• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ولی اینجا از پیریز اتاق می گیرم می تونه یه این علت باشه؟
فکر نکنم
من قبلاً با سرعت 120 کیلوبایت هم دانلود داشتم در حالی که از یه سیم 12 متری از اسپلیتر تا مودم استفاده میکنم :D

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام
من 3 ماهی هست از شبدیز نامحدود 192 گرفتم یه سوالی داشتم چرا سرعت دانلود من در طول 24 ساعت یعنی تمام زمانها رو تست کردم ثابت نیست و لینک چراغ من هم ثابت نمی شه دایم چشمک می زنه
من حدود 4 سال از داتک در تهران داشتم حالا نه 24 ساعت ولی بعد ازظهر به بعد سرعت ثابتی داشتم
مودمم سیمفونی تک یو اس بی
در تهران خط من مستقیم از بیرون به مودم وصل می شد ولی اینجا از پیریز اتاق می گیرم می تونه یه این علت باشه؟ البته اسپلیتر استفاده می کنم اگه مودم adsl2 بگیرم مشکل حل می شه؟ یا اصلا شبدیز سیستمش اینطوریه

یه روز تستی مستقیم کنید ببنید وضعیت فرق میکنه
منم دو سال پیش تازه ای دی اس ال گرفتم از پریز وصل کردم سرعت نوسان شدید داشت مستقیم کردم درست شد

signinfo

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
ببینید دوستان کیفیت ارائه سرویس هر شرکت جدا از سرویس دهی خودش، به منطقه مخابراتی شما هم بستگی داره. برای مثال ممکنه صبانت تو منطقه مخابراتی من سرعت مناسبی رو نتونه سرویس دهی کنه اما تو منطقه یکی دیگه بتونه. و این، جدا از کیفیت سرویس دهی اون شبکه، به شلوغ بودن و وضعیت کلی مخابرات اون منطقه هم بستگی داره. پس نمی شه گفت فلان ISP بهتره و فلان ISP بدتر. چون همونطور که می بینید هرکس داره از یه شرکت بد می گه و یکی دیگه همون رو می گه خوبه...
دوستان هرکس پست می ده، نام منطقه مخابراتی خودش، سرویس دهنده و نمایندگی که از طریقش اقدام کرده رو بنویسه که مقایسه عادلانه باشه.

ممنونم

در حال حاظر من تو منطقه مخابراتی شهید فهمیده قرار دارم. مدت یک سال و نیم هست که از صبانت دارم سرویس می گیرم. اون اوایل از نمایندگی دنیا نت و الان نمایندگی فاوانت البرز.
همونطور که دوستانی که از صبا استفاده کردند می دونند، سرعت این شبکه همیشه متغیر بوده. اون اوایل که من سرویس می گرفتم، سرعت دانلودم حدود 50 کیلوبایت در ثانیه بود. یعنی سرویس 128 ولی کیفیت در حد 512.
بعد از 6 ماه سرعت افت کرد. ( به لطف زیر آب زنی شرکت های رقیب! ) به مدت حدود یکی دو ماه سرویس در حد 128 بود ولی دوباره بالا رفت تا حدود 384.
چند ماهی اینطوری بود تا اینکه نمایندگی دنیا، دیگه سرویس های صبانت رو پشتیبانی نکرد.
بعد از اون، سرویس صبانت رو از نمایندگی البرز گرفتم. الان حدود 7-8 ماهی می شه که دارم استفاده می کنم. حدود 2 ماه سرعت سرویس فوق العاده بود ( در حد 768 ) و سرعت دانلودم به 70 و بالاتر می رسید. اما دوباره سرعت ها افت کرد و در حال حاظر در حد 256 هست.
تو این مدت که من سرویس می گیرم سرعت زیر 128 نیومده ( غیر از 2-3 مورد که شبکه با اشکال مواجه بوده که اونم بعد از چند ساعت رفع شده )
به هر حال الان سرعت من در حد 256 هست.
در مورد قطع شدن و مشکلات اعصاب خورد کن دیگه هم من مشکل چندانی خداییش با این شبکه نداشتم. غیر از چند مورد کوتاه که هر چند ماه یه بار پیش میاد که اینم طبیعی هستش...

در مورد پشتیبانی هم بی طرف قضاوت می کنم. بچه های نمایندگی البرز از صبح تا ساعت 12 شب تو شرکت هستند ( واقعا هستند! ) حتی من گاهی بعد از 12 شب هم شده زنگ زدم و پاسخگو بودند. حتی برای شارژ کردن حضوری هم تا اون موقع شب می تونید برید اونجا. و دیگه اینکه تا به حال یکبار هم تماس من بی پاسخ نمونده و همیشه هم با احترام با من برخورد شده که این برای من خیلی مهمه.
در کل از پشتیبانی کاملا راضی هستم.
( دوستانی که می گن پشتیبانی صبا خوب نیست، منظورشون کدوم نمایندگی صباست؟ )

خلاصه این تجربه ای بود که من از این شبکه تو این یکی دو سال داشتم.

