• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان مشکل حل شد.
خیلی مسخرس شاتل DNS نمیده. باید دستی IP و DNS بدیم دستی دادم درست شد. واقعا پشتیبانیش تعطیله مخصوصا این خانومها که جواب میدن. رفتم راهنما رو از سایت دانلود کردم مشکل بر طرف شد. یکی نیست بهشون بگه بابا لا اقل یک بار اون فایل راهنما که توی سایت خودتون گذاشتین بخونین.

mkhabibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان،
من از شاتل حدود ۱ سال هست که سرویس اکو دارم تو عظیمیه چند روزی هست که همش قطع و وصل می‌شه:(، کسی‌ هست این مشکلو داشته باشه، یا پشتیبانی‌ راست میگه مشکل از سیم کشی‌ ساختمان!!؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان،
من از شاتل حدود ۱ سال هست که سرویس اکو دارم تو عظیمیه چند روزی هست که همش قطع و وصل می‌شه:(، کسی‌ هست این مشکلو داشته باشه، یا پشتیبانی‌ راست میگه مشکل از سیم کشی‌ ساختمان!!؟

سلام دوست عزیز دوست منم کرج سرویس اکو 128 داره . خیلی افتضاح شده. میگه سرعتش توی روز از 7 بیشتر نمیشه. و خیلی قطعی داره. جدیدا هم که ترافیک میخوره الکی.

mkhabibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام،
کاملا بات موافقم، این طور که من از خوندن پست‌های قبلی‌ فهمیدم آسیا تک تو کرج خوبه، شاتل اخیرا خیلی‌ بد شده. نظرت چیه؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
مشکل شاتل فقط برای الان نیست
از عید به این ور مشکل داره
سرعت دانلود در بهترین شرایط به 6 میرسه!
اصلا شاتل توی کرج پیشنهاد نمیشه

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستم کرجه می خوتد دیگه با شاتل تمدید نکنه.
آسیا تک خوبه تو کرج؟؟؟؟؟؟
پیش شمارش 352 هست.
شما چی پیشنهاد میدین؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387
اداره كل مخابرات منطقه‌ي البرز ارايه مي‌كند:
يك ماه اينترنت پرسرعت رايگان 512کیلوبیت

به مناسبت هفته بزرگداشت بسيج،‌ اداره كل مخابرات منطقه البرز تخفيف ويژه براي ثبت‌نام‌كنندگان متقاضي دريافت اينترنت پرسرعت شركت مخابرات استان تهران در نظر گرفته است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ مهمان‌نواز - مديركل مخابرات منطقه البرز - با بيان اين مطلب اظهار كرد:‌ در راستاي واگذاري انبوه اينترنت پرسرعت توسط شركت مخابرات استان تهران، از اول تا 13 آذرماه همزمان با ايام بزرگداشت هفته بسيج، تخفيف ويژه‌اي براي متقاضيان دريافت سرويس‌ اينترنت پرسرعت درنظر گرفته شده است.

وي افزود:‌ هم‌زمان با آغاز هفته بسيج و تا 13 آذرماه، براي تمامي مشتركان استان البرز که بصورت حضوري يا غيرحضوري از طريق شماره 2828 نسبت به ثبت ‌نام اي دي اس ال اقدام كنند، هزينه يك ماه اول آن‌ها رايگان است.
انتهاي پيام

MEHMANNAWAZ.B.jpg

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
دوست عزیز
چه فایده سرعتش خیلی کنده.

Last edited:

xms

Registered User
لایک‌ها
387
نشست خبري راه‌اندازي سيستم CRM در اداره كل مخابرات استان البرز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسين مهمان‌نواز - مدير كل اداره مخابرات استان البرز- در اين نشست با اشاره به اين كه شماره 2828 از اين به بعد در مركز مخابرات استان البرز در راستاي راه‌اندازي خطوط تلفن اينترنت پرسرعت اقدام خواهد كرد گفت:‌ مشتريان و متقاضيان سرويس اينترنت پرسرعت مي‌توانند با شماره 2828 تماس بگيرند و درخواست خود را مبني بر راه‌اندازي اينترنت پرسرعت در اين سامانه كه توسط كارشناسان به روز مي‌شود، ثبت كنند.

وي گفت: CRM كه همان سيستم مديريت ارتباط با مشتري است، در اين اداره كل پشتيباني 24 ساعته در هفت روز هفته را خواهد داشت و اطلاعات متقاضيان در آن به روز خواهد بود.

او ادامه داد: بيش از 915 هزار مشترك تلفن ثابت و بيش از 17 هزار مشترك اينترنت پرسرعت فعال داريم و از اين حيث ايجاب مي‌كرد كه سامانه‌اي راه‌اندازي شود تا بتوان به حجم درخواست‌هاي مردمي پاسخگو بود.

