• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من یه مدته بد جوری با شاتل مشکل پیدا کردم . Art1 درواقع از وقتی اومد محدودیت رو برداشت سرعت رو داغون کرد.
گفتم برم یه Eco 512 بگیرم ماهی 3گیگ میده 3 گیگ هم بخرم از اون Art ارزونتر در میاد .

کسانی که کلا سرویس Eco دارند, سرعت دانلودشون چه قدره ؟

الان سرعت دانلودت با Art1 چنده؟ برای من با Eco128 جز همین جمعه که با ۲۴۰ دانلود می‌کردم بقیه مواقع روی ۶۰ می‌مونه. البته گاهی موقتی تا ۱۱۰ هم بالا می‌ره.

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جا به جایی در حد چند تا ساختمان اونور تر. کجایی نیستی شما؟ :دی

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من 3 شهریور درخواست جابه جایی دادم برای تلفن تا این لحظه هنوز منتقل نکردن هیچ کیم پاسخ گو نیست.
شاتل یه بار اس ام اس زد بیاید تمدید کنید وگرنه از رانژه خارج میکنیم زنگ زدم گفتم خطم وصل نیست.
حالا وصل شد تلفن اگه رانژه بود که هیچی اگه نه تو فکرم وایمکس ایرانسل بگیرم یا یه چیز دیگه، کلا شاتل دهن ما را صاف کرده.
بببینم این ایرانسل فقط مودم های خودشو میندازه به ملت؟ هیچ جوره راه نداره خودمون مودم بهتر بگیریم؟ الان توی بازار برند خوبش هست اصلا مودم وایمکس؟

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
پورتهای اچ تی تی پی اس را همه ای اس پی ها بستند؟
بدون چیز پی ان هیچ بانکی نمی تونم برم
تازه گاهی پیج اصلی پرشین گیگ هم در دسترس نیست
اینجا فن آوا است

Last edited:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
اطلاع دقیقی ندارم فک کنم اینو ما داریم ماهی 260 میدیم .
البته سرویس های پرنیان کلا خیلی گرونه ولی پایداری خیلی خوبی داره .

من چندبار سعی کردم بگیرم از فن آوا ولی میگن هنوز بخش نامه اش نیومده و فلانه و اینا ! کلا یعنی اینا دکوریه !

ملت تهران دارن میگیرن! میگن مال شاتل اشغاله! هر سرعتی بگیری، یک چهارمش رو بهت میده! مثلا 256ش 64 ئه و 1 مگش 256!!!
ولی میگن پارس آنلاینو اینا خوبه این سرویشون تهران...
هر چی مسخره بازیه، مال این اصفهان آشغاله... شهره توش به دنیا اومدیم؟؟ تکنولوژی زیر صفر! اون از مخابرات **** **** اینم از سرویس های نامحدودی که هنوز بخش نامه ندارن! :D

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
پورتهای اچ تی تی پی اس را همه ای اس پی ها بستند؟
بدون چیز پی ان هیچ بانکی نمی تونم برم
تازه گاهی پیج اصلی پرشین گیگ هم در دسترس نیست
اینجا فن آوا است

کلا افت شدیدی تو ارتباطات براساس https روی اکانت های فن آوا هست . من هرجا مخصوصا سایت های و ip های داخل ایران رو با https میخوام ببینم ارتباط پایین تر از دیال آپ میشه .

ملت تهران دارن میگیرن! میگن مال شاتل اشغاله! هر سرعتی بگیری، یک چهارمش رو بهت میده! مثلا 256ش 64 ئه و 1 مگش 256!!!
ولی میگن پارس آنلاینو اینا خوبه این سرویشون تهران...
هر چی مسخره بازیه، مال این اصفهان آشغاله... شهره توش به دنیا اومدیم؟؟ تکنولوژی زیر صفر! اون از مخابرات **** **** اینم از سرویس های نامحدودی که هنوز بخش نامه ندارن! :D
من هنوز ندیدم کسی تو اصفهان گرفته باشه . اصلا فک کنم اکثر شرکت های اصفهان نمیدن این سرویس ها رو

bp1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من امروز اتفاقی یه موردی در کنترل پانل اینترنت مخابرات فهمیدم . تو بخش گزارش کارکرد ماهانه بعضی از زمان های مصرف 2 بار محاسبه شده . یعنی مثلا 25 مهر ساعت 21 تا 23 با حجم 100 مگ استفاده کردم 2 بار اومده. و مجموع حجم هم با این روش محاسبه شده . این جریان تو شهریور هم هست چندین بار هم هست . زنگ زدم 2030 اپراتور رفت تو کنترل پانلم و اونم تایید کرد و شماره گرفت و گفت تا ظهر زنگ می زنیم . کسایی که از مخابرات اینترنت گرفتن برن بینن اونا هم این مشکل دارند . تلفن من از مرکز خاتمه . اگه هنوز کنترل پانلتون فعال نکردید زنگ بزنید 2030 فعالش کنید . الان تازه فهميىم چرا زودتر حجمم تموم میشه
خواهشن دوستان دیگه برن ببینن این مشکل دارند بیان اینجا بگن

