من مشترک شبدیز از ماه اردیبهشت تا به الان هستم
ابتدا طبق تعریف بسیار شدید دوستان که از تهران سرویس گرفته بودن نظرم این بود که از صبانت سرویس بگیرم.اون زمان تا پای قرارداد رفتم و متاسفانه فهمیدم که منطقه ازادگان رو فعلا سرویس نمی دن و قول یک ماه و خورده ای رو بهم دادن.با این حال شماره تلفن دادم و رفتم از شبدیز سرویس گرفتم.
واقعا راضی بودم.یادمه تو یه ماه حدودا 25 گیگ با سرعت 128 دانلود کردم.شب تا صبح و صبح تا شب انلاین بودم و دانلود می کردم و کمتر از 13 تا بهم نمی داد....کم کم ترجیح دادم سرویس حجمی بگیرم و الان هم از سرویس حجمی استفاده می کنم.به طوری که ابتدا علاوه بر سه گیگ که روی حجمی می دن یه گیگ اضافه می گیرم که برام 16.300 تومن در می یاد و اواخر ماه که 23-24 م می شه دو گیگ دیگه هم حجم می گیرم.
دو ماه بعد وقتی شرکت صبانت که با نام دنیا نت تبلیغات می دادن باهام تماس گرفتن وقتی دوباره رفتم برای قرارداد و قیمت هارو دیدم شوکه شدم !!!
می تونم بگم از پارس انلاین هم افتضاح تر بود !! بلانسبت کرج دیگه نفت اباد یا دهات مش میرزا نیستش که اینطوری قیمت می دید !! تو تهران با 10 تومن می شه یه اینترنت 256 گرفت...فرق کرج با تهران 30 کیلومتر بیشتر نیست.دیگه دهات نیستش که اینطوری خدمات می دید !!
بعد جالبه که گفتم خودم مودم دارم و سرویس ADSL از طرف مخابرات برام کشیدن گفتند با این حال هم هزینه نصب رو می گیریم و هم مودم رو می فروشیم چون این تنها درامد ما هست !!!!
نکته جالب صبانت این بود که برای اولین وقتی برای قرارداد رفتم با قیمت جدیدی مواجه شدم که بهم گفتند قیمت هایی که داخل سایت زدیم مختص ما نیست (کشک خودمون !) و بر اساس این باید هزینه بپردازید !!
خوبه نماینده شرکت دنیانت آقای متین اومدن عذرخواهی کردن علکیم که شده دل usera رو بدست آوردن امثال شاتل که اصلاً به روی خودشونم نمیارن.
من دو ماه پیش شدیدا با پینگ شبدیز مشکل داشتم.افرادی که *** Gbox دارند می دونند که باید به رسیور مربوطه از طریق ای پی وصل بشن تا بتونن وارد شبکه جی باکس بشن.وقتی پینگ بالای 800 تا بره اصلا نمی تونه وارد بشه و چه روزهایی که من زجر نکشیدم بابت این موضوع !! ابتدا تلفنی تماس گرفتم و گفتند که به خاطر امنیت و کسی که داره داس اتک می کنه موقتا اینکارو انجام دادیم و وقتی که خود شرکت رفتم و با مدیر مربوطه که اقای امید کوثری هستند صحبت کردم متوجه شدم که ایشون یه ادم کاملا فهمیده و با سواد هستند و دونه به دونه برای من توضیح دادن که مشکل از کجا هست و گفتند که به زودی این مشکل حل می شه و الان من هیچ گونه مشکلی در رابطه با پینگ ندارم !!
پس حرف از معذرت خواهی نزنید.پشتیبانی تلفنی شبدیز به نظر من زیاد خوب نیست و افراد خبره ای نداره.الان سایت P30Mob بر اثر یه ارتقا سرور روی سرور شبدیز به هیچ عنوان باز نمی شه و همچنین روی بعضی از *** های کانادا هم باز نمی شه و این در حالی هست که روی تمام ISP های دیگه باز می شه و هنوز که هنوزه شبدیز نتونسته این مشکل رو حل کنه و یادمه خود پشتیبانی پشت تلفن گفت که نمی دونه چرا ISP های دیگه این سایت رو باز می کنند اما ISP خودشون نمی تونه !! اما در هر صورت از لحاظ پشتیبانی مشکل خاصی ندارن
دل یوزرها با معذرت خواهی بدست نمی یاد...با قیمت مناسب و خدمات خوب و در انتها پشتیانی در صورتی که مشکلی پیش بیاد به دست می یاد !!
دنیا نت تبلیغات گسترده زیاد می کنه...حرف از ADSL با سرعت 128 و هزینه 10 هزارتومن می زنه.وقتی که تماس می گیری می گه این برای شرکت هاست !! این به نحوی کلاه گذاشتن سر مشتری هاست !!
اما شبدیز هر قیمتی که داخل سایتش می نویسه وقتی می ری شرکت نمی زنه زیر حرفش و نمی گه قیمت های داخل سایت فرق داره و بهت یه لیست نمی ده که قیمت ها رو ببینی !!!
با این حساب من خودم از شبدیز گله زیاد دارم.متاسفانه فعلا از لحاظ پهنای باند مشکلاتی پیدا کرده اما به نظرم ماهی 13 هزارتومن با سرعت 128 بهتر از سرعت دیال اپ هست !