• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

sei_pm

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان می خواستم ببینم adsl2 شرکت u2u چطوریه ؟؟؟
512k T به همراه مودم رایگان ، ماهیانه 14500 تومان ، محدودیت پذیرش دارند ....
www.sms4fun.ir و www.u2u4fun.com ... تلفن های شرکت : 3516237-3530416

راستی یک سوال : ما تهران بودیم ، اکانت ماهانه دیال آپ ارزون می گرفتیم ، مثلاً شاتل 5000 هزار تومان به حساب شرکت واریز می کریدم ، اکانتش هم خوب بود ، اما اینجا فکر کنم 12000 تومان !!!! یا برای کیمیا ، فکر کنم 15000 تومان !!! یک شرکتی رو معروفی کنید ، که محدودیت زمانی نداشته باشه و اکانت های ماهیانه اش زیر 1000 تومان یا 10000 تومان باشه ( اگر تاپیک جداگانه هست ، معرفی کنید ، اونجا سوالم رو بپرسم )

اقا از این دزد سرگردنه سرویس نگیرید قبلا با نام ایزی نت یک سری کارت 10+100 می فروخت که اون 100 ساعت شبانش به زور کار می کرد بعد که گندش دراومد اسمش رو به u2U داد حتی من کارت قدیمی اون رو هم دارم اگه دوستان باور نمی کنند می تونم براشون اسکن و آپلود کنم.

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
دوستان من میخوام یک سرویس نامحدود بگیرم، دو ماهی از آسیاتک گرفتم که ظاهرا دیگه نامحدود ارائه نمیدند.از کجا بگیرم؟
الان تو کرج کیا سرویس نامحدود ارائه میدند؟ و کارشون درسته؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اقا از این دزد سرگردنه سرویس نگیرید قبلا با نام ایزی نت یک سری کارت 10+100 می فروخت که اون 100 ساعت شبانش به زور کار می کرد بعد که گندش دراومد اسمش رو به u2U داد حتی من کارت قدیمی اون رو هم دارم اگه دوستان باور نمی کنند می تونم براشون اسکن و آپلود کنم.

این u2u ول کن نیست
1 بار گول خوردم 1 کارت ازشون گرفتم همش دارن میگن تورو خدا بیا از ما سرویس بگیر

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
سلام:
بالاخره خط ما رانژه شد. من از شبدیز سرویس گرفتم. فعلاً نمیشه نظری داد, چون پهنای باند تموم شده تا فردا صبح برم سرویسم رو تغییر بدم.
یه سئوال داشتم, کسی میتونه من رو راهنمائی کنه که چه جوری از طریق PPPoE کانکت بشم؟ مودمه من ASUS AM602 هست. هر کاری کردم نتونستم! ممنون میشم راهنمائی کنید.

واییییی
شبدیز خیلی افتضاحه(sorry)
من قبلا ازش میگرفتم نصف روز قطع بودش
الان پارس آنلاین دارم خوبه فقط 3-2 روزه مشکل پیدا کرده
واسه تنظیمات مودم هم دفترچه مودم رو بگرد یه کدی توش باید باشه مثلا یه همچین چیزی: 174.168.1.1
وقتی کد رو پیدا کردی توی نوار آدرس مرورگر میزنی میبره تو تنظیمات مودم اونجا چند تا گزینه هست باید تغیرشون بدی
من فقط در همین حد میدونم
در ضمن قبل از تغییر دادن هم حتما تنظیمات فعلی مودم رو یه جایی ثبت کن که اگه مثل من زدی خراب کردی بتونی حداقل مثل قبل بذش گردونی

Last edited:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
دوستان من میخوام یک سرویس نامحدود بگیرم، دو ماهی از آسیاتک گرفتم که ظاهرا دیگه نامحدود ارائه نمیدند.از کجا بگیرم؟
الان تو کرج کیا سرویس نامحدود ارائه میدند؟ و کارشون درسته؟

پارس انلاین به من نامحدود 128 رو میده 18 تومن

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
واسه تنظیمات مودم هم دفترچه مودم رو بگرد یه کدی توش باید باشه مثلا یه همچین چیزی: 174.168.1.1
192.168.1.1 هست !!!

