• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگر بخواهیم از ایران گیت ADSL بگیریم حتما باید مودم را از خود ایران گیت بگیریم ؟؟

نه. به حرف خودشون گوش نده که میگن ما پشتیبانی نمیکنیم. یه مودم خودت بخر و بگو که قبلا تو فلان شهر بودم از پارس آنلاین استفاده میکردم و مودم دارم. چون ایرانگیت هم نمایندگی پارس هست میگم.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
اگر بخواهیم از ایران گیت ADSL بگیریم حتما باید مودم را از خود ایران گیت بگیریم ؟؟
خوب به جای ايرانگيت (پارس آنلاين) از پرنيان net (داتک) بگير.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
ظاهراً شرکت صبای نقش جهان (شريک قبلی ايرانگيت) که پيش از اين بر سر قيمت با داتک به توافق نرسيده بود، چندين بار با آسياتک تماس گرفته، ولی طرف تهرانی پاسخی نميده.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ظاهراً شرکت صبای نقش جهان (شريک قبلی ايرانگيت) که پيش از اين بر سر قيمت با داتک به توافق نرسيده بود، چندين بار با آسياتک تماس گرفته، ولی طرف تهرانی پاسخی نميده.

بهروز جان ، افتخار این بخش ، مدیر عامل همین شرکتیه که شما میگی!!!
ولی فکر کنم ، ایران گیتو به این سادگی ها ....:D

یه سوال از دوستان عزیز که از پارس آفلاین استفاده میکنن:D
اگه میشه بگین چرا رنج آی پی های ما نسبت به آنچه که تا 4 ماه گذشته بود ، تغییر کرده !!!:D
4 ماه نبودم ، ایران گیت هم به ... کشیده شد ;)

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
بهروز جان ، افتخار این بخش ، مدیر عامل همین شرکتیه که شما میگی!!!
ولی فکر کنم ، ایران گیتو به این سادگی ها ....:D

یه سوال از دوستان عزیز که از پارس آفلاین استفاده میکنن:D
اگه میشه بگین چرا رنج آی پی های ما نسبت به آنچه که تا 4 ماه گذشته بود ، تغییر کرده !!!:D
4 ماه نبودم ، ایران گیت هم به ... کشیده شد ;)
فکر ميکنم اشتباه فرمودين درباره شرکت. صاحب و مدير عامل شرکتی که بنده ذکر کردم جناب آقای علی رضا مشک فروش هستند. آدرسشون هم خيابان طيب ساختمان نقش جهان هست.
درباره ايرانگيت منظورتو از ... نفهميدم !

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
من تازه میخوام به جمع adsl دارها بپیوندم و هیچی هم در موردش نمیدونم
تو اصفهان adsl ارزون و مناسب از کجا گیر بیارم؟(ارزون ترینش رو میخوام چون زیاد دانلود ندارم و فقط برای گشت و گذار ازش استفاده میکنم ,و در صورت نیاز به دانلود از اکانت ماهواره استفاده میکنم)
و یه سوال : برای راه اندازی adsl خرید مودم و خرید اشتراک کافیه ؟ منظرم اینه که حتما باید از جایی که adsl میخرم یه نفر رو بفرستند خونمون تا کارهای لازم رو انجان بده یا خودم هم با خرید مدوم میتونم
مرسی

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
من تازه میخوام به جمع adsl دارها بپیوندم و هیچی هم در موردش نمیدونم
تو اصفهان adsl ارزون و مناسب از کجا گیر بیارم؟(ارزون ترینش رو میخوام چون زیاد دانلود ندارم و فقط برای گشت و گذار ازش استفاده میکنم ,و در صورت نیاز به دانلود از اکانت ماهواره استفاده میکنم)
و یه سوال : برای راه اندازی adsl خرید مودم و خرید اشتراک کافیه ؟ منظرم اینه که حتما باید از جایی که adsl میخرم یه نفر رو بفرستند خونمون تا کارهای لازم رو انجان بده یا خودم هم با خرید مدوم میتونم
مرسی
باید منطقه مخابراتیتو بگی تا ببینیم تحت پوششه یا نه. ارزونترین سرویسو فراتاز میده. اگه میتونی مودمتو خودت تنظیم کنی نیازی نیست کسی بیاد. شرکتی که ازش سرویس میگیری باید خططو رانژه کنه.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام و ممنون از پاسختون
کد تلفنمون 386 (امیر کبیر) هستش و حدود یک ماهی هست که مخابرات امکان استفاده از adsl رو براش راه انداخته
تنظیم کردن مودم راحته یا نه ؟ تو اینترنت میتونم چیزی پیدا کنم ؟
و یه سوال دیگه اگه من مثلا از شرکت فراتاز adsl بگیرم و اونا خطمو رانژه کنند و بعد من بخوام سراغ سرویس دهنده دیگه برم اونها هم باید خطمو رانژه کنند؟
ممنون

