• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

f1saeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
adslشبانه رایگان معرفی بفرمایید

rafieasghar

Registered User
لایک‌ها
8
سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان ADSL

سلام دوستان
اینجا زده
  • بی نیاز از جمع آوری سرویس قبلی
  • یعنی میشه همزمان از مخابرات و هم از این جا داشت ؟ برای شبانه رایگانش میگم
  • سرعت دانلود شبانش کسی نمیدونه چقدره ؟
  • مرسی

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان ADSL

سلام دوستان
اینجا زده
  • یعنی میشه همزمان از مخابرات و هم از این جا داشت ؟ برای شبانه رایگانش میگم
  • سرعت دانلود شبانش کسی نمیدونه چقدره ؟
  • مرسی

زنگ بزن بپرس ماهم خبر کن

ولی اینجا تناقص وجود داره:
  • هزینه رانژه و جمع آوری مجموعا 5000 تومان می باشد که به هنگام تخلیه خط دریافت می گردد.

از مزایای سرویس های ارائه شده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

hellox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
زنگ بزن بپرس ماهم خبر کن

ولی اینجا تناقص وجود داره:
زنگ زدم پرسیدم!
گفت رو همون رانژه مخابرات میشه گرفت،سرعتتون تو روز(برای من که فیبر نوریه)میاد تا 200 و شب چون کاربرا هجوم میارن ،افت سرعت داریم میاد رو 100!
برای من که می صرفه،اگه درست گفته باشه....

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
زنگ زدم پرسیدم!
گفت رو همون رانژه مخابرات میشه گرفت،سرعتتون تو روز(برای من که فیبر نوریه)میاد تا 200 و شب چون کاربرا هجوم میارن ،افت سرعت داریم میاد رو 100!

یعنی ماهی 3500 بدیم فقط از شبانش استفاده کنیم و روزا دوباره اکانت رو رومخابرات تنظیم کنیم میشه؟

infernal704

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه سوالی داشتم خط ما فیبر نوری بود واسه همین وایمکس گرفتم ( 2 سال پیش حتی مخابرات هم میگفت منطقه شما پورت ها همه پر هستش واسه همین از 2030 هم نتونستم بگیرم ) اما الان دیگه وایمکس خیلی خیلی گرون شده امروز رفتم تو سایت شاتل و دیده پیش شماره ما هم اومده جز مناطق تحت پوشش میخاستم ببینم چه جوریه یعنی من با فیبر نوری میتونم از شاتل adsl بگیرم؟؟

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
برای شما هم پلاس فیل ه؟ قدیما با https باز میشد ولی الان نه:|

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
زنگ زدم پرسیدم!
به کدوم شرکت زنگ زدی؟
این سرعت برای کدام سرویسش هست؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
زنگ زدم پرسیدم!
جناب شما سرویس گرفتی؟؟

hellox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جناب شما سرویس گرفتی؟؟
نه فعلا
دیروز رفتم نمایشگاه (جمعه که آخرین فرصتش هم بود!)ازشون پرسیدم،گفتن چون مخابرات و آریا فون همکاری نزدیکی دارن میشه مودمو هی سوییچ کرد بین مخابرات و آریا فون.
شماره تلفنمم دادن و گفتن که امروز (شنبه) برام اس می فرستن!
و منم رفتم تو نخش برا خرید...
یه سرویس شیش ماهه می گیرم هر وقت خواستم دانلود کنم ،مودمو کانفیگ می کنم رو آریا فون با با شبانه ی ریگانش دان می کنمو برای وب گردی از همون مخابرات خودم استفاده می کنم!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
نه فعلا
دیروز رفتم نمایشگاه (جمعه که آخرین فرصتش هم بود!)ازشون پرسیدم،گفتن چون مخابرات و آریا فون همکاری نزدیکی دارن میشه مودمو هی سوییچ کرد بین مخابرات و آریا فون.
شماره تلفنمم دادن و گفتن که امروز (شنبه) برام اس می فرستن!
و منم رفتم تو نخش برا خرید...
یه سرویس شیش ماهه می گیرم هر وقت خواستم دانلود کنم ،مودمو کانفیگ می کنم رو آریا فون با با شبانه ی ریگانش دان می کنمو برای وب گردی از همون مخابرات خودم استفاده می کنم!
نگفتن هزینه های اولیه چقدر میشه؟
و مدت زمان وصل سرویس چقدره؟
یه مشکل بزرگ کم بودن مدت ساعت شبانه هست
2 تا 6 صبح خیلی کمه!

hellox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نگفتن هزینه های اولیه چقدر میشه؟
و مدت زمان وصل سرویس چقدره؟
یه مشکل بزرگ کم بودن مدت ساعت شبانه هست
2 تا 6 صبح خیلی کمه!
هنوز که اس ام اسش نیومده،اومد شما رو هم در جریان میذارم!