پارس انلاین به من نامحدود 128 رو میده 18 تومن
به شما ؟!!!
یا به همه همچین سرویسی میده ؟

eyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سلام:
بالاخره خط ما رانژه شد. من از شبدیز سرویس گرفتم. فعلاً نمیشه نظری داد, چون پهنای باند تموم شده تا فردا صبح برم سرویسم رو تغییر بدم.
یه سئوال داشتم, کسی میتونه من رو راهنمائی کنه که چه جوری از طریق PPPoE کانکت بشم؟ مودمه من ASUS AM602 هست. هر کاری کردم نتونستم! ممنون میشم راهنمائی کنید.

دوست عزیز کدوم مرکز هستید؟ در 24 ساعت یه تست سرعت از لینکهای مستقیم و غیر مستقیم بگیر ببین یه سرعت ثابت دست پیدا می کنی مثلا یه فایل 50 مگی با یک سرعت ثابت با حداقل نوسان بگیری برای من که همش نوسان داره و دیتام ثابت نمی شه. هرکاری که به فکرم می رسید کردنم نشد چند سال تهران داشتم حداقل عصر به بعدش ماکزیمم سرعت داشتم
ممنون

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410

آره همینه نیمدونم اون ماله کجا بود:D
نمیدونم آخه تو لیست سرویس هاش نوشته 3 گیگ رو رو میده 18 تومن ولی به ما که نا محدود دادن
نمیدونم شاید به همه همینجوری میدن

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا این تاپیک رو از اول میخوندید ... یه سرچ هم در مورد شبدیز میکردید بعد انتخاب میکردید سرویستون رو ;)

البته حالا که دیگه گرفتید ... یه تجربه جدید هم به کارنامه درخشان شبدیز در این فروم اضافه میشه :D

ماه دیگه این موقع حتما یادم باشه نظر شما رو جویا بشم در مورد شبدیز :D

ali.vaezi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این تاپیک رو از اول میخوندید ... یه سرچ هم در مورد شبدیز میکردید بعد انتخاب میکردید سرویستون رو ;)

البته حالا که دیگه گرفتید ... یه تجربه جدید هم به کارنامه درخشان شبدیز در این فروم اضافه میشه :D

ماه دیگه این موقع حتما یادم باشه نظر شما رو جویا بشم در مورد شبدیز :D

سلام همگی خسته نباشید..

بچه ها یه لطفی می کنید بر حسب تجربه تون بگید در حال حاظر بهترین سرویس کدام شرکت میده؟

هر کی این صفحه رو خوند تجربه خودشو به این صورت ذکر کنه که بچه های دیگه (و خود من) از تجربیات شما استفاده کنن..مرسی از کمکتون

تجربه تونو این طوری دسته بندی کنین
مثلا:

شاتل
-پهنای باند=128-
-محدودیت 3 گیگ-
-قیمت=13000
سرعت متوسط دانلود =14kb

بچه ها من مودمم گرفتم فقط موندم از چه شبکه اشتراک بگیرم که اونم با کمک شما پیدا می کنم
ممنون

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
فکر میکنم در پست‌های قبل توضیح داده بودم ولی خوب این تاپیک رسیده به ۵۵ صفحه ( چیزی بیشتر از ۸۰۰ پست ! ) برای همین قبول دارم که خوندن همه صفحات برای همه ممکن نیست.

پست اول این تاپیک هم به همین دلیل قرار شد هر کسی نقد کنه سرویس خودش رو و در پست اول من ادیت کنم ... مدتی این کار میشد ولی خیلی وقته که دیگه نمیشه ...

بهرحال ... من سرویس خودم رو میگم.