2e0vh43bis0lnkixpj66.jpg

Last edited:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان
من امروز اتفاقی یه موردی در کنترل پانل اینترنت مخابرات فهمیدم . تو بخش گزارش کارکرد ماهانه بعضی از زمان های مصرف 2 بار محاسبه شده . یعنی مثلا 25 مهر ساعت 21 تا 23 با حجم 100 مگ استفاده کردم 2 بار اومده. و مجموع حجم هم با این روش محاسبه شده . این جریان تو شهریور هم هست چندین بار هم هست . زنگ زدم 2030 اپراتور رفت تو کنترل پانلم و اونم تایید کرد و شماره گرفت و گفت تا ظهر زنگ می زنیم . کسایی که از مخابرات اینترنت گرفتن برن بینن اونا هم این مشکل دارند . تلفن من از مرکز خاتمه . اگه هنوز کنترل پانلتون فعال نکردید زنگ بزنید 2030 فعالش کنید . الان تازه فهميىم چرا زودتر حجمم تموم میشه

مشاهده پیوست 79691

به به! اینم یه خدمت جدیده از مخابرات! دزد تر از مخابرات هم وجود داره؟؟!

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
کلا افت شدیدی تو ارتباطات براساس https روی اکانت های فن آوا هست . من هرجا مخصوصا سایت های و ip های داخل ایران رو با https میخوام ببینم ارتباط پایین تر از دیال آپ میشه .
یعنی بقیه ای اس پی ها اینطوری نیستند؟
چرا فقط فن آوا؟
عجبا!...برای سایت بانک هم باید از چیز پی ان استفاده کنیم :|

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان 8 روزه اینترنت من قطعه هر چی زنگ میزنم میگن از مرکزه !!!
کسی مثل من این مشکلو داره ؟؟؟

adsl مخابرات

bp1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
خواهشن دوستان دیگه برن ببینن این مشکل دارند بیان اینجا بگن

مشاهده پیوست 79691
دوستان خواهشن برید ببینید من حساب کردم حدود 2 گیگم این طوری محاسبه شده تازه بعضی مواقع 3 بار تکرار شده برید ببینید اگر این طوریه تا همگی یه حالی به مخابرات بدیم

Last edited:

dvdtools

Registered User
لایک‌ها
4
اقا تو فولاد شهر سرویس وایکمس و مبین نت ارائه نمیشه خط تلفن هم نداریم که adsl بگیریم پس به نظر شما چی کار کنیم؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دوستان خواهشن برید ببینید من حساب کردم حدود 2 گیگم این طوری محاسبه شده تازه بعضی مواقع 3 بار تکرار شده برید ببینید اگر این طوریه تا همگی یه حالی به مخابرات بدیم
من زنگ زدم که پروفایلم فعال کنند گفت فعاله اما هر چی وارد میشم غیر فعاله:blink:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
من از شاتل استفاده می‌کردم اما به خاطر محدودیت مسخره شبانه می خواهم کوچ کنم کدام سرویس دهنده را برای دانلود شبانه پیشنهاد می‌کنید؟

صبانت
یا
پیشگامان
یا
پارس آنلاین
یا
داتک

mohamadice

Registered User
لایک‌ها
0
بگو مرگ بر شاتل !

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
من از شاتل استفاده می‌کردم اما به خاطر محدودیت مسخره شبانه می خواهم کوچ کنم کدام سرویس دهنده را برای دانلود شبانه پیشنهاد می‌کنید؟

صبانت
یا
پیشگامان
یا
پارس آنلاین
یا
داتک
من از صبا دارم، شبانه راضیم
بستگی به مرکز مخابراتی هم داره فکر کنم

Radix

Registered User
لایک‌ها
170

صبانت
یا
پیشگامان
یا
پارس آنلاین
یا
داتک

شبانه رايگان با سرعت ثابت ميخوای فقط پارس آنلاين
بقيه سرعتشون نوسان داره ...

Gordon Freeman

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان ببخشید من یه سوال داشتم. من ADSL مخابرات رو به صورت اینترنتی ثبت نام کردم . میخواستم ببینم چند روز بعد اینترنت فعال میشه .

بالا