• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

net_engin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:lol:
جدی مخابرات پرتت کرد بیرون؟ :blink:
آره نامردا

داداش شبدیز تا اونجایی که من باهاش کار کردم سرعت سایت بالا آوردنش خوب نیست ولی انصافا سرعت دانلودش خوبه.حالا بستگی به کارتون داری دیگه.البته من پرمیومشو دارم در ضمن وصل کردن خط من حدود 10 روز طول کشید.
ما که فعلا ازش راضی هستیم ;)
برای منم یه وقتایی سرعت پیج میاد پایین ولی 10~15 دقیقه بیشتر طول نمیکشه تا درست بشه

اینم تست جدیدم ساعت 9 پنجشنبه شب که اوج پیک مصرف هست

یه چیز جالب . من یه دوستی دارم که منو به شبدیز معرفی کرد تا بهش سرویس رایگان بدن . منم الان فهمیدم و میخوام دوستامو معرفی کنم تا سرویس مجانی بگیرم حالا بگذریم . همون موقع که من تلفنی با دوستم صحبت می کردم اون مشکل داشت ولی من اصلا مشکل نداشتم . کلی سر و کله زدیم فهمیدیم مشکل احتمالا یا از خط اونه یا از منطقه مخابراتیش که اونا مارلیک بودن . میگم دوستانی هم که از شبدیز مشکل دارن دقیقا پیش شماره تلفنشون ( 3 رقم اول ) و ساعت دقیق مشکل رو بگن ببینیم داستان چیه

dadhp

Registered User
لایک‌ها
0
آره نامردا

برای منم یه وقتایی سرعت پیج میاد پایین ولی 10~15 دقیقه بیشتر طول نمیکشه تا درست بشه

اینم تست جدیدم ساعت 9 پنجشنبه شب که اوج پیک مصرف هست

یه چیز جالب . من یه دوستی دارم که منو به شبدیز معرفی کرد تا بهش سرویس رایگان بدن . منم الان فهمیدم و میخوام دوستامو معرفی کنم تا سرویس مجانی بگیرم حالا بگذریم . همون موقع که من تلفنی با دوستم صحبت می کردم اون مشکل داشت ولی من اصلا مشکل نداشتم . کلی سر و کله زدیم فهمیدیم مشکل احتمالا یا از خط اونه یا از منطقه مخابراتیش که اونا مارلیک بودن . میگم دوستانی هم که از شبدیز مشکل دارن دقیقا پیش شماره تلفنشون ( 3 رقم اول ) و ساعت دقیق مشکل رو بگن ببینیم داستان چیه

همون طور که میبینی پینگت خوب نیس
اما دانلودت عالیه مال من دو شب به بعدم نهایتا 150 میاد
341 هس مال من

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
این نتیجه تست امروز من:
جمعه ساعت : 17:11

1284079170.png

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
نمیخوام دلسردت کنم اما منم اون اوایل یادمه دانلودم موشک بود بعد کم شد :p
بچه ها شاتل تو مرکز شهیدآثاری چطوره؟کسی میدونه؟

دانلود موشک هم باشه، وقتی آپلود 0.08 مگ باشه یعنی کشک! یعنی کلاهبرداری توی روز روشن!

حداقل شاتل و پارس توی شب تاریک کلاهبرداری میکنن، این شبدیز توی روز روشن کلاهبرداری میکنه اونوقت شب پهنای باند رو میکنه 4 مگ!! نمیدونم از این کار چه سودی میبرن!!

البته خبر رسیده سرویسهای نامحدود 384 شبدیز هم دست پارس و شاتل رو در ساعات شب از پشت بسته! :D

dadhp

Registered User
لایک‌ها
0
دانلود موشک هم باشه، وقتی آپلود 0.08 مگ باشه یعنی کشک! یعنی کلاهبرداری توی روز روشن!

حداقل شاتل و پارس توی شب تاریک کلاهبرداری میکنن، این شبدیز توی روز روشن کلاهبرداری میکنه اونوقت شب پهنای باند رو میکنه 4 مگ!! نمیدونم از این کار چه سودی میبرن!!

