• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

Alijsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی. ما به تازگی از تهران به کرج آمده‌ایم و من دوست و آشنای چندانی در کرج ندارم. برای همین نمی‌دانم از کجا ADSL بگیرم. تا آنجا که از این و آن پرسیده‌ام، نظر، بیشتر روی «پردیس» بوده؛ هرچند، آن قدر نظرها متفاوت است که کاملا گیج شده‌ام. در نوشته‌ی آغازین این رشته (thread)، در مورد «پردیس» نقدی نوشته نشده. ممکن است لطف کنید و نظرتان را در موردش بگویید. راستی، آیا «پارسی‌نت» هنوز کیفیت سابق را حفظ کرده و به گفته‌ی دوستان در کرج بهترین است؟ چون ممکن است برای پاسخ‌گویی لازم باشد اضافه می‌کنم که ما در عظیمیه (پایین میدان مهران) زندگی می‌کنیم. در ضمن، مودم را از شرکت بگیرم بهتر است یا خودم بخرم و اگر خودم، تا شصت-هفتاد هزار تومان و شاید هم کمی بیشتر، شما چه مودمی پیشنهاد می‌کنید؟ به کمک‌تان سخت نیازمندم و پیشاپیش سپاس‌گزار هر گونه کمکی هستم.

maxtor

Registered User
لایک‌ها
0
راستی، آیا «پارسی‌نت» هنوز کیفیت سابق را حفظ کرده و به گفته‌ی دوستان در کرج بهترین است؟ چون ممکن است برای پاسخ‌گویی لازم باشد اضافه می‌کنم که ما در عظیمیه (پایین میدان مهران) زندگی می‌کنیم.

نه پارسی نت الان بدترین هست - عدم وجود پشتیبانی - افزایش قیمتها - مدت زمان بسیار طولانی برای رانژه خط - سرعت پایین در زمان اوج مصرف - گیگ اضافه به ماه بعد منتقل نمیشه - اگه گیگ تموم کنی باید دوباره شارژ کنی و گیگ اضافه نمیدن
من نظرم روی این شرکت هست : فن آوا نوین کرج :
http://www.fanavanovin.com/

قیمتهاش خیلی کمتر از پارسی نت هست و دوم اگه گیگ اضافه بیاری به ماه بعد منتقل میشه

maxtor

Registered User
لایک‌ها
0
راستی هزینه رانژه پارسی نت از همه بیشتر هست
در ضمن اگه بیان منزل واستون نصب کنند پول نصب رو جدا میگیرن
یعنی رانژه 15 + 10 نصب :wacko:

thekhosrow

Registered User
لایک‌ها
0
منم يك سال از سرويس S2 فن آوا 128 /128 استفاده ميكنم ،اون اوايل سرعت دانلود 14kb بود و قابل تحمل ولي 2ماه اخير سرعتش از Dial-up هم كمتر شده الانم كه دارم اين پست رو ميدم بكل قطع شده ! از صبح تا الان:hmm:

خلاصه من دارم ميرم از سرويس آسياتك كه 3تا نمايندگي تو كرج داره استفاده كنم ،
من برا فن آوا با ماهي يك گيگ 18.500 دارم ميدم (هر گيگ اضافي 3,500 ) جالب هست كه وقتي سرويس يك ماهتون رو ميخواهيد شارژ كنيد دو روز بعد ميگن 1 گيگگتون تموم شده !! در صورتي كه 100%‌مطمئنم نشده..

دوستانم از آسيا تك استفاده ميكنند كه با پرداخت 3ماه 39000تومان سرعت در بدترين شرايط و افت سرعت 20kb دارن..

