فکر میکنم در پستهای قبل توضیح داده بودم ولی خوب این تاپیک رسیده به ۵۵ صفحه ( چیزی بیشتر از ۸۰۰ پست ! ) برای همین قبول دارم که خوندن همه صفحات برای همه ممکن نیست.
پست اول این تاپیک هم به همین دلیل قرار شد هر کسی نقد کنه سرویس خودش رو و در پست اول من ادیت کنم ... مدتی این کار میشد ولی خیلی وقته که دیگه نمیشه ...
بهرحال ... من سرویس خودم رو میگم.
من مدتی چند ماه ... شاید نزدیک یک سال ... یادم نیست ... از شبدیز سرویس داشتم ... خلاصه بگم ... جونم به لبم رسید

توضیحات کاملی هم اینجا دادم در مورد
شبدیز ... ولی امروز ... به طور اتفاقی از منبع معتبری شنیدم مدیریت ( در نتیجه نوع و کیفیت خدمات ) این ISP تغییر کرده. ظاهرا مدیریت جدید شخصی شده که من یکبار هم در یک پست گفتم تنها کسی که در این مجموعه به من کمک کرد و به نوعی با بقیه کسانی که تو شبدیز صحبت کردم متفاوت بود، همین ایشون بود. چون نمیدونم باید اسمشون رو ببرم یا نه، اسم نمیبرم. ولی در کل ... ظاهرا تفاوتهای عمدهای از اون زمان ( حدود یک، یک و نیم سال پیش ) تا الان تفاوت کرده ...
خوب اگر واقعا اینطور باشه ( البته به تائید کاربران ... نه مدیران شبدیز ) ، لازم هست که تاپیکهایی که در نقد این شبکه نوشته شده ( و عموما انتقاد تندی هم هست ) باید درشون تجدید نظر بشه ... ( حتی حذف بشه ... برای جلوگیری از اثر منفی مخصوصا در جستجوهای گوگل ) ...
منتظر نظر کاربران جدید شبدیز هستیم ...
این از شبدیز ... و اما « پارسی نت » .
پارسی نت رو من اگر اشتباه نکنم بیشتر از یک سال هست که سرویس دارم ازش. اگر شبدیز خیلی استفاده مستمر نمیکردم ( و تازه اون همه مشکل داشتم اون زمان ... چون اصلا کرج نبودم معمولا ) ... در عوض از پارسی نت روزهایی بوده که خیلی زیاد استفاده کردم. تقریبا همه ساعت. صبح، ظهر،عصر شب و البته نصفه شب ها کمتر
سرویس پارسی نت ... یه موردی داره که میشه گفت هم حسنه ... هم ضعف ! اول این مورد رو بگم که توش ضعف داره ... بعد بقیه موارد که دیگه تقریبا ضعفی توش نیست.
مورد اینه که سرویس پارسی نت ... در طول حداقل یک سال گذشته ... کاملا یکنواخت بوده. این یکنواختی در مورد ساعات روز ( یعنی از ۸ صبح تا ۲ شب ... حدود ۱۶ ساعت ) خیلی خوبه ! به این معنی که از پارسال تاحالا همیشه دانلود شما یکنواخت و حدود ۵۰ kb بوده ... الان هم همینه ! شما معمولا Downtime ندارید در پارسی نت. تنها روزهایی که من اینترنت نداشتم، روزهایی بوده که مخابرات انگولک کرده بوده خط رو ... و اصلا خطم از رانژه در اومده بود و یکبار دیگه هم یه چیزی سوخته بود اونجا و این مسائل ...
ولی همین یکنواختی یک مشکل هم داره ! از یک سال پیش تاحالا ۲ شب به بعد گاها مشکلاتی پیش میاد ( مشکل یعنی سرعت به طرز قابل توجه افت میکنه .... ) و هنوز هم بعد از یک سال این اتفاق میافته
البته چون مشکل من خیلی عجیب بوده ... قرار هست برسی بشه که شاید مشکل از خط منه ... چون ظاهرا همه مشکل رو به این شدت ندارند ...
بهرحال این ضعف رو اگر کنار بذاریم، بقیه مواردی که شما با یک ISP سرو کار و انتظار دارید، همه در این یکسال یا ثابت بوده ... یا بهتر شده !
من نقد خودم روی پارسی نت رو یکسال پیش نوشتم رو الان نگاه میکنم :
دو تا مورد رو نوشتم که خیلی راضی نبودم ... یکی ساعتی که پشتیبانی پاسخگو بود ... که الان دیگه از اون حالت در اومده و غیر از اینکه روند پاسخگویی و پشتیبانی کاملا متفاوت به نظر میرسه ... ساعت پشتیبانی هم به نظر میرسه خیلی افزایش داشته . من ساعت دقیق رو نمیدونم ولی من تا ۸ یا فکر کنم ۹ شب هم تماس گرفتم و پاسخ گرفتم ! نمیدونم بیشتر از این هم هستند در دفتر پشتیبانی یا خیر. البته ناگفته نماند که دیرتر از این هم یک روز تعطیل روی موبایل یکی از همکاران پارسی نت تماس گرفتم و ایشون با روی باز پاسخ دادن.
و دومین مورد هم مشکل پرداخت و حساب و کتاب رو نوشتم ... که اون هم الان دو ماهی هست که متوجه شدم ( نمیدونم از کی این امکان بوده ) که حسابهای بانکی هم باز کردند و من آنلاین پرداخت میکنم.
من به شخصه ( اگر اون مورد ۲ شب به بعد به نوعی حل بشه ... ) واقعا انتظار دیگهای از یک ISP در کرج با این محدودیت هایی که توی ایران هست ندارم.
سرویس از نظر کیفیت عالی هست. تقریبا یک ۵۱۲ واقعی ! قیمت به نظر من عالیه ! من خیلی وقته قیمت سرویسهای دیگه تو کرج رو ندارم ولی با تهران که مقایسه میکنم قیمت خیلی خوبه .... پشتیبانی هم عالیه ! به دو دلیل ! چون اولا شما معمولا مشکلی ندارید که پشتیبانی لازم داشته باشید ... دوما برعکس اکثر ISP ها، مشکل باشه ... مشکل نباشه ... از تماس شما با روی باز استقبال میشه و کسی از شما در این شبکه طلب کار نیست ( ! )
بهرحال من این ISP رو شدیدا پیشنهاد میکنم.