فکر نکنمولی اینجا از پیریز اتاق می گیرم می تونه یه این علت باشه؟
من قبلاً با سرعت 120 کیلوبایت هم دانلود داشتم در حالی که از یه سیم 12 متری از اسپلیتر تا مودم استفاده میکنم
فکر نکنمولی اینجا از پیریز اتاق می گیرم می تونه یه این علت باشه؟
سلام
من 3 ماهی هست از شبدیز نامحدود 192 گرفتم یه سوالی داشتم چرا سرعت دانلود من در طول 24 ساعت یعنی تمام زمانها رو تست کردم ثابت نیست و لینک چراغ من هم ثابت نمی شه دایم چشمک می زنه
من حدود 4 سال از داتک در تهران داشتم حالا نه 24 ساعت ولی بعد ازظهر به بعد سرعت ثابتی داشتم
مودمم سیمفونی تک یو اس بی
در تهران خط من مستقیم از بیرون به مودم وصل می شد ولی اینجا از پیریز اتاق می گیرم می تونه یه این علت باشه؟ البته اسپلیتر استفاده می کنم اگه مودم adsl2 بگیرم مشکل حل می شه؟ یا اصلا شبدیز سیستمش اینطوریه
اگه میخوان خطو از رانژه در بیارن دیگه چرا پول زور میگیرن !!!دوباره سلام
بله دوست من؛ صبانت تو دیر شارژ کردن سختگیره و زود پورت ها رو می بنده به خاطر زیاد بودن تعداد درخواست ها. که این رو تو سایت خودش اعلام کرده که اگه اکانت 3 روز بدن استفاده بمونه یا شارژ نشه پورت شما رو می بندند. که البته 3 روزه نمی بندند. حدود 1 هفته مهلت می دن در واقع. من خودم مسافرت که می رم میسپارم به دوستان که روزی یه بار کانکت بشن با اکانت من. غیر معقوله اما چاره ای نیست.
در هر صورت مال منو تا حالا 3 روزه نبستن و همچنین تهمت هک کردن اکانت بقیه رو بهم نزدن.
حالا چرا با شما اینجوری کردند الله اعلم! ولی یه خورده غیر منطقیه که یه شرکت بی دلیل همچین تهمتی به کسی بزنه دوست من
موفق باشی
اگه میخوان خطو از رانژه در بیارن دیگه چرا پول زور میگیرن !!!
![]()
قانون :lol: اگه قانونه پس چرا هزینه ی 3 ماه بعد رو گرفتن ؟حرفی می زنیا دوست مناین قانونیه که به خاطر افزایش درخواست ها گذاشتن. تا وقتی منظم استفاده می کنید که کسی نمیاد خط تون رو از رانژه در بیاره
ممنون
خوبه منم دارم راضیم، به هر حال تقریبا همه شرکتا مثه هم هستن . طرح رایگان تا جایی که من میدونم تا اخر تابستونهدوستان برادر من می خواد adsl بگیره میگن آسیاتک خوبه
این طرح رایگان جریانش چیه
قانون :lol: اگه قانونه پس چرا هزینه ی 3 ماه بعد رو گرفتن ؟
![]()
موقع تمدید سرویسم 13 فروردین بود کهمن مسافرت بودم، 16 فروردین رفتم 39600 دادم به صبانت برای 3 ماه. 18 فروردین اکانتمو قطع کردن و ... بقیه مسائلمن که متوجه حرفای شما نمی شم
به هر حال امیدوارم شاتل با شما مشکلی نداشته باشه
موفق باشید
موقع تمدید سرویسم 13 فروردین بود کهمن مسافرت بودم، 16 فروردین رفتم 39600 دادم به صبانت برای 3 ماه. 18 فروردین اکانتمو قطع کردن و ... بقیه مسائل
الان متوجه شدی ؟
خوبه منم دارم راضیم، به هر حال تقریبا همه شرکتا مثه هم هستن . طرح رایگان تا جایی که من میدونم تا اخر تابستونه
باید پس میدادن ولی ندادن، دیدن که اینجوریه حرف چند وقت پیشمو کشیدن وسطسلام
بله الان متوجه شدم چون قبلا اینارو نگفته بودید. اگه این اتفاق واقعا افتاده باشه که نامردیه. البته ممکنه به دلیل ناهماهنگی البرز با شرکت مرکزی بوده باشه چون از تهران تصمیم بستن پورت ها رو می گیرند. شما پول رو دادی به البرز و شارژ کردی، اینا هم بی خبر بودند از تصمیم شرکت مبنی بر بستن پورت شما. و 3 روز بعد شرکت پورت شما رو می بنده. از این اشتباهات ممکنه پیش بیاد اونم تو عید. حالا من نمی دونم مراحل کاری اینا به چه صورته. و البته شرکت مسلما باید پول شما رو پس بده.
ممنون
اول اینکه شما چرا وایرلس میخوایسلام
من وایرلس میخوام
خونمون حصارک جلو دانشگاه تربیت معلم
یه پارس دیتا توی قزوین هست گفته شاید بتونه بده
ولی خیلی دوره میترسم نشه:wacko:
کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه
ببین تقریبا همه شرکت ها یه جور هستن بستگی داره چه چیزی واست مهم باشه خب همه چیزو نمیتونی یه جا پیدا کنیمن بیشتر تاپیک ها رو خوندم ولی اخر نفهمیدم از کجا بگیرم.
من توی کرج هستم, مخابرات ما هم به ثارالله میخوره. من یه سرویس میخوام که محدودیت دانلود نداشته باشه ولی نمیدونم از کجا بگیرم بهتره! ممنون میشم راهنمائی کنید.