• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

shengo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما من تازه وارد این تاپیک شدم ولی تا الان که تمام صفحات رو خوندم درباره کیمیا چیزی ننوشتن
من می خوام کیمیا بگیرم قیمتش 256 با محدودیت دانلود 2 گیگ رو 13500 تومان میده و پرداخته ماهیانشم توسط کارت های شتابه پشتیبانیشم خوبه اما چیزهای دیگشو نمی دونم اگه کسی می دونه کمکم کنم اما تا الان که کارتهای دیال اپشو می گرفتم تقریبا از همه بهتر بود با تشکر

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
اقا الان کدوم شرکت خوبه ؟
نظر خود م رو شاتل هست قبلا پارسی نت داشتم که اوایل خوب بود ولی اواخر نه
پارس انلاین خوب بود .لی گرون
نظرتون درباره شاتل؟

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شاتل پهنای باندش پره /پارس انلاین گرونه / کیمیا نمیدونم نماینده کجاس /
داتک و آسیاتک (آپادانا) بسته به مرکزشون پهنای باند خوبی دارن و اینکه آسیاتک از لحاظ قیمت به نظر من از بقیه بهتره 128 یک ماه رایگان و قیمت ماهانه با 2گیگ ترافیک 11500 و سرویس 512 با 2 گیگ 14500

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
داتک و آسیاتک (آپادانا) بسته به مرکزشون پهنای باند خوبی دارن و اینکه آسیاتک از لحاظ قیمت به نظر من از بقیه بهتره 128 یک ماه رایگان و قیمت ماهانه با 2گیگ ترافیک 11500 و سرویس 512 با 2 گیگ 14500

شبانه هم داره؟ برام مهمه

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26

شبانه هم داره؟ برام مهمه

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
1 تبلیغ دیدم
1 دونه هست به اسم فاوا نت!!(یه همچین اسمی داره)
نوشته 1 Mb با محدودیت 2 گیگ 19000 تومن

919

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی که پاسخ دادید

شما اشاره کردید در ماه ..چند روز رو از یک سرویس به سرویس دیگه سوییچ می کنید

مگر این طور نیست که از ابتدا یک سرویس رو برای یک یا...ماه بدن؟
یکم توضیح می دید

یک زحمتی هم براتون داشتم لطفا ادرس نمایندگی شبدیز در کرج و شماره تلفن بخش فروشش یا هر شماره دیگه شبدیز رو بری من پست خصوصی بفرستید

مرسی

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
یکمی هم می خوام راجب اخرین سرویسم از پارسی نت براتون توضیح بدم..که به احتمال زیاد اخرین سرویسم تو پارسی نت خواهد بود.

من دو هفته پیش سرویسی گرفتم به این صورت:

40000 تومان ..10 گیگ + 4 تا جمعه رایگان

دو جمعه گذشته رو هم هر کدوم حدود 4 گیگ گرفتم ..پیش بینی می کنم که دو جمعه دیگر رو هم بتونم چهار گیگ بگیرم

یعنی می شه 16 گیگ از جمعه ها به علاوه 10 گیگ کلا می شه 26 گیگ که من 40 تومان بابتش پول دادم

خیلی جالب نیست...چون دردسر های خاص خودش رو داره ای نسرویس و اگر می دادن کسی دیگه برام دانلود می کرد شاید خیلی ارزون تر می افتاد

هدف از بیانش این بود که اطلاع داشته باشید در پارسی نت همچین سرویس داداه می شه.

یحتمل کوچ کنم شبدیز

حد اقش اینه می رم پپ های دیگر رو امتحان می کنم وخیال خودم رو راحت می کنم تا یک جا وایسم و ترنسفر ریت صفر کیلو بایت ببینم.

موفق باشید بای

سلام
فقط کوتاه عرض کنم که اگر بدنبال اعصاب خورد کنی و از اینجور داستانها هستین سراغ شبدیز برین و گرنه دور شبدیز را خط بکشین که با اطمینان کامل عرض میکنم که بدترین شبکه ای هست که تا به حال تجربه کردم
در حدود دو سال مشترکشان بودم برای همین عرض میکنم و اواخر سال پیش به آی اس پی دیگری رفتم

خیلی وقت هست میخواهم بیام و از مشکلات و استرس هایی که بر من وارد امد در این شبکه شبدیز بگویم ولی چون باید کامل شرح بدهم , حوصلم نرسید :wacko:

بنده شاتل بودم در ابتدا آن زمان محدودیت حجمی داشت و شبدیز برای اولین بار در کرج بدون محدودیت ارایه داد
بازهم میگم دور شبدیز را خط بکشید و بدنبال شبکه دیگری باشید
من هنوز دوران تستم تمام شده هر موقع تمام شد و حس نوشتاری پیدا کردم هم در مورد شبدیز و مشکلاتش مینویسم هم در مورد شبکه جدیدم که در حدود شش ماه هست دارم استفاده میکنم
و توصیه میکنم به کسانی که دانلود میکنند
دایما وبگردی میکنند یا کار حساس دارند و نیاز به پینگ یک دست و پایین
پردیس , نسبت به بقیه گرانتر هست ولی کیفیت بسیار عالی , کادر فنی مجرب , بسیار فهمیده و با انظباط

موفق باشین

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام
فقط کوتاه عرض کنم که اگر بدنبال اعصاب خورد کنی و از اینجور داستانها هستین سراغ شبدیز برین و گرنه دور شبدیز را خط بکشین که با اطمینان کامل عرض میکنم که بدترین شبکه ای هست که تا به حال تجربه کردم
در حدود دو سال مشترکشان بودم برای همین عرض میکنم و اواخر سال پیش به آی اس پی دیگری رفتم

