• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پ.ن: میگم حسام این هفته وضعت چطوره؟
من تا الان صفر امتیاز اوردم!!!!

گند زدم شدید !

حسام جان تشکر ولی اشتباه شده تولد من امروز نیست:happy:

از دوستان دیگه هم تشکر می کنم:happy:

در مورد پیش بینی هم فعلا که داره نیم فصل تموم می شه با 40 اختلاف امتیاز:D

خب نکن برادر من !

چرا با آبروی ملت بازی میکنی ؟!
icon10.gif

الان من ضایع شدم شما جوابگو هستی ؟!
icon10.gif

پیش بینی هم خدا بزرگه ! بهرحال ما یه مشت جادوگر استخدام خواهیم کرد در آینده !
icon10.gif

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام بچه ها
چطورین؟
اومدم یه حالی بپرسم یه مدت نمیتونم زیاد بیام
خواستم بگم بچه ها تو کلوب پرسپولیس و توپچی ها سنگر رو حفظ کنین تا من بیام ...
دلم واسه همه تنگ شده ..
اینو جدی میگم ..
خیلی به محیط اینجا عادت کردم ....

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یه مدت احساس میکنم که ساسان خان نیستن اینجا ؟ پشت صحنه هستند یا خدایی نکرده... ؟ کسی خبر داره از ایشون؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
یه مدت احساس میکنم که ساسان خان نیستن اینجا ؟ پشت صحنه هستند یا خدایی نکرده... ؟ کسی خبر داره از ایشون؟

اره بابا هستن ایشون :دی فقط گفته بود کمی کار داره زیاد انلاین نمیشه. پشت صحنه همه چیزو زیر نظر داره :f34r:

Captive

لایک‌ها
16,665
اره بابا هستن ایشون :دی فقط گفته بود کمی کار داره زیاد انلاین نمیشه. پشت صحنه همه چیزو زیر نظر داره :f34r:

ممنون

اما قبلا توی این تایپیک فعالیت چشم گیری داشتند:D چه پشت صحنه و چه در صحنه فرقی نمیکنه ، ایشالله که کارشون زودتر تموم بشه و بتونن بیشتر آنلاین باشن..

:rolleyes:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

حمید جان احساستون درست هست ، متاسفانه چند وقتی شدیدا گرفتار هستم که شاید 2-3 ماهی هم طول بکشه ، به هر حال سعی می کنم وظایفی که به عهده ام هست انجام بدم ولی فعالیتم قطعا بسیار کم خواهد شد . از طرف دیگه فکر می کنم تالار فوتبال الان در جایگاهی هست که بود و نبود یک مدیر تاثیری در کارش نخواهد داشت و همه دوستان و رفقا خودشون به تنهایی یک مدیر هستند و زحمت حفظ روال تالار روی دوششون هست . به هر حال از شما و همه دوستانی که همیشه در راستای رشد کیفی تالار سهم بسیار بسیار زیادی داشتند متشکرم و امیدوارم که با رفع مشکلات و گرفتاریهام مانند گذشته در خدمت همه رفقا باشم. شاد و پیروز باشید

Captive

لایک‌ها
16,665
مخلصیم ساسان خان.

خدایی نکرده مشکلاتتون که به کفتر و کفتر بازی بر نمیگره ( شوخی ) .

اولین بار امضای جناب مهدی خان Base رو دیدم که اینطوری شده، گفتم خب بابا مگه مجبورید شرط بندی کنید.. :دی

به هر حال قصدم احوال پرسی بود ، و اینکه ببینم جریان چیه، انشاالله که هر مشکلی که هست، هر چه زودتر حل بشه و بتونید مثل قبل اینجا فعالیت کنید،هر چند که قبول دارم اینجا دیگه کاربراش مثل قبل نیستند، که برن توی تایپیک دیگران و کل کل کنن :دی

جناب فرزاد خان هم که هستند ...

شاد و پیروز باشید/.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نمی دونم جاش اینجا هست یا نه!
تسلیت می گم درگذشت ناگهانی روبرت انکه دروازبان اول تیم ملی المان که تحقیقات اولیه حکم به خودکشی وی داده. باورش سخته که یه دروازبان یکشنبه در بهترین شرایطش درون دروازه باشه و سه شنبه ...
به جامعه ی ورزشی PT این زائده بزرگ را تسلیت عرض می کنم.

Captive

لایک‌ها
16,665
من یه پست توی تایپیک اس اس ی ها دادم ، خیلی هم دوست داشتم شخص مورد نظر پستم رو بخونه اما پاک شد. هدف رو لطفا اعلام بفرمایید :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من یه پست توی تایپیک اس اس ی ها دادم ، خیلی هم دوست داشتم شخص مورد نظر پستم رو بخونه اما پاک شد. هدف رو لطفا اعلام بفرمایید :دی

سلام حمید عزیز
اتفاقا من پست شما رو پاک نکرده بودم و در آخر صفحه 599 تاپیک استقلال موجود بود که بعد از این پست شما پاک شد ( چون قبلا متوجه پستتون نشده بودم)
اما دلیلش تنها اینه که قرار نیست غیر از مدیران قسمتها، وظیفه تذکر دادن که احتمالا ممکن هم خواهد بود موجب ادامه بحث و جنجالهای احتمالی بشه توسط سایر دوستان انجام بشه.
نهایتا ممنون از احساس مسوولیتتون . به شخص مورد نظر هم در همون تاپیک تذکر داده شد.

