• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
خدایی 18 به 1 دیگه چیزی برای گفتن نمیمونه :دی
اون یه دونه هه مال من نیست بوخودا :دی
//
من سریع اومدم رای دادم رفتم دیگه وقت نکردم تشریحی بنویسم !

خوش برخوردی آقا ساسان و آقا فرزاد با کاربرا و احترام گذاشتنشون بدون نیش و کنایه از نظر من بهترین نکته ای هست که میشه دید در برخوردشون با بقیه .
دسشون درد نکنه :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بقیه اش هم باشه اول فکر کنم / کوپنم رو نگه میدارم

فکرامو کردم به سه تا نتیجه رسیدم
آقا ساسان-آقا فرزاد
1. واقعا زحمت مییکشید.
2. واقعا خسته نباشید.
3. واقعا (همه آرزوهای خوب برای شما + سلامتیتون)

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون از ساسان خان و عمو فرزاد عزیز..
واقعا که جو دوستانه و صمصمی ای برقراره:cool:
مثلا بتونیم هفتگی فوتبال (سالن یا چمن سالنی) برگزار کنیم خیلی خوب میشه !
رزا خدائیش پایه باش پیگیریش از من
من همین الان هم هفتگی می رم و سه سوته سالن ردیفه

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دير اومدم؟؟؟

من كه هردو مدير رو دوستاني بسيار خوب براي خودم و مديراني بسيار آگاه قلمداد مي كنم و به آشنايي با هر دو عزيز افتخار مي كنم. هميشه موفق و پيروز باشيد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
اول تشکر بسیار بسیار زیاد از دوستان

ساسان جان اولا سالگرد به تخت نشینی (کلمه بهتری پیدا نکردم خدایی :دی) رو تبریک میگم :دی
دوما تشکر میکنم بابت زحماتی که واسه این بخش کشیدی ! هم شما هم فرزاد

هر کی یه بار زمان حامد به اینجا سر زده باشه میدونه الان چقدر اینجا فرق کرده و بهتر شده !

اگه بشه یه سری چیزا به بخش اضافه شه خیلی خوب میشه . پیشنهاد زیاده :دی
مثلا بتونیم هفتگی فوتبال (سالن یا چمن سالنی) برگزار کنیم خیلی خوب میشه !

رضا جان ممنون از لطفت . واقعا صحبتهای دوستانی مثل شما برای ما قوت قلب هست.
درباره پیشنهادات که گفتی خیلی زیاد هم هست بگو تا جایی که بتونیم انجام میدیم.
درباره فوتبال هم مثل اینکه محسن عزیز اعلام آمادگی کرده اگه بچه ها علاقمند بودن میتونیم این قضیه رو استارت کنیم.

آقا مدیر و آقا فرزاد سلام
این پی تی هم دنییایه ها.......
تبریک میگم و آرزوی موفقیت براتون دارم.
اولین انتقاد اینکه چرا شکسته نفسی کردید و گزینه عالی رو نزدید؟ (خدایی جدی میگم. چرا؟)
بقیه اش هم باشه اول فکر کنم روش که حرف خامی نزنم ولی در کل به نظر من همه چیز خوبه. بازم میگم کوپنم رو نگه میدارم تا روش فکر کنم.

سلام از ماست جواد جان
ممنون از لطفت . درباره نزاشتن گزینه عالی هم بحث شکسته نفسی و این حرفا نبود. عالی یعنی همه چیز تموم و ما می دونیم که مدیریت ما همه چیز تموم نبوده و ضعفهای کمی نداشته .;)

ما راضی ایم داداش.

شما راضی هستید انشاا... خدا هم ازمون راضی باشه داداش :blink: :lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام ...

خداوکیلی هم آقا ساسان و هم آقا فرزاد بسیار منطقی و مودب هستن و بخش ورزش و فوتبال رو به خوبی اداره می کنن .
خسته نباشید به هر دو این عزیزان میگم و به نوبه خودم ازشون تشکر می کنم .