البته خبر رسیده سرویسهای نامحدود 384 شبدیز هم دست پارس و شاتل رو در ساعات شب از پشت بسته! :D

فردا دارم میرم شاتل.
و یه اتفاق جالب اینکه من چون فردا دارم میرم شاتل اعتبارم رو دیگه تو شبدیز شارژ نکردم 160 کردیت داشتم بعد گفتم خب شب چون مگی دو تومنه گشتم یه فایل 63 مگی رو واسه دانلود پیدا کردم بعد که گذاشتم واسه دانلود 42 مگش رفت دیسی شدم بعد دیدم کردیتم صفر شده حساب کردم دیدم مگی حدودا 4 تومن کم کرده یعنی دو برابر قیمت و این یعنی دزدی.
شبدیز دزد هم این آخر کاری از آب در اومد....:f34r:

dadhp

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر وبچس پرشین...
آخییییییییییییییشششششششششش راحت شدم :D
همین الان شاتلم وصل شد.واقعا سرعت لود پیجاش زمین تا آسمون فرق می کنه با اون شبجیز!!!
چی بود بابا.رفتم قبض تلفن رو بپردازم 6000 تومن فقط تو شهری با شبدیز حرف زده بودم :blink: از بس هی زنگ زده بودم!!!!!
اما بالاخره راحت شدم....:D
اینم تست:

1286794419.png

و اینم شب دیز در چند روز گذشته:

t1uj9r9f12jedbs52hne.jpg

Last edited:

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
فردا دارم میرم شاتل.
و یه اتفاق جالب اینکه من چون فردا دارم میرم شاتل اعتبارم رو دیگه تو شبدیز شارژ نکردم 160 کردیت داشتم بعد گفتم خب شب چون مگی دو تومنه گشتم یه فایل 63 مگی رو واسه دانلود پیدا کردم بعد که گذاشتم واسه دانلود 42 مگش رفت دیسی شدم بعد دیدم کردیتم صفر شده حساب کردم دیدم مگی حدودا 4 تومن کم کرده یعنی دو برابر قیمت و این یعنی دزدی.

جدی میگی 4 تومن!!! :wacko: زتگ نزدید بپرسید چرا این قدر کم میکنند البته من شب نرفتم تا حالا.باید امتحان کنم.

dadhp

Registered User
لایک‌ها
0
جدی میگی 4 تومن!!! :wacko: زتگ نزدید بپرسید چرا این قدر کم میکنند البته من شب نرفتم تا حالا.باید امتحان کنم.

آره جدا نشستم حساب کردم.شمام حساب کن.
نه بابا خسته شدم از بس زنگ زدم.
من که راحت شدم تو این چند ساعتی که وصلم تازه با وی ذی ان سرعتم دوبرابر بدون وی ذی ان با شبجیزه!:p

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
فردا دارم میرم شاتل.

چه زود شاتل خط شما رو وصل کرد. پارتی داشتید؟ :D

ما که یه ماهه توی نوبتیم هنوز نوبتمون نشده! این شاتل هم یواش یواش داره میره روی اعصاب! :D

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
در حال حاضر بهترین شرکت برای خرید کدومه ؟
مرکز مخابراتی ما طالقانی هستش.
شاتل چند روزه وصل میکنه؟ امکان اینکه خودمون سمت مخابراتش رو پیگیری کنیم هستش؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آسیاتک امیر، آسیاتک :دی

1.5 ساله آسیاتک دارم، راضیم راضیم راضیم (3 بار گفتم تا تاکید کرده باشم) :دی

خوب، من الان از آسیاتک دارم و حالا حالا ها تغییرش نمیدم. مشکل خاصی هم باش ندارم (باگ هم داره :دی)
الان میخوام از یه شرکت دیگه هم بگیرم که 2 تا داشته باشم.
خودم پارس آنلاین مد نظرمه، دوستان نظر تکمیلی ندارن؟
شهراد تو کرج نمایندگی نداره؟

