• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
همشون یه *** هستند

حق با شماست.
میگم شما دیگه پست نزنید تا تعداد پستهاتون رند بمونه.:happy:
attachment.php

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    16.2 KB · نمایش ها: 36

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
امین جان این فن آوا اگه کیفیتش هم مثل تلفنشنشون باشه ک هیچی
ما دیروز صبح تا ظهر گرفتیم دائم مشغول بود
والّا چه عرض کنم. به هيچ چيز نميشه اعتماد کرد. کيفيت سرويسشون بر اساس شنيده ها خوب بوده ولی از کيفيت پشتيبانی اطلاع کافی ندارم. يکی از مديران فروم ديروز جمعه خطش مشکل پيدا کرده بود و هيچ نوع دسترسی به شرکت نداشت، امروز اطلاع ندارم چيکار کرد.

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
والّا چه عرض کنم. به هيچ چيز نميشه اعتماد کرد. کيفيت سرويسشون بر اساس شنيده ها خوب بوده ولی از کيفيت پشتيبانی اطلاع کافی ندارم. يکی از مديران فروم ديروز جمعه خطش مشکل پيدا کرده بود و هيچ نوع دسترسی به شرکت نداشت، امروز اطلاع ندارم چيکار کرد.
ممنون
فکر کنم یکم صبر کنم
بعد هرچی گرفتم همینجا می نویسم دوستان استفاده کنند ;)

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان بالاخره این سپاهانشهر ساپورت نخواهد شد؟؟
در عقده ی یه دانلود راحت مردیم

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همه،

من الان دو ماهه دارم از صبانت می گیرم، اگه این دو هفته ی اخیرو حساب نکنیم انصافا خوب بوده، ولی خوب محدودیت BW اش واسه من خوب نیست ... می خوام یه دونه نامحدود بگیرم ... رفتم توی پارس آنلاین دیدم 64 رو زده 20000 ... اما چیزی در مورد محدودیت استفاده و ... ننوشته بود، بعد رفتم توی ایرانگیت با همون قیمت میداد ولی نوشته بود 2 GB پهنای باند داره !!! حالا چه جوریه ؟

لطفا یه شرکت خوبو بهم معرفی کنید که از اون بگیرم، ممنون !

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
من از IranGate پرسیدم گفت واسه اصفهان نامحدود نداره :((

حالا پرنیان نت چه طوره ؟! کلا یه شرکتی که اینترنتش بدون BW باشه !

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
... میشه آدرس سایتشو بدی ؟9
( از جهان بهتره ؟! )

===

سایتشو Search کردم پیدا شد ! لیست قیمت هاشو ببین : http://www.fanava.com/adsl-prices.aspx
این ها مال تهرانه یا همه جا ؟! بعد یکی به من اون پیش پرداخت و آبونمانشم توضیح بده !!! :D

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
من تا صفحه ی 15 16 حرفاتونو خوندم، من دنبال یه سرویسم که بتونم باهاش کانترو راحت بازی کنم !

الان با SabaNet اگه خیلی صرفه جویی کنم 20 روزه تموم میشه فضام. ( 1 ماهه، 64 ، 2 GB )
دنبال سرویس نامحدود بودم که IranGate هزینشو بابام نمیده :D و می مونه JahanOnline ، در اصل دو تا انتخاب بیشتر ندارم !

1- صبانت = Ping توی بازی همیشه خوب بوده انصافا ! حتی وقتی نگاه می کنم یه سری که اینترنتشون 128 یا 256 هست Ping شون از من بالا تره ... ولی خوب جدیدا دانلودش شدیدا بد شده، سایت هارو هم دیر Load می کنه.

2- جهان آنلاین = نیندونم ! :D

لطفا یکی در مورد جهان توضیح بده ! فقط از نظر بازیش ! :D
Pung اش خوبه ... ؟ زیر 150 ... ؟؟

مرکز مخابراتیمم شهید رجایی هست.

راستی توی پست هاتون می گفتید که رانژه کردن جهان اعصاب خورد کنه ... ؟! چون من واسه همین صبانت 3 هفته معطل شدم کلی هم حرص خوردم :D و اگه این جهان بخواد بگه نمی شه و ... دوباره باید برم منت این صبا رو بکشم ها !

