترینگ رو انجام می‌ده مربوط باشه. اون نمایش صفحات رو یه مقدار کند می‌کنه. اما با این‌حال با اون دوستان موافق هم نیستم که فاجعه‌س. نه، به نظر من در حد خوبی هست. نمره این قسمت 8 از 10.
من اما با یه چیزای دیگه‌ای یه مقدار مشکل دارم. مثلاً Yahoo Messenger ممکنه بارها نیاز به Try Again داشته باشه تا Login کنه. و یا Outlook من که از سرویس POP3 استفاده می‌کنه، برای این‌که ایمیل‌هام رو بیاره، خیلی کندتر از چیزی هست که باید باشه. اما راستش اگه الان نماینده اون شرکت به من اعتراض کنه، حق رو به اون می‌دم، چون تا حالا حتی یه بار هم در این مورد، بهشون زنگ نزده‌ام تا مشکل رو بررسی کنن. در هر حال من به این قسمت کار نمره 5 از 10 رو می‌دم.
وصل بودن دائمی سرویس‌شون هم بسیار خوبه. فکر می‌کنم یک یا دوبار در روز اکانت Disconnect می‌شه. صبح‌ها رو که تقریباً مطمئنم که این اتفاق می‌افته. ولی روی هم رفته قطعی دیگه‌ای واقعاً کم پیش می‌آد. توی این بخش هم نمره 9 از 10 رو بهشون می‌دم.
پاسخ‌گویی‌شون به مشتری هم با احترام همراهه و معمولاً قدم به قدم سعی می‌کنن مشکل رو تشخیص بدن و حلش کنن. توی این قسمت هم نمره 9 از 10 رو بهشون می‌دم.
قسمت مالی‌شون یه در حالت کلی‌تر به قول ما اصطلاحاً CRM شون خیلی مرتب و منظم نیست. نمی‌دونم به چه علتی مدیر مجموعه می‌خواد که اولین فاکتورهای صادره برای هر فرد رو حتماً خودش ببینه و تأیید کنه. اما خب قاعدتاً دلیلی برای این کارش داره. به هر حال با توجه به اون مسأله احترام به مشتری که می‌ذارن، بعید می‌دونم این مسأله باعث آزار مشتری بشه، اما داخل مجموعه خودشون رو یه مقدار شلوغ می‌کنه. به این قسمت از کارشون نمره 7.5 از 10 رو می‌دم.
فیلترینگ شون واقعاً افتضاحه. می‌دونم که این ربطی به سرویس‌دهنده نداره و اون‌ها مجبورن که این فیلترینگ رو اعمال کنن، اما بین فیلترینگ‌های مختلف - فکر می‌کنم الان سه نوع فیلترینگ توی بازار موجود هست - این یکی از بدترین‌هاشه. من مشکل زیادی ندارم و خیلی راحت از فیلترینگ رد می‌شم، اما به هر حال نکته‌ایه که باید بهش اشاره کرد. این هم می‌شه 5 از 10، گرچه نمره‌ایه که شاید نباید داد!
چیز دیگه‌ای الان به ذهنم نمی‌رسه که بخوام در موردشون بگم.

مخلص کلام، از این‌که سرویس‌شون رو انتخاب کرده‌ام. راضی‌ام. با توجه به هزینه پرداختی سرویس بسیار خوبی دارم ازشون می‌گیرم. البته برای یک کاربر خانگی شاید هزینه‌ها هنوز باید پایین‌تر از این بیاد، اما من از امکان تخفیف دانشجویی که گذاشتن هم تصادفاً باخبر شدم و استفاده کردم (من سال‌هاس که دیگه دانشجو نیستم، کسی که تلفن به نامشه و سرویس رو گرفت ولی دانشجوئه). 30 درصد تخفیف برای مدت 3 ماه به نظر من رضایت‌بخشه و عامل خوبی برای جذب مشتری و جلب رضایت اون.
با توجه به این‌که اولین سرویس ADSL منه، نمی‌تونم مقایسه‌ای واقعی بین این سرویس و دیگران داشته باشم، اما وقتی می‌بینم که پشتیبانی صبا چقدر اصطلاحاً One Man Show ای هست و یا شاتل هیچ سرویس نامحدودی نمی‌ده، گمان می‌کنم که انتخاب درستی کرده‌ام.