وي اشاره‌اي به ضريب نفوذ تلفن ثابت و ADSL ارايه شده توسط شركت مخابرات استان البرز داشت و تاكيد كرد: ضريب نفوذ تلفن ثابت حدود 40 درصد است اما در حوزه اينترنت پرسرعت شايد نتوان رقم دقيقي را مشخص كرد اما مي‌دانيم در كنار ارائه خدمات مخابرات استان، شركت‌هاي PAP نيز فعال هستند و شايد حدود 37 هزار مشترك براي ارائه خدمات خود جذب كرده باشند.

مهمان‌نواز گفت: شهرستانهاي كرج، ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان زيرمجموعه استان البرز به حساب مي‌آيند كه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت آن‌ها نيز توسط شركت مخابرات اين استان انجام مي‌شود.

وي ادامه داد: اين طرح به‌صورت پايلوت در استان البرز در حال انجام است و در مدت زمان كوتاهي به استان تهران و ساير استان‌ها نيز گسترش خواهد يافت چراكه سيستمي ضروري و در راستاي احترام به حقوق مشتريان و متقاضيان مخابرات است.

مدير كل مخابرات استان البرز خاطرنشان كرد: راه‌اندازي‌ CRM توسط همكاران مخابراتي و با حمايت مخابرات استان تهران انجام شده است و كاملا ساخته مجموعه مخابرات به شمار مي‌آيد. هرچند كه در راستاي نصب و پشتيباني آن از برون‌سپاري نيز استفاده شده است.

وي درباره خدمت ويژه اين سامانه تصريح كرد: 2828 كه نوعي احترام به حقوق مشتريان مخابرات است، اين امكان را فراهم مي‌كند تا كليه اطلاعات مشتريان و متقاضيان در سامانه ارتباط با مشتري به روز بوده و هرگونه تغيير و تحولي درباره آن‌ها در اين سامانه ثبت شود. علاوه بر اين‌كه خود آن‌ها نيز مي‌توانند مشكلات و سوالات خود را توسط اين سامانه رفع كنند.

او افزود: در راستاي اين كه شعار ما واگذاري روزانه سرويس‌هايي از قبيل اينترنت پرسرعت است، با مراجعه‌ به اين سامانه در‌مي‌يابيم كه از زمان ثبت اطلاعات مشتري تا واگذاري و ارائه خدمات، زماني بسيار محدود طول خواهد كشيد تا سرويس مدنظر مشتري راه‌اندازي و به او واگذار شود.

مهمان‌نواز با اشاره به اين كه تماس با اين سامانه به صورت رايگان است، خاطرنشان كرد: پشتيباني از آن نيز به صورت 24 ساعته است كه در اين راستا در مراكز پرمخاطب مخابراتي از ساعت هشت تا 16 اپراتورهاي فعال را گذاشته‌ايم تا جوابگوي متقاضيان باشند اما در مركز مستقلي نيز كه براي آن در نظر گرفته‌ايم، پشتيباني دائم صورت مي‌گيرد.

وي گفت: سعي كرده‌ايم كه ارائه خدمات خود را در سطح تمامي استان‌ها گسترش دهيم تا كاربران و متقاضياني ناراضي از ارائه خدمات نداشته باشيم و بر اين اساس سعي كرده‌ايم تمام نيروهاي بخش مخابرات را در CRM حفظ كنيم اما ممكن است تغيير ماهيتي در نوع فعاليتشان ايجاد شده باشد. چراكه در سرويس‌هايي هم‌چون VOICE اشباع شده‌ايم و نيازمند ارائه‌ي سرويس‌هاي اينترنت پرسرعت هستيم.

او اشاره‌اي هم به محدوديت اينترنت پرسرعت داشت و گفت:‌ مشتركان خانگي تنها مي‌توانند تا 512 كيلوبيت بر ثانيه به تناسب فعاليتشان خدمات بگیرند.

وي در پايان با اشاره‌ به هفته بسيج تصريح كرد: به دليل تقارن راه‌اندازي سامانه 2828 با هفته بسيج، مجوزي از سوي هيات مديره شركت مخابرات مبني بر ارائه خدمات اينترنت پرسرعت رايگان ارائه شده است كه ما آن را انجام خواهيم داد.