لطفا توضیح بدید می خوام تا هفته ی دیگه تصمیم قطعیمو بگیرم !

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من تا صفحه ی 15 16 حرفاتونو خوندم، من دنبال یه سرویسم که بتونم باهاش کانترو راحت بازی کنم !

الان با SabaNet اگه خیلی صرفه جویی کنم 20 روزه تموم میشه فضام. ( 1 ماهه، 64 ، 2 GB )
دنبال سرویس نامحدود بودم که IranGate هزینشو بابام نمیده :D و می مونه JahanOnline ، در اصل دو تا انتخاب بیشتر ندارم !

1- صبانت = Ping توی بازی همیشه خوب بوده انصافا ! حتی وقتی نگاه می کنم یه سری که اینترنتشون 128 یا 256 هست Ping شون از من بالا تره ... ولی خوب جدیدا دانلودش شدیدا بد شده، سایت هارو هم دیر Load می کنه.

راستی توی پست هاتون می گفتید که رانژه کردن جهان اعصاب خورد کنه ... ؟! چون من واسه همین صبانت 3 هفته معطل شدم کلی هم حرص خوردم :D و اگه این جهان بخواد بگه نمی شه و ... دوباره باید برم منت این صبا رو بکشم ها !

خوب الان که رانژه صبا هستی که منت کشی نداره، ولی نميدونم چرا 3 هفته معطل شدی، چون من نهايت معطليم 3 روز بوده. شايد ظرفيت مرکز اون موقع پر بوده، به هر حال شهيد رجايی مرکز شلوغيه. اگه فکر ميکنی صبانت معطلت ميکنن بگو تا سفارشتو بکنم. ميتونی از صبا service B3 رو بخری که 3 ماه 46 تومان و 10 گيگ هست. يعنی ماهيانه 15300 تومان تقريباً. الان داری برای service A1 ماهيانه 13600 تومان پول ميدی که کار منطقی نيست.
قيمتهای فن آوا همه ايران يکيه. چون اصل شرکت اصفهانيه !!!
جهان زير خط هم که من هر وقت طرفش رفتم پشيمون شدم، حالا شايد کسی باشه که بگه راضيه، ولی به من که خيری نرسونده.

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1

من حدود 1 سال پیش از جهان داشتم.راه اندازی مزخرفشون به کنار اما در مورد پینگ واسه کانتر که منم بازی میکنم..
اون موقع معمولا از ظهر تا قبل از ساعت 6-7 شب بد نبود(خوبم نبود!) توی کانتر پینگ حدود 100 بود.بعد از اون شلوغ میشد و تا حدود ساعت 1 شب روی 300-400 بود!! بعد از اون هم تا 7 صبح روی 80-90 بود بعد دوباره میرفت بالا!

ایران گیت هم تا قبل از اینکه PPPOE بشه به غیر از ساعت 12-2 ظهر که پینگ نوسان داشت روی 65-90 بود اما حالا دیگه پینگش روی سرور های ایرانی حدود 100-110 هست :( با اینکه بد هم نیست اما دیگه من کانتر بازی نمیکنم به همین خاطر؛ اونقدر ها حال نمیده با این پینگ!

راستی منم از مرکز شهید رجایی هستم.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
طبق اخبار واصله از ندا گستر صبا قراره در يک ماه آينده service ADSL برای مراکز گلستان، شهيد آقا بابايی و منتظری راه اندازی بشه.

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
خوب الان که رانژه صبا هستی که منت کشی نداره، ولی نميدونم چرا 3 هفته معطل شدی، چون من نهايت معطليم 3 روز بوده. شايد ظرفيت مرکز اون موقع پر بوده، به هر حال شهيد رجايی مرکز شلوغيه. اگه فکر ميکنی صبانت معطلت ميکنن بگو تا سفارشتو بکنم. ميتونی از صبا service B3 رو بخری که 3 ماه 46 تومان و 10 گيگ هست. يعنی ماهيانه 15300 تومان تقريباً. الان داری برای service A1 ماهيانه 13600 تومان پول ميدی که کار منطقی نيست.
قيمتهای فن آوا همه ايران يکيه. چون اصل شرکت اصفهانيه !!!
جهان زير خط هم که من هر وقت طرفش رفتم پشيمون شدم، حالا شايد کسی باشه که بگه راضيه، ولی به من که خيری نرسونده.