خیلی وقت هست میخواهم بیام و از مشکلات و استرس هایی که بر من وارد امد در این شبکه شبدیز بگویم ولی چون باید کامل شرح بدهم , حوصلم نرسید :wacko:

بنده شاتل بودم در ابتدا آن زمان محدودیت حجمی داشت و شبدیز برای اولین بار در کرج بدون محدودیت ارایه داد
من هنوز دوران تستم تمام شده هر موقع تمام شد و حس نوشتاری پیدا کردم هم در مورد شبدیز و مشکلاتش مینویسم هم در مورد شبکه جدیدم که در حدود شش ماه هست دارم استفاده میکنم
پردیس , نسبت به بقیه گرانتر هست ولی کیفیت بسیار عالی , کادر فنی مجرب , بسیار فهمیده و با انظباط

موفق باشین

تایید میشه.
نامرد تر از شبدیز ندیدم به عمرم.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
البته من چند صفحه قبل نوشتم ... شنیدم که شبدیز مدیریتش کلا عوض شده و کلا شرکت رو فرد دیگری خریده و اینطور که گفتن تغییرات اساسی انجام شده ... باید یه نفر که جدیدا سرویس گرفته بیاد این شنیده هارو تائید یا رد کنه.

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان کسی از ADSL یا Wire شبکه کیمیا استفاده میکنه ؟

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
شنیدین دنیانت داره جمع میکنه؟
میخوان شرکت رو تغیر ماهیت بدن انگار.

mehrab2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سرویس adsl خانگی نامحدود برای کرج کدام شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
ضمنا یک عدد مودم asus602 هم موجود دارم یعنی شرکتی که ترجیحا با این مودم سازگار باشه
پیشاپیش ممنون

mehrab2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سرویس adsl خانگی نامحدود برای کرج کدام شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
ضمنا یک عدد مودم asus602 هم موجود دارم یعنی شرکتی که ترجیحا با این مودم سازگار باشه
پیشاپیش ممنون

312jtp0.gif

arzf22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مدتی است تعرفه های دنیانت زیاد شده حقیقت شرکتهای دیگه هم تعرفه هاشون ارزون هست هم استفاده شبانه رایگان دارند. مثلا صبانت که نمایندگی اش تو کرج شرکت امپراطور هست تعرفه ی128را با ترافیک 3گیگ در ماه 13200تومان هست که دانلود از ساعت 3تا 7صبح رایگان و آزاده یا شرکت شاتل خدمات 128را 13600با ترافیک 3گیگ در ماه تومان میدهد که دانلود از ساعت 1تا 8صبح رایگان است .

ولی دنیانت تعرفه128را با ترافیک 1 گیگ در ماه بدون استفاده رایگان شبانه با قیمت10500تومان :eek: عرضه میکند .
من که گیج شدم از کدوم شرکت استفاده کنم:wacko:

mahdi_ctrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دمتون گرم عجب تاپيكي زديد
انصافا كلي گشتم تا اينجا رو پيدا كردم
دوستان من ساكن سرآسياب هستم
جزو ملارد هست
ميخوام بدونم چه شركتهايي هستند كه توي سراسياب ADSL يا وايرلس ارائه بدن
از دوستاني كه از اين سرويس ها استفاده ميكنن خواهش ميكنم كه راهنماييم كنن چون من دانشجو هستم يه خطي ميخوام كه دائم كانكت باشه و قطعي كمي داشته باشه و اگه تخفيف دانشجويي هم داشته باشه كه چه بهتر!!

در ضمن يه سوال ديگه دوستان صاحب تجربه بگن كه ADSL رو پيشنهاد ميكنن يا وايرلس؟
باتشكر پيشاپيش از دوستان

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام

موفق باشین
دوستان عزیز این نوشته و بدبودن و بدبرخوردبودن و خیلی صفات بیخود و زشت دیگه که به شبدیز نسبت دادن از دم تایید میشه . نه تنها تایید میشه بلکه توصیه میشه شما به شبدیز فکر نکنید حتی. پارسال یوزرشون بودم . هیچی جز جنگ اعصاب و ناراضی بودن ندیدم.

خدا رو شکر به یه جای با پدر و مادر مثل شاتل تغییر دادم. حداقل جنگ اعصااااااب ندارم و راحتم. آخییییییییییییی.

mahdi_ctrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دمتون گرم عجب تاپيكي زديد
انصافا كلي گشتم تا اينجا رو پيدا كردم
دوستان من ساكن سرآسياب هستم
جزو ملارد هست
ميخوام بدونم چه شركتهايي هستند كه توي سراسياب ADSL يا وايرلس ارائه بدن
از دوستاني كه از اين سرويس ها استفاده ميكنن خواهش ميكنم كه راهنماييم كنن چون من دانشجو هستم يه خطي ميخوام كه دائم كانكت باشه و قطعي كمي داشته باشه و اگه تخفيف دانشجويي هم داشته باشه كه چه بهتر!!

در ضمن يه سوال ديگه دوستان صاحب تجربه بگن كه ADSL رو پيشنهاد ميكنن يا وايرلس؟
باتشكر پيشاپيش از دوستان

يكي به ما برسه!!!
دوستان لطفا كمك كنيد من خيلي عجله دارم

oovoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mahdi_ctrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي نيست به ما كمك كنه؟

من فقط توي منطقهمون شبديز رو پيدا كردم
با اين شماره تماس:
2222232
و وب سايت:
http://www.shabdiznet.com

به تازگي هم راه افتاده
يعني همون مشكلاتي كه گفتيد رو اينجا هم داره؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بالا