شهيد منتظري چي؟طبق تحقيقات به عمل آمده، منطقه گلستان به کل PCM هست و اينا تا بخوان تغيير بدن سيستمو چند قرنی طول ميکشه. فکر کنم بهتره صبر کنيم تا یک نفر آدم خير Wireless ارزون بده !
شهيد منتظري چي؟طبق تحقيقات به عمل آمده، منطقه گلستان به کل PCM هست و اينا تا بخوان تغيير بدن سيستمو چند قرنی طول ميکشه. فکر کنم بهتره صبر کنيم تا یک نفر آدم خير Wireless ارزون بده !
طبق تحقيقات به عمل آمده، منطقه گلستان به کل PCM هست و اينا تا بخوان تغيير بدن سيستمو چند قرنی طول ميکشه. فکر کنم بهتره صبر کنيم تا یک نفر آدم خير Wireless ارزون بده !
پس معطل چی هستین ؟ برید گلستان رو گلستان کنید دیگه !نه دیگه
گلستان منطقه ماست . تنها مشکلش اینه که یوزر کم داره .
من با ایران گیت صحبت کردم گفت اگر یوزر زیاد باشه اونجا هم دستگاهاشو میگذاریم .
با مسئولین مخابرات هم صحیت کردم گفتند هیچ اشکال فنی ندارد .
حتی تا مرز خرید دستگاه هم با صبانت پیش رفتم . اما آخرش گفتن معلوم نیست بگیره یا نگیره
اگر 20 25 نفر بشیم که پیش خرید کنیمپا می شم میرم ایران گیت میشنم تا گلستان و درست کنند . :lol:
آقا پایه هستین یک قرار دسته جمعی تو اصفهان بذاریم ؟ همه بچه های پی تی که اصفهان هستند رو بکشیم اونجا ؟میبینم همه اصفانیا اینجا جمشون جمه.
راستی من تو منطقه مخابراتی ولی عصر یه خونه دارم اونجا ADSL راه نیوفتاده!
قربون همه بچه ها
آقا پایه هستین یک قرار دسته جمعی تو اصفهان بذاریم ؟ همه بچه های پی تی که اصفهان هستند رو بکشیم اونجا ؟
آقا پایه هستین یک قرار دسته جمعی تو اصفهان بذاریم ؟ همه بچه های پی تی که اصفهان هستند رو بکشیم اونجا ؟
استاد :d تاپیک رو نابود نکنین
از اين حرفا زياد ميزنن. 2 سال پيش با رييس مخابرات صحبت ميکردم گفت تا 2 ماه ديگه نصب ميشه. هنوز 2 ماه نشده. بعدشم گرونتر و بچاپ تر از ايرانگيت پيدا نکردی ؟ ندا گستر من 15 نفر رزرو کردم براشون زدن زيرش. فعلاً دارم صحبت ميکنم که Wireless 802.11g بگيرم. اگه کسی ميخواد بگه تا براورد هزينه کنم.نه دیگه
گلستان منطقه ماست . تنها مشکلش اینه که یوزر کم داره .
من با ایران گیت صحبت کردم گفت اگر یوزر زیاد باشه اونجا هم دستگاهاشو میگذاریم .
با مسئولین مخابرات هم صحیت کردم گفتند هیچ اشکال فنی ندارد .
حتی تا مرز خرید دستگاه هم با صبانت پیش رفتم . اما آخرش گفتن معلوم نیست بگیره یا نگیره
اگر 20 25 نفر بشیم که پیش خرید کنیمپا می شم میرم ایران گیت میشنم تا گلستان و درست کنند . :lol:
اين آقای گلستانی خودش گلستان خدايی هست، نميخود ما گلستان ترش کنيم.پس معطل چی هستین ؟ برید گلستان رو گلستان کنید دیگه !
![]()
خوب پس زنگ بزن ايرانگيت غرولند کن. باشد که فايده نداره !!!دوستان يكي هم به ما جواب بده بد نيستا ثواب داره !
من امروز مخابرات منتظري بودم.
پرسيدم اينجا تجهيزات نداره؟ گفتن بايد ISP بياد تا ما هم كمك كنيم تو نصب تجهيزات. گفت ايران گيت يه سري تجهيزات آورده اما خيلي وقته پيداش نشده. مي گفت بايد به حد نصاب برسه ظاهرا
فعلاً دارم صحبت ميکنم که Wireless 802.11g بگيرم. اگه کسی ميخواد بگه تا براورد هزينه کنم.
چه عجب يكي اينجا ما رو تحويل گرفتخوب پس زنگ بزن ايرانگيت غرولند کن. باشد که فايده نداره !!!
آقا منم مي خوام wirelessقرار شد هزینه اشتراکشونو بپرسی اصلاً زنگ زدی؟!
150 تومن پول تجهیزاتش رو من میدم.
ببین برد آنتنش هم چقدره تا اگه کسی نزدیک گلستان هست به صورت اشتراکی استفاده کنیم.
گفتم که زير يک مگابايت صرف نميکنه. بيشتر به درد شرکتها ميخوره. تلفنی درست جواب نميده، احتمالاً فردا برم شرکتشون ببينم اوضاع از چه قراره.قرار شد هزینه اشتراکشونو بپرسی اصلاً زنگ زدی؟!
150 تومن پول تجهیزاتش رو من میدم.
ببین برد آنتنش هم چقدره تا اگه کسی نزدیک گلستان هست به صورت اشتراکی استفاده کنیم.
ميخواستم بلکه سرت گرم بشه اينقدر تو ياهو اسپم نفرستی !!!چه عجب يكي اينجا ما رو تحويل گرفت
این ور ، کدوم وره؟!آقا منم مي خوام wireless
به منم بگين چه جورياست به اين ورم ميرسه ؟
احتمالاً برم یعنی نمیرم!گفتم که زير يک مگابايت صرف نميکنه. بيشتر به درد شرکتها ميخوره. تلفنی درست جواب نميده، احتمالاً فردا برم شرکتشون ببينم اوضاع از چه قراره.
آفرین ، دقیقا !احتمالاً برم یعنی نمیرم!
همون 1 مگ رو هم بپرس چند میده.