من مدتی چند ماه ... شاید نزدیک یک سال ... یادم نیست ... از شبدیز سرویس داشتم ... خلاصه بگم ... جونم به لبم رسید :D توضیحات کاملی هم اینجا دادم در مورد شبدیز ... ولی امروز ... به طور اتفاقی از منبع معتبری شنیدم مدیریت ( در نتیجه نوع و کیفیت خدمات ) این ISP تغییر کرده. ظاهرا مدیریت جدید شخصی شده که من یکبار هم در یک پست گفتم تنها کسی که در این مجموعه به من کمک کرد و به نوعی با بقیه کسانی که تو شبدیز صحبت کردم متفاوت بود، همین ایشون بود. چون نمیدونم باید اسمشون رو ببرم یا نه، اسم نمیبرم. ولی در کل ... ظاهرا تفاوت‌های عمده‌ای از اون زمان ( حدود یک، یک و نیم سال پیش ) تا الان تفاوت کرده ...

خوب اگر واقعا اینطور باشه ( البته به تائید کاربران ... نه مدیران شبدیز ) ، لازم هست که تاپیک‌هایی که در نقد این شبکه نوشته شده ( و عموما انتقاد تندی هم هست ) باید درشون تجدید نظر بشه ... ( حتی حذف بشه ... برای جلوگیری از اثر منفی مخصوصا در جستجو‌های گوگل ) ...

منتظر نظر کاربران جدید شبدیز هستیم ...

این از شبدیز ... و اما « پارسی نت » .

پارسی نت رو من اگر اشتباه نکنم بیشتر از یک سال هست که سرویس دارم ازش. اگر شبدیز خیلی استفاده مستمر نمیکردم ( و تازه اون همه مشکل داشتم اون زمان ... چون اصلا کرج نبودم معمولا ) ... در عوض از پارسی نت روزهایی بوده که خیلی زیاد استفاده کردم. تقریبا همه ساعت. صبح، ظهر،عصر شب و البته نصفه شب ها کمتر ;)

سرویس پارسی نت ... یه موردی داره که میشه گفت هم حسنه ... هم ضعف ! اول این مورد رو بگم که توش ضعف داره ... بعد بقیه موارد که دیگه تقریبا ضعفی توش نیست.

مورد اینه که سرویس پارسی نت ... در طول حداقل یک سال گذشته ... کاملا یکنواخت بوده. این یکنواختی در مورد ساعات روز ( یعنی از ۸ صبح تا ۲ شب ... حدود ۱۶ ساعت ) خیلی خوبه ! به این معنی که از پارسال تاحالا همیشه دانلود شما یکنواخت و حدود ۵۰ kb بوده ... الان هم همینه ! شما معمولا Downtime ندارید در پارسی نت. تنها روزهایی که من اینترنت نداشتم، روزهایی بوده که مخابرات انگولک کرده بوده خط رو ... و اصلا خطم از رانژه در اومده بود و یکبار دیگه هم یه چیزی سوخته بود اونجا و این مسائل ...

ولی همین یکنواختی یک مشکل هم داره ! از یک سال پیش تاحالا ۲ شب به بعد گاها مشکلاتی پیش میاد ( مشکل یعنی سرعت به طرز قابل توجه افت میکنه .... ) و هنوز هم بعد از یک سال این اتفاق میافته :D

البته چون مشکل من خیلی عجیب بوده ... قرار هست برسی بشه که شاید مشکل از خط منه ... چون ظاهرا همه مشکل رو به این شدت ندارند ...

بهرحال این ضعف رو اگر کنار بذاریم، بقیه مواردی که شما با یک ISP سرو کار و انتظار دارید، همه در این یکسال یا ثابت بوده ... یا بهتر شده !

