• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cordlessعزيز ممنون

خدا به داد ما برسه
ببينيم كي نوبت ما ميشه؟

دوست من زیاد نگران نباش ... شاتل امروز با من تماس گرفت گفت می آیم نصب می کنیم مثل اینکه مشکلشون حل شد...و تیم نصبشون رفتند مخابرات منطقه برای سیم کشی.. همه را با هم می کشند
چند روز از قرار دادت می گذره؟و کدام منطقه هستی.. آشنا دارم سفارشت را بکنم...

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منم یه هفته ست که سرویس دنیا نتم وصل شده

سرعت دانلود معمولا 40-50 هست طوری که من وقتی ویدئو های سایت youtube رو می بینم حتی جلوتز از زمان پخش هم دانلود و لود میشه

ولی محدودیت حجمی خیلی اذیت می کنه اونجو که من تقسیم کردم برای این که بتونی 2 گیگ رو در 30 روز کامل مصرف کنی باید روزی فقط 65 مگ ارسال و دریافت داشته باشی در صورتی که من دیروز که فقط 15 دقیقه از ویدئو های سایت youtube رو تماشا کردم تا 80 مگ ارسال و دریافت داشتم

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201

سرعت دانلود معمولا 40-50 هست طوری که من وقتی ویدئو های سایت youtube رو می بینم حتی جلوتز از زمان پخش هم دانلود و لود میشه

ولی محدودیت حجمی خیلی اذیت می کنه اونجو که من تقسیم کردم برای این که بتونی 2 گیگ رو در 30 روز کامل مصرف کنی باید روزی فقط 65 مگ ارسال و دریافت داشته باشی در صورتی که من دیروز که فقط 15 دقیقه از ویدئو های سایت youtube رو تماشا کردم تا 80 مگ ارسال و دریافت داشتم
بعد از دوگیگ قطع میشه یا مصرف اضافی به نوع دیگه ای حساب میشه
اما در کل اصلا عاقلانه نیست همچین سرویسی. 2 گیگ برای یه زن خونه دار هم فکر نکنم کافی باشه!!!

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مثل این می مومنه که بهت یک پروشه بدن بگن فقط می توانی در ماه 2 کیلومتر باهاش راه بری ... کسی که این سرویس را ارائه داده به نظر من یا سیاستمدرا بوده یا مخش کاملاً ×

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من زیاد نگران نباش ... شاتل امروز با من تماس گرفت گفت می آیم نصب می کنیم مثل اینکه مشکلشون حل شد...و تیم نصبشون رفتند مخابرات منطقه برای سیم کشی.. همه را با هم می کشند

من تو منطقه مخابراتي رجايي كرج هستم
يه سوالي كه برام مطرحه اينه كه احتمال ميدم خطي رو كه دادم برا رانژه PCM باشه.
چون تا اون موقع در باره PCM خيلي اطلاعات نداشتم.ميگن اگه سرعتت با دايال آپ بيشتر از 33.6 نياد اون خط PCM هست منم اين خطم همين طوره.
ولي يه چند روزيه كه يه خط جديد گرفتيم با اون سرعتم با دايال آپ حتي 48 هم بوده
يه شكي هم كه به تاخيرهاي شاتل دارم اينه كه قاعدتا بايد ظرف 3-4 روز اول حداقل مشخص بشه كه آيا خط PCM هست يا نه؟
اگه PCM هست كه بايد فسخ كرد و اگه نيست حالا بايد برن دنبال رانژه كردنش.
يعني شاتل اصلا درباره PCM بودن يا نبودن خطم چيزي به من نگفته.

ممنون

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بعد از دوگیگ قطع میشه یا مصرف اضافی به نوع دیگه ای حساب میشه
اما در کل اصلا عاقلانه نیست همچین سرویسی. 2 گیگ برای یه زن خونه دار هم فکر نکنم کافی باشه!!!

نه بد بختانه گیگ اضافی نمی فروشند و بعد از اتمام حجم، سرویس قطع میشه و اگر بخوای که وصل کنند دوباره باید هزینه یک ماه کامل رو بدی

من از سرعت دنیا نت واقعا خیلی خیلی راضیم ولی اینا تعرفه کرج رو از تهران جدا کردن در صورتی که پارسی نت همین سرعت رو داره و تعرفه کرج و تهران یکی هستش

ماشاالله با این هزینه نصب سنگین دنیا نت دیگه نمیشه کاریش کرد و رفت از پارسی نت سرویس گرفت

من همین جا به هر کی که در مورد سرویس ADSL تو کرج مشاوره می خواد پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده پارسی نت رو امتحان کنند

