سلام دوستان،
من از شاتل حدود ۱ سال هست که سرویس اکو دارم تو عظیمیه چند روزی هست که همش قطع و وصل میشه، کسی هست این مشکلو داشته باشه، یا پشتیبانی راست میگه مشکل از سیم کشی ساختمان!!؟
ثبت نام متقاضیان اینترنت پرسرعت توسط پست البرز بدون مراجعه متقاضی |
کرج - خبرگزاری مهر: ثبت نام متقاضیان ADSL پرسرعت توسط پست استان البرز، بدون مراجعه متقاضی انجام می شود و پست در این خصوص همکاری می کند. |
به گزارش خبرگزاری مهر، ثبت نام متقاضیان ADSL پرسرعت توسط پست استان البرز، بدون مراجعه متقاضی انجام می شود که این امر در راستای رفاه متقاضیان صورت می گیرد. متقاضیان می توانند در این زمینه به صورت غیرحضوری اقدام کنند و با تماس تلفنی2828 برای ثبت نام اینترنت پرسرعت وارد عمل شوند. به دنبال انجام ثبت نام در این زمینه به صورت غیرحضوری، در اسرع وقت خط تلفن مشترک متقاضی دارایADSL با دانلود نامحدود می شود. همچنین به دنبال انجام ثبت نام یادشده، متقاضی از پشتیبانی24ساعته در تمام ایام هفته برخوردار می شود. ثبت نام متقاضیان ADSL پرسرعت توسط پست استان البرز، بدون مراجعه متقاضی در راستای تسهیل در زمینه ثبت نام برای ADSL انجام می شود. |
مخابرات نگیرید بابا، ریپ میزنه همش
پارس آنلاین نداشتم، ولی کسایی که دارن راضین تقریباً
آسیاتک هم 2 سال و خورده ایه که دارم، حرف نداره
سلام دوستان مشکل حل شد.
خیلی مسخرس شاتل DNS نمیده. باید دستی IP و DNS بدیم دستی دادم درست شد. واقعا پشتیبانیش تعطیله مخصوصا این خانومها که جواب میدن. رفتم راهنما رو از سایت دانلود کردم مشکل بر طرف شد. یکی نیست بهشون بگه بابا لا اقل یک بار اون فایل راهنما که توی سایت خودتون گذاشتین بخونین.
سلام دوستان،
من از شاتل حدود ۱ سال هست که سرویس اکو دارم تو عظیمیه چند روزی هست که همش قطع و وصل میشه، کسی هست این مشکلو داشته باشه، یا پشتیبانی راست میگه مشکل از سیم کشی ساختمان!!؟
آقا دستت درد نکنه. خیالم راحت شد. فقط میشه بگین از کدوم مایندگی گرفتین؟؟؟
و اینکه اینا باهم فرقی می کنن؟؟؟
چون دیدم سه تا نمایندگی داره تو کرج؟
از مسخره ام اونورتره متاسفانه...
دوست من
رو حرفشون نمي شه حساب كرد چون يه مشت فمنيسم و ...خانم ب...ا...ز اين دستك مستكو رو اداره مي كنن
ولي مي تونه از ارتباطات داخلي هم باشه شما به حرف اون نصاب كم فهم گوش نده يه اسپليتر بردار برو به سمت ورودي سيم تلفن ساختمانتون يا واحد خودتون و يك سر اسپليتر رو بزن به سيم ورودي و ازش دوتا خروجي بگير يكي براي تلفن و يكي هم جدا براي مودم.
بنظرم شبديز بد نيست تو كرج البته بستگي به جات داره... وايمكس مبين نت هم خوبه مخصوصا اگر داخل خود كرج باشيد.
کسی شماره پشتیبانی 24 ساعته دنیانت کرج رو داره ؟؟