- نوشتهها
- 1,056
- لایکها
- 4
همشون یه *** هستند
حق با شماست.
میگم شما دیگه پست نزنید تا تعداد پستهاتون رند بمونه.:happy:
همشون یه *** هستند
والّا چه عرض کنم. به هيچ چيز نميشه اعتماد کرد. کيفيت سرويسشون بر اساس شنيده ها خوب بوده ولی از کيفيت پشتيبانی اطلاع کافی ندارم. يکی از مديران فروم ديروز جمعه خطش مشکل پيدا کرده بود و هيچ نوع دسترسی به شرکت نداشت، امروز اطلاع ندارم چيکار کرد.امین جان این فن آوا اگه کیفیتش هم مثل تلفنشنشون باشه ک هیچی
ما دیروز صبح تا ظهر گرفتیم دائم مشغول بود
ممنونوالّا چه عرض کنم. به هيچ چيز نميشه اعتماد کرد. کيفيت سرويسشون بر اساس شنيده ها خوب بوده ولی از کيفيت پشتيبانی اطلاع کافی ندارم. يکی از مديران فروم ديروز جمعه خطش مشکل پيدا کرده بود و هيچ نوع دسترسی به شرکت نداشت، امروز اطلاع ندارم چيکار کرد.
خوب الان که رانژه صبا هستی که منت کشی نداره، ولی نميدونم چرا 3 هفته معطل شدی، چون من نهايت معطليم 3 روز بوده. شايد ظرفيت مرکز اون موقع پر بوده، به هر حال شهيد رجايی مرکز شلوغيه. اگه فکر ميکنی صبانت معطلت ميکنن بگو تا سفارشتو بکنم. ميتونی از صبا service B3 رو بخری که 3 ماه 46 تومان و 10 گيگ هست. يعنی ماهيانه 15300 تومان تقريباً. الان داری برای service A1 ماهيانه 13600 تومان پول ميدی که کار منطقی نيست.من تا صفحه ی 15 16 حرفاتونو خوندم، من دنبال یه سرویسم که بتونم باهاش کانترو راحت بازی کنم !
الان با SabaNet اگه خیلی صرفه جویی کنم 20 روزه تموم میشه فضام. ( 1 ماهه، 64 ، 2 GB )
دنبال سرویس نامحدود بودم که IranGate هزینشو بابام نمیدهو می مونه JahanOnline ، در اصل دو تا انتخاب بیشتر ندارم !
1- صبانت = Ping توی بازی همیشه خوب بوده انصافا ! حتی وقتی نگاه می کنم یه سری که اینترنتشون 128 یا 256 هست Ping شون از من بالا تره ... ولی خوب جدیدا دانلودش شدیدا بد شده، سایت هارو هم دیر Load می کنه.
2- جهان آنلاین = نیندونم !
لطفا یکی در مورد جهان توضیح بده ! فقط از نظر بازیش !
Pung اش خوبه ... ؟ زیر 150 ... ؟؟
مرکز مخابراتیمم شهید رجایی هست.
راستی توی پست هاتون می گفتید که رانژه کردن جهان اعصاب خورد کنه ... ؟! چون من واسه همین صبانت 3 هفته معطل شدم کلی هم حرص خوردمو اگه این جهان بخواد بگه نمی شه و ... دوباره باید برم منت این صبا رو بکشم ها !
لطفا توضیح بدید می خوام تا هفته ی دیگه تصمیم قطعیمو بگیرم !
من تا صفحه ی 15 16 حرفاتونو خوندم، من دنبال یه سرویسم که بتونم باهاش کانترو راحت بازی کنم !
الان با SabaNet اگه خیلی صرفه جویی کنم 20 روزه تموم میشه فضام. ( 1 ماهه، 64 ، 2 GB )
دنبال سرویس نامحدود بودم که IranGate هزینشو بابام نمیدهو می مونه JahanOnline ، در اصل دو تا انتخاب بیشتر ندارم !
1- صبانت = Ping توی بازی همیشه خوب بوده انصافا ! حتی وقتی نگاه می کنم یه سری که اینترنتشون 128 یا 256 هست Ping شون از من بالا تره ... ولی خوب جدیدا دانلودش شدیدا بد شده، سایت هارو هم دیر Load می کنه.