ممنون مهران جان . واقعا نظر لطف شماست. ما ( من و فرزاد) هم بابت فعالیتهای شما در این بخش از شما دوست خوب و عزیز سپاسگزاریم.

با توجه به دوره مدیریت قبلی باید بزنیم فوق العاده. واقعا همین حضور موثر توی بخش خودش از حسنهای مدیر هستش

مجید جان واقعا ممنون و خوشحالیم که بچه های قدیمی فروم این همه نسبت به ما محبت دارند. :)

ممنون حامد جان . از اینکه با این همه گرفتاری که در بخش گفتگوی آزاد داری مسائل بخش ورزش رو دنبال می کنی از شما متشکریم :cool:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
واقعا مديريت خوب(عالي) و مودبي داره اين بخش.

میلاد جان محبت داری. ادب و منش بچه های بخش ورزش پرشین تولز چیزی به غیر از این ایجاب نمیکنه :)

با عرض سلام خدمت اقا ساسان عزیز و اقا فرزاد خوزه ای نژاد:دی

والا اگر به عنوان عضو کوچکی از اینجا بخوام حرفی بزنم!حتما بابت روزهای نخستین دلخوری خودم رو اعلام می کنم!هر چند که الان به دلیل کهولت سن یادم نمیاد دلخوریم از شما سر چی بود اقا ساسان ولی خوب چون بزرگتر بودید سعی کردم چیزی نگم!
ولی در هر صورت هر چه بود الان اینجا حس خوبی دارم!با اینکه مثل قبل پست نمی دم!و بیشتر می خونم
ولی این بخش فوتبال رو به شدت دوست دارم منی که فوتبال رو خیلی دوست دارم
و خوشحالم بچه هایی اینجا هستن که غیر از کری خوندن های معمولی همیشه حرفهای خوبی در مورد تیم ها و بازی ها می زنن که من استفاده می کنم!
و خوشحالم که با مدیریتتون جلوی بعضی از بچه بازی ها گرفته می شه!چیزی که قبلا زیاد شاهدش بودیم ولی الان با مدیریت و کنترل شما دو عزیز کمتر و محدود پیش میاد!
یک نکته مثبت اینه که هر دوی شما عزیز بین بچه ها مورد احترام هستید و این یه نکته بارز برای موفقیت هست
به امید سلامتی شما دو عزیز و ما بقی رفقا

سلام از ماست خواهر
شما یکی از اعضای بزرگ و با جذبه اینجا هستی :happy: کهولت سن چیه خواهر ؟ اول جوونی هستی خواهر من.
اما درباره دلخوریتون من یادم هست سر چی بود مشکل . هر چی بود مشکل شخصی نبود مرجان عزیز . از اینکه حرمت بزرگتر بودن من رو رعایت کردید واقعا ممنونم و می دونم که همیشه نسبت به من ، فرزاد و این بخش لطف بی حد و حصری داشتی :)
باز هم ازتون سپاسگزارم و امیدوارم هیچوقت دیگه ای اتفاقی نیفته که شما یا هر کس دیگه ای از دست ما دلخور بشه :)

به نظرم جای گزینه عالی خیلی خالی بود

ممنون دوست جدید الورود. لطف دارید:)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام بر ساسان و فرزاد عزیز. راستش واقعا و بدون تارف من خودم تو این مدت از شما دو دوست عزیز جز احترام و عدالت بین کاربرها چیزی جز این ندیدم. با توجه به اینکه بخش فوتبال اینجا یکی از بخش های فعال اینجا هستش و خب نسبتا باید اداره کردنش هم سخت تر باشه میبینیم که اینجا همه با هم رفیقن و محیط صمیمی وجود داره که این خودش گویای خوب بودن مدیریت اینجا رو میرسونه. برای هر دو عزیز ارزوی موفقیت دارم.