موفق باشین.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
آقا ما زنگ زديم شبديز سرويس 256 بگيريم ازش مي پرسم حداقل سرعتي كه تضمين ميكنيد چنده ؟ مي گه 12 KB !! آدم شرمنده ميشه ... من تهران كه بودم از اسياتك سرويس 128 داشتم سرعتش از 13 كمتر نميومد حالا اينا ميگن با سرويس 256 ما 12 رو به شما ميديم ... در ضمن يكي كه سرويس 128 از شبديز گرفته بود قرار بود تست كنه بياد بگه. چي شد ؟
راستي كسائي كه سرويس شبديز دارن با تورنت مشكل ندارن ؟ چون بعضي ها تورنت رو قطع مي كنن
بعید می‌دونم که اگه 256 بگیری، سرعت 12-13 کیلوبایت بهت بدن. به نظر من بگیر امتحان کن. همون طور که توی پست قبلی نوشتم، سرعت دانلود شبدیز بسیار خوبه. ولی توی صحبت‌ها اگه ازشون بخوای که این رو برات تضمین کنن، نمی‌کنن!
من حجم دانلود بسیار زیادی دارم. به جز موارد خاص - مثل همین دیشب که بیشتر از 700 مگ برای دانلود یه CD مستقیم گذاشتم دانلود شد - تورنت من همیشه بالاس و داره دانلود می‌کنه. معمولاً تا جایی که خود تورنت‌ها اجازه می‌دن این دانلود می‌کنه. بعبارت دیگه تا حالا تقریباً همیشه محدود کننده من سرعت خود تورنت‌ها (Seedها) بوده، نه سرعت اینترنتم.
ولی وقتی که سایت سرویس‌دهنده (جایی که داری فایلت رو ازش دانلود می‌کنی) محدودیت پهنای باند نداشته باشه، دانلودت عین یه خط صاف روی حداکثر سرعتت می‌مونه و دانلود می‌کنه. این رو با قاطعیت می‌گم چون همیشه نرم‌افزار نظارت بر سرعت خطم بالاس و چک می‌کنم. اگه خواستی عکسش رو هم می‌ذاره که وضعیت دانلودم چطور بوده.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان فقط برای آرامش یافتن بیشتر شما عزیزان!! عرض کنم که این متن چت من با یکی از دوستام هست که به تازگی به یکی از کشور های آسیای شرقی رفتن!
ببینید ما واسه 64 و 128و 256 داریم له له میزنیم ولی ...

http://************/files/5uz27bk0jwsu5500nv9f.png
GPRS 18M؟؟؟

عجیب و جالبه برام. این تکنولوژی ذاتاً سرعتش پایینه و ربطی به infrastructure نداره. جالبه که چه جوری دارن روش یه همچین سرعتی می‌دن! آقا می‌شه لطف کنی و بگی دوستتون کدوم کشورن؟
ممنون.

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
GPRS 18M؟؟؟

عجیب و جالبه برام. این تکنولوژی ذاتاً سرعتش پایینه و ربطی به infrastructure نداره. جالبه که چه جوری دارن روش یه همچین سرعتی می‌دن! آقا می‌شه لطف کنی و بگی دوستتون کدوم کشورن؟
ممنون.

ذاتاً سرعتش پایینه؟!
قابل توجه اینکه این سرویسی که همه دارن در کشورهای دیگه می گن خصوصاً در واشینگتن سرویس farbio هست یا Cable که فعلاً اینجا وجود ندارد.

اخیراً در بسیاری از نقاط آمریکا اینترنت Wimax طرفداران خوبی پیدا کرده که ضمن استابیلیتی بالا و سرعت بسیار بهتر از ADSL و عدم پوشش spot مانند Wireless عادی و قطع و وصل های بی خودی وایرلس های عادی ارائه می شه که البته پارس آنلاین یک پنجم تهران را پوشش داده ولی هزینه اش را از ای دی اس ال داره گرونتر می گیره ...
که البته من فکر می کنم در کرج به این زودی ها نیاد.. چون پایتخت کشور ایران در اواخر عصر اطلاعات هنوز از اینترنت مناسب که شالوده هر کشور صنعتی هست بی بهره هست.. شما پاسخ دهید... آیا امروزه زندگی بدون اینترنت واقعاً میسر است ؟! من حاضرم کل شبکه تلفن همراه را جمع کنند و جاش اینترنت به مردم بدن ...! برعکس این تلفن های همراه دارن مردم را خفه می کنند ولی این ها اینترنت را نابود می کنند!!! الان باید حداقل 5 تا دیتا سنتر خیلی غول توی ایران باشه! بازم متاسفم

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
ذاتاً سرعتش پایینه؟!
قابل توجه اینکه این سرویسی که همه دارن در کشورهای دیگه می گن خصوصاً در واشینگتن سرویس farbio هست یا Cable که فعلاً اینجا وجود ندارد.

