• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

mahdi_ctrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستاني كه شبديز دارن يه نظري بدن

راستي اين سرعت هايي كه ميزنن سرعت واقعي هست يا نه؟
مثلا 64 همون 64 كيلوبايت در ثانيه هست يا مثل ديال آپ كمتره؟

من كافي نت ميرم يارو ميگه سرعتش 512 هست ولي من تاحالا بيشتر از 70 نديدم كه دانلود كنه!

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
دوستاني كه شبديز دارن يه نظري بدن
بنظرم از همین شبدیز بگیر. سرویس حجمی با کیفیت خوبی ارایه میکنه. پشتیبانی خوبی هم داره.

راستي اين سرعت هايي كه ميزنن سرعت واقعي هست يا نه؟
مثلا 64 همون 64 كيلوبايت در ثانيه هست يا مثل ديال آپ كمتره؟

من كافي نت ميرم يارو ميگه سرعتش 512 هست ولي من تاحالا بيشتر از 70 نديدم كه دانلود كنه!
شما دارید " بایت " و " بیت " را باهم قاطی میکنید. در دنیای اینترنت و شبکه همه اعداد سرعت بر اساس " بیت در ثانیه " بیان میشه.
با ADSL 512kbps در تئوری نهایت سرعت دریافت اطلاعات همین 512kbps یا 64 کیلوبایت میشه. و سرویس 64kbps میشه 8 کیلوبایت در ثانیه.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
این 64 رو بین چند نفر share میکنن
واسه همین فقط نصفه شب ها و وقتای خلوت سرعت به اینی که میگن نزدیک میشه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یک سری PM گرفتم از بعضی دوستان که درخواست اطلاعات تماس ( و یکی درخواست خود خدمات ADSL رو ) کرده بودن !!!

بنده این تاپیک رو یکی دو سال پیش شروع کردم برای معرفی و مقایسه و خدمات ADSL تو شهر کرج ولی متاسفانه این اطلاعاتی که درخواست کردید رو ندارم و متشکر میشم اگر در این مورد PM یا Email ارسال نشه.

اما،

از دوستانی که از هر شرکتی سرویس دارند، میخوام که لطف بکنن و اطلاعات تماس شرکتی رو که ازش خدمات دارن رو اعلام کنن، که در پست اول تاپیک اضافه بشه.

مثلا این اطلاعات « پارسی نت » هست :

تلفن‌های تماس : ۲۲۶۹۵۰۵ و ۴۴۳۷۹۹۹

( البته دقیقا نمیدونم کدوم فعال هست. شاید هم جفتش فعاله ... چون من تو Contact موبایل دارم، یادم نیست کدوم رو پاسخ میدن )

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یه سوال دیگه ...

کدوم ISP ها ( نماینده شون در کرج ) رو میشناسید که سرویس « ۱ مگ » یا بالاتر از « 1 Mb/s » ارائه کنن ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
فعلا این یدونه جواب خودم :

http://www.sabanet.ir/sevice.asp

صبانت سرویس یک مگ داره ... تو بعضی شهر‌ها ( البته کرج نه ... ) سرویس « ۲ مگ » هم داره ظاهرا !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
این هم دومیش : http://www.fanava.com/adsl-prices.aspx

البته فن آوا سرویس هاش گرونه ... نماینده‌هاش معمولا از خودش خیلی ارزون تر میدن. مثل « پارسی نت » در کرج ... ( که البته سرویس ۱ مگ رو هنوز ارائه نمیکنه پارسی نت )

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
البته شرکت‌هایی مثل پارس آنلاین هم ( http://www.parsonline.com/fa/services/adsl-land ) سرویس یک مگ دارن ... ولی قیمت‌های نجومیشون به این تاپیک نمیخوره ...

الان متوجه شدم که شبدیز هم سرویس ۱ مگ داره ! با قیمت ۴۲ هزار تومان ... با توجه به اینکه محدودیت نداره، قیمت خوبی به نظر میرسه ... البته اگر سرویس محدود شده با قیمت پائینتر هم داشتن خوب بود ...

نکته دیگه اینکه ... در ادامه همون جریان که نوشته بودم چند پست قبل ... که شنیده شده که مدیر این شرکت ( و در نتیجه سرویس‌هاش ) تغییر کرده ... الان شماره‌ حساب‌های شبدیز رو میدیم که همه به نام آقای رابطی ( پژمان رابطی ) تغییر کرده ... میتونم بگم ایشون تنها شخصی بودن که وقتی من از شبدیز سرویس داشتم، پیگیر کار من بودن ... اون موقع ایشون صاحب شبدیز نبودن ... ولی ظاهرا الان هستن. ( البته اینهارو من مطمئن نیستم ولی تا جایی که یادم میاد اینطور بود ... )

mohammad_h

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

شايد بشه بگفت بهترين isp براي adsl كرج پرديس هستش . من خودم حدود 1 سال دارم استفاده ميكنم و كاملا راضي هستم .
سرعت دانلود هم توي سرعت 96 حدود 15-18 متغييره و براي 128 فكر كنم 20 تا 23 .
از نظر پشتيباني عالي . بسيار با ادب و امكان نداره سركارت بذارن . تا مشكلت حل نشه دست بردار نيستند . حتي اگه لازم باشه به محل مراجعه ميكنن و مشكلتونو حل ميكنم . من تا حالا مشكلي باهاشون نداشتم . سر اشتراك adsl كه فكر كنم حدود 5 روز طول كشيد و قبلش براي اينكه اينترنت داشته باشم اكانت مجاني دايل آپ برام درست كردن تا adsl آماده بشه .

