میخواستم از شاتل بگیرم. فعلا تلفنو جا به جا کردم هنوز نشده. با پشتیبانیش حرف زدم میگفت نگیرو پشیمون میشیو و خیلی بده ها و هر کی گرفته پس داده و... مشاهده پیوست 79309
جابهجا شدی یا همونجایی هنوز؟
میخواستم از شاتل بگیرم. فعلا تلفنو جا به جا کردم هنوز نشده. با پشتیبانیش حرف زدم میگفت نگیرو پشیمون میشیو و خیلی بده ها و هر کی گرفته پس داده و... مشاهده پیوست 79309
من یه مدته بد جوری با شاتل مشکل پیدا کردم . Art1 درواقع از وقتی اومد محدودیت رو برداشت سرعت رو داغون کرد.
گفتم برم یه Eco 512 بگیرم ماهی 3گیگ میده 3 گیگ هم بخرم از اون Art ارزونتر در میاد .
کسانی که کلا سرویس Eco دارند, سرعت دانلودشون چه قدره ؟
اطلاع دقیقی ندارم فک کنم اینو ما داریم ماهی 260 میدیم .
البته سرویس های پرنیان کلا خیلی گرونه ولی پایداری خیلی خوبی داره .
من چندبار سعی کردم بگیرم از فن آوا ولی میگن هنوز بخش نامه اش نیومده و فلانه و اینا ! کلا یعنی اینا دکوریه !
پورتهای اچ تی تی پی اس را همه ای اس پی ها بستند؟
بدون چیز پی ان هیچ بانکی نمی تونم برم
تازه گاهی پیج اصلی پرشین گیگ هم در دسترس نیست
اینجا فن آوا است
من هنوز ندیدم کسی تو اصفهان گرفته باشه . اصلا فک کنم اکثر شرکت های اصفهان نمیدن این سرویس ها روملت تهران دارن میگیرن! میگن مال شاتل اشغاله! هر سرعتی بگیری، یک چهارمش رو بهت میده! مثلا 256ش 64 ئه و 1 مگش 256!!!
ولی میگن پارس آنلاینو اینا خوبه این سرویشون تهران...
هر چی مسخره بازیه، مال این اصفهان آشغاله... شهره توش به دنیا اومدیم؟؟ تکنولوژی زیر صفر! اون از مخابرات **** **** اینم از سرویس های نامحدودی که هنوز بخش نامه ندارن!![]()
سلام دوستان
من امروز اتفاقی یه موردی در کنترل پانل اینترنت مخابرات فهمیدم . تو بخش گزارش کارکرد ماهانه بعضی از زمان های مصرف 2 بار محاسبه شده . یعنی مثلا 25 مهر ساعت 21 تا 23 با حجم 100 مگ استفاده کردم 2 بار اومده. و مجموع حجم هم با این روش محاسبه شده . این جریان تو شهریور هم هست چندین بار هم هست . زنگ زدم 2030 اپراتور رفت تو کنترل پانلم و اونم تایید کرد و شماره گرفت و گفت تا ظهر زنگ می زنیم . کسایی که از مخابرات اینترنت گرفتن برن بینن اونا هم این مشکل دارند . تلفن من از مرکز خاتمه . اگه هنوز کنترل پانلتون فعال نکردید زنگ بزنید 2030 فعالش کنید . الان تازه فهميىم چرا زودتر حجمم تموم میشه
مشاهده پیوست 79691
یعنی بقیه ای اس پی ها اینطوری نیستند؟کلا افت شدیدی تو ارتباطات براساس https روی اکانت های فن آوا هست . من هرجا مخصوصا سایت های و ip های داخل ایران رو با https میخوام ببینم ارتباط پایین تر از دیال آپ میشه .
دوستان خواهشن برید ببینید من حساب کردم حدود 2 گیگم این طوری محاسبه شده تازه بعضی مواقع 3 بار تکرار شده برید ببینید اگر این طوریه تا همگی یه حالی به مخابرات بدیمسلام دوستان
من امروز اتفاقی یه موردی در کنترل پانل اینترنت مخابرات فهمیدم . تو بخش گزارش کارکرد ماهانه بعضی از زمان های مصرف 2 بار محاسبه شده . یعنی مثلا 25 مهر ساعت 21 تا 23 با حجم 100 مگ استفاده کردم 2 بار اومده. و مجموع حجم هم با این روش محاسبه شده . این جریان تو شهریور هم هست چندین بار هم هست . زنگ زدم 2030 اپراتور رفت تو کنترل پانلم و اونم تایید کرد و شماره گرفت و گفت تا ظهر زنگ می زنیم . کسایی که از مخابرات اینترنت گرفتن برن بینن اونا هم این مشکل دارند . تلفن من از مرکز خاتمه . اگه هنوز کنترل پانلتون فعال نکردید زنگ بزنید 2030 فعالش کنید . الان تازه فهميىم چرا زودتر حجمم تموم میشه
خواهشن دوستان دیگه برن ببینن این مشکل دارند بیان اینجا بگن
مشاهده پیوست 79691
من زنگ زدم که پروفایلم فعال کنند گفت فعاله اما هر چی وارد میشم غیر فعاله:blink:دوستان خواهشن برید ببینید من حساب کردم حدود 2 گیگم این طوری محاسبه شده تازه بعضی مواقع 3 بار تکرار شده برید ببینید اگر این طوریه تا همگی یه حالی به مخابرات بدیم
من از صبا دارم، شبانه راضیممن از شاتل استفاده میکردم اما به خاطر محدودیت مسخره شبانه می خواهم کوچ کنم کدام سرویس دهنده را برای دانلود شبانه پیشنهاد میکنید؟
صبانت
یا
پیشگامان
یا
پارس آنلاین
یا
داتک
من از شاتل استفاده میکردم اما به خاطر محدودیت مسخره شبانه می خواهم کوچ کنم کدام سرویس دهنده را برای دانلود شبانه پیشنهاد میکنید؟
صبانت
یا
پیشگامان
یا
پارس آنلاین
یا
داتک
سرعتش معمولآ چقدره؟شبانه رايگان با سرعت ثابت ميخوای فقط پارس آنلاين
بقيه سرعتشون نوسان داره ...