اخیراً در بسیاری از نقاط آمریکا اینترنت Wimax طرفداران خوبی پیدا کرده که ضمن استابیلیتی بالا و سرعت بسیار بهتر از ADSL و عدم پوشش spot مانند Wireless عادی و قطع و وصل های بی خودی وایرلس های عادی ارائه می شه که البته پارس آنلاین یک پنجم تهران را پوشش داده ولی هزینه اش را از ای دی اس ال داره گرونتر می گیره ...
که البته من فکر می کنم در کرج به این زودی ها نیاد.. چون پایتخت کشور ایران در اواخر عصر اطلاعات هنوز از اینترنت مناسب که شالوده هر کشور صنعتی هست بی بهره هست.. شما پاسخ دهید... آیا امروزه زندگی بدون اینترنت واقعاً میسر است ؟! من حاضرم کل شبکه تلفن همراه را جمع کنند و جاش اینترنت به مردم بدن ...! برعکس این تلفن های همراه دارن مردم را خفه می کنند ولی این ها اینترنت را نابود می کنند!!! الان باید حداقل 5 تا دیتا سنتر خیلی غول توی ایران باشه! بازم متاسفم
بله. ذاتاً سرعتش پایینه:

GPRS (General Packet Radio Services) is a packet-based wireless communication service that, when available in late 2000, promises data rates from 56 up to 114 Kbps and continuous connection to the Internet for mobile phone and computer users.

الان برای انتقال اطلاعات روی موبایل و ابزارهای بی‌سیم به این شکل، از نسل بعدی تکنولوژی استفاده می‌شه که اصطلاحاً بهش EDGE می‌گن. البته ممکنه منظور همون بوده باشه، چون اصطلاح eGPRS هم بکار می‌ره. اما GPRS ذاتاً اون سرعت رو نمی‌تونه بهتون بده.

در مورد WiMAX خب طبیعیه که هزینه‌اش بالاتر باشه. ADSL تکنولوژی‌ای هست که از بستر انتقال داده موجود استفاده می‌کنه، در حالی‌که WiMAX این بستر رو باید بسازه و ضمناً بی‌سیم هم باید بسازه. همیشه قیمت انتقال اطلاعات بصورت بی‌سیم بالاتر از سیمی هست.
قیمت تجهیزات WiMAX با گذشت چند سال از ایجاد تکنولوژی هنوز در مقایسه با DSL گرونه.

دست آخر هم شما توقع‌تون از اینترنت خیلی زیاده. من هم به شخصه خیلی خیلی وابسته به اینترنت هستم، اما معتقد نیستم که بدون اینترنت زندگی مسیر نخواهد بود. اینترنت شالودة هر کشور صنعتی نیست، بلکه یک وسیله و ابزار انتقال اطلاعات بصورت بسیار گسترده هست. فکر می‌کنم شما دو تا مفهوم شبکه و اینترنت رو با هم جابجا دارین استفاده می‌کنین. یه مملکت ممکنه backbone اینترنت ضعیفی داشته باشه، اما با یه اینترانت قوی‌، خیلی هم پیشرفته و صنعتی باشه.

موفق باشی.

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله. ذاتاً سرعتش پایینه:

الان برای انتقال اطلاعات روی موبایل و ابزارهای بی‌سیم به این شکل، از نسل بعدی تکنولوژی استفاده می‌شه که اصطلاحاً بهش EDGE می‌گن. البته ممکنه منظور همون بوده باشه، چون اصطلاح eGPRS هم بکار می‌ره. اما GPRS ذاتاً اون سرعت رو نمی‌تونه بهتون بده.

در مورد WiMAX خب طبیعیه که هزینه‌اش بالاتر باشه. ADSL تکنولوژی‌ای هست که از بستر انتقال داده موجود استفاده می‌کنه، در حالی‌که WiMAX این بستر رو باید بسازه و ضمناً بی‌سیم هم باید بسازه. همیشه قیمت انتقال اطلاعات بصورت بی‌سیم بالاتر از سیمی هست.
قیمت تجهیزات WiMAX با گذشت چند سال از ایجاد تکنولوژی هنوز در مقایسه با DSL گرونه.

دست آخر هم شما توقع‌تون از اینترنت خیلی زیاده. من هم به شخصه خیلی خیلی وابسته به اینترنت هستم، اما معتقد نیستم که بدون اینترنت زندگی مسیر نخواهد بود. اینترنت شالودة هر کشور صنعتی نیست، بلکه یک وسیله و ابزار انتقال اطلاعات بصورت بسیار گسترده هست. فکر می‌کنم شما دو تا مفهوم شبکه و اینترنت رو با هم جابجا دارین استفاده می‌کنین. یه مملکت ممکنه backbone اینترنت ضعیفی داشته باشه، اما با یه اینترانت قوی‌، خیلی هم پیشرفته و صنعتی باشه.

موفق باشی.

دوست من اولاً به هیچ وجه صحبت از GPRS نبوده که شما می فرمایید!!! بله GPRS یک سرویس ذاتاً ضعیف هست ما داریم Wireless یا Wimax را صحبت می کنیم که از خطوط مسی تلفنی قوی تر هست در صورتیکه خوب ارائه بشود و تا سرعت 54mbs قابل ارائه هست! کجاش ضعیفه؟ ADSL2+ تا 24mbs در شرایط ایده آل سرویس می ده.. کلاً Wimax
در حد Lan هست.