ممنون

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
signinfo @

تجربه من از صبانت (البرز):

من سه راه گوهر دشت هستم سرویس 128 گرفتم ولی سرعت دانلودم بین 80 تا 130 کیلوبایت بود :eek::eek:
تقریباً 6 ماهی هم بودم، به خاطر 3 روز دیر شارژ کردن (به تعطیلات نوروزی خورد) اکانتمو قطع کردن، در حالی که پول 3 ماه رو دادم. تقریباً 2 هفته ای منو دوندن و امروز و فردا میکردن که دیگه قاطی کردم و ... آخرشم بهم گفتن شما اکانت یوزرا رو هک کردی باید جریمه بدی و از این حرفا :D بعدشم که خطمو جمع کردن و مجبور شدم بیام شاتل :D جریمه هم نکردن چونکه نه مدرکی داشتن و ...

به تلافی 40 تومنی که ازم خورده بودن، تا تونستم تبلیغات منفی بر علیه شون کردم ( و خواهم کرد) و یه کم هم شیطونی کردم و ... :f34r::f34r:

حدود 1.5 ماه ADSL نداشتم. که بالاخره رفتم از شاتل گرفتم.
شاتل هم 128 با سرعت دانلود 16-17-18 کیلوبایت :( به حد صبانت نمیرسه ولی قطعی اصلاً نداشتم :blush:

سرویس من تقریباً 14 تیر تموم شده بود ولی تا امروز که 6 روز گذشته نه قطعش کردن نه اینکه هزینه شارژشو ازم گرفتن :D

آخییییییییییییییییی، خسته شدما :lol:

signinfo

Registered User
لایک‌ها
10
دوباره سلام
بله دوست من؛ صبانت تو دیر شارژ کردن سختگیره و زود پورت ها رو می بنده به خاطر زیاد بودن تعداد درخواست ها. که این رو تو سایت خودش اعلام کرده که اگه اکانت 3 روز بدن استفاده بمونه یا شارژ نشه پورت شما رو می بندند. که البته 3 روزه نمی بندند. حدود 1 هفته مهلت می دن در واقع. من خودم مسافرت که می رم میسپارم به دوستان که روزی یه بار کانکت بشن با اکانت من. غیر معقوله اما چاره ای نیست.
در هر صورت مال منو تا حالا 3 روزه نبستن و همچنین تهمت هک کردن اکانت بقیه رو بهم نزدن.
حالا چرا با شما اینجوری کردند الله اعلم! ولی یه خورده غیر منطقیه که یه شرکت بی دلیل همچین تهمتی به کسی بزنه دوست من :)

موفق باشی

imhotep

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان برادر من می خواد adsl بگیره میگن آسیاتک خوبه
این طرح رایگان جریانش چیه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دوباره سلام
بله دوست من؛ صبانت تو دیر شارژ کردن سختگیره و زود پورت ها رو می بنده به خاطر زیاد بودن تعداد درخواست ها. که این رو تو سایت خودش اعلام کرده که اگه اکانت 3 روز بدن استفاده بمونه یا شارژ نشه پورت شما رو می بندند. که البته 3 روزه نمی بندند. حدود 1 هفته مهلت می دن در واقع. من خودم مسافرت که می رم میسپارم به دوستان که روزی یه بار کانکت بشن با اکانت من. غیر معقوله اما چاره ای نیست.
در هر صورت مال منو تا حالا 3 روزه نبستن و همچنین تهمت هک کردن اکانت بقیه رو بهم نزدن.
حالا چرا با شما اینجوری کردند الله اعلم! ولی یه خورده غیر منطقیه که یه شرکت بی دلیل همچین تهمتی به کسی بزنه دوست من :)

موفق باشی
اگه میخوان خطو از رانژه در بیارن دیگه چرا پول زور میگیرن !!!

در مورد هک و .... قبل از این مسئله که پیش بیاد یه کم ناسازگاری کردن، منم توپیدم بهشون که ... :D همین جوری هم ولشون نکردم، یه حال اساسی بهشون دادم :p

signinfo

Registered User
لایک‌ها
10
اگه میخوان خطو از رانژه در بیارن دیگه چرا پول زور میگیرن !!!