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
صبانت شنیدم خیلی خوبه
کسی نارضایتی ارش دیده؟
توی مرکز مخابراتی طالقانی

vahid_d

Registered User
لایک‌ها
0
دوستاني كه از پرديس اينترنت گرفتن ممكنه بگن آيا راضي هستن يا نه؟ من سرويس نامحدود ميخوام بگيرم و ظاهرا پرديس بهترين هست تو كرج. اگه ممكنه speedtest بگيرين و اينجا قرار بدين. من پينگ برام مهمه
ممنون

justarena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من در حال حاضر از اینترنت وایرلس استفاده میکنم برای محل کار با هزینه 2 میلیون تومان در ماه .سرویس 3مگ dedicate هست
قبلا از adsl های پارس آنلاین استفاده میکردیم سرویسهای 1 مگ و 2 مگ نامحدود
با توجه به اینکه من برام سرعت باز کردن صفحات مهمه نه دانلود، چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید

تحقیقات قبلی من میگه پارس آنلاین قیمتهای مناسبتری داره و البته همه شرکتها سرویس 2 مگ ارائه نمیکنن
پارس آنلاین توی دانلود خیلی خوب بود اما لود صفحات رضایتبخش نبود
ما از مرکز طالقانی کرج سرویس رو میتونیم بگیریم
خود مخابرالت هم جواب درست و حسابی نمیده هر وقت زنگ میزنیم پاسکاری میشیم برای گرفتن اینترنت ای دی اس ال

اگه بشه من چند تا سرویس بگیرم و لود بالانس بکنم بتونه بپای 3 مگ وایرلس برسه خیلی خوبه چون در حال حاضر سرویس وایرلس هم افت بدی کرده
حالا دو تا دو مگ یا چند تا یک مگابیت با دستگاه سایبروم اگه بالانس بشه بتونه سرویس مناسبی در بیاد برای شیر کردن بین چند نفر خیلی خوب میشه

در کل من دارم سرویس adsl رو جایگزین وایرلس 3مگ میکنم که dedicat هست چه سرویسی از کجا بگیرم که بتونه در درجه اول پینگ بهتری توی منطقه مخابراتری طالقانی کرج بده و البته جایگزین خوبی هم باشه

راستی یادمه سرویس یک مگ و دو مگ پارس آنلاین تفاوت زیادی با هم نداشتن و تقریبا هر دو دو مگ بودن

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
چگونه سرویس adsl مناسب پیدا کنیم؟
اینکار را میتوانید در سه مرحله ساده انجام دهید:
1) اول تحقیق کنید که چه شرکتهایی در منطقه مخابراتی شما سرویس اینترنت ارائه میدهند یا در اصطلاح پورت خالی دارند، بعد از اینکار میبنید انتخابهاتون بسیار محدود میشن و ادامه کار هم راحتتر میشه، چه بسا اصلا انتخابی در کار نباشه!
2) قانون کلی در انتخاب اینکه ما دو دسته سرویس اینترنت داریم: اولی سرویس نامحدود حجمی که از نظر حجم دانلود نامحدودن ولی از نظر سرعت به سرعت اسمی فروخته شده محدودن- این سرویس برای مصرف نامحدود مانند دانلود یا جاهایی که کنترل حجم مصرفی کاربران امکان پذیر نباشه مناسبه - سرویس محدود حجمی که از نظر حجم دانلود محدود ولی از نظر سرعت معمولا با سرعتهای بالاتر از اسمی فروخته شده کار میکند و به دلیل وجود محدودیت حجمی، کاربران در دانلود کردن بیسار محتاط هستند - این سرویس در اکثر مواقع نسبت به نامحدود حجمی سرعت بالاتری در باز کردن صفحات اینترنت داره و برای امورات بازی اینترنتی و مکالمات صوتی تصویری و هر جایی که کیفیت اینترنت مطرح باشه این سرویس بهتر جواب میده
3) اگر مراحل 1 و 2 را طی کردید و باز هم بین چند گزینه مردد بودید میبایست با مقایسه سرویسها، قیمتها و پرس و جو از اشخاصی که در منطقه مخابراتی شما از سرویس آن شرکت ها استفاده میکنند؛ به گزینه مناسب برسید ولی به تجربه خودم اکثر ملت اطلاعات کامپیوتری کمی دارند نمیشه به گفته ایشان اعتماد کرد و باید دید چه کسی نظر میدهد - بنظر من مهمترین تحقیق در خصوص قطعی سرویس که هر کسی میتونی نسیت بهش اظهار نظر کنه- سرویسی که دائم قطع و وصل بشه از مفت گرونه و خیلی باید نسبت به این مساله حساس باشید و توجه داشته باشید که قطعی معمولا بصورت دوره ای و منطقه ای - مثلا ممکن چند روز تا چند ماه اینترنت یک شرکت در یک منطقه قطعی داشته باشه و معمولا دائمی یا فراگیر نیست اما ممکن درست شدنش به سال هم بکشه!