رفیق دوست داری کمی در مورد مزایای Wimax در برابر ADSL بدونی ؟ خوب باشه..

تکنولوژیADSL در بستر سیم تلفن واقع شده است، اماWIMAX سیستمی كاملا وایرلس بوده و هیچ نیازیی به سیم، دستگاه و شاژ تلفن ندارد.
در WIMAX محدودیت سرعت و مكان وجود ندارد، اما در ADSL منوط به مراكز مخابراتی و خط تلفن شاهد محدودیت‌‏هایی هستیم.

WiMAX به عنوان تلفیقی از wi-fi و شبکه های مخابراتی نسل سوم (توجه کن نسل سوم!) تلفن‌های همراه محسوب می‌شود و بر این اساس سازمان همکاری و توسعه اقتصادی پیش‌بینی می کند باافزایش میزان استفاده از آن می تواند اینترنت پرسرعت را به روستاها ببرد. بله روستاها!!!

نصب WiMAX می تواند اینترنت پرسرعت را به روستاهایی که 3 تا 10 کیلومتراز مرکز مخابرات دور هستند انتقال دهد.
نوع استاندارد Wimax 802.16e می باشد.. اصلاً آن را با ADSL مقایسه نکن چون تکنولوژی فوق العاده قوی هست...
هزینه آن هم در ایران بالا هست در کشور های دیگری مثل آمریکا در سطوح قیمت های رقابتی adsl هست می دانی هزینه راه اندازی فقط شامل پول تو نمی شه که می دی مخابرات ..

خوب می گی که اینترانت شالوده هست ولی اینترنت شالوده نیست ... باشه به هر حال اینترنت یک اینترانت بزرگ هست اگر ما توی ایران خیلی کامینیتی بزرگی داشتیم می شد گفت اینترانت ولی افسوس که اینم نداریم..
در مورد اساس هر چیزی که شما در عصر آن زندگی کنی ولی نداشته باشی یا توش بلنگی اساساً از اساس عصر خودت دور مانده ای ... و باید جاش بنزین هدر بری و بری بانک پول پرداخت کنی (به جای انتقال از اینترنت) و زمان خودت را کلاً نابود کنی خوب اگر به این نمی گی اساس خوب اصلاً بی خیال هر طور فکر می کنی همونطور زندگی کن برای من که اساس هست چون مجبور شدم محل زندگی ام را به خاطرش تغییر بدم حالا باقی را نمی دانم...
اگر در محل زندگی قبلی من Wimax یا اینترنت ارائه می شد نیازی به تحمیل این خسارت جابجایی نبود!
امیدوارام چشمات رو یک کم بیشتر باز کنی و مسایل را از بالا نگاه کنی نه پایین ... نصب ضربتی وایرلس یا ای دی اس ال در ایران خیلی سخت نیست و با این تکنولوژی های بسیار جالب آن چنان کاری نمی برد که شما فکر می کنی چه برسد به مسایل دیگه ای که...
بی خیال...

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
دوست من اولاً به هیچ وجه صحبت از GPRS نبوده که شما می فرمایید!!! بله GPRS یک سرویس ذاتاً ضعیف هست ما داریم Wireless یا Wimax را صحبت می کنیم که از خطوط مسی تلفنی قوی تر هست در صورتیکه خوب ارائه بشود و تا سرعت 54mbs قابل ارائه هست! کجاش ضعیفه؟ ADSL2+ تا 24mbs در شرایط ایده آل سرویس می ده.. کلاً Wimax
در حد Lan هست.

رفیق دوست داری کمی در مورد مزایای Wimax در برابر ADSL بدونی ؟ خوب باشه..

تکنولوژیADSL در بستر سیم تلفن واقع شده است، اماWIMAX سیستمی كاملا وایرلس بوده و هیچ نیازیی به سیم، دستگاه و شاژ تلفن ندارد.
در WIMAX محدودیت سرعت و مكان وجود ندارد، اما در ADSL منوط به مراكز مخابراتی و خط تلفن شاهد محدودیت‌‏هایی هستیم.

WiMAX به عنوان تلفیقی از wi-fi و شبکه های مخابراتی نسل سوم (توجه کن نسل سوم!) تلفن‌های همراه محسوب می‌شود و بر این اساس سازمان همکاری و توسعه اقتصادی پیش‌بینی می کند باافزایش میزان استفاده از آن می تواند اینترنت پرسرعت را به روستاها ببرد. بله روستاها!!!