من نقد خودم روی پارسی نت رو یکسال پیش نوشتم رو الان نگاه میکنم :

دو تا مورد رو نوشتم که خیلی راضی نبودم ... یکی ساعتی که پشتیبانی پاسخگو بود ... که الان دیگه از اون حالت در اومده و غیر از اینکه روند پاسخگویی و پشتیبانی کاملا متفاوت به نظر میرسه ... ساعت پشتیبانی هم به نظر میرسه خیلی افزایش داشته . من ساعت دقیق رو نمیدونم ولی من تا ۸ یا فکر کنم ۹ شب هم تماس گرفتم و پاسخ گرفتم ! نمیدونم بیشتر از این هم هستند در دفتر پشتیبانی یا خیر. البته ناگفته نماند که دیرتر از این هم یک روز تعطیل روی موبایل یکی از همکاران پارسی نت تماس گرفتم و ایشون با روی باز پاسخ دادن.

و دومین مورد هم مشکل پرداخت و حساب و کتاب رو نوشتم ... که اون هم الان دو ماهی هست که متوجه شدم ( نمیدونم از کی این امکان بوده ) که حساب‌های بانکی هم باز کردند و من آنلاین پرداخت میکنم.

من به شخصه ( اگر اون مورد ۲ شب به بعد به نوعی حل بشه ... ) واقعا انتظار دیگه‌ای از یک ISP در کرج با این محدودیت هایی که توی ایران هست ندارم.

سرویس از نظر کیفیت عالی هست. تقریبا یک ۵۱۲ واقعی ! قیمت به نظر من عالیه ! من خیلی وقته قیمت سرویس‌های دیگه تو کرج رو ندارم ولی با تهران که مقایسه میکنم قیمت خیلی خوبه .... پشتیبانی هم عالیه ! به دو دلیل ! چون اولا شما معمولا مشکلی ندارید که پشتیبانی لازم داشته باشید ... دوما برعکس اکثر ISP ها، مشکل باشه ... مشکل نباشه ... از تماس شما با روی باز استقبال میشه و کسی از شما در این شبکه طلب کار نیست ( ! ) :D

بهرحال من این ISP رو شدیدا پیشنهاد میکنم.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
منم مثل تو ام شایان جان
سرویسشون زیاد بالا و پایین نداره. فقط قیمت ها رو چند ماهی هست که به مقدار قابل توجهی بالابردن که از اون چیز ایده عالی که من مد نظرم بود دور شده

سرعت دانلودش عالیه توی همه ساعات مگر توی ساعات شبانه که رایگان هست ممکنه کاهش شدید داشته باشه تا حد به خط 64. البته سرعت بالا زمانی بدرد میخوره که سرویس ها محدودیت حجمی نداشته باشن ولی با این محدودیت حجمی بالایی که دارن سرعت دانلود بالا چندان ارزشی نداره مگر اینکه بخوای پول بالایی بدی برای حجم دانلود که نمیصرفه.

اما سرعت باز کردن صفحات عالی نیست میشه گفت متوسطه.

پرداخت آنلاین رو چطور انجام میدی؟ خودت هم حساب سامان داری؟ چون پرداخت آنلاین ندارن فقط یه شماره شتاب دارن که میشه بهش با عابر بانک پرداخت کرد

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
راستش در مورد قیمت درسته که کمی بالا رفته ... ( فکر میکنم ۲،۳ هزار تومن بود ) ولی فکر میکنم سرویس اینترنت بد نداشتی قدر عافیت رو بدونی :D وقتی مثلا ماهی ۲۰ هزار تومن بدی یک ساعت با لذت تمام اینترنت استفاده نکنی ... بعد حاضری دو برابر پول بدی سرویست بهتر بشه :D من که اینطوری بودم ...

در مقایسه با سرویس‌های دیگه ...

من الان ۶ گیگ دارم در ماه با ۲۶،۹۰۰ تومن. با سرعتی که هیچ وقت زیر ۵۰ کیلوبایت نمیاد ... من تو پست قبلی نوشتم ... ولی مگه الان شرکت دیگه‌ای هست که این سرویس رو با این قیمت بده ؟

در مورد پرداخت آنلایت هم ... من حساب سامان دارم ... پارسی نت هم حساب سامان به من داد و آنلاین واریز میکنم.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
شایان جان این پارسی نت همونیه که 3-4 تا آدم خمار مسئولشن ؟ :D (یا اون کی دیگست!)
آدرسشو میدونی کجاست ؟ (بالاتر از میدون توحید نیست؟)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چون سوال کردید به شما اخطار نمیدم بابت توهین ! چون پارسی نت کلا دو مدیر داره نه سه چهار تا ... و من هم خیلی کرج رو بلد نیستم ولی میدونم تو آدرسش بالاتر از میدونی نداشت ... تو یه خیابون بود که میدون هم نداشت تا جایی که خاطرم هست.