2- جهان آنلاین = نیندونم !
لطفا یکی در مورد جهان توضیح بده ! فقط از نظر بازیش !
Pung اش خوبه ... ؟ زیر 150 ... ؟؟
مرکز مخابراتیمم شهید رجایی هست.
راستی توی پست هاتون می گفتید که رانژه کردن جهان اعصاب خورد کنه ... ؟! چون من واسه همین صبانت 3 هفته معطل شدم کلی هم حرص خوردمو اگه این جهان بخواد بگه نمی شه و ... دوباره باید برم منت این صبا رو بکشم ها !
لطفا توضیح بدید می خوام تا هفته ی دیگه تصمیم قطعیمو بگیرم !
خوب الان که رانژه صبا هستی که منت کشی نداره، ولی نميدونم چرا 3 هفته معطل شدی، چون من نهايت معطليم 3 روز بوده. شايد ظرفيت مرکز اون موقع پر بوده، به هر حال شهيد رجايی مرکز شلوغيه. اگه فکر ميکنی صبانت معطلت ميکنن بگو تا سفارشتو بکنم. ميتونی از صبا service B3 رو بخری که 3 ماه 46 تومان و 10 گيگ هست. يعنی ماهيانه 15300 تومان تقريباً. الان داری برای service A1 ماهيانه 13600 تومان پول ميدی که کار منطقی نيست.
قيمتهای فن آوا همه ايران يکيه. چون اصل شرکت اصفهانيه !!!
جهان زير خط هم که من هر وقت طرفش رفتم پشيمون شدم، حالا شايد کسی باشه که بگه راضيه، ولی به من که خيری نرسونده.
اين عکس رو ببين همش اينجاست. البته اين پايينترين قيمت بين همه نمايندگی هاست. هر کدومو که خواستی بگو تا سريع برات فعال کنم.امین جون دلیل معطلیم Port بود، می گفت پورت ها تموم شده.
این سرویس های B3 و ... صبا کجا هست که برم کامل ببینم ؟!
فن آوا که گفتی، نامحدود نداره ؟!
Plus جان،
ممنون از راهنماییت منم فکر نکنم این جهان چیز خوب تحویل ملت بده، بالاخره چیز زیادی ارزون هم نمی تونه معرکه باشه :happy:
فکرشو نمی کردم ایران گیت هم خراب باشه واسه PinG :hmm:
فکر کنم بهترین گزینه برای بازی همین صباست، انصافا هم همونطور که گفتم عالی بوده تو این دو ماه ! Ping ام گاهی اوقات میره زیر 30
---
امین جون لطفا یه کم در مورد این سرویسهای دیگه ی صبا بهم بگو که ببینم باید چه کنم :lol:
طبق اخبار واصله از ندا گستر صبا قراره در يک ماه آينده service ADSL برای مراکز گلستان، شهيد آقا بابايی و منتظری راه اندازی بشه.
اين عکس رو ببين همش اينجاست. البته اين پايينترين قيمت بين همه نمايندگی هاست. هر کدومو که خواستی بگو تا سريع برات فعال کنم.
http://www.farataz.com/images/tarefe.jpg
ببخشید پیش شماره ی 221 رو جایی ساپورت میکنن؟
والّا به من اينطوری گفتن ! حالا چقدر خلف وعده کنن يا نه نميدونم.جدی میگی امین ؟ :blink:
کلی خوشحال شدم ...
آقا راه افتاد یه ندا به من بده ...
فقط این ندا گستر که محدودیت دانلود داره .
البته روز 100 مگ استفاده کنی آخر کار 450 مگ برات ميمونه.امین جون این سرویسش که خیلی عالیه !!
سرویسی که تو گفتی همون B3 هست دیگه ؟ یعنی 128 با BW 10 ؟
فقط می ترسم 10 GB کم باشه
یعنی اگه روزی 100 MB استفاده کنم آخرش 1 GB می مونه ؟ ( در اصل اینم زاپاسه !)