harry_4553 جان تولدت مبارک
اینم کیک تولدت
اینم کیک تولدت

ممنون از همه ی دوستانی که به من لطف داشتن![]()
دوستان بهت لطف داشتن بعد تنها تنها می خوری ؟![]()
میشه بگید تاپیک چرا قفل شد مهندس ساسان ؟
6. بحث در مورد دين، سياست، مذهب، مقدسات و مسایل مربوطه در هر نوع و روش آن (چه موافق و چه مخالف) ، هيچ كمكي در راستاي نيل به اهداف فني سايت ننموده و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.
به امید خدا هر روز تو این بخش داره تاپیک پر محتوا زده می شه...پس فردا واسه خرید بازیکن هم تاپیک می زنن و تبریک می گن![]()
مرجان عزیز سلام
جدیدا چقدر کم حوصله شدی :wacko:
دوستانی هستند که با روال اینجا آشنا نیستند و گاهی هم از دستشون در میره و یه تاپیکی هم می زنند ولی مطمئنا اگر نیازی به این تاپیکها نباشه یا حذف میشه یا با تاپیکهای دیگه ترکیب میشه .
به هر حال تاپیک مورد نظر شما با تاپیک جام حذفی ترکیب شد . یک چیز دیگه ای هم باید اینجا بگم که تاپیکهایی که وابسته به یک دوره زمانی هستند ( مثل جام حذفی ) پس از به سرانجام رسیدن از حالت استیکی خارج میشن.
سلام.
یه درخواستی داشتم !
من قبلا از آقا حامد تقاضا کرده بودم که اسم دوتا تاپیک کلوب هواداری من رو تغییر بدن که مخالفت کردن و گفتن نظم به هم میریزه !
حالا یه درخواست دیگه داشتم ! حداقل اسم این تاپیک رم رو درست کنید !
http://forum.persiantools.com/t106728.html
من وقتی استارت کردم فقط اسم انگلیسی رو نوشتم بعد فارسی هم اضافه کردن ! حالا میخوام خواهش کنم یا اون اسم انگلیسی رو بردارین یا اون اسم فارسی رو ! هر جور که خودتون صلاح میدونید عمل کنید، من فقط میخوام یکی از اون دوتا حذف بشه.
تشکر میکنیم !
کم حوصله گی تو این بخش دلایل زیادی داره ساسان جان
متاسفانه خیلی ها اینجا رو با گفتگوی ازاد اشتباه می گیرن
منم اگه علی کریمی با پرسپولیس قراردادش رو تمدید کرد از خوشحالی تاپیک تبریک می زنم!!!:blink:
والا!!!
3000 پسته شدن حسام عزیز رو هم تبریک میگم.موفق باشی
مبارک باشه حسام خان ...
مبارک باشه حسام جان
پ ن:حالا که 3000 پسته شدی بیا و بیخیال عکس توتی بشو![]()
برادر حسام سه هزار ... تبریکات بسیار :happy: