خداییش شاید باور نکنید.
آقا فرزاد با این عکسی که شما زدید من جوری هوس کیک کردم که رفتم دو کیلو شیرینی خریدم.
احتمالا امشب چربیم بره رو دو سه هزار.
بابا ملاحظه ما بی جنبه ها رو بکنید.
سلام مجدد خدمت دوستان
با پایان مسابقات لیگ برتر ایران دو تاپیک لیگ نهم 88-89 و پیش بینی نتایج لیگ برتراز حالت استیکی خارج میشه.
متعاقبا تاپیکهای دیگری که نیاز به مهم شدن داشته باشند به بالای بخش فوتبال منتقل خواهند شد.
سلام خدمت دوستان
امروز تقریبا یکسال و یکماه از مدیر شدن من در تالار فوتبال و حدود یکسال از مدیریتم در تالار ورزش می گذره .در این تاپیک بود که من افتخار پیدا کردم به عنوان عضوی از خود بچه ها به رتق و فتق امور تالار فوتبال و بعدا ورزش بپردازم.
من و فرزاد عزیز به عنوان کادر مدیریتی قسمت ورزش خصوصا فوتبال پرشین تولز وظیفه خودمون می دونیم که پس از یکسال نظرات شما دوستان عزیز رو که در این مدت چشم و چراغ این تالار بودید رو بدونیم و سعی کنیم اگر باز هم در خدمتتون بودیم به اجرا بزاریم.
ما با این قوانین
قوانین تالار فوتبال
1- کلیه مسائل مطرح شده در مرامنامه پرشین تولز شامل تالار فوتبال نیز می شود. بنابراین مرامنامه را حتما مطالعه فرمایید.
2- نام هر تاپیک ، مشخص کننده اهداف تاپیک است . بنابراین در هر تاپیکی منحصرا در خصوص موضوع مطرح شده صحبت و تبادل نظر صورت گیرد.
3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.
4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.
5- تاپیک کل کل جایی برای صحبتهای غیر رسمی کل کل گونه در خصوص باشگاهها می باشد .از هر گونه بی احترامی به کاربران ، تیمها و کادر آنها به شدت پرهیز کنید .
6-استارتر تاپیک باید خود پیگیر مسائل تاپیک مربوط باشد. بنابراین از زدن تاپیکهای خبری اکیدا خودداری نمایید.برای استارت تاپیک جدید قبلا از نبودن تاپیکی به آن مضمون مطمئن شده و آنگاه اقدام به زدن تاپیک نمایید.
7- از زدن پستهای خبری موردی در تاپیکها حتی الامکان خودداری نمایید . در صورتی که از نظر شما خبری ارزش گذاشتن در تاپیک را داشت حتما نام منبع خبر را با لینک خبر ذکر نمایید.
8- از زدن اخبار به صورت تک تک و جداگانه در پستهای مختلف خودداری نمایید . لطفا در هر پست حداقل از دو خبر استفاده نمایید.
9-هدف گذاری انجام شده برای تالار فوتبال تبدیل شدن این تالار به یک فضای تخصصی می باشد ، لذا خواهشمند است از هر گونه پستهای تک خطی ، اسپم و به وجود آوردن محیطی مانند محیط چت در تاپیکهای تالار به شدت خودداری نمایید.
10- بار دیگر تاکید می شود هر گونه تخطی از موارد ذکر شده را فقط با استفاده از بدریپورت به اطلاع مدیران تالار برسانید ، اکیدا از پاسخ دادن به افرادی که رعایت قوانین را نمی کنند خودداری فرمایید.
در نهایت بار دیگر یادآور می شود در تالار فوتبال با هر گونه بداخلاقی ، بی احترامی و توهین ( چه این بی احترامی در قالب صحبت باشد ، چه با گذاشتن عکس ، چه آواتار و امضایی که مصداق توهین داشته باشد) برخورد خواهد شد.
کار خودمون رو برای بالا بردن کیفیت کار تاپیکها شروع کردیم . اگر چه در اوایل کار این قوانین شاید در بعضی موارد سختگیرانه به نظر میومد ولی به ما کمک کرد تا فضایی عاری از بحثهای بیهوده و توهین آمیز برای فعالیت کاربران عزیز این تالار به وجود بیاریم.
امروز از همه دوستان ، رفقا و کسانی که در این مدت زحمت حضور به خودشون در تاپیکهای بخش رو دادند خواهش می کنیم نظرات خودشون رو در این تاپیک اعلام کنند. هر گونه پیشنهاد ، نظر اصلاحی یا هر انتقادی به نحوه مدیریت ما در این یکساله وارد می دونید بگید . اگر فکر می کنید قوانینی باید اضافه یا کم بشن اعلام بکنید تا دربارش مشورت کنیم.
برای کسانی هم که شاید علاقه نداشته باشند رو در رو صحبت کنند در پی ام منتظرشون هستیم ، همینطور نظرسنجی قرار خواهیم داد ( به صورت غیر پابلیک) تا دوستان نظراتشون رو در اونجا هم ثبت کنند . این نظر سنجی رو تا 10 روز باز می زاریم و بعد از اون نظرسنجی بسته خواهد شد.