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حدود 10 روزه كه ميگذره (البته قبلتر از اون قرارداد بستم اما چون مدارك مخابراتم كامل نبود دوباره فرستادم)
منطقه مو كه گفتم رجايي هستش
خداييش اگه آشنا داري معرفي كن برم پيشش تا كارم زودتر راه بيفته

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

راستي cordless عزيز شما كدوم منطقه هستي؟
شما چند روز طول كشيد تا بهت زنگ زدن؟

ممنون

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي cordless عزيز شما كدوم منطقه هستي؟
شما چند روز طول كشيد تا بهت زنگ زدن؟

ممنون

در حدود 30 روز طول کشید البته با پارتی بازی ... البته علت این بود که شاتل در این منطقه پورت تمام کرده بود و مشغول نصب پورت و سویچ در مخابرات شهید رجائی هست .. رجائی هم که می دونی که پوشش کرجش خیلی گسترده هست و مخابرات شلوغی هست البته با کلی مشکل فنی مواجه شدیم از جمله اینکه کانکشن ناقص و .. البته در این اثنا آشناهایی پیدا کردم می توانم شماره بهت بدم باهاشون تماس بگیری شاید زودتر کارت راه افتاد.
پیام خصوصی بگذار شماره را برات بفرستم...

به نظر من پارسی نت هم وضعیت خوبی نداره و دنیا نت سرعت داره و حجم نداره و کلاً اول شبدیز و بعد شاتل اینطوری که من تست زدم ...

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شبدیز به نظر من آشغالترین شرکتی هست که وجود داره

2 ماه سرویس 128 داشتم گریم در اومد

حالا اگر سرویس نامحدود بخواهیم باید کجا بریم ؟ مگر غیر از شبدیز انتخاب دیگری هم هست؟

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من با پیش شماره 452 از کجا سرویس بگیرم؟

morteza_mzh

Registered User
لایک‌ها
1
من با پیش شماره 452 از کجا سرویس بگیرم؟
این مشخصات مرکز مخابراتیته :
نام: ثارالله
تلفن: 4563333
امور مشترکین: 4578384
استان: تهران
شهرستان: کرج
شهر: کرج
آدرس: حصارک ، خیابان ایران زمین
در ضمن از پارس آنلاین که میتونی اینترنت بگیری ، مابقی رو نمی دونم.

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اینا که گفتین برا کرجه؟
من کرجم ها

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حدود 30 روز طول کشید البته با پارتی بازی ... البته علت این بود که شاتل در این منطقه پورت تمام کرده بود و مشغول نصب پورت و سویچ در مخابرات شهید رجائی هست .. رجائی هم که می دونی که پوشش کرجش خیلی گسترده هست و مخابرات شلوغی هست البته با کلی مشکل فنی مواجه شدیم از جمله اینکه کانکشن ناقص و .. البته در این اثنا آشناهایی پیدا کردم می توانم شماره بهت بدم باهاشون تماس بگیری شاید زودتر کارت راه افتاد.
پیام خصوصی بگذار شماره را برات بفرستم...

به نظر من پارسی نت هم وضعیت خوبی نداره و دنیا نت سرعت داره و حجم نداره و کلاً اول شبدیز و بعد شاتل اینطوری که من تست زدم ...

پیام خصوصی هم گذاشتم منتظر جوابت هستم...

ممنون

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
حالا اگر سرویس نامحدود بخواهیم باید کجا بریم ؟ مگر غیر از شبدیز انتخاب دیگری هم هست؟

آریا تک من خودمم از ماه بعد که قراردادم با دنیا نت تموم بشه برمی گردم همون آریا تک جونم اشتباه کردم دیگه باشون قرارداد نبستم.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
در ضمن دوستانی کسی می دونه این پارسی نت سرعت هاشون چه جوریاست؟
چون اینجوری که معلومه سرعتشون مشابه دنیانت هست و محدودیت 30 Gig ماهیانه 60 تومن . بدک نیست

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در ضمن دوستانی کسی می دونه این پارسی نت سرعت هاشون چه جوریاست؟
چون اینجوری که معلومه سرعتشون مشابه دنیانت هست و محدودیت 30 Gig ماهیانه 60 تومن . بدک نیست

نماینده های صبا همه سرعت هاشون مثل همه

hapalireza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره پارسي نت رو محبت ميكنيد؟
ضمنا شاتل هم اينترنت ارزون ميده جديدا ولي محدوديت حجمي داره و نصبش هم 25 تومن ميگيرن.

بالا