hkyjw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز دیگه واقعا سرعت داغونه

چیز پی ان هم که دیگه از کار افتاده

این چه مملکتیه .

بی ادبی نباشه اما واقعا ری ...م به این مملکت خراب شده

zangeneh1960

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از شرکت دنیانت اشتراک گرفتم. واقعا افتضاحه. حالا خودتون موارد زیر رو بخونید و قضاوت کنید.
1- حدود 1 ساعت منو برای ثبت نام معطل کردند و داشتند لاس مس زدند.
2- برایراه اندازی 24000 تومن پول گرفتند.
3- مودم آشغال ناشناخته رو که چینی بود می خواستند 95000 تومن به من بندازند که نخریدم.
4- سرعتش فقط روز و شب اول خوب بود ولی بعدش با IDM متوسطش برای 512 حدود 10 است.
5- تعداد قطع شدن ها هر روز زیاد میشه.
6- توی پشتیبانی کلی چرند می گن مثلا نویز رو خطتون زیاده یا الان (ساعت 3 ظهر) اوج پیکه یا SNR تون کمه یا یکبار مودم رو خاموش و روشن کنید یا فاصله تون از مرکز مخابراتی زیاده (فاصله ما 1200 متره)
7- ریز مصرف رو از قصد سایتشون نشون نمی ده

در کل میگم مفت نمی ارزه @@@ به اون پولی که خوردند

دوستان در حال حاظر کجا رو پیشنهاد میدن؟ پارس آنلاین خوبه؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387

با راه‌اندازی نرم‌افزار ارتباط با مشترکان مخابرات استان تهران؛
شماره‌های اعلام خرابی دیتا و اینترنت پرسرعت استان البرز تغییر کرد
خبرگزاری فارس: با تغییر شماره‌های 1899 و 8117، از این پس مشترکین منطقه البرز برای اعلام خرابی دیتا و اینترنت پرسرعت با شماره تلفن 2828 تماس بگیرند.

195019_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، همزمان با راه اندازی نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان به صورت پایلوت در منطقه البرز، شماره تلفن اعلام خرابی دیتا (8117) و شماره پشتیبانی اینترنت پرسرعت (1899) به شماره 2828 تغییر یافت.
مشترکین در این منطقه می‌توانند برای پیگیری با شماره تلفن 2828 تماس حاصل نمایند.
به گزارش فارس، پس از تشکیل استان البرز، طبق مصوبه مجمع شرکت مخابرات ایران، مقرر شد که اداره مخابرات این استان تازه تاسیس زیر نظر شرکت مخابرات استان تهران فعالیت کند و شرکت مخابرات استانی جدیدی برای این استان ایجاد نشود.

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان

چند روز پیش تو سایت شبدیز بودم دیدم 256 نامحدود ضریب اشتراکه 10 رو زده 12500 .منم سرویسم رو عوض کردم.سرعتش حدود 13 بود البته شب بهتر شد رفت روی 20 ولی باز خوب نبود.دیشب عوضش کردم باز رفتم روی 1Mb premium الان تو speed test تست کردم نتیجش این بود:

1553951513.png

چیزی که برام جالبه پینگ پایینه و نکته اینه که خودمم حس می کنم.روی هر سایتی کلیک می کنم فرت لود میشه.البته نمیدونم چون تازه سرویس عوض کردم اینجوریه یا کلا اینجوریش کردن!

بالا