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
راستی خودم میتونم مودم رو جدا بخرم؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام و ممنون از پاسختون
کد تلفنمون 386 (امیر کبیر) هستش و حدود یک ماهی هست که مخابرات امکان استفاده از adsl رو براش راه انداخته
تنظیم کردن مودم راحته یا نه ؟ تو اینترنت میتونم چیزی پیدا کنم ؟
و یه سوال دیگه اگه من مثلا از شرکت فراتاز adsl بگیرم و اونا خطمو رانژه کنند و بعد من بخوام سراغ سرویس دهنده دیگه برم اونها هم باید خطمو رانژه کنند؟
ممنون
اينکه در يک منطقه مخابرات امکان ارائه adsl باشه الزاماً به اين معنی نيست که همه شرکتها در اون منطقه adsl ميدن. برای هر شرکت جداگانه کنترل کنيد.
اگه بخواين شرکت adsl خودتونو عوض کنين بايد به شرکت اول بگين که خط شما رو از رانژه در بيارن تا شرکت دوم مجدداً اونو رانژه کنه. تجهيزات شرکتها جدا است.
تنظيم مودم کار شاقی نيست، در اغلب مودم ها هم شبيه همه. فکر کنم تو يکی از تاپيک های همين فروم گفته شده. ولی گاهی برای هر شرکتی فرق ميکنه. اگه مودمو جدا بخرين، به شرطی که بدونين از کی و از کجا بخرين براتن ارزونتر در مياد. من خودم به صورت تعدادی ميخرم که 10000 تومان از تکفروشی ارزونتره.

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
یه مودم ADSl ارزون می خوام برای یکی از دوستان بخرم ...

چه مارکی را پیشنهاد می کنید ؟ planet ، Dlink یا ...

از کجا بخرم؟

ممنون

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
یه مودم ADSl ارزون می خوام برای یکی از دوستان بخرم ...

چه مارکی را پیشنهاد می کنید ؟ planet ، Dlink یا ...

از کجا بخرم؟

ممنون
منظورت از ارزون چقدره ؟ نياز به شبکه کردن هم داره يا نه ؟

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
D-Link adsl 200 هست 29 تومان.
ممنون از معرفی

usb هست دیگه ؟ مشکلی که نداره ؟

لطفا بفرمائید از کجا می تونم تهیه کنم ؟

( راستی این مودم های ADSL فرقی نداره از کجا سرویس می گیریم با همه جا کار می کنند ؟ )

ممنون

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر ميکنم اشتباه فرمودين درباره شرکت. صاحب و مدير عامل شرکتی که بنده ذکر کردم جناب آقای علی رضا مشک فروش هستند. آدرسشون هم خيابان طيب ساختمان نقش جهان هست.
درباره ايرانگيت منظورتو از ... نفهميدم !

او بله ، فکر کردم شرکت نصف جهان رو میگین که خیابون سروشه!
من حدود 3 ماه از ِADSL ام استفاده نکردم ، به دلایلی....
ولی قبلش ازش راضی بودم چون آیپیم ولید بود و همه میتونستن پینگم کنن ، ولی حالا آی پیم اینولیده و از رنج 10 هستش!!!!
واسه همین گفتم این چند ماه که نبودم ایرانگیت فلان شده !!!:D

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از معرفی

usb هست دیگه ؟ مشکلی که نداره ؟

لطفا بفرمائید از کجا می تونم تهیه کنم ؟

( راستی این مودم های ADSL فرقی نداره از کجا سرویس می گیریم با همه جا کار می کنند ؟ )

ممنون
من پیشنهاد میکنم تا ISP تو تعیین نکردی ، مودم ADSL نگیر.
بعضی از آی اس پی ها از جمله ایرانگیت(پارس انلاین) به هیچ وجه حاضر نیستن ، اشتراک بدون مودم بدن !!!

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
نه از این لحاظ مشکلی نداره ...

بالا