• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
من یه سوالی از شما دارم !

شما الان یک لحظه فکر کردید که مشکل از خودتون هست ؟

تو این فروم کم استقلالی نداریم که فعال هستند. کمی فکر کنید شاید مشکل از خودتون بود !!!

پ.ن : الان میای میگی تو هم پرسپولیسی هست داری دفاع میکنی و اینا !

پیشاپیش در جوابتون مجددا میگم :

«تو این فروم کم استقلالی نداریم که فعال هستند. کمی فکر کنید شاید مشکل از خودتون بود !!!»
لازم به گفتن چیزی نیست ، دقیقا متن اخطارها و دلایل دادن اخطار گذاشته شده که لازم به توضیح واضحات نباشه!
بله درسته استقلالی فعال کم نداریم اما استقلالی‌ای که زیاد روی اعصاب ایشون نره با ایشون مشکل پیدا نمی کنه اما اگه چیزی گفته بشه که ایشون زیاد خوششون نیاد (البته اگر مسائلی در میون نباشه!) ، اون ها هم از این اخطارهای باحال نصیبشون خواهد شد :lol:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوست عزیز من .. میشه شما مشکل اصلیت رو عنوان کنی حداقل همه بفهمن ؟

دیروز یه مسائلی عنوان شد ، شما هم یک اعتراضاتی کردی ، وقتی دلیلش رو جویا شدن گفتی مقصودم مدیر جدید نبوده .. درسته ؟

الان دیگه مشکلی که میگی چیه ؟ یا بگو مشکلت چیه یا انقدر قضیه رو بیخودی کش نده

مرسی :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به نظر من که بهتره در این تاپیک رو ببندن (به اصطلاح گل بگیرن!)
وقتی ما خودمون رو نمی تونیم اصلاح کنیم و در مقابل کوچکترین صحبتی که همراه با ما نباشه موضع میگیریم و از ابزار زور و قدرتی که در دست داریم بر ضد بقیه استفاده می کنیم، ارشاد بقیه یه کار مضحک و خنده داره!!!
جناب ساسان که قبلا یک کاربر عادی بودند و حالا بنا به دلایلی (که به من هم ربطی نداره!) شدن مدیر، اصلا به مذاقشون خوش نمیاد وقتی واقعیت ها رو به صورت علنی و بدون پشت پرده با بقیه کاربران بنده در میون میذارم ، خوب نتیجش دو تا اخطار در فاصله زمانی کمتر از 5 ساعت هست که امیدوارم حداقل برای سایر دوستان هم همین گونه رفتار کنند و نه برای عده‌ای خاص(حالا میخواد از این کلمه خوشت بیاد میخواد نیاد!!)
به قول دوستی : از خود شروع کنیم !!!

9as56e.png

2l8kxaw.png

بسیار عالیه که هر جایی هم می رسید ادب و نوع نوشتارتون رو نشون می دهید . انقدر جالب می نویسید که نیاز به توضیح من نباشه . ضمنا همونطور که اشاره کردید اگر نیاز باشه بن هم خواهید شد . دوستان استقلالی هم خودشون بهتر از شما میتونن اگر ضعفی می بینند بهش اشاره کنند. ما اینجا تاپیکی به نام تاپیک وکالت نداریم که شما نقش وکیل دیگران رو بازی کنی.
نهایتا این از ابزار مدیریتی هست که در اختیار داریم تا با بعضی افراد شبیه شما برای جلوگیری از منحرف شدن بحثها و روال تاپیکها استفاده کنیم .
مطمئن باشید با شما طبق قوانین تالار و در چهارچوب اختیارات برخورد خواهد شد . حالا انتخاب با شماست . موفق باشید

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوست عزیز من .. میشه شما مشکل اصلیت رو عنوان کنی حداقل همه بفهمن ؟

دیروز یه مسائلی عنوان شد ، شما هم یک اعتراضاتی کردی ، وقتی دلیلش رو جویا شدن گفتی مقصودم مدیر جدید نبوده .. درسته ؟

