• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یه اتفاق جدیدی ( حدودا یک ماه هست ) در سرویس ۵۱۲ شبدیز افتاده که گفتم اینجا بنویسم برای دوستانی که دنبال سرویس دهنده خوب میگردن در جریان باشند.

سرویس ۵۱۲ شبدیز قبلا به این صورت بود که روزها روی همون ۵۱۲ بسته شده بود و شبها میشد 2mb و البته روزها هر گیگ ۵ هزار تومان بود و شبها ۲ هزار تومن.

از یک ماه قبل روزها این سرویس شده ۱ مگ و شبها ۴ مگ !

البته روی ۱ مگ مطمئن نیستم و شاید بیشتر باشه. من تا 150kb دانلود داشتم ... و در اکثر موارد زیر 100kb نیومد. البته من خیلی رو این سرویس دانلود نمیکنم.

شبها هم تا 450kb دانلود داشتم و یکی دو تا فایل ۲۰۰،۳۰۰ مگی داشتم دانلود کردم زیر ۳۵۰ نیومد دانلود.

سرویس فوق العاده‌ای هست.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
از دوستان کسی سرویس از مخابرات گرفته ؟
بالاتر از 128 کرج میدند ؟
کیفیت چطوره

power engineer

Registered User
لایک‌ها
0
یه اتفاق جدیدی ( حدودا یک ماه هست ) در سرویس ۵۱۲ شبدیز افتاده که گفتم اینجا بنویسم برای دوستانی که دنبال سرویس دهنده خوب میگردن در جریان باشند.

سرویس ۵۱۲ شبدیز قبلا به این صورت بود که روزها روی همون ۵۱۲ بسته شده بود و شبها میشد 2mb و البته روزها هر گیگ ۵ هزار تومان بود و شبها ۲ هزار تومن.

البته روی ۱ مگ مطمئن نیستم و شاید بیشتر باشه. من تا 150kb دانلود داشتم ... و در اکثر موارد زیر 100kb نیومد. البته من خیلی رو این سرویس دانلود نمیکنم.

شبها هم تا 450kb دانلود داشتم و یکی دو تا فایل ۲۰۰،۳۰۰ مگی داشتم دانلود کردم زیر ۳۵۰ نیومد دانلود.

سرویس فوق العاده‌ای هست.

سلام.وقت بخیر.من ساکن مرکز کرج(حوالیه خ بهار و برغان) هستم.می خواستم بدونم ADSL کدوم یکی از شرکتها رو بگیرم.اینجا که از هر کی می پرسی میگه کیمیا...این شبدبز که شما میفرمایی تو محل سکونت من جواب میده یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.:)

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2

سرویس فوق العاده‌ای هست.
البته برای من بعضی روزها سرویسش در تایم روز هم 4 مگ میشه. با سرعت بالای 500 کیلوبایت دانلود دارم.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.وقت بخیر.من ساکن مرکز کرج(حوالیه خ بهار و برغان) هستم.می خواستم بدونم ADSL کدوم یکی از شرکتها رو بگیرم.اینجا که از هر کی می پرسی میگه کیمیا...این شبدبز که شما میفرمایی تو محل سکونت من جواب میده یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.:)
شبدیز که منطقه شما را سرویس میده. دفتر مرکزیش هم همون نزدیکیه.
ولی شما خط تلفنت را چک کن ببین میتونی اصلا adsl بگیری با نه ؟ چون تو منطقه شما بسیاری از خطوط کافو فیبر نوری هستند.

id_nabood

Registered User
لایک‌ها
6
از دوستان کسی سرویس از مخابرات گرفته ؟
بالاتر از 128 کرج میدند ؟
کیفیت چطوره

من متاسفانه از این سرویس استفاده میکنم...در یک کلام افتضاح!
بالاتر از 128 نمیدن.
فقط به درد چت و باز کردن سایتهای معمولی میخوره...دانلود هم معمولا با نوسان شدید بین 6 تا 12 متغیره!
یه چیز جالب و خنده دار اینکه مخابرات دزد محترم از ای پی های مشترک واسه یوزر هاش استفاده میکنه!
مثلا اگر من در حال دانلود از رپیدشر باشم...به شما میگه که در حال دانلود فایل با این ای پی هستی!:eek:
ویندوز 7 هم پیغام میده که از ای پی شما داره استفاده میشه...skype هم عمرا نشه استفاده کرد.