نمیدونم کدوم ISP رو میگید ولی در صورت تکرار این نوع توهین با شما برخورد میشه.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چون سوال کردید به شما اخطار نمیدم بابت توهین ! چون پارسی نت کلا دو مدیر داره نه سه چهار تا ... و من هم خیلی کرج رو بلد نیستم ولی میدونم تو آدرسش بالاتر از میدونی نداشت ... تو یه خیابون بود که میدون هم نداشت تا جایی که خاطرم هست.

نمیدونم کدوم ISP رو میگید ولی در صورت تکرار این نوع توهین با شما برخورد میشه.
توهین به شخص خاصی نبود
چون چند ماه پیش رفتم یه شرکت، 3-4 تایی نشسته بودن داشتن سیگار میکشیدن ... حوالی میدون توحید بود

حالا این پارسی نت که میگی، سایتی چیزی نداره ؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
راستش در مورد قیمت درسته که کمی بالا رفته ... ( فکر میکنم ۲،۳ هزار تومن بود ) ولی فکر میکنم سرویس اینترنت بد نداشتی قدر عافیت رو بدونی :D وقتی مثلا ماهی ۲۰ هزار تومن بدی یک ساعت با لذت تمام اینترنت استفاده نکنی ... بعد حاضری دو برابر پول بدی سرویست بهتر بشه :D من که اینطوری بودم ...

من الان ۶ گیگ دارم در ماه با ۲۶،۹۰۰ تومن. با سرعتی که هیچ وقت زیر ۵۰ کیلوبایت نمیاد ... من تو پست قبلی نوشتم ... ولی مگه الان شرکت دیگه‌ای هست که این سرویس رو با این قیمت بده ؟

در مورد پرداخت آنلایت هم ... من حساب سامان دارم ... پارسی نت هم حساب سامان به من داد و آنلاین واریز میکنم.

منم دقیقا یک ساله از پارسی نت سرویس دارم
بعد از دیماه 87 کیفیت بهتر شده - ولی عیب های زیر رو داره
این نمایندگی فناوا دو بار توی 6 ماه قیمت رو افزایش داده -
مثلا من سرویس 256 5 گیگ میگرفتم 18900 تومن - بهمن 87 شد 19800 و بعد هم کلا سرویس رو حذف کردند و 512 6 گیگ آرودند اول 26 هزار تومن بعد 26900 تومن - نمی دونم تا کی شاهد افزایش قیمت باید باشیم در صورتی که کلا سرویس 256 و 512 تقریبا هیچ تفاوت سرعتی ندارند
موقع شارژ هم منم اینترنتی واریز میکنم ولی باید چند بار اطلاع بدید تا شارژ کنند -

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
توهین به شخص خاصی نبود
چون چند ماه پیش رفتم یه شرکت، 3-4 تایی نشسته بودن داشتن سیگار میکشیدن ... حوالی میدون توحید بود

حالا این پارسی نت که میگی، سایتی چیزی نداره ؟

این ادرس سایت
الان رفتن سه راه گوهردشت :
http://www.pn-k.org/

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201

پلان 5 گیگ بود 19 تومن حذف شد 6 گیگ گذاشتن 28 تومن. اما در کل فعلا راضیم اما بهت بگم من کم هم مشکل نداشتم اما بخاطر سرویس نسبتا خوبش نادیده گرفتم

ضمنا سرویس خوب هم بخاطر پارسی نت نیست چون اینا تقریبا هیچ کارن و اصل کار مال فناوا ی تهرانه

بالا