الان دیگه مشکلی که میگی چیه ؟ یا بگو مشکلت چیه یا انقدر قضیه رو بیخودی کش نده

مرسی :)
والا من مشکلی نمیبینم اما مثل اینکه بعضی ها با من مشکل دارند!
شما این اخطارهایی که گذاشتم رو دقیق ببین ، هم توش نوشته شده چرا بنده اخطار گرفتم هم متنی که باعث اخطار دادن به بنده شده مشخص هست
این دو تا اخطاری که گذاشتم مال همین امروز هست ، شما اگه تونستی بفهمی من چرا اخطار اول رو گرفتم به منم بگو ، اخطار دوم هم در ادامه اخطار اول هست
البته این اخطارها و بن شدن ها یه چیز خیلی عادی هست توی این 5 سالی که من اینجا هستم ، انواع مدیر دیدم و انواع برخورد
طرز حرف زدنم هم فکر نکنم جوری باشه که نشون دهنده ادب بد یا رفتار توهین آمیز باشه ، که اگر هست استفاده شخصی از ابزار عمومی که برای پیشبرد اهداف فروم هست از بدترین رفتارهای اجتماعی-اینترنتی هست که متاسفانه ما ایرانی ها هنوز بلد نیستیم از این ابزار برای کارهای شخصی استفاده نکنیم!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شما این اخطارهایی که گذاشتم رو دقیق ببین ، هم توش نوشته شده چرا بنده اخطار گرفتم هم متنی که باعث اخطار دادن به بنده شده مشخص هست
این دو تا اخطاری که گذاشتم مال همین امروز هست ، شما اگه تونستی بفهمی من چرا اخطار اول رو گرفتم به منم بگو ، اخطار دوم هم در ادامه اخطار اول هست
البته این اخطارها و بن شدن ها یه چیز خیلی عادی هست توی این 5 سالی که من اینجا هستم ، انواع مدیر دیدم و انواع برخورد
طرز حرف زدنم هم فکر نکنم جوری باشه که نشون دهنده ادب بد یا رفتار توهین آمیز باشه ، که اگر هست استفاده شخصی از ابزار عمومی که برای پیشبرد اهداف فروم هست از بدترین رفتارهای اجتماعی-اینترنتی هست که متاسفانه ما ایرانی ها هنوز بلد نیستیم از این ابزار برای کارهای شخصی استفاده نکنیم!!

به نظر من شما از همون اول مدیریت ساسان با یک دید منفی برخورد کردین و این باعث شد خیلی از مسائلی که توی فروم عادی بود جناحی تصور کنی، من به عنوان یک دوست پیشنهاد می کنم اول این ذهنیت رو از خودت دور کن ، هم خودت کارت رو با آرامش انجام بده هم بگذار فروم به روال خودش باشه. چون اینهایی که شما میگی موردی نیست که ارتباط مستقیم با استقلال یا غرض ورزی رنگی ساسان باشه.
اگه موردت خارج از این مسائل هست یا دقیقا به اون مورد اشاره کن یا ذهنیتتو عوض کن و باعث نشو شما به عنوان عامل برهم زدن فروم و به هم زدن آرامش تالار معرفی بشی.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
به نظر من شما از همون اول مدیریت ساسان با یک دید منفی برخورد کردین و این باعث شد خیلی از مسائلی که توی فروم عادی بود جناحی تصور کنی، من به عنوان یک دوست پیشنهاد می کنم اول این ذهنیت رو از خودت دور کن ، هم خودت کارت رو با آرامش انجام بده هم بگذار فروم به روال خودش باشه. چون اینهایی که شما میگی موردی نیست که ارتباط مستقیم با استقلال یا غرض ورزی رنگی ساسان باشه.
اگه موردت خارج از این مسائل هست یا دقیقا به اون مورد اشاره کن یا ذهنیتتو عوض کن و باعث نشو شما به عنوان عامل برهم زدن فروم و به هم زدن آرامش تالار معرفی بشی.
گرچه میدونم که شما هم مثل من دلیل اخطار گرفتن ها رو متوجه نشدی (که اگه شده بودی دلیلش رو به من می گفتی!) و سعی داری که روی این جو خفقان یک طرفه که به وجود اومده سرپوش بذاری اما فقط به خاطر حرمت اینکه شما رو به عنوان یک آدم استقلالی محترم میشناسم دیگه به این بحث (که بیشتر واسه بعضی ها جنبه جواب دادن با ابزار قدرت در حالی که جوابی نداشتن بدن داشت!!) خاتمه میدم و فقط امیدوارم چند روز دیگه در جایی دیگه و در بحثی دیگه مشاهده نکنیم که اخطارهای مشابهی گرفته باشه!!
در ضمن به شما هم یک PM میدم و دلیل این حرف ها رو میگم که شما هم اگه نمی خوای اینجا چیزی رو واضح بگی حداقل اونجا حرفت رو بزنی و اگرهم واقعا متوجه نشدی اونجا متوجه بشی :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
گرچه میدونم که شما هم مثل من دلیل اخطار گرفتن ها رو متوجه نشدی (که اگه شده بودی دلیلش رو به من می گفتی!) و سعی داری که روی این جو خفقان یک طرفه که به وجود اومده سرپوش بذاری اما فقط به خاطر حرمت اینکه شما رو به عنوان یک آدم استقلالی محترم میشناسم دیگه به این بحث (که بیشتر واسه بعضی ها جنبه جواب دادن با ابزار قدرت در حالی که جوابی نداشتن بدن داشت!!) خاتمه میدم و فقط امیدوارم چند روز دیگه در جایی دیگه و در بحثی دیگه مشاهده نکنیم که اخطارهای مشابهی گرفته باشه!!
در ضمن به شما هم یک PM میدم و دلیل این حرف ها رو میگم که شما هم اگه نمی خوای اینجا چیزی رو واضح بگی حداقل اونجا حرفت رو بزنی و اگرهم واقعا متوجه نشدی اونجا متوجه بشی :)