ممنون از لطفت آرین جان . من هم برای شما دوست خوب و فعالم آرزوی موفقیت و شادکامی همیشگی دارم :) ، در کنار دوستانی مثل شما بودن باعث میشه اداره کارها بسیار سهل تر از اون چیزی باشه که به نظر میاد و این رو مدیون دوستانی منطقی چون شما هستیم.:rolleyes:

زحمات ساسان و فرزاد عزیز در اداره انجمن ورزش کاملا واضحه و واقعا جا داره از یک سال زحمت شون تشکر کنیم.
thanks.gif

نقاط مثبت: جدیت هر دو عزیز در اداره بخش و وقت و انرژیی یی که براش می ذارن، در مقایسه با اکثر بخش های دیگه، بسیار بخش ورزش رو قوی تر و فعال تر کرده.
za2.gif

نقاط منفی: واقعا نقطه منفی بزرگی به ذهن نمی رسه. فقط توی این یک سال یکی دو مورد سخت گیری زیاد یا تهدید به بن دیدم (که البته عملی هم نشد) که پیشنهاد می کنم اگر یه موقع کسی توی بخش کار ناجوری کرد، سلسله مراتب در جریمه شخصی کاربر رعایت بشه (که البته به احتمال زیاد همین طور هم هست).

از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم برای مدیریت و همگی عزیزان بخش ورزش.

مهیار (؟) جان ممنون از اینکه نظراتتون رو به صورت شفاف اعلام کردید . واقعا خوشحالم که کاربران فعال بخشهای دیگه مسائل این بخش رو دنبال می کنند.
اما درباره نقاط منفی که فرمودید حق تا اندازه زیادی با شماست . به هر حال زمان اونطور ایجاب می کرد که کمی سختگیری اعمال بشه که چندان هم برای خودما دلچسب نبود .
اون مورد تهدید به بن هم نکته بسیار جالبی بود که انگشت روش گذاشتید ;) من فکر کنم در این یکسال و یکماه 4-5 مورد بن کردن داشتم که هیچکدومش هم مربوط به کاربرای بخش ورزش نبود (تا جایی که خاطرم هست)
باز هم ممنونم از لطفتون و اقعا خوشحال میشم اگر باز هم با ابراز نقطه نظراتتون باعث پیشرفت در بخش و مدیریت بخش بشید دوست من :)

یه پیشنهاد برای فصل بعد هم هست موقعی که تیمهای استقلال و پرسپولیس بازیهاشون انجام میشه و تموم میشه حتما یکی از مدیرها باشن توی تاپیک اگه طرفدارای تیم مقابل توی تاپیک چیزی گفتن اونجا بحث ادامه پیدا میکنه. اینطوری سریع اگه پست پاک بشه خیلی عالی میشه

مجید جان معمولا این موقع ها فرزاد سعی در حضور داره ، ولی هر کدوم از دوستان خودشون میتونن موضوع رو مدیریت کنن و با پاسخ ندادن به اون دوستانی که توجه به قوانین نداشتن اجازه ندن روال تاپیک به هم بخوره . به هر حال سعی می کنیم این پیشنهاد شما رو تا جایی که برامون امکان پذیره انجام بدیم . باز هم ممنون از نظرات شما :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خدایی 18 به 1 دیگه چیزی برای گفتن نمیمونه :دی

ولی خداییش من شخص خودم رو میگم، از همون روز اولی که اومدم بخش فوتبال بجز خوبی و صمیمت چیز دیگه ای از شما دو نفر ندیدم !

نمره به مدیریت شما هم بنده از 10 مثلا 9.9 میدم :دی این جوابی بود به 10 از 10 های آقا فرزاد که به تنهایی ریت فیلمها رو میبره بالا :ی

حسام جان اول بخاطر پیگیری های ویژه ات برای راه اندازی و استمرار مجله اینترنتی فوتبال ازت تشکر می کنم.
دوم اینکه لطف و مرحمت بچه های بخش فوتبال باعث این صمیمیت و خوبی هست که گفتی و همین لطف بچه ها هست که باعث شده تلاشهای ما هم به عنوان عضوی از بین بچه ها به ثمر بشینه.
راستی من اگر خودم می خواستم امتیاز بدم عمرا 9.9 می دادم دیگه خجالت زده مون کردی :blush:

اون یه دونه هه مال من نیست بوخودا :دی
//
من سریع اومدم رای دادم رفتم دیگه وقت نکردم تشریحی بنویسم !