Captive

لایک‌ها
16,665
سلام حمید عزیز
اتفاقا من پست شما رو پاک نکرده بودم و در آخر صفحه 599 تاپیک استقلال موجود بود که بعد از این پست شما پاک شد ( چون قبلا متوجه پستتون نشده بودم)
اما دلیلش تنها اینه که قرار نیست غیر از مدیران قسمتها، وظیفه تذکر دادن که احتمالا ممکن هم خواهد بود موجب ادامه بحث و جنجالهای احتمالی بشه توسط سایر دوستان انجام بشه.
نهایتا ممنون از احساس مسوولیتتون . به شخص مورد نظر هم در همون تاپیک تذکر داده شد.

سلام ساسان خان..

حق با شماست ، اما دوست داشتم دلیلشم بدونم ، خب دیشبم که پست رو دیدم ( که احتمالا شما هم دیدی ) واقعا زجر آور بود ..

اینجا ما دخترای زیادی داریم که پست ها رو دنبال میکنن ، چه بسا 16-17 سال ، واقعا زشته همچین طرز صحبت کردن.

من هیچ جای دنیا ندیدم ، حتی تو انجمن های خارجی کسی اینطوری بی احترامی کنه ، کاربر تازه وارد هم که نبود.. البته میگم بنده هم در اون جایگاهی نیستم و نبودم که دخالت کنم، اما چون کاربر تازه وارد هم نبودن واقعا واسم سخت بود.

به هر حال موفق و موید باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
( که احتمالا شما هم دیدی )

من امروز تازه وارد سایت شدم و امروز متوجه قضیه شدم .
به هر حال امیدوارم از این به بعد شاهد چنین صحبتهایی در هیچ کجای فروم نباشیم. باز هم تشکر

Captive

لایک‌ها
16,665
من امروز تازه وارد سایت شدم و امروز متوجه قضیه شدم .
به هر حال امیدوارم از این به بعد شاهد چنین صحبتهایی در هیچ کجای فروم نباشیم. باز هم تشکر

خواهش میکنم، الانم که فکر میکنم میبینم بهتر شد که پستم پاک شد :دی چون حوصله ی جنگ و دعوا رو ندارم :eek:

قربانت/ حمید .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم !!

این نظرسنجی سایت گل بالاخره شروع شد درباره انتخاب تیم برتر دهه اخیر. فعلا نظرسنجی برای پست دروازه بان و دفاع راست فعال هست، روزهای آینده به ترتیب برای بقیه پستها هم فعال میشه. توضیحات رو نوشته اینجا :

http://www.goal.com/en/news/2804/go...-player-of-the-decade-vote-for-your-favourite

بگید به کی رای دادید !

من دروازه بان رو به بوفون دادم. دفاع راست رو به زانتی !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم !!

این نظرسنجی سایت گل بالاخره شروع شد درباره انتخاب تیم برتر دهه اخیر. فعلا نظرسنجی برای پست دروازه بان و دفاع راست فعال هست، روزهای آینده به ترتیب برای بقیه پستها هم فعال میشه. توضیحات رو نوشته اینجا :

http://www.goal.com/en/news/2804/go...-player-of-the-decade-vote-for-your-favourite

بگید به کی رای دادید !

من دروازه بان رو به بوفون دادم. دفاع راست رو به زانتی !

خب 4 تا قسمت دیگه باز شده !

من دفاع وسط رو به کاناوارو دادم. دفاع چپ رو به مالدینی رای دادم. هافبک دفاعی هم ادگارد داویدس رو انتخاب کردم. هافبک وسط رو هم به پیرلو رای دادم !

پس تا الان تیم من شده :

بوفون
زانتی
کاناوارو
مالدینی
داویدس
آندره آ پیرلو

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بوفون

زانتی
کاناوارو
مالدینی

پیرلو
داویدس

حسام از رو دستت نگاه نکردما:دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب 2 تا دیگه هم باز شد که متعلق به هافبک های هجومی هست !

من تو هافبک هجومی به زیدان رای دادم. که در کل هم با اختلاف عجیب و غریبی اول هست ! کاکا و رونالدینیو و جرارد و سیدورف هم هستن تو این قسمت !

در قسمت بهترین بال هجومی هم به فیگو رای دادم در شرایطی که مسی و رونالدو هم هستن تو این قسمت ! که فعلا بعد از مسی و رونالدو سوم هست فیگو. گیگز و ندود هم هستن. یقینا اگر به فیگو رای نمیدادم به ندود میدادم !

پس الان مال من شد :

بوفون

زانتی
کاناوارو
مالدینی

پیرلو
داویدس
زیدان
فیگو

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دو تای دیگه هم باز شد !

مهاجم مرکزی که من به توتی رای دادم. ولی خب رونالدو فعلا 50% آرا رو داره !!! اگر توتی رو هم انتخاب نمیکردم به رائول رای میدادم ! توتی فعلا بعد از رونالدو و شوچنکو سوم هست. ولی خب رونالدو اول میشه !

مربی هم من به کاپلو دادم، ولی سر الکی با 34% اول هست.

بالا