دوست عزیزمن ، اتفاقا بهیچ عنوان مقصودم نبود اگه مشکلی باشه صحبت نکنی اصلا این تاپیک برای همینه :)

ببین برادر .. علیرضا ادیسون پستی زد که شما برداشت اشتباهی از اون داشتی بعد خودش اومد و رفع ابهام کرد که اون پست های کذائی رو خودش پاک کرده . درسته ؟ همون وقت با وجود اینکه شما انتقاد تند و نادرستی از ساسان کرده بودی باز عنوان کرد منتظره تا ببینه جواب شما درباره اضهارنظر غلطت چیه .. درسته ؟

ولی شما بجای اینکه بیای بگی بله تو این مورد برداشت من غلط بود باز شروع کردی به بازی با کلمات که من شما رو که نام نبردم ؟! شما چرا بخودت گرفتی ؟ و یادته اونجا بهم اینو گفتی و .. ؟!!

خوب رفیق همه میدونیم که حامد سولیوان عزیز از بعد از عید نیست و تنها ساسان به مسائل این فروم میرسه کاش اینجا بجای تداوم انتفادات نادرست یه کلام میگفتی بعله من اشتباه برداشت کردم

ساسان هم وقتی بهت کارت داد که باز حرف های قبلیت رو تکرار کردی درسته ؟؟

واسه اینه که میگم ذهنیتت رو تغییر بده

بازم میگم مقصودم این نیست که هر موردی دیدی چیزی نگی ! در این زمینه فکر کنم دیگه رفع ابهام شده ؟ درسته ؟؟ این رو خواهش میکنم اگه کاملا قانع شدی تمومش کنی

راجع به پی ام هم تا شب جوابت رو میدم

مخلص ..

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
تمام جوابت توی همون PM هست ، دیگه جوابی نمیدم چون منطقی وجود نداره(شما رو نمیگم) که ادامه بدم!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
به نظر من که بهتره در این تاپیک رو ببندن (به اصطلاح گل بگیرن!)
وقتی ما خودمون رو نمی تونیم اصلاح کنیم و در مقابل کوچکترین صحبتی که همراه با ما نباشه موضع میگیریم و از ابزار زور و قدرتی که در دست داریم بر ضد بقیه استفاده می کنیم، ارشاد بقیه یه کار مضحک و خنده داره!!!
جناب ساسان که قبلا یک کاربر عادی بودند و حالا بنا به دلایلی (که به من هم ربطی نداره!) شدن مدیر، اصلا به مذاقشون خوش نمیاد وقتی واقعیت ها رو به صورت علنی و بدون پشت پرده با بقیه کاربران بنده در میون میذارم ، خوب نتیجش دو تا اخطار در فاصله زمانی کمتر از 5 ساعت هست که امیدوارم حداقل برای سایر دوستان هم همین گونه رفتار کنند و نه برای عده‌ای خاص(حالا میخواد از این کلمه خوشت بیاد میخواد نیاد!!)
به قول دوستی : از خود شروع کنیم !!!

این نمونه صحبتهای کسی هست که معترضه چرا اخطار گرفته . به نظر شما در تاپیک رو گل بگیرن خیلی جمله قشنگی هست ؟
اینکه هر صحبتی رو خواستید بکنید و کسی هم جوابتون رو نده کار درستی هست؟
نمی دونستم یک مدیر ، باید مادرزاد مدیر به دنیا می اومد، من از شما معذرت می خوام که قبلا یک کاربر عادی بودم . ضمن اینکه کاربر عادی و غیر عادی نداریم اون چیزی که مهمه رفتار و شخصیت افراده که با شعار مشخص نمیشه ، فقط رفتارشون نشون دهنده هست.
اگر من به مذاقم خوش نمیومد که شما واقعیت ها ( البته واقعیتهایی که در توهمتون ساختید) با دیگران در میون بگذارید این پستهای اخیر شما رو به راحتی پاک می کردم . این کارو در تاپیک کل کل کردم چون جای این صحبتها اونجا نبود ولی در اینجا میشه در این خصوص صحبت کرد.

لازم به گفتن چیزی نیست ، دقیقا متن اخطارها و دلایل دادن اخطار گذاشته شده که لازم به توضیح واضحات نباشه!
بله درسته استقلالی فعال کم نداریم اما استقلالی‌ای که زیاد روی اعصاب ایشون نره با ایشون مشکل پیدا نمی کنه اما اگه چیزی گفته بشه که ایشون زیاد خوششون نیاد (البته اگر مسