1408
Registered User
این ها هم مال من :
بوفون - زانتی - کاناوارو - مالدینی - پیرلو - داویدس - زیدان - فیگو
بوفون - زانتی - کاناوارو - مالدینی - پیرلو - داویدس - زیدان - فیگو
@ اقا ساسان :
تاپیک جام ملت های آفریقا نداریم؟ باید استارت کنیم یا هست؟ یادمه یکی قبلآ بود
سلام مانرک عزیز
تا جایی که یادمه یه تاپیک مربوط به دوره قبل بود که فکر کنم بیشتر هم جنبه نظرسنجی قهرمان رو داشت . به نظرم بهتره زحمت استارت تاپیک جدیدو بزنی. ممنون:happy:
پ.ن: نظرسنجی تیم قهرمان یادت نره !!
سلام آقا ساسان
من بیشتر منظورم بود خودت استارت کنی![]()
من اصلا وقت ندارم الان و به تاپیک هایی که دارم هم نمی رسم :دی
استارت بزن یک در دنیا و صد در آخرت نصیبت میشه :دی
منم صمیمانه تبریک میگمسلام خدمت دوستان
تبریک به alireza_edison عزیز کاربر فعال جدید فوتبال.
امیدوارم بیش از پیش در خدمت این دوستمون باشیم و بتونیم از نظرات ایشون در بهبود اوضاع تالار ورزش خصوصا فوتبال استفاده ببریم.
شاد و پیروز باشید
یه کمی عنوان طولانیه ولی بد نیستسلام مجدد خدمت دوستان
با پیگیریهایی که مجید عزیز (استارتر تاپیک پیش بینی نتایج لیگ برتر ) انجام دادند و با موافقت مدیران ارشد سایت (موزمار و پایلوت عزیز) قرار بر این شد که به نفر اول مسابقه پیش بینی یک یوزر تایتل خاص اهدا بشه . زمان اعطای این یوزرتایتل بعد از پایان مسابقات لیگ و مشخص شدن نفر اول هست و تا شروع لیگ جدید این یوزر تایتل در اختیار نفر اول مسابقه پیش بینی قرار خواهد گرفت .
عنوان پیشنهادی من نوسترآداموس بخش فوتبال هست . اگر دوستان نظری در این خصوص دارند لطفا اعلام کنند.
اگه عنوان کاربر فعال تایپیک استقلال هم بهش بدین کار بدی نکردینهاااااا![]()
یه کمی عنوان طولانیه ولی بد نیست
یه اسپانسر بگیرید جایزه نقدی هم بدید دیگه :دی
بنده خدا مجید این همه زحمت میکشه یه چیزی هم باید از جیب بده :دیاصولا این مسائل بر میگرده به استارتر تاپیک![]()
سلام خدمت دوستان
تبریک به alireza_edison عزیز کاربر فعال جدید فوتبال.
امیدوارم بیش از پیش در خدمت این دوستمون باشیم و بتونیم از نظرات ایشون در بهبود اوضاع تالار ورزش خصوصا فوتبال استفاده ببریم.
شاد و پیروز باشید
سلام.سلام مجدد خدمت دوستان
با پیگیریهایی که مجید عزیز (استارتر تاپیک) انجام دادند و با موافقت مدیران ارشد سایت (موزمار و پایلوت عزیز) قرار بر این شد که به نفر اول مسابقه پیش بینی یک یوزر تایتل خاص اهدا بشه . زمان اعطای این یوزرتایتل بعد از پایان مسابقات لیگ و مشخص شدن نفر اول هست و تا شروع لیگ جدید این یوزر تایتل در اختیار نفر اول مسابقه پیش بینی قرار خواهد گرفت .
عنوان پیشنهادی من نوسترآداموس بخش فوتبال هست . اگر دوستان نظری در این خصوص دارند لطفا اعلام کنند.
پ.ن: همین پست در تاپیک وقایع اتفاقیه هم قرار داده خواهد شد . دوستان لطف کنند نظراتشون رو در اون تاپیک اعلام کنند تا روند این تاپیک به هم نخوره . شاد و پیروز باشید
این همه مدیرا بایت اخطار و بن کردن و تبلیغات پول میگیرن یه کمیش هم به اون تایپیک اختصاص بدن![]()
سلام.
به نظر من ساسان جان عنوان خوبیه.
اما مثلا اگه کوتاه تر بشه مثل:
نوسترآداموس فوتبال
بهتر باشه.
تا ببینیم دوستان چه نظری دارن.