خوش برخوردی آقا ساسان و آقا فرزاد با کاربرا و احترام گذاشتنشون بدون نیش و کنایه از نظر من بهترین نکته ای هست که میشه دید در برخوردشون با بقیه .
دسشون درد نکنه :دی

محسن جان ممنون از لطفت و اینکه احترام گذاشتن و برخورد ما رو جزو نکات مثبت ما دونستی . ما این رفتار رو انجام وظیفه می دونیم و اگر جایی به دلیل خستگی و مشکلات دنیای واقعی کم حوصلگی کردیم از همه رفقا عذر میخوایم . باز هم منون محسن جان و همون صحبتی که با حامد کردم ، اینکه با تمام گرفتاریهات در بخش گفتگوی آزاد مسائل بخش فوتبال رو پیگیری می کنی بسیار سپاسگزارم :)

فکرامو کردم به سه تا نتیجه رسیدم
آقا ساسان-آقا فرزاد
1. واقعا زحمت مییکشید.
2. واقعا خسته نباشید.
3. واقعا (همه آرزوهای خوب برای شما + سلامتیتون)

جواد جان مجددا ممنون . من هم برات آرزوی سلامتی و شادکامی دارم :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ممنون از ساسان خان و عمو فرزاد عزیز..
واقعا که جو دوستانه و صمصمی ای برقراره:cool:

رزا خدائیش پایه باش پیگیریش از من
من همین الان هم هفتگی می رم و سه سوته سالن ردیفه

ممنون محسن جان .واقعا لطف داری و امیدوارم گرفتاریهای دنیای واقعی اجازه بده بتونیم باز هم در خدمت شما دوستان و رفقای خوبمون باشیم .:happy:

درباره پیشنهاد فوتبال هم اگر لازم هست یه تاپیک استارت کنید و ببینید کدوم یک از بچه ها پایه فوتبال هستن . البته فکر کنم بعد جام جهانی بهتر باشه ;)

دير اومدم؟؟؟

من كه هردو مدير رو دوستاني بسيار خوب براي خودم و مديراني بسيار آگاه قلمداد مي كنم و به آشنايي با هر دو عزيز افتخار مي كنم. هميشه موفق و پيروز باشيد

فهیم جان ممنون از لطفت خواهر عزیز و گرامی
از اینکه کاربران بخش فرهنگ هم پیگیر موضوعات بخش ورزش هستند بسیار خوشحالم . آشنایی با شما خواهر عزیز هم برای من و هم برای فرزاد عزیز افتخار بزرگی هست . واقعا از لطفتون ممنونم :rolleyes:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
و اما بعد :