نصب WiMAX می تواند اینترنت پرسرعت را به روستاهایی که 3 تا 10 کیلومتراز مرکز مخابرات دور هستند انتقال دهد.
نوع استاندارد Wimax 802.16e می باشد.. اصلاً آن را با ADSL مقایسه نکن چون تکنولوژی فوق العاده قوی هست...
هزینه آن هم در ایران بالا هست در کشور های دیگری مثل آمریکا در سطوح قیمت های رقابتی adsl هست می دانی هزینه راه اندازی فقط شامل پول تو نمی شه که می دی مخابرات ..

خوب می گی که اینترانت شالوده هست ولی اینترنت شالوده نیست ... باشه به هر حال اینترنت یک اینترانت بزرگ هست اگر ما توی ایران خیلی کامینیتی بزرگی داشتیم می شد گفت اینترانت ولی افسوس که اینم نداریم..
در مورد اساس هر چیزی که شما در عصر آن زندگی کنی ولی نداشته باشی یا توش بلنگی اساساً از اساس عصر خودت دور مانده ای ... و باید جاش بنزین هدر بری و بری بانک پول پرداخت کنی (به جای انتقال از اینترنت) و زمان خودت را کلاً نابود کنی خوب اگر به این نمی گی اساس خوب اصلاً بی خیال هر طور فکر می کنی همونطور زندگی کن برای من که اساس هست چون مجبور شدم محل زندگی ام را به خاطرش تغییر بدم حالا باقی را نمی دانم...
اگر در محل زندگی قبلی من Wimax یا اینترنت ارائه می شد نیازی به تحمیل این خسارت جابجایی نبود!
امیدوارام چشمات رو یک کم بیشتر باز کنی و مسایل را از بالا نگاه کنی نه پایین ... نصب ضربتی وایرلس یا ای دی اس ال در ایران خیلی سخت نیست و با این تکنولوژی های بسیار جالب آن چنان کاری نمی برد که شما فکر می کنی چه برسد به مسایل دیگه ای که...
بی خیال...
این تاپیک در مورد وضعیت ADSL توی کرج هست، بنابراین فقط این پاسخ‌ها رو می‌دم و بحث رو بیشتر از این ادامه نمی‌دم تا روند تاپیک منحرف نشه.
1. توی مطلبی که شما عکس مکالمه رو گذاشته بودی، اگه مجدداً نگاه کنی، نوشته شده GPRS e 18mg
من هم عیناً همون قسمت رو پرسیدم. کاش از ابتدا به این مسأله دقت می‌کردی.
2. در هر تکنولوژی‌ای محدودیت سرعت و مکان وجود داره.
3. قبلاً هم گفتم، ADSL تکنولوژی‌ای هست که ساخته شد تا از بسترهای موجود استفاده کنه. ما دو جور سرویس داریم. یکی سرویس‌هایی که به کمک بسترهای موجود ارائه می‌شن. مثلاً تله تکست که می‌آد و از همون بستر کانال‌های تلویزیونی موجود استفاده می‌کنه . دیگری سرویس‌هایی که برای اون باید بسترسازی مجدد بشه. مثل تلویزیون دیجیتال در مقابل آنالوگ.
4. هنوز که هنوزه نه تنها در امریکا که در سایر کشورهای دنیا DSL یکی از پرکاربردترین نحوه‌های اتصال به اینترنت محسوب می‌شه و cable از رقبای اصلی اونه.
5. در مورد مزایای WiMAX خیلی بیشتر از شما می‌دونم. به خاطر این‌که بیشتر از 70 صفحه در مورد پیاده‌سازی‌اش، انواعش، فن‌آوری‌اش و تجهیزاتش Feasibility Study نوشته‌ام.
6. بحث «به هر حال» و «به هر جهت» نیست. اگه داری در مورد مطلب علمی صحبت می‌کنی، باید دقیق صحبت کنی و عبارات و کلمات درست رو بکار ببری. درسته که اینترنت، یه اینترانت بزرگ هست، اما برای رشد یه مجموعه (شرکت یا کشور، فرقی نمی‌کنه) و بسترسازی دیجیتال، نیازی به اینترنت نیست. باید اینترانت درستی طراحی و پیاده‌سازی شده باشه.
7. از یکی می‌پرسن گشنگی سخت‌تره یا عاشقی؟ جواب می‌ده شاشت نگرفته تا هر دوش یادت بره! (شرمنده در مثل مناقشه نیست!) دوست عزیز، نمی‌دونم چقدر جامعه‌شناسی می‌دونی. یه هرم نیازهای اجتماعی داریم که توی ایران ما هنوز تو سطح نیازهای فیزیولوژیکی موندیم. جامعه ایران یه جامعه صنعتی نیست. بیشتر از 40 ساله که ایران توی گذار از جامعه کشاورزی به جامعه صنعتی مونده. نیاز ایران اینترنت نیست. نیاز ایران دات-کام نیست. بسترسازی‌ای که ایران لازم داره چیزهای دیگه‌ایه که قبل از پول الکترونیک، تجارت الکترونیک و بستر الکترونیک قرار داره.
شما که این قدر با اون طرف آشنایی حتماً می‌دونی که قبل از این‌که سیستم پرداخت الکترونیک ای وجود داشته باشه، مردم امریکا برای پرداخت قبوض‌شون چک می‌نوشتن و می‌ذاشتن توی پاکت و پست می‌کردن. هنوز هم می‌کنن. شما که با اون طرف آشنایی، حتماً می‌دونی که سه تا مرکز توی امریکا قبل از این‌که پول الکترونیکی وجود داشته باشه، تمام تبادلات مالی آدم‌ها رو ثبت می‌کردن و می‌کنن. شما که با اون طرف آشنایی حتماً می‌دونی که توی امریکا از چه زمانی Money Order وجود داشته. شما که با اون طرف آشنایی، حتماً خیلی چیزای دیگه‌ رو هم می‌دونی.
نه دوست عزیز، مشکلات ما با آوردن چارتا آنتن WiMAX توی ایران حل نمی‌شه.
8. گفتی که نصب ضربتی ADSL یا Wireless در ایران سخت نیست. چقدر تا حالا کار اجرایی کردی توی ایران؟ چند تا DSLAM تا حالا توی مراکز مخابراتی نصب کردی؟ با جند تا مدیر مرکز و مدیر استانی مخابرات تا حالا جلسه داشتی و ازشون امکانات و فضا برای کار خواستی؟ چقدر تجهیزات مخابراتی تا حالا وارد کردی و از گمرک ترخیص کردی؟ با چند تا پیمانکار مخابراتی تا حالا چک و چونه زدی؟ چند تا قرارداد با شرکت‌هایی که تولیدکننده تجهیزات مخابراتی ADSL و Wireless هستن بستی؟ چند تا بیزنس-پلن برای نصب و راه‌اندازی و ارائه سرویس طراحی کردی؟
حرف زدن خیلی آسونه، نه؟