البته يه تجربه با شبديز دارم كه خدا خواست راحت شدم . پشتيباني كه واقعا ضعيفه . تنها يه جمله هايي رو ميگه كه يه چيزي گفته باشه . شايد بيش از 7 -8 بار مشكل داشتم باهاشون . يه مدت كه اينترنتم قطع شده بود . مخابرات ميرفتم ميگفت مال تجهيزات ايناست . شبديز ميگفت تقصير مخابراته . آخرش رفتم تخليه كردم و خلاص ... و رفتم پرديس گرفتم و الان راحتم . واقعا پشتيباني مهمه ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
البته دانلود ۱۸ تا ۲۰ برای سرویس ۱۲۸ کمی غیر منطقی هست و احتمالا ( نزدیک به یقین ! ) سرعت بیشتری در اختیار کاربرها قرار میدن که کار خیلی خوبیه :D

این ISP سایت هم داره ؟ اگر دارید لطفا لینک بدید که قیمت سرویس‌هاش رو ببینیم.

در مورد شبدیز هم ... همونطور که چند بار گفتم، شنیده شده که مدیریت این شرکت کلا تغییر کرده در ماه‌های اخیر ...

mohammad_h

Registered User
لایک‌ها
1
البته دانلود ۱۸ تا ۲۰ برای سرویس ۱۲۸ کمی غیر منطقی هست و احتمالا ( نزدیک به یقین ! ) سرعت بیشتری در اختیار کاربرها قرار میدن که کار خیلی خوبیه :D

این ISP سایت هم داره ؟ اگر دارید لطفا لینک بدید که قیمت سرویس‌هاش رو ببینیم.

در مورد شبدیز هم ... همونطور که چند بار گفتم، شنیده شده که مدیریت این شرکت کلا تغییر کرده در ماه‌های اخیر ...
دوست عزيز اين سايت پرديس . البته گويا share اين شركت 1 به 5 . و فكر كنم شبديز 1 به 10 يا 15 هست .
اينم سايتش پرديس

موفق باشي...

mohammad_h

Registered User
لایک‌ها
1
نه قيمتاش همينه . درسته قيمتاش بالاتره ولي نياز نداره مرتب تلفن كني بگي اين مشكلو دارم . پشتيباني خوبي داره

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
کسی از tivasun.com سرویس گرفته ؟
مثل اینکه نماینده ی آسیاتک ـه ...

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اینجا قیمتهاش خوبه اما نامحدود نداره هر گیگ رو میده 3000
www.apadsl.com

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
کسی از tivasun.com سرویس گرفته ؟
مثل اینکه نماینده ی آسیاتک ـه ...
سایت خیلی قوی داره ! فقط هم تو IE میشه قیمت هارو دید :D

در کل ... ۵۱۲ رو با ۲ گیگ میده ۱۴۵۰۰ تومان ... اینم قیمت‌هاش خوبه ... کسی استفاده کرده ؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سایت خیلی قوی داره ! فقط هم تو IE میشه قیمت هارو دید :D

در کل ... ۵۱۲ رو با ۲ گیگ میده ۱۴۵۰۰ تومان ... اینم قیمت‌هاش خوبه ... کسی استفاده کرده ؟

من استفاده کردم.
همون مشکلات و خوبی های آسیا تک رو داره و هیچ فرقی نداره.
قیمت هاشم خوب هست اما هنوز آبونمان مخابرات رو سه هزار تومن میگیره!

Charlie

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

وضعيت شاتل تو كرج چطوره - مركز نصر آبادي؟ بيشتر كاربرا راضيا يا ناراضي؟

و سرعت دانلود شبانه تو چه حدودي؟ و اينكه سرعت شبانه اكو با آرت فرق مي كنه يا نه ؟

پيشاپش ممنون.

imhotep

Registered User
لایک‌ها
0
آفای saeed-d این شرکت www.apadsl.comکه یه زمانی سرویس مجانی می داد هنوزم مجانی میده .تو سایتش که چیزی نیست.
اگر هم نمیده ،شما آشنایی چیزی تو این شرکت نداری به ما یدونه مجانی دیگه بده:p

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
من استفاده کردم.
همون مشکلات و خوبی های آسیا تک رو داره و هیچ فرقی نداره.
قیمت هاشم خوب هست اما هنوز آبونمان مخابرات رو سه هزار تومن میگیره!
یعنی چی 3000 تومن میگیره؟ مگه آبونمان مخابرات چنده؟

بالا