امین جون دلیل معطلیم Port بود، می گفت پورت ها تموم شده.
این سرویس های B3 و ... صبا کجا هست که برم کامل ببینم ؟!

فن آوا که گفتی، نامحدود نداره ؟!

Plus جان،

ممنون از راهنماییت منم فکر نکنم این جهان چیز خوب تحویل ملت بده، بالاخره چیز زیادی ارزون هم نمی تونه معرکه باشه :happy:

فکرشو نمی کردم ایران گیت هم خراب باشه واسه PinG :hmm:
فکر کنم بهترین گزینه برای بازی همین صباست، انصافا هم همونطور که گفتم عالی بوده تو این دو ماه ! Ping ام گاهی اوقات میره زیر 30 :D

---

امین جون لطفا یه کم در مورد این سرویسهای دیگه ی صبا بهم بگو که ببینم باید چه کنم :lol:

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
امین جون دلیل معطلیم Port بود، می گفت پورت ها تموم شده.
این سرویس های B3 و ... صبا کجا هست که برم کامل ببینم ؟!

فن آوا که گفتی، نامحدود نداره ؟!

Plus جان،

ممنون از راهنماییت منم فکر نکنم این جهان چیز خوب تحویل ملت بده، بالاخره چیز زیادی ارزون هم نمی تونه معرکه باشه :happy:

فکرشو نمی کردم ایران گیت هم خراب باشه واسه PinG :hmm:
فکر کنم بهترین گزینه برای بازی همین صباست، انصافا هم همونطور که گفتم عالی بوده تو این دو ماه ! Ping ام گاهی اوقات میره زیر 30 :D

---

امین جون لطفا یه کم در مورد این سرویسهای دیگه ی صبا بهم بگو که ببینم باید چه کنم :lol:
اين عکس رو ببين همش اينجاست. البته اين پايينترين قيمت بين همه نمايندگی هاست. هر کدومو که خواستی بگو تا سريع برات فعال کنم.

http://www.farataz.com/images/tarefe.jpg

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
طبق اخبار واصله از ندا گستر صبا قراره در يک ماه آينده service ADSL برای مراکز گلستان، شهيد آقا بابايی و منتظری راه اندازی بشه.

جدی میگی امین ؟ :blink:

کلی خوشحال شدم ...
آقا راه افتاد یه ندا به من بده ...

فقط این ندا گستر که محدودیت دانلود داره .

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
اين عکس رو ببين همش اينجاست. البته اين پايينترين قيمت بين همه نمايندگی هاست. هر کدومو که خواستی بگو تا سريع برات فعال کنم.

http://www.farataz.com/images/tarefe.jpg

امین جون این سرویسش که خیلی عالیه !!

سرویسی که تو گفتی همون B3 هست دیگه ؟ یعنی 128 با BW 10 ؟

فقط می ترسم 10 GB کم باشه :D

یعنی اگه روزی 100 MB استفاده کنم آخرش 1 GB می مونه ؟ ( در اصل اینم زاپاسه ! :D )

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید پیش شماره ی 221 رو جایی ساپورت میکنن؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
جدی میگی امین ؟ :blink:

کلی خوشحال شدم ...
آقا راه افتاد یه ندا به من بده ...

فقط این ندا گستر که محدودیت دانلود داره .
والّا به من اينطوری گفتن ! حالا چقدر خلف وعده کنن يا نه نميدونم.
نا محدود ها که داره جمع ميشه که !

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
امین جون این سرویسش که خیلی عالیه !!

سرویسی که تو گفتی همون B3 هست دیگه ؟ یعنی 128 با BW 10 ؟

فقط می ترسم 10 GB کم باشه :D

یعنی اگه روزی 100 MB استفاده کنم آخرش 1 GB می مونه ؟ ( در اصل اینم زاپاسه ! :D )
البته روز 100 مگ استفاده کنی آخر کار 450 مگ برات ميمونه.
سرويسهای ديگه هم هست مثل B12 که برای کسی که يکسال بخواد استفاده کنه واقعاً مقرون به صرفه هست.
ضمناً سرعت در ندا گستر چندان مهم نيست، در واقع سرعت همه اين سرويسها upto 512-1 هست. چيزی که تفاوت داره همون محدوديت دانلود هست.

بالا