ساسان جان اولا سالگرد به تخت نشینی (کلمه بهتری پیدا نکردم خدایی :دی) رو تبریک میگم :دی
دوما تشکر میکنم بابت زحماتی که واسه این بخش کشیدی ! هم شما هم فرزاد
هر کی یه بار زمان حامد به اینجا سر زده باشه میدونه الان چقدر اینجا فرق کرده و بهتر شده !
اگه بشه یه سری چیزا به بخش اضافه شه خیلی خوب میشه . پیشنهاد زیاده :دی
مثلا بتونیم هفتگی فوتبال (سالن یا چمن سالنی) برگزار کنیم خیلی خوب میشه !
آقا مدیر و آقا فرزاد سلام
این پی تی هم دنییایه ها.......
تبریک میگم و آرزوی موفقیت براتون دارم.
اولین انتقاد اینکه چرا شکسته نفسی کردید و گزینه عالی رو نزدید؟ (خدایی جدی میگم. چرا؟)
بقیه اش هم باشه اول فکر کنم روش که حرف خامی نزنم ولی در کل به نظر من همه چیز خوبه. بازم میگم کوپنم رو نگه میدارم تا روش فکر کنم.
خداوکیلی هم آقا ساسان و هم آقا فرزاد بسیار منطقی و مودب هستن و بخش ورزش و فوتبال رو به خوبی اداره می کنن .
خسته نباشید به هر دو این عزیزان میگم و به نوبه خودم ازشون تشکر می کنم .
با عرض سلام خدمت اقا ساسان عزیز و اقا فرزاد خوزه ای نژاد:دی
والا اگر به عنوان عضو کوچکی از اینجا بخوام حرفی بزنم!حتما بابت روزهای نخستین دلخوری خودم رو اعلام می کنم!هر چند که الان به دلیل کهولت سن یادم نمیاد دلخوریم از شما سر چی بود اقا ساسان ولی خوب چون بزرگتر بودید سعی کردم چیزی نگم!
ولی در هر صورت هر چه بود الان اینجا حس خوبی دارم!با اینکه مثل قبل پست نمی دم!و بیشتر می خونم
ولی این بخش فوتبال رو به شدت دوست دارم منی که فوتبال رو خیلی دوست دارم
و خوشحالم بچه هایی اینجا هستن که غیر از کری خوندن های معمولی همیشه حرفهای خوبی در مورد تیم ها و بازی ها می زنن که من استفاده می کنم!
و خوشحالم که با مدیریتتون جلوی بعضی از بچه بازی ها گرفته می شه!چیزی که قبلا زیاد شاهدش بودیم ولی الان با مدیریت و کنترل شما دو عزیز کمتر و محدود پیش میاد!
یک نکته مثبت اینه که هر دوی شما عزیز بین بچه ها مورد احترام هستید و این یه نکته بارز برای موفقیت هست
به امید سلامتی شما دو عزیز و ما بقی رفقا
ممنون از لطف همه دوستان که تا این لحظه در این نظرسنجی شرکت کردن ، اگه من و ساسان عزیز تا الان جوابی ندادیم برای اینه که گذاشتیم تا آخرش به تفکیک جواب تمام فرمایشات دوستان رو عنوان کنیم
سلام بر ساسان و فرزاد عزیز. راستش واقعا و بدون تارف من خودم تو این مدت از شما دو دوست عزیز جز احترام و عدالت بین کاربرها چیزی جز این ندیدم. با توجه به اینکه بخش فوتبال اینجا یکی از بخش های فعال اینجا هستش و خب نسبتا باید اداره کردنش هم سخت تر باشه میبینیم که اینجا همه با هم رفیقن و محیط صمیمی وجود داره که این خودش گویای خوب بودن مدیریت اینجا رو میرسونه. برای هر دو عزیز ارزوی موفقیت دارم.
زحمات ساسان و فرزاد عزیز در اداره انجمن ورزش کاملا واضحه و واقعا جا داره از یک سال زحمت شون تشکر کنیم.
نقاط مثبت: جدیت هر دو عزیز در اداره بخش و وقت و انرژیی یی که براش می ذارن، در مقایسه با اکثر بخش های دیگه، بسیار بخش ورزش رو قوی تر و فعال تر کرده.
نقاط منفی: واقعا نقطه منفی بزرگی به ذهن نمی رسه. فقط توی این یک سال یکی دو مورد سخت گیری زیاد یا تهدید به بن دیدم (که البته عملی هم نشد) که پیشنهاد می کنم اگر یه موقع کسی توی بخش کار ناجوری کرد، سلسله مراتب در جریمه شخصی کاربر رعایت بشه (که البته به احتمال زیاد همین طور هم هست).
از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم برای مدیریت و همگی عزیزان بخش ورزش.
یه پیشنهاد برای فصل بعد هم هست موقعی که تیمهای استقلال و پرسپولیس بازیهاشون انجام میشه و تموم میشه حتما یکی از مدیرها باشن توی تاپیک اگه طرفدارای تیم مقابل توی تاپیک چیزی گفتن اونجا بحث ادامه پیدا میکنه. اینطوری سریع اگه پست پاک بشه خیلی عالی میشه