انتهاي پيام

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
چه قدر خوب کاش تهران هم تا 512 بده. استفاده کنید حتما.

xms

Registered User
لایک‌ها
387
ثبت نام متقاضیان اینترنت پرسرعت توسط پست البرز بدون مراجعه متقاضی
کرج - خبرگزاری مهر: ثبت نام متقاضیان ADSL پرسرعت توسط پست استان البرز، بدون مراجعه متقاضی انجام می شود و پست در این خصوص همکاری می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، ثبت نام متقاضیان ADSL پرسرعت توسط پست استان البرز، بدون مراجعه متقاضی انجام می شود که این امر در راستای رفاه متقاضیان صورت می گیرد.
متقاضیان می توانند در این زمینه به صورت غیرحضوری اقدام کنند و با تماس تلفنی2828 برای ثبت نام اینترنت پرسرعت وارد عمل شوند.
به دنبال انجام ثبت نام در این زمینه به صورت غیرحضوری، در اسرع وقت خط تلفن مشترک متقاضی دارایADSL با دانلود نامحدود می شود.
همچنین به دنبال انجام ثبت نام یادشده، متقاضی از پشتیبانی24ساعته در تمام ایام هفته برخوردار می شود.
ثبت نام متقاضیان ADSL پرسرعت توسط پست استان البرز، بدون مراجعه متقاضی در راستای تسهیل در زمینه ثبت نام برای ADSL انجام می شود.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
مخابرات نگیرید بابا، ریپ میزنه همش
پارس آنلاین نداشتم، ولی کسایی که دارن راضین تقریباً
آسیاتک هم 2 سال و خورده ایه که دارم، حرف نداره

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
توو مرکز خوش طینت (شهرک ناز فردیس) چه آی اس پی رو پیشنهاد میدین؟
برای یکی از آشناها میخوام.
ایرانسل اگه آنتن خوب بده فکر کنم خوبه.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
مخابرات نگیرید بابا، ریپ میزنه همش
پارس آنلاین نداشتم، ولی کسایی که دارن راضین تقریباً
آسیاتک هم 2 سال و خورده ایه که دارم، حرف نداره

آقا دستت درد نکنه. خیالم راحت شد. فقط میشه بگین از کدوم مایندگی گرفتین؟؟؟
و اینکه اینا باهم فرقی می کنن؟؟؟
چون دیدم سه تا نمایندگی داره تو کرج؟

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان مشکل حل شد.
خیلی مسخرس شاتل DNS نمیده. باید دستی IP و DNS بدیم دستی دادم درست شد. واقعا پشتیبانیش تعطیله مخصوصا این خانومها که جواب میدن. رفتم راهنما رو از سایت دانلود کردم مشکل بر طرف شد. یکی نیست بهشون بگه بابا لا اقل یک بار اون فایل راهنما که توی سایت خودتون گذاشتین بخونین.

از مسخره ام اونورتره متاسفانه...

سلام دوستان،

دوست من
رو حرفشون نمي شه حساب كرد چون يه مشت فمنيسم و ...خانم ب...ا...ز اين دستك مستكو رو اداره مي كنن

ولي مي تونه از ارتباطات داخلي هم باشه شما به حرف اون نصاب كم فهم گوش نده يه اسپليتر بردار برو به سمت ورودي سيم تلفن ساختمانتون يا واحد خودتون و يك سر اسپليتر رو بزن به سيم ورودي و ازش دوتا خروجي بگير يكي براي تلفن و يكي هم جدا براي مودم.

آقا دستت درد نکنه. خیالم راحت شد. فقط میشه بگین از کدوم مایندگی گرفتین؟؟؟
و اینکه اینا باهم فرقی می کنن؟؟؟
چون دیدم سه تا نمایندگی داره تو کرج؟

بنظرم شبديز بد نيست تو كرج البته بستگي به جات داره... وايمكس مبين نت هم خوبه مخصوصا اگر داخل خود كرج باشيد.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
از مسخره ام اونورتره متاسفانه...

دوست من
رو حرفشون نمي شه حساب كرد چون يه مشت فمنيسم و ...خانم ب...ا...ز اين دستك مستكو رو اداره مي كنن

ولي مي تونه از ارتباطات داخلي هم باشه شما به حرف اون نصاب كم فهم گوش نده يه اسپليتر بردار برو به سمت ورودي سيم تلفن ساختمانتون يا واحد خودتون و يك سر اسپليتر رو بزن به سيم ورودي و ازش دوتا خروجي بگير يكي براي تلفن و يكي هم جدا براي مودم.

بنظرم شبديز بد نيست تو كرج البته بستگي به جات داره... وايمكس مبين نت هم خوبه مخصوصا اگر داخل خود كرج باشيد.

مرسی دوست عزیز
آسیاتک ثبت نام کردم.
شبدیز که شنیدم میگن از شاتل هم افتضاح تر هستش.

ahmad gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی شماره پشتیبانی 24 ساعته دنیانت کرج رو داره ؟؟

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
اقا گند تر از شبدیز ندیدم والله ...
من صبح رفتم یه خط دیگه واسه خونه گرفتم که رو اون خط برم اسیا تک بگیرم شب دیزو جمع کنم ..
اکه میخواستم رو همین خط جمع کنمو وصل کنم دو هفته الافم میکردن

بالا