نه یوزرپسش یکی هست.
از ساعت 1 شب تا 7 صبح
شبانش عالی بود ! الان دو هفته هست که نوسان داره و روی 25 کیلوبایت میچرخه. بعضی از مناطق مخابراتی این مشکل رو ندارند . :wacko:
چقدر رایگان داره شبانش؟
نه یوزرپسش یکی هست.
از ساعت 1 شب تا 7 صبح
شبانش عالی بود ! الان دو هفته هست که نوسان داره و روی 25 کیلوبایت میچرخه. بعضی از مناطق مخابراتی این مشکل رو ندارند . :wacko:
چقدر رایگان داره شبانش؟
یعنی چی چقدر رایگان داره ؟ :blink: توی اون ساعت از حجمت کم نمیکنه دیگه.
همونطور که قبلا گفتم من با نماینده اسیاتک در کرج به عنوان مشاور کار میکنم خواستم این مساله رو بهتون اطلاع بدم که اگه کسی از بچه ها با در نظر گرفتن تمام جوانب تصمیمش این شد که از اسیاتک سرویس بگیره روی سرویس ماه اول 50درصد تخفیف میگیره(به من پیام خصوصی بدین) البته در حال حاضر هر کس تا پایان اسفند ثبت نام میکنه یک ماه سرویس رایگان میگیره منتها اون واسه کسایی هست که مودم بخوان و کلا از صفر بخوان شروع کنن اما بچه های اینجا معمولا حرفه ای هستن
در سایر زمینه ها هم لطفا پیشنهادهاتونو بگین .
متاسفانه سرویس نامحدود فقط در تهران و یکی دو تا شهرستان ارائه میشه اما از نظر قیمت حجم اضافی از بقیه شرکتها ارزونترهدوست عزیز آسیاتک سرویس نامحدود میده یا هنوزم نمیده ؟
اون موقعی که من رو آسیاتک بودم خیلی راضی بودم ، ولی از وقتی که سرویس هاش حجمی شد مجبور شدم ISP عوض کنم ، اگه بازم سرویس نامحدود بده حتما دوباره میام رو سرویسهای آسیاتک .
بله چون بحث وایرلس تو کرج هم همینجا دنبال میشد کلا اسم تاپیک شد اینترنت پرسرعت و adsl ... که شامل همه اینها بشه.اسم تاپیک رو تغییر دادی شایان جان؟ یا من اشتباه میکنم!
حالا که دسترسی داری مهم هم کنش :دی
همونطور که قبلا گفتم من با نماینده اسیاتک در کرج به عنوان مشاور کار میکنم خواستم این مساله رو بهتون اطلاع بدم که اگه کسی از بچه ها با در نظر گرفتن تمام جوانب تصمیمش این شد که از اسیاتک سرویس بگیره روی سرویس ماه اول 50درصد تخفیف میگیره(به من پیام خصوصی بدین) البته در حال حاضر هر کس تا پایان اسفند ثبت نام میکنه یک ماه سرویس رایگان میگیره منتها اون واسه کسایی هست که مودم بخوان و کلا از صفر بخوان شروع کنن اما بچه های اینجا معمولا حرفه ای هستن
در سایر زمینه ها هم لطفا پیشنهادهاتونو بگین .
سرویس شبانه رو به دلایلی که قبلا هم بحث شده کنسل کردن اگه خواستی بازم در موردش مفصل حرف میزنیمدو تا سوال :
آیا آسیاتک شبانه رایگان رو راه انداخت ؟
برای سرویسهای 128 ، دان استریم روی چندکیلو بسته میشه و چقدر رسیو داره ؟
منم وضیعت شما رو دارم. گوهردشت - عدم نیاز به دانلوددر حال حاضر مناسبترین سرویس دهنده در مرکز رجایی کدام است؟
زیاد اهل دانلود نیستم.
هیچ فرقی ندارن!دوستان من میخواستم سرویس adsl صبا رو بگیرم(گزینه دیگری نیست) کدوم یکی از نمایندگی هاش خدمات بهتری میدن ؟
میگن داره!صبا حجم دزدی که نداره ایشالا؟