کاملآ موافقم منم استفاده می کنمخش خش که توصیه میکنم اسپلیتر dlink از این بزرگ ها بخرید و بزارید سرراه سیم تلفن . برطرف میشه .
سلام به به ...
آقا یکی از دوستان من تو همین منطقه مخابراتی خاتم از شما نت گرفته خیلی راضی بود خودمم که رفتم دیدم واقعا عالیه با 1 مگ سرعت دانلود 250 میداد
میخاستم ببینم شما خطوط dlc رو هم پشتیبانی میکنین که ما از دست این جهنم دره مخابرات راحت شیم ؟:wacko:
دوستان سلام . ما مشتاق دوم میشینیم . خیابون جی شیر . شما جایی رو سراغ ندارین که اینجا رو ساپورت کنه ؟؟؟ دارم دیوونه میشم .
4 رقم اول شماره تماستون را بگید تا سرچ کنیمدوستان توو منطقه بهارستان ایا شرکتی هست که adsl ارائه بده؟
پرداخت با کارت شارژ؟ کدوم شرکتی همچین روشیو اختراع کردهمنظور از پرداخت با کارت شارژ چیه و باید از چه کارتی استفاده کرد
فن آوا چند روزه سرعتش شدید افت کرده و تازه همون هم نوسان داره
در حد 128 هم خوب نیست و باهاشون تماس گرفتم گفتند پهنای باند شیر شده و مشکل از مخابراته!
خلاصه تلافی اون روزای خوش داره در می آد...یه زمانی در حد 512 بود حالا باید امیدوارم باشیم 128 را باشه!![]()
ولی بازم دم پشتیبانیشون گرم چرت و پرت نگفت...خطم را هم چک کرد و گفت نویز نداره
حداقل نگفت مشکل از خودته و مخاطب را بع بعی تصور نکرد![]()
راستی محسن جان ربطی به شما نداره؟ هر گونه رابطه را تکذیب می کنی؟![]()
مخابرات برای خرید حجم یه همچین گزینه ای دارهپرداخت با کارت شارژ؟ کدوم شرکتی همچین روشیو اختراع کرده
فکرشو بکن برای هر گیک اضافه 1 کارت شارژ 2 ایرانسل باید بدی
فن آوا چند روزه سرعتش شدید افت کرده و تازه همون هم نوسان داره
در حد 128 هم خوب نیست و باهاشون تماس گرفتم گفتند پهنای باند شیر شده و مشکل از مخابراته!
خلاصه تلافی اون روزای خوش داره در می آد...یه زمانی در حد 512 بود حالا باید امیدوارم باشیم 128 را باشه!![]()
ولی بازم دم پشتیبانیشون گرم چرت و پرت نگفت...خطم را هم چک کرد و گفت نویز نداره
حداقل نگفت مشکل از خودته و مخاطب را بع بعی تصور نکرد![]()
راستی محسن جان ربطی به شما نداره؟ هر گونه رابطه را تکذیب می کنی؟![]()
از من كه خوبه تازه بين ساعت های 10 شب تا 8 صبح سرعت بيشتر هم شده ثابت روی 70 هست
سرعت 70 که خوب نیست تقسیم عادلانه را مخابرات می کنه که با128 این سرعته نه 512
من هم دارم شبانه رایگان رو میگمسرعت بالا وقتی بدرد ميخوره كه اينترنت نامحدود باشه
مخابرات تو روز به اين خاطر سرعت را بالا مي بره كه ترافيك شما زودتر تمام بشه دوباره
حجم بخريد