توصيه من به شما اينكه فن آوا رو بخاطر كيفيت بد و قيمت بالا انتخاب نكنيد.
موفق باشيد.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
منم يك سال از سرويس S2 فن آوا 128 /128 استفاده ميكنم ،اون اوايل سرعت دانلود 14kb بود و قابل تحمل ولي 2ماه اخير سرعتش از Dial-up هم كمتر شده الانم كه دارم اين پست رو ميدم بكل قطع شده ! از صبح تا الان:hmm:

خلاصه من دارم ميرم از سرويس آسياتك كه 3تا نمايندگي تو كرج داره استفاده كنم ،
من برا فن آوا با ماهي يك گيگ 18.500 دارم ميدم (هر گيگ اضافي 3,500 ) جالب هست كه وقتي سرويس يك ماهتون رو ميخواهيد شارژ كنيد دو روز بعد ميگن 1 گيگگتون تموم شده !! در صورتي كه 100%‌مطمئنم نشده..

دوستانم از آسيا تك استفاده ميكنند كه با پرداخت 3ماه 39000تومان سرعت در بدترين شرايط و افت سرعت 20kb دارن..

توصيه من به شما اينكه فن آوا رو بخاطر كيفيت بد و قيمت بالا انتخاب نكنيد.
موفق باشيد.

نماینده آسیاتک توی کرج به جز دنیا نت کیه ؟

newweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برای خونه تو کرج سمت باغستان الان نزدیک 5 ماهه از شبدیز سرویس گرفتم. سرعت دانلود بین 40 تا 60 - قیمت ماه پیش برام 7200 تومان تموم شد. با سرویس جدیدش معادل دانلود فقط پول می گیره و باقی پول میره برای ماه بعد. قطعی فقط ماه پیش یکروز مشکل سرعت داشتم.

thekhosrow

Registered User
لایک‌ها
0
نماینده آسیاتک توی کرج به جز دنیا نت کیه ؟

کرج-بلوار 45 متري کاج-مجتمع درياي نور

0261-2543510

کرج- خ شهید بهشتی - خ دکتر همایون- پ 40

0261-2208085

کرج - ميدان آزادگان- ابتداي مطهري- برج سفيد- طبقه اول

0261-2544603

Alijsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از دوستانی که پاسخ دادند:

تعریف شبدیز را شنیده بودم و اکثرا می‌گفتند یا پردیس یا شبدیز اما شبدیز به ما دور است: دو مرکز دارد یکی در ساسانی و دیگری کارخونه قند. پس شبدیز به ناچار منتفی‌ست.

فن آوا هم که یکی از دوستان گفتند تعریفی ندارد و خودشان هم دارند می‌روند سراغ آسیا تک. دو تا از سه مرکز آسیا تک به ما خیلی نزدیک است (من فهرست نمایندگی‌ها را اینجا پیدا کردم). با این حساب، فکر می‌کنم از همین آسیا تک سرویس بگیرم. هیچکدام از دوستان از پردیس اطلاعی ندارد؟ خیلی تعریفش را شنیده‌ام؛ به ویژه از کافی‌نتی‌ها.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
تعریف شبدیز را شنیده بودم و اکثرا می‌گفتند یا پردیس یا شبدیز اما شبدیز به ما دور است: دو مرکز دارد یکی در ساسانی و دیگری کارخونه قند. پس شبدیز به ناچار منتفی‌ست.
به به . وری گود

برادر اگر میگیری سعی کن شرکت معروف باشه و خوب و با احترام برخورد کنه
مطمئن باش سرویسش خوب هم باشه اون برخورد هست که شما رو راضی میکنه و یا شاکی(مثه ما)

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
سلام دوستان.من الان مدت 2 سال هست كه دارم از سرويسهاي صبانت استفاده ميكنم . (كرج - قبلا دنيا نت الان البرز) اگر بخوام به درصد بگم 50درصد راضي بودم ولي ديگه به اينجام رسيده ( ميبينيد؟)
به نظرتون از كجا ADSL بگيرم يك نامحدود ميخوام كه ديگه هر روز نشينم حساب كتاب كنم.
ممنون ميشم.

