• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام
منم میخام یه نت بگیرم خطم dlc ه مخابرات میگه پورت خالی نداره:-(هیچ راه دیگه نیست؟!:-(

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
وایمکس میشه گرفت ولی گرونه.صبر کن پورت خالی بدن بهت.

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
وایمکس میشه گرفت ولی گرونه.صبر کن پورت خالی بدن بهت.
سلام
آخه بدیش اینه امکان رزرو نداره:-( فقط میتونی چک کنی,اگه رزرو میشد خوب بود:-(معلوم نیست چقدر وقت طول میکشه خالی بشه یا اضافه کنن؟!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام
آخه بدیش اینه امکان رزرو نداره:-( فقط میتونی چک کنی,اگه رزرو میشد خوب بود:-(معلوم نیست چقدر وقت طول میکشه خالی بشه یا اضافه کنن؟!

نمیدونم ولی یه آشنا داشته باشی کارتو راه میندازه.برو اسمتو بنویس تو لیست انتظار برای خط جدید.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان این سایت آسیا تک چرا اینجوریه؟الان شماره ما 3 تا اولش اینه 739 پوشش میده؟
والا دیوونه شدم برا هر گیگ 3700دادم به این مخابرات.
من که دیگه رو مخابرات عمرا بمونم.
یه سوال دیگه اینترنت 128 برنزی یا همون حامی آسیاتک سرعت دانلودش چقدره؟
256 برنزی چی؟

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
نمیدونم ولی یه آشنا داشته باشی کارتو راه میندازه.برو اسمتو بنویس تو لیست انتظار برای خط جدید.

لیست انتظار خط جدید؟!از کجا؟!چطوری؟!چه فایده داره؟!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
لیست انتظار خط جدید؟!از کجا؟!چطوری؟!چه فایده داره؟!

نمیدونم اصلا همچین چیزی باشه.برو مخابرات.به مسئول خط جدید بگو هر وقت خط جدید دادن باهات تماس بگیره یا اسمتو بزاره تو نوبت.
تعرفه های وایمکس واقعا سنگینه.adsl بهتره

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
من از اسیاتک سرویس 2 مگ دارم ماهانه 10 گیگ. از منطقه چمران اصفهان هم هستم تورو خدا من رو نجات بدید. کلا 3 ماهه سرعت من از 110 بالا نرفنه هرچی زنگ میزنم یا میگن ترافیک مرکز پایینه بعد صبح که زنگ میزنم تهران واحد شکایات چک میکنه میگه هیچ مشکلی نداره عصر زنگ میزنم میگه مرکز پکیح لاست داره کلا 3 ماهه داستانی دارم من. ایه ماه اول خوب بود تا 300-400 سرعت داشتم ولی الان نابودم. به نظر شما برای مرکز چمران ازکدوم isp بگیرم؟؟؟قبل از اسیا از شبکیه داشتم که واقعا... هیچی نگم بهتره. الان شاتل و صبانت مد نظرم هست به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟ راستی این اریا فون چطوری هستش؟؟؟ چه جوری هستش؟؟؟؟؟ بخدا کلافه شدم از بس با اصفهان و تهران زنگ زدم براش انقدر که پول تلفن دادم هیچی کارم راه نبفتادهو از دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنید یه سرویس خوب که شبانش هم خوب باشه.همین اساتک دوسام توی مرکز ولیعصر داره 256 گرفته داره با 240-250 روزانه دانلود میکنه. توروخدا من رو راهنمایی کنید ممنون میشم یه دنیا. منتظر هستم پیشاپیش ازتون ممنون هستم

چمران رو فقط مخابرات ساپورت میکنه

kuchulu93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان من سرویس محدود دارم...میخواستم به نامحدود تغیرش بدم
حدود 20 -30 گیگ هم بیشتر مصرف ندارم در ماه... :rolleyes:

یه دوست عزیزی (اگه اشتباه نکنم Radix) نوشته بود، 512 برنزی آسیا سرعتش حدود 60 تا هست و افت سرعت هم نداره [25 تومن]
راجع به نامحدود(128) پارس آنلاین هم خوندم که گویا تا وقتی که جایزه منصفانه تموم نشده، سرعت بیشتر از سرعت اسمی(حدود 120) رو میده! [27 تومن]

من موندم بین این دوتا کدوم بهتره! مخصوصا که انگار اخیرا مشتریای پارس آنلاین صداشون درومده (؟؟) :eek:
یه سوال دیگ که برام پیش اومده اینه که فرق برنزی آسیاتک با طلایی و نقره ایش توی سرعتشه؟ مثلا اینکه واسه ی نقره ای 512 نوشته 6 گیگ، یعنی چی؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستان این سایت آسیا تک چرا اینجوریه؟الان شماره ما 3 تا اولش اینه 739 پوشش میده؟
والا دیوونه شدم برا هر گیگ 3700دادم به این مخابرات.
من که دیگه رو مخابرات عمرا بمونم.
یه سوال دیگه اینترنت 128 برنزی یا همون حامی آسیاتک سرعت دانلودش چقدره؟
256 برنزی چی؟