ضمناً این‌ها رو کسی داره می‌گه که بیشتر از 20 ساله کار و زندگی‌اش کامپیوتر بوده. زمانی که کل ایران با یه خط مودم معمولی از IPM به اینترنت وصل بود، من کاربر اینترنت بوده‌ام و مشکلات اون خط رو رفع می‌کرده‌ام. واسه همین حداقل می‌تونم ادعا کنم که توی این زمینه کمتر چیزی روی Edge of Technology هست که من ندونم.

موفق باشی.

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تاپیک در مورد وضعیت ADSL توی کرج هست، بنابراین فقط این پاسخ‌ها رو می‌دم و بحث رو بیشتر از این ادامه نمی‌دم تا روند تاپیک منحرف نشه.
1. توی مطلبی که شما عکس مکالمه رو گذاشته بودی، اگه مجدداً نگاه کنی، نوشته شده GPRS e 18mg
من هم عیناً همون قسمت رو پرسیدم. کاش از ابتدا به این مسأله دقت می‌کردی.
2. در هر تکنولوژی‌ای محدودیت سرعت و مکان وجود داره.
3. قبلاً هم گفتم، ADSL تکنولوژی‌ای هست که ساخته شد تا از بسترهای موجود استفاده کنه. ما دو جور سرویس داریم. یکی سرویس‌هایی که به کمک بسترهای موجود ارائه می‌شن. مثلاً تله تکست که می‌آد و از همون بستر کانال‌های تلویزیونی موجود استفاده می‌کنه . دیگری سرویس‌هایی که برای اون باید بسترسازی مجدد بشه. مثل تلویزیون دیجیتال در مقابل آنالوگ.
4. هنوز که هنوزه نه تنها در امریکا که در سایر کشورهای دنیا DSL یکی از پرکاربردترین نحوه‌های اتصال به اینترنت محسوب می‌شه و cable از رقبای اصلی اونه.
5. در مورد مزایای WiMAX خیلی بیشتر از شما می‌دونم. به خاطر این‌که بیشتر از 70 صفحه در مورد پیاده‌سازی‌اش، انواعش، فن‌آوری‌اش و تجهیزاتش Feasibility Study نوشته‌ام.
6. بحث «به هر حال» و «به هر جهت» نیست. اگه داری در مورد مطلب علمی صحبت می‌کنی، باید دقیق صحبت کنی و عبارات و کلمات درست رو بکار ببری. درسته که اینترنت، یه اینترانت بزرگ هست، اما برای رشد یه مجموعه (شرکت یا کشور، فرقی نمی‌کنه) و بسترسازی دیجیتال، نیازی به اینترنت نیست. باید اینترانت درستی طراحی و پیاده‌سازی شده باشه.
7. از یکی می‌پرسن گشنگی سخت‌تره یا عاشقی؟ جواب می‌ده شاشت نگرفته تا هر دوش یادت بره! (شرمنده در مثل مناقشه نیست!) دوست عزیز، نمی‌دونم چقدر جامعه‌شناسی می‌دونی. یه هرم نیازهای اجتماعی داریم که توی ایران ما هنوز تو سطح نیازهای فیزیولوژیکی موندیم. جامعه ایران یه جامعه صنعتی نیست. بیشتر از 40 ساله که ایران توی گذار از جامعه کشاورزی به جامعه صنعتی مونده. نیاز ایران اینترنت نیست. نیاز ایران دات-کام نیست. بسترسازی‌ای که ایران لازم داره چیزهای دیگه‌ایه که قبل از پول الکترونیک، تجارت الکترونیک و بستر الکترونیک قرار داره.
شما که این قدر با اون طرف آشنایی حتماً می‌دونی که قبل از این‌که سیستم پرداخت الکترونیک ای وجود داشته باشه، مردم امریکا برای پرداخت قبوض‌شون چک می‌نوشتن و می‌ذاشتن توی پاکت و پست می‌کردن. هنوز هم می‌کنن. شما که با اون طرف آشنایی، حتماً می‌دونی که سه تا مرکز توی امریکا قبل از این‌که پول الکترونیکی وجود داشته باشه، تمام تبادلات مالی آدم‌ها رو ثبت می‌کردن و می‌کنن. شما که با اون طرف آشنایی حتماً می‌دونی که توی امریکا از چه زمانی Money Order وجود داشته. شما که با اون طرف آشنایی، حتماً خیلی چیزای دیگه‌ رو هم می‌دونی.