دوستان از همه شما رفقا ممنونم . چه اون دوستانی که در خود تاپیک لطف کردن نظراتشون رو گفتن چه دوستانی که با حضور در رای گیری لطف داشتند نسبت به ما. واقعا نتیجه رای گیری برای ما (من و فرزاد) شگفت انگیزه و واقعا انتظار چنین اقبالی رو از طرف شما دوستان نداشتیم . آوردن 27 رای خوب در مقابل یک متوسط و یک ضعیف برای ما فوق العاده هست . مطمئنا این رای حاصل کار و تلاش جمعی همه بچه های تالار ورزش خصوصا فوتبال هست که باعث شده چنین جو دلنشینی در این بخش به وجود بیاد .
ما فقط میتونیم بگیم متشکریم و از زحمات همه بچه های تالار فوتبال و ورزش تشکر می کنیم .
دوستان ما می خواستیم خودمون رو ارزیابی کنیم تا اگر روالی که در تالار بر پا کردیم مطابق میل شما نیست اون رو تغییر بدیم و به شکلی عمل کنیم که شما دوست دارید . فکر می کنم امروز پاسخمون رو گرفتیم ولی می دونیم که نگه داشتن وضعیت موجود و حتی بهتر کردن اوضاع نیاز به ادامه همکاری همدلانه همه شما دوستان خوبم داره .
ما در این رای گیری 2 رای داشتیم که متوسط و ضعیف بود . به دلیل غیر پابلیک بودن رای گیری ما نمی دونیم چه کسانی این رای ها رو دادند ولی واقعا و از صمیم دل ازشون خواهش می کنیم در همین تاپیک ایرادات ما رو بگن تا سعی کنیم با استفاده از راهنمایی هاشون خدمات بهتری ارائه کنیم . اگر هم اینجا راحت نیستند می تونن در پی ام به من یا فرزاد نظراتشون رو منتقل کنند.
در خاتمه از همه دوستانی که در این یکساله باهاشون شاید اختلاف نظری داشتیم خواهش می کنم این رو قبول کنند که خدای نکرده ما قصدی برای ناراحت کردن یا دلخور کردن هیچکدوم از بچه ها نداشتیم و تمام تلاشمون این بوده که هنوز عضوی از بچه ها باقی بمونیم و عناوین مدیریتی باعث این نشه که از دوستای قدیمی و جدیدمون فاصله بگیریم.
اگر هم در برخورد با بعضی دوستان کم تحملی ما باعث ناراحتی و دلگیریشون شده ازشون معذرت می خواهیم و امیدواریم که با توجه بیشتر ما و خود بچه ها هیچ دلگیری و ناراحتی به وجود نیاد.

ممنون از همه دوستان و شاد و پیروز و سربلند باشید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
زنده باشی ساسان جان
همچنین اقا فرزاد

پ.ن:خوب منم فوتبال بازی کردن می خوام:happy:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
پس ساسان جان با اجازت اگه عمری بود بعد از جام جهانی تاپیکشو استارت می زنیم ببینیم کیا پایه هستن حضوری فوتبال بزنیم :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اول که بزن کف قشنگه رو برای آقا مدیر
دوم منم تو اون قضیه بازی پایه هستم. فقط خبر بدید که به فرم برسیم.
74737118635960345761.gif

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب تاپیکای جام جهانی رو منتقل کنید به بخشش:rolleyes:
کار جالبی بود سپاس بزرگواران:rolleyes:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

من هم عرض تشکر دارم از تمام دوستانی که با زدن پست و الطاف بی حدشون ما رو شرمنده کردن و چه دوستانی که فقط در رأی گیری شرکت کردن

امیدوارم لایق محبت هاتون بوده و باز هم در کنار هم لحظات خوب و بیاد ماندنی ای رو شاهد باشیم

فقط همیشه ما رو از نظرات و انتقاداتتون آگاه کنید ، حالا تو همین تاپیک یا با پیغام فرقی نمیکنه

پاینده باشید ..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
برای مسابقات پیش روی جام جهانی 2010 به نظرم اومد خیلی خوبه یک بخش جدا در تالار فوتبال ایجاد کنیم تا تمام تاپیکهای مرتبط ( اعم از تاپیکهای هواداری تیمها ، پیش بینی ، کل کل ، مسابقه فانتزی فیفا و ....) به این بخش منتقل بشن. دلیل اصلیش هم یکی منظم کردن تاپیکهای مربوط به جام جهانی بود که راحتتر در دسترس دوستان قرار بگیره ، دوم نظم بخشی به کل تالار فوتبال بود. برای همین از احسان و حمید عزیز درخواست کردم این بخش ایجاد بشه که این دوستان هم لطف کردند و این کارو انجام دادن.
از همه دوستان خواهش می کنم اگر نیاز به زدن تاپیک جدیدی در خصوص جام جهانی 2010 بود در این بخش استارت کنند.
اگر هم دوستان پیشنهادی دارند اعلام کنند تا انجام بدیم . شاد و پیروز باشید

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خیلی کار خوب و بجایی بود. به ویژه به خاطر نظم این قسمت. خیلی ممنون ساسان جان . :) فکر کنم با این نتایج نظر سنجی انرژی خاصی گرفتی :cool: :دی

بالا