739 را مثل اینکه آسیاتک ساپورت میکنه من توی سایتش زدم مرکز اشرفی اصفهانی هست
:: ADSL-Tools ::
128 نامحدود برنزی سرعتش 15 هست و 256 برنزی هم سرعتش 30
میخوای از آسیاتک در اصفهان سرویس بگیری باید با نمایندگیهای اصفهان تماس بگیری
اینم شمارش : 2355210

motymmm

Registered User
لایک‌ها
12
به نظر من از پارس بخر من چندوقت پیش داشتم واقعا عالی بود اسپیدشم واقعی بود.- نمیدونم چی شد یدفه کوج کردم صبا 4مگ -دی
فکر کنم، دقیق نمیدونم آسیا تک شرکت مادرش شبکیه س ؟اشبکیه که داشتم هر روز مکافات داشتم باهاش رفتم وزارت ارتباطات ازش شکایتم کردم گفتن پروندشون درخشانه -دی

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
739 را مثل اینکه آسیاتک ساپورت میکنه من توی سایتش زدم مرکز اشرفی اصفهانی هست
:: ADSL-Tools ::
128 نامحدود برنزی سرعتش 15 هست و 256 برنزی هم سرعتش 30
میخوای از آسیاتک در اصفهان سرویس بگیری باید با نمایندگیهای اصفهان تماس بگیری
اینم شمارش : 2355210
خیلی ممنون.یه سوال از دوستان سرعت 15 برای وبگردی مشکلی درست نمیکنه؟مثلا سایت های دانلود ف*ی*ل*م که کلی بنر تبلیغ دارن مثل ف*ی*ل*م باران چه قدر طول میکشه لود بشه؟

mohsen.haftom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

نه دوست عزیز سه شماره اول خط 559 هسن. ساپورت میکنه.حالا به نظر شما من الان چیکار کنم؟؟؟از دوستان کسی از چمران هست؟؟توروخدا کمک کنید.اسیاتک دیوونم کرده من الان کیمیا دارم 2 مگ 10 گیگ. تورو خدا من رو راهنمایی کنید

mohsen.haftom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نه دوست عزیز سه شماره اول خط 559 هسن. ساپورت میکنه.حالا به نظر شما من الان چیکار کنم؟؟؟از دوستان کسی از چمران هست؟؟توروخدا کمک کنید.اسیاتک دیوونم کرده من الان کیمیا دارم 2 مگ 10 گیگ. تورو خدا من رو راهنمایی کنید

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستان من سرویس محدود دارم...میخواستم به نامحدود تغیرش بدم
حدود 20 -30 گیگ هم بیشتر مصرف ندارم در ماه... :rolleyes:

یه دوست عزیزی (اگه اشتباه نکنم Radix) نوشته بود، 512 برنزی آسیا سرعتش حدود 60 تا هست و افت سرعت هم نداره [25 تومن]
راجع به نامحدود(128) پارس آنلاین هم خوندم که گویا تا وقتی که جایزه منصفانه تموم نشده، سرعت بیشتر از سرعت اسمی(حدود 120) رو میده! [27 تومن]

من موندم بین این دوتا کدوم بهتره! مخصوصا که انگار اخیرا مشتریای پارس آنلاین صداشون درومده (؟؟) :eek:
یه سوال دیگ که برام پیش اومده اینه که فرق برنزی آسیاتک با طلایی و نقره ایش توی سرعتشه؟ مثلا اینکه واسه ی نقره ای 512 نوشته 6 گیگ، یعنی چی؟

512 برنزی آسیاتک یه مقدار سرعتش پایین اومده و توی IDM سرعت شده 45 تا 50
512 نقره ای تا 6 گیگ سرعت بالا هست مثلا 200 ولی بعد از 6 گیگ میشه مثل سرعت 512 برنزی
128 نامحدود پارس آنلاین هم تا 20 گیگ سرعت 120 هست ولی بعد از مصرف 20 گیگ میاد روی 16
اگه 20 گیگ در ماه بیشتر مصرف ندارید همون 128 نامحدود پارس آنلاین بگیرید چون پینگ پارس بهتر از آسیاتک هست ...

alphaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه در پی تماس با پشتیانی 2020 این خبر تایید شد (( مخابرات اصفهان از این بعد دیگه ترافیک باقیمانده را سوخت میکنه و نمیشه ماه بعدی استفاده کرد ))  :(:(:(

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
متاسفانه در پی تماس با پشتیانی 2020 این خبر تایید شد (( مخابرات اصفهان از این بعد دیگه ترافیک باقیمانده را سوخت میکنه و نمیشه ماه بعدی استفاده کرد )) :(:(:(

یعنی چه؟
یعنی اینکه اگه 31 ام ماه یه گیگ شارژ شد فرداش میسوزه:eek:؟؟؟؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
این خبر راسته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alphaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اون طرف قانون شارژ خودکار شبانه درست کردن که اینترنت وقتی تموم بشه خودکار دوباره شارژ میزنه ( بعدش پولش روی قبض تلفن میاد )

از این طرف هم شارژ ماهیانه بعد از یک ماه سوخت میشه

افزایش تعرفه هم که داشتن - شبانه رایگان هم که ندارن ما واقعا چرا با مخابرات adsl گرفتیم

بالا