:p

حرفی می زنیا دوست من :D این قانونیه که به خاطر افزایش درخواست ها گذاشتن. تا وقتی منظم استفاده می کنید که کسی نمیاد خط تون رو از رانژه در بیاره :)

ممنون

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
حرفی می زنیا دوست من :D این قانونیه که به خاطر افزایش درخواست ها گذاشتن. تا وقتی منظم استفاده می کنید که کسی نمیاد خط تون رو از رانژه در بیاره :)

ممنون
قانون :lol: اگه قانونه پس چرا هزینه ی 3 ماه بعد رو گرفتن ؟

تاپیک داره منحرف میشه ... :D

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان برادر من می خواد adsl بگیره میگن آسیاتک خوبه
این طرح رایگان جریانش چیه
خوبه منم دارم راضیم، به هر حال تقریبا همه شرکتا مثه هم هستن . طرح رایگان تا جایی که من میدونم تا اخر تابستونه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من که متوجه حرفای شما نمی شم :)
به هر حال امیدوارم شاتل با شما مشکلی نداشته باشه ;)

موفق باشید
موقع تمدید سرویسم 13 فروردین بود کهمن مسافرت بودم، 16 فروردین رفتم 39600 دادم به صبانت برای 3 ماه. 18 فروردین اکانتمو قطع کردن و ... بقیه مسائل

الان متوجه شدی ؟

signinfo

Registered User
لایک‌ها
10
موقع تمدید سرویسم 13 فروردین بود کهمن مسافرت بودم، 16 فروردین رفتم 39600 دادم به صبانت برای 3 ماه. 18 فروردین اکانتمو قطع کردن و ... بقیه مسائل

الان متوجه شدی ؟

سلام
بله الان متوجه شدم چون قبلا اینارو نگفته بودید. اگه این اتفاق واقعا افتاده باشه که نامردیه. البته ممکنه به دلیل ناهماهنگی البرز با شرکت مرکزی بوده باشه چون از تهران تصمیم بستن پورت ها رو می گیرند. شما پول رو دادی به البرز و شارژ کردی، اینا هم بی خبر بودند از تصمیم شرکت مبنی بر بستن پورت شما. و 3 روز بعد شرکت پورت شما رو می بنده. از این اشتباهات ممکنه پیش بیاد اونم تو عید. حالا من نمی دونم مراحل کاری اینا به چه صورته. و البته شرکت مسلما باید پول شما رو پس بده.

ممنون

imhotep

Registered User
لایک‌ها
0
خوبه منم دارم راضیم، به هر حال تقریبا همه شرکتا مثه هم هستن . طرح رایگان تا جایی که من میدونم تا اخر تابستونه

آقا من گرفتم
فک کردم از این طرح های احمقانه تبلیغاتی باشه
تازه به هزینه خودشون پیک فرستادن مدارک رو بگیره
میگم راستی اینا می صرفه براشون
چون فقط از من هزینه رانژه گرفتن

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام
بله الان متوجه شدم چون قبلا اینارو نگفته بودید. اگه این اتفاق واقعا افتاده باشه که نامردیه. البته ممکنه به دلیل ناهماهنگی البرز با شرکت مرکزی بوده باشه چون از تهران تصمیم بستن پورت ها رو می گیرند. شما پول رو دادی به البرز و شارژ کردی، اینا هم بی خبر بودند از تصمیم شرکت مبنی بر بستن پورت شما. و 3 روز بعد شرکت پورت شما رو می بنده. از این اشتباهات ممکنه پیش بیاد اونم تو عید. حالا من نمی دونم مراحل کاری اینا به چه صورته. و البته شرکت مسلما باید پول شما رو پس بده.

ممنون
باید پس میدادن ولی ندادن، دیدن که اینجوریه حرف چند وقت پیشمو کشیدن وسط
منم کوتاهی نکردم، تلافیشو در اوردم :lol:

sahra0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من وایرلس میخوام
خونمون حصارک جلو دانشگاه تربیت معلم
یه پارس دیتا توی قزوین هست گفته شاید بتونه بده
ولی خیلی دوره میترسم نشه:wacko:
کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بیشتر تاپیک ها رو خوندم ولی اخر نفهمیدم از کجا بگیرم.
من توی کرج هستم, مخابرات ما هم به ثارالله میخوره. من یه سرویس میخوام که محدودیت دانلود نداشته باشه ولی نمیدونم از کجا بگیرم بهتره! ممنون میشم راهنمائی کنید.

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
من وایرلس میخوام
خونمون حصارک جلو دانشگاه تربیت معلم
یه پارس دیتا توی قزوین هست گفته شاید بتونه بده
ولی خیلی دوره میترسم نشه:wacko:
کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه
اول اینکه شما چرا وایرلس میخوای
دوم اینکه اگه بههر دلیلی میخوای چه پهنای باندی میخوای و چقد حاضری خرج کنی

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من بیشتر تاپیک ها رو خوندم ولی اخر نفهمیدم از کجا بگیرم.
من توی کرج هستم, مخابرات ما هم به ثارالله میخوره. من یه سرویس میخوام که محدودیت دانلود نداشته باشه ولی نمیدونم از کجا بگیرم بهتره! ممنون میشم راهنمائی کنید.
ببین تقریبا همه شرکت ها یه جور هستن بستگی داره چه چیزی واست مهم باشه خب همه چیزو نمیتونی یه جا پیدا کنی
خواستی بپرس تا بگم

بالا