مرسی که پاسخ دادید
شما اشاره کردید در ماه ..چند روز رو از یک سرویس به سرویس دیگه سوییچ می کنید
مگر این طور نیست که از ابتدا یک سرویس رو برای یک یا...ماه بدن؟
یکم توضیح می دید
یک زحمتی هم براتون داشتم لطفا ادرس نمایندگی شبدیز در کرج و شماره تلفن بخش فروشش یا هر شماره دیگه شبدیز رو بری من پست خصوصی بفرستید
مرسی
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
یکمی هم می خوام راجب اخرین سرویسم از پارسی نت براتون توضیح بدم..که به احتمال زیاد اخرین سرویسم تو پارسی نت خواهد بود.
من دو هفته پیش سرویسی گرفتم به این صورت:
40000 تومان ..10 گیگ + 4 تا جمعه رایگان
دو جمعه گذشته رو هم هر کدوم حدود 4 گیگ گرفتم ..پیش بینی می کنم که دو جمعه دیگر رو هم بتونم چهار گیگ بگیرم
یعنی می شه 16 گیگ از جمعه ها به علاوه 10 گیگ کلا می شه 26 گیگ که من 40 تومان بابتش پول دادم
خیلی جالب نیست...چون دردسر های خاص خودش رو داره ای نسرویس و اگر می دادن کسی دیگه برام دانلود می کرد شاید خیلی ارزون تر می افتاد
هدف از بیانش این بود که اطلاع داشته باشید در پارسی نت همچین سرویس داداه می شه.
یحتمل کوچ کنم شبدیز
حد اقش اینه می رم پپ های دیگر رو امتحان می کنم وخیال خودم رو راحت می کنم تا یک جا وایسم و ترنسفر ریت صفر کیلو بایت ببینم.
موفق باشید بای
سلام
فقط کوتاه عرض کنم که اگر بدنبال اعصاب خورد کنی و از اینجور داستانها هستین سراغ شبدیز برین و گرنه دور شبدیز را خط بکشین که با اطمینان کامل عرض میکنم که بدترین شبکه ای هست که تا به حال تجربه کردم
در حدود دو سال مشترکشان بودم برای همین عرض میکنم و اواخر سال پیش به آی اس پی دیگری رفتم
خیلی وقت هست میخواهم بیام و از مشکلات و استرس هایی که بر من وارد امد در این شبکه شبدیز بگویم ولی چون باید کامل شرح بدهم , حوصلم نرسید :wacko:
بنده شاتل بودم در ابتدا آن زمان محدودیت حجمی داشت و شبدیز برای اولین بار در کرج بدون محدودیت ارایه داد
بازهم میگم دور شبدیز را خط بکشید و بدنبال شبکه دیگری باشید
من هنوز دوران تستم تمام شده هر موقع تمام شد و حس نوشتاری پیدا کردم هم در مورد شبدیز و مشکلاتش مینویسم هم در مورد شبکه جدیدم که در حدود شش ماه هست دارم استفاده میکنم
و توصیه میکنم به کسانی که دانلود میکنند
دایما وبگردی میکنند یا کار حساس دارند و نیاز به پینگ یک دست و پایین
پردیس , نسبت به بقیه گرانتر هست ولی کیفیت بسیار عالی , کادر فنی مجرب , بسیار فهمیده و با انظباط
موفق باشین