نه دوست عزیز، مشکلات ما با آوردن چارتا آنتن WiMAX توی ایران حل نمی‌شه.
8. گفتی که نصب ضربتی ADSL یا Wireless در ایران سخت نیست. چقدر تا حالا کار اجرایی کردی توی ایران؟ چند تا DSLAM تا حالا توی مراکز مخابراتی نصب کردی؟ با جند تا مدیر مرکز و مدیر استانی مخابرات تا حالا جلسه داشتی و ازشون امکانات و فضا برای کار خواستی؟ چقدر تجهیزات مخابراتی تا حالا وارد کردی و از گمرک ترخیص کردی؟ با چند تا پیمانکار مخابراتی تا حالا چک و چونه زدی؟ چند تا قرارداد با شرکت‌هایی که تولیدکننده تجهیزات مخابراتی ADSL و Wireless هستن بستی؟ چند تا بیزنس-پلن برای نصب و راه‌اندازی و ارائه سرویس طراحی کردی؟
حرف زدن خیلی آسونه، نه؟

ضمناً این‌ها رو کسی داره می‌گه که بیشتر از 20 ساله کار و زندگی‌اش کامپیوتر بوده. زمانی که کل ایران با یه خط مودم معمولی از IPM به اینترنت وصل بود، من کاربر اینترنت بوده‌ام و مشکلات اون خط رو رفع می‌کرده‌ام. واسه همین حداقل می‌تونم ادعا کنم که توی این زمینه کمتر چیزی روی Edge of Technology هست که من ندونم.

موفق باشی.

خوب منم داشتم در مورد ای دی اس ال کرج بررسی می کردم..یک دفعه به این مطلب خوردم...
1. چطور در عکس فقط جملات GPRS e 18mg به چشم شما خورد ! آن فقط اعلام قیمت بوده هدف Wifi بود نه Gprs.
2. بله هر تکنولوژِی محدودیت سرعت داره این حق با شماست من کلی عرض نمودم از این که امواج رادیویی عملاً محدودیت در ظرف زمان داره یعنی در آینده ممکنه بشه با روش هایی این حدود را تغییر داد...
3. بله ، خوب این که مسلم هست. همه می دونن!
4. بله پر کاربردترین ولی نه بهترین ! خیلی از دوستان من هنوز ADSL در دسترس ندارن ولی wimax در محدوده آن ها وجود داره! پس عملاً در ایران مانور بالایی ندارد..
5. خوب ، بهتره مطالعاتت را به همون 70 صفحه محدود نکنی ... :D
6. من نمی خواستم مساله فیزیک حل کنم فقط کلی گفتم.. خودت هم بهتره دقیق و علمی در پست اول می گفتی
7. گذر از محدوده نیازها شرط است ، شما عادت داری همیشه به پایین نگاه کنی من به بالا..من بعضی مواقع به خاطر پول اینترنت گشنگی هم تحمل کردم... من هم گفتم جامعه صنعتی خوب اگر نیستیم شامل این جامعه نمی شه گفتم اگر صنعتی هستیم...
8. طرح ضربتی نصب تجیهزات اینترنتی با وجود مشکلاتی که ذکر نمودید هنوز خیلی راحت تر از خیلی کارهای دیگری هست که داره در این کشور انجام می شود .. کلاً این موانع برای هر کاری که بخواهی انجام بدی هست منظورم این نبود که شما به تنهایی بیایی کل کشور را ضربتی اینترنت بدی مخابرات را عرض کردم ... برای مخابرات کار نداره که بخواد تجهیزات وارد کنه ، یا مثلاً پیمانکار را با 3 سوت راه بندازه و یا حتی فضا تخصیص بده ، یا شرکت های فروشنده تجیزات که آرزوی فروش محصولات خودشون را دارند.. اگر دقت کنی عملا از طرح ضربتی ایرانسل برای ارائه موبایل خیلی ساده تر هست..
البته اگر تو با تمام دانش 20 ساله ات بخواهی اینکار را انجام بدی خیلی برات سخت هست چون همه ساز خودشون را می زنن و ما از شما توقع نداشتیم شما بهتره روی همان Edge of Technology باشید ببخشید وقت شریف شما را گرفتم ...

