adslشبانه رایگان معرفی بفرمایید
سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان ADSL
سلام دوستان
اینجا زده
- بی نیاز از جمع آوری سرویس قبلی
- یعنی میشه همزمان از مخابرات و هم از این جا داشت ؟ برای شبانه رایگانش میگم
- سرعت دانلود شبانش کسی نمیدونه چقدره ؟
- مرسی
- هزینه رانژه و جمع آوری مجموعا 5000 تومان می باشد که به هنگام تخلیه خط دریافت می گردد.
از مزایای سرویس های ارائه شده می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بی نیاز از جمع آوری سرویس قبلی
زنگ زدم پرسیدم!زنگ بزن بپرس ماهم خبر کن
ولی اینجا تناقص وجود داره:
زنگ زدم پرسیدم!
گفت رو همون رانژه مخابرات میشه گرفت،سرعتتون تو روز(برای من که فیبر نوریه)میاد تا 200 و شب چون کاربرا هجوم میارن ،افت سرعت داریم میاد رو 100!
برای من که می صرفه،اگه درست گفته باشه....
به کدوم شرکت زنگ زدی؟زنگ زدم پرسیدم!
گفت رو همون رانژه مخابرات میشه گرفت،سرعتتون تو روز(برای من که فیبر نوریه)میاد تا 200 و شب چون کاربرا هجوم میارن ،افت سرعت داریم میاد رو 100!
زنگ زدم آریا فون.به کدوم شرکت زنگ زدی؟
این سرعت برای کدام سرویسش هست؟
منظورم تعرفه و نوع سرویسش هستزنگ زدم آریا فون.
مگه چند تا سرویس داره؟!!
جناب شما سرویس گرفتی؟؟زنگ زدم پرسیدم!
نه فعلاجناب شما سرویس گرفتی؟؟
نگفتن هزینه های اولیه چقدر میشه؟نه فعلا
دیروز رفتم نمایشگاه (جمعه که آخرین فرصتش هم بود!)ازشون پرسیدم،گفتن چون مخابرات و آریا فون همکاری نزدیکی دارن میشه مودمو هی سوییچ کرد بین مخابرات و آریا فون.
شماره تلفنمم دادن و گفتن که امروز (شنبه) برام اس می فرستن!
و منم رفتم تو نخش برا خرید...
یه سرویس شیش ماهه می گیرم هر وقت خواستم دانلود کنم ،مودمو کانفیگ می کنم رو آریا فون با با شبانه ی ریگانش دان می کنمو برای وب گردی از همون مخابرات خودم استفاده می کنم!
هنوز که اس ام اسش نیومده،اومد شما رو هم در جریان میذارم!نگفتن هزینه های اولیه چقدر میشه؟
و مدت زمان وصل سرویس چقدره؟
یه مشکل بزرگ کم بودن مدت ساعت شبانه هست
2 تا 6 صبح خیلی کمه!
عجب!!!دوستان اصفهانی از اتفاق جدیدی که افتاده نمیدونم خبر دارین یا نه و اونم اینه که اینترنت مخابرات دیگه محدودیت زمانی هم گذاشته و واسه حجمت 10 روز بیشتر فرصت نداری استفاده کنی .... اینها که دیگه کلاهبرداری رو به حد رسوندن هم حجم رو گرون کردن و هم دزدی میکن و محدودیت زمانی هم که گذاشتن..... من 10 روز ماموریت بودم رفتم لاگم رو نیگاه میکنم میبینم هر شب واسه من 1 گیگ شارژ شده ، در صورتی که کسی خونه نبوده که از نت استفاده کنه.... خیلی جالبه واله... فعلا دارم میگردم ببینم بهترین سرویس کدومه.... یکی رنگین کمان رو پیشنهاد کرده... اگر کسی باهاش کارکرده خبر بده ببینیم چطوریاس