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
من 3-4 ماهه از دنیا نت میگیرم.
پینگم تا حالا زیر 2000 نیومده! مرکز مخابراتی طالقانی-
کلا اینترنتشون شوخی ای بیش نیست.مراکز دیگه شنیدم بد نیست کارشون.این مرکز این طوری افتضاحه.پشتیبانی هم که صفر!
با یکی دوتاشون رفیقم.خودشون میگن بهم که وقتی قطع میشه شبکشون کلا تلفن ها رو قطع میکنیم و جواب نمیدیم!
یکی از دوستام توی همین مرکز مخابراتی از صبانت داره و خیلی راضیه.
احتمالا از صبانت بگیرم

Amin.o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز...

من بیشتر از یک ماه هست که منتظر رانژه شدن خط هستم! میگن فعلا مخابرات منطقه گوهردشت رانژه نمیکنه. کسی هست که در منطقه گوهردشت باشه و کمک کنه. آیا برای شما هم همینطوره!؟

ممنونم/

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
آره یکی دوماهه این طوریه
میگن پورتها پره
فقط هم این مرکز این طوریه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام به دوستان عزیز...

من بیشتر از یک ماه هست که منتظر رانژه شدن خط هستم! میگن فعلا مخابرات منطقه گوهردشت رانژه نمیکنه. کسی هست که در منطقه گوهردشت باشه و کمک کنه. آیا برای شما هم همینطوره!؟

ممنونم/
آره عزیز گوهردشت خیلی شلوغه، من فکر کنم1 ماهی گیر بودم تا خطم رانژه شد.
15 روزی پیش شاتل گیر وبدم که نتونستن اوکی کنن، 15 روز بعدش هم گرفتار صبانت بودم که اوکی شد.

Amin.o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون که جواب دادید.
من اوایل بهمن با U2U که فکر کنم نماینده فن آوا باشه قرار داد بستم هنوزم خط رانژه نشده. فعلا که منتظریم!

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهترین سرویس در کرج فقط پارسی نت . بعد از اینکه 4 جا رو عوض کردم

الان 6 ماهه رو پارسی نت هستم واقعا راضیم

سرویس 512 هست و 10 گیگ ماهانه . سرعت دانلود روی 64 و 63 . حرف نداره

قطعی اصلا ندارم

مدیراشم 2 نفر آدم بنگی واقعا باحال . یعنی ته آدم خنده هستن . آقای صمغ آبادی و آقای پژمان

همه جوره هم راه میان . اگه نگیرید از دستتون رفته

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بهترین سرویس در کرج فقط پارسی نت . بعد از اینکه 4 جا رو عوض کردم

الان 6 ماهه رو پارسی نت هستم واقعا راضیم

سرویس 512 هست و 10 گیگ ماهانه . سرعت دانلود روی 64 و 63 . حرف نداره

قطعی اصلا ندارم

مدیراشم 2 نفر آدم بنگی واقعا باحال . یعنی ته آدم خنده هستن . آقای صمغ آبادی و آقای پژمان

همه جوره هم راه میان . اگه نگیرید از دستتون رفته
512 با 10 گیگ پهنای باند ماهیانه چنده ؟!!!!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
کسی این روزا از شاتل سرویس گرفته ؟!
مرکز مخابراتی گوهردشت چند روز طول میکشه تا رانژه بشه ؟!!!

sahra0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ساکن حصارک کرج هستم
مخابرات با کابل برگردان شماره این جا رو تغییر داده و دیگه هیچ شرکتی به من آی دی اس ال نمیده!
قبلن از شاتل میگرفتم
حالا وایرلس میخوام
کسی میدونه از کدام شرکت میتونم بگیرم
و آیا کسی هست که مشکل مثل مشکل من رو داشته باشه
یعنی ساکن همین منطقه باشه
دوستان خواهش میکنم زود جواب بدید
چون الان کافی نت هستم
شغل من با اینترنته و الان واقعن نمیدونم باید چکار کنم

بالا