خلاصه چیز تخیلی هستش این اینترنت مخابرات دزد محترم.:evil2::thumbsdow

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
یکی از دوستام از مخابرات سرویس گرفته میگه از دیروز تا الان قطع بوده!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ADSL نامحدود شبدیز سرعتش ثابته ؟
مثلاً سرویس 256 ک پورتش رو 256 لیمیت شده یا ... ؟

- این 2 ماهه که کرج نبودیم، سرویس دهنده ی خوب اضافه نشده ؟ :D

ریجاردز!

sadegh851

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دو ماهه كه از مخابرات دكتر حسابي ADSL گرفتم.
البته خيلي شاخ نيست ولي برام جالبه چرا اين سرويس مخابرات براي بعضيا زور اومده. نميدونم نون خور اين ISPها هستن يا با مخابرات لج هستن.
اين ISPها رس مردم رو كشيدن. خداد تومن پول ميگيرن براي 5، 6 گيگ دانلود در ماه، تازه براي نامحدودها هم رپيدشير رو ميبندن تا مجبور بشن سرويس حجمي بگيرن پول بيشتر بدن. گيرم يه هوا سرعت مخابرات پايين تر و پينگش بالاتر. من با همين سرعت 5 برابر اون ترافيك رو بدون دردسر دانلود ميكنم. اونم دو ماه فقط 9 تومن. تا حالا يك بار هم قطع نشده. نه اينكه اينا همچين تحفه اي هستنا، نه، ولي خداييش آدم توي اين وضعيت از اينا خدمات بگيره بعدش بد و بيراه بگه معلومه عقده يه چيزي تو گلوش گير كرده.
ولي انصافا سرعت آپلودش خيلي افتضاحه حالا نميدونم بقيه چجوري هستن.
در ضمن وقتي درخواست دادم 4 روز بعد بهم يوزر پسورد دادن هيچي هم بابت رانژه كردن ازم نگرفتن.​

07996f3720514a508c02.png

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
بالا خره یکی بگه بهترین سرویس کرج واسه کدوم شرکت هست
هر کسی یه چیزی میگه یکی میگه شبدیز خوب نیست یکی میگه خیلی راضیه
از کسانی که تجربه دارند و شرکت های مختلف رو امتحان کردن بگن از کدوم بیشتر راضی هستن؟
من که دایال اپ سامان راضی هستم هم قیمتش هم سرعتش
حالا ای دی اس ال رو بگید کدوم خوبه؟؟؟؟؟؟؟

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
متاسفانه هیچکدوم جزء بدترین ها هم نیستن!

ولی اگر بخوای بین خیلی بدترین ها انتخاب کنی فکر کنم شبدیز بدنیست...

البته اگر قصدت فقط دانلود باشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان منم خیلی دوست دارم بدونم

بهترین سرویس در کرج رو چه شرکتی میده ؟ (128 یا 256) با حجم ترافیک ماهیانه قابل قبول

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
من 128 شاتل دارم .راضی هستم (فقط سرویس من اکو هست و محدودین 3 گیگ داره)
سرعت دانلود حدود 50 هست .
مخابرات شهید فهمیده.

من تاحالا چند بار isp عوض کردم (پارس انلاین(سرویس 64 داشتم سرعت دانلود بین 4 تا 8 بود ناهی 19000 اومن میدادم حدود 6 سال پیش )_پارسی نت(نمی دونم سرویسش چند بود ولی چندماه اول سرعت دانلود خوب بود ولی حدود 50 تا 90 بود ولی اواخر به 10 رسیده بودیادم نیست چند سال پیش بود ولی ماهی 13 تومن می دادم)- شبدیز(وحشتناک بود اصلا ماه بعد شارژ نکردم) صبانت( خوب بودولی نمی دونم چرا بعد از اساس کشی طرفش نرفتم)
العان هم شاتل دارم و راضی هستم(البته اگه سرعت بیشتر بشه مکن مشکلی ندارم)

ali_bah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سرعت های ADSL شبدیز چجورین!؟
مثلا 64 نامحدود همون 6-8 کیلوبایت رو میده یا مثل شرکت های دیگه 512 یا 1-2 مگ میده؟!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
دوستان این قضیه پارسی نت چیه ؟
سایتش که دومین expire شده
خط ثابت قطعه
همراه هم جواب نمیده
چی شده ؟ جمع کرده
دوستانی که از اینجا سرویس دارن چطوری شارژ میکنند ؟

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
وقتی طرف بر نمیداره - من چطوری پولو واریز کنم ؟
خوب شما چطوری شارژ میکنی ؟
من از صبح تا حالا دارم زنگ میزنم ایرانسل جواب نمیده
دفتر هم که دیگه فکر کنم ندارن
دو تا شماره رو ثابت هم که میگه قطعه
الان 4 تا یوزر اینجا داریم موندیم چیکار کنیم
زنگ زدم تهران - اطلاع دادم اونها هم هر چی زنگ میزنند جواب نمیده

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
من دو هفته پیش شارژ کردم
به این زنگ بزن 2229797