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
آقا امروز ADSL به کل قطع بود . کسی علتش رو میدونه؟؟؟

hellox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا امروز زنگ زدم سرویسو بگیرم،در کمال ناباوری بهم یه چیزی گفت که اصن داغون شدم....:eek:hno:
گفت دیگه 1 ماهه که مخابرات به ما اجازه نمیده رو فیبر نوری سرویس بدیم....:eek:
ینی من فقط میتونم مخابراتو داشته باشم...:blink:
ینی دیگه از دست مخابرات راحت نمیشم...:crying:
خدااااااا

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان اصفهانی از اتفاق جدیدی که افتاده نمیدونم خبر دارین یا نه و اونم اینه که اینترنت مخابرات دیگه محدودیت زمانی هم گذاشته و واسه حجمت 10 روز بیشتر فرصت نداری استفاده کنی .... اینها که دیگه کلاهبرداری رو به حد رسوندن هم حجم رو گرون کردن و هم دزدی میکن و محدودیت زمانی هم که گذاشتن..... من 10 روز ماموریت بودم رفتم لاگم رو نیگاه میکنم میبینم هر شب واسه من 1 گیگ شارژ شده ، در صورتی که کسی خونه نبوده که از نت استفاده کنه.... خیلی جالبه واله... فعلا دارم میگردم ببینم بهترین سرویس کدومه.... یکی رنگین کمان رو پیشنهاد کرده... اگر کسی باهاش کارکرده خبر بده ببینیم چطوریاس

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دوستان اصفهانی از اتفاق جدیدی که افتاده نمیدونم خبر دارین یا نه و اونم اینه که اینترنت مخابرات دیگه محدودیت زمانی هم گذاشته و واسه حجمت 10 روز بیشتر فرصت نداری استفاده کنی .... اینها که دیگه کلاهبرداری رو به حد رسوندن هم حجم رو گرون کردن و هم دزدی میکن و محدودیت زمانی هم که گذاشتن..... من 10 روز ماموریت بودم رفتم لاگم رو نیگاه میکنم میبینم هر شب واسه من 1 گیگ شارژ شده ، در صورتی که کسی خونه نبوده که از نت استفاده کنه.... خیلی جالبه واله... فعلا دارم میگردم ببینم بهترین سرویس کدومه.... یکی رنگین کمان رو پیشنهاد کرده... اگر کسی باهاش کارکرده خبر بده ببینیم چطوریاس
عجب!!!
می خوان اینطوری مردم رو فشار بزارن

mohsen.haftom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من از اسیاتک سرویس 2 مگ دارم ماهانه 10 گیگ. از منطقه چمران اصفهان هم هستم تورو خدا من رو نجات بدید. کلا 3 ماهه سرعت من از 110 بالا نرفنه هرچی زنگ میزنم یا میگن ترافیک مرکز پایینه بعد صبح که زنگ میزنم تهران واحد شکایات چک میکنه میگه هیچ مشکلی نداره عصر زنگ میزنم میگه مرکز پکیح لاست داره کلا 3 ماهه داستانی دارم من. ایه ماه اول خوب بود تا 300-400 سرعت داشتم ولی الان نابودم. به نظر شما برای مرکز چمران ازکدوم isp بگیرم؟؟؟قبل از اسیا از شبکیه داشتم که واقعا... هیچی نگم بهتره. الان شاتل و صبانت مد نظرم هست به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟ راستی این اریا فون چطوری هستش؟؟؟ چه جوری هستش؟؟؟؟؟ بخدا کلافه شدم از بس با اصفهان و تهران زنگ زدم براش انقدر که پول تلفن دادم هیچی کارم راه نبفتادهو از دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنید یه سرویس خوب که شبانش هم خوب باشه.همین اساتک دوسام توی مرکز ولیعصر داره 256 گرفته داره با 240-250 روزانه دانلود میکنه. توروخدا من رو راهنمایی کنید ممنون میشم یه دنیا. منتظر هستم پیشاپیش ازتون ممنون هستم

بالا