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
یه مشکلی که یادم رفته بود بنویسم، توی ارتباطم با شبدیز، استفاده از سایت‌هاییه که سرویس دانلود می‌دن. فکر می‌کنم بعد از اون جریان فیلتر کردن Rapidshare من دیگه نتونسته‌ام تا حالا از Rapidshare فایلی رو بگیرم.
وقتی که می‌خوام فایلی رو از اون‌جا دانلود کنم، یه شمارنده Java می‌آد و یک یا دو دقیقه طول می‌کشه تا صفر بشه. بعدش باید قاعدتاً لینک دانلود بهم بده، اما دوباره می‌ره سر خونه اولش.
این دوستان پشتیبانی شبدیز که این‌جا هستن، یه چک بکنن، ممنون می‌شم. نمی‌دونم مشکل از منه، یا از سرویسم.

shabdiznet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کرج - خیابان شهید بهشتی - خیابان ادهم - پلاک 63
یه مشکلی که یادم رفته بود بنویسم، توی ارتباطم با شبدیز، استفاده از سایت‌هاییه که سرویس دانلود می‌دن. فکر می‌کنم بعد از اون جریان فیلتر کردن Rapidshare من دیگه نتونسته‌ام تا حالا از Rapidshare فایلی رو بگیرم.
وقتی که می‌خوام فایلی رو از اون‌جا دانلود کنم، یه شمارنده Java می‌آد و یک یا دو دقیقه طول می‌کشه تا صفر بشه. بعدش باید قاعدتاً لینک دانلود بهم بده، اما دوباره می‌ره سر خونه اولش.
این دوستان پشتیبانی شبدیز که این‌جا هستن، یه چک بکنن، ممنون می‌شم. نمی‌دونم مشکل از منه، یا از سرویسم.

سلام . ضمن تشکر از پیگیری و صرف وقت و انرژی شما دوست عزیز از شما یک گلگی کوچک هم دارم.
با این مطلب که قصد شما در بیان چنین مشکلاتی در این فروم برای اطلاع رسانی صحیح به سایر دوستان در مورد نقاط ضعف و قوت ما هست کاملا موافقم ولی ای کاش برای سریعتر بر طرف شدن این مشکلات علاوه بر اینجا ، این موصوع را از طریق انجمن های گفتگوی شبدیز و یا بخش پشتیبانی هم مطرح میکردید. چون معمولا ما در این جا کار پشتیبانی رو انجام نمیدیم و اساسا موضوع ( تاپیک ) نیز در این مورد نیست.

مشکلی که شما فرمودید در واقع نه از طرف شما بود نه از طرف ما. مشکل در واقع از اینجا ناشی میشد که چون rapidshare.com یک رنج جدید به IP های خود اضافه کرده ( ما هم مجبوریم به خاطر دوری از این قبیل مشکلات که برای شما پیش اومده بود تکنیک های خاصی رو برای رنج IP رپید انجام بدیم ) و ما از این موضوع بی خبر بودیم که توسط شما مطلع شدیم.

مشکل تقریبا 3 دقیقه بعد مشاهده پست شما حل شد . با تشکر :)

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
فکر میکنم در کرج بهترین ارائه دهنده اینترنت پرسرعت شرکت شاتل بود که اون هم یکی دو ماهه واقعا افت کرده.
پشتیبانی درست و حسابی که ندارند به کنار. هر روز سیستمشون رو عوض میکنن.یک روز برای دریافت هزینه سرویس خودشون مراجعه میکنن ماه بعد ایمیل میزنن که خودتون واریز کنید.بدون اطلاع سرویس رو قطع میکنن و بعد به روی مبارک اصلا نمیارن! قطع شدن های مکرر هم که دیگه بماند!
همه اینها در صورتیه که تقریبا دو برابر isp های دیگه از کاربرا هزینه میگیرند.

بالا