Mohammad 1985
Registered User
شانس گند مارو باش خط PCM هست ! تازه بعد از اینکه 1.5 ماه دنبال تلفن رفتم و تازه فهمیدم مخابرات اشتباهی خط یه نفر دیگه رو داده به ما و خطی که 1.5 ماه دستم بوده مال یکی دیگه بوده !
دنیا نت
افتضاح به تمام معنا
وضعیت پینگ افتضاح
نمودار سرعت هم مثل ضربان قلب آدمه!
هر کی ویندوز نصب کردن رو یاد میگیره آی اس پی میزنه همین میشه دیگه
توی دفتر دنیا نت کسی که بدونه پینگ یعنی چی اصلا پیدا نمیشه!
زنگ زدم بهشون میگم پینگ ندارم میگن یعنی چی؟ به اینترنت چه ربطی داره؟!
گفتم هیچی بیخیال.ببخشین!
512 نامحدود؟سلام
اگه منظورت دنیانت فردیسه که نماینده آسیاتکه اون جوریام که تو میگی بد نیست فقط پنجشنبه جمعه ها سرعتش کم میشه
خود من 512 شو گرفتم که با download accelerator زیره 45 -50 دانلود نمیکنم البته گاها" بالاترم میره
فقط مثل اینکه هنوز سایتی نداره که ببینیم چقدر ترافیک مصرف کردیم
512 نامحدود؟
چند؟
پول خون باباشونو میگیرن بی پدرا!سلام
128 نامحدود 29500
256 نامحدود 40500
512 نامحدود 162000 البته به تومنا
:wacko:
سرعتش حداقل 40 تاست ولي اگر با دانلود منجرها دانلود كني از 50 بيشتره . ولي شبانه رو ورداشتن بنابراين براي هر گيگ دانلود اضافه بايد 3000 تومن بدي كه اصلاَ نمي ارزه.آقا این دنیا نت با سرعت 512 واقعا 50 تا دانلود میده؟ 5 شنبه جمعه هم مهم نیست..در طول هفته برام مهمه
وضعیت dc شون چطوره؟
118 شماره ای ازشون نداره..شماره تلفنشون رو لطفا بذارید
سرعتش حداقل 40 تاست ولي اگر با دانلود منجرها دانلود كني از 50 بيشتره . ولي شبانه رو ورداشتن بنابراين براي هر گيگ دانلود اضافه بايد 3000 تومن بدي كه اصلاَ نمي ارزه.
www.donyanet.ir
2544620-21
من تازه گرفتم(1 ماه) تا حالا dc نداشتم.(به جز جمعه ها)به نظر من همون جایی که هستی بمون
در مورد وضعیت قطع شدنشون نگفتی؟منظورم dc هست
من فعلا عضو پارسی نت هستم
این آدرس ایمیل من :
[email protected]
یا یک ایمیل بزن که آدرست بیفته یا آفلاین بذار
من تازه گرفتم(1 ماه) تا حالا dc نداشتم.(به جز جمعه ها)به نظر من همون جایی که هستی بمون
در مورد وضعیت قطع شدنشون نگفتی؟منظورم dc هست
من فعلا عضو پارسی نت هستم
این آدرس ایمیل من :
[email protected]
یا یک ایمیل بزن که آدرست بیفته یا آفلاین بذار
شرايط پارسي نت چيه؟ اين پارسي نت نماينده كيه؟ سايت نداره؟
من 3 ماه پیش پارسی نت بودم که واقعا وضعش خراب بود
سرعت دانلود به طور متوسط حدود 15 تا در ثانیه و dc های مکرر به طوریکه من فایل بیشتر از 100 مگ رو جرات
نمیکردم برای دانلود بذارم چون احتمال dcزیاد بود.گیگ اضافه هم 5000 تومن..پرداخت هم فقط از طریق مراجعه حضوری
چند صفحه پیش هم یک پست در مورد پارسی نت گذاشتم و یکی دو نفر از بقیه کاربران هم نظراتی در مورد پارسی نت دادند و همه کاملا ناراضی
برای همین گفتم همون جایی که هستی بمون
این وضعیت چند ماه پیش بود..امیدوارم از کاربران کسی در مورد وضعیت فعلیش هم بگه
کسی میدونه وضعیت فن آوا چطوره؟سرعت دانلود و dc
الان گیگ اضافه هم در کار نیست
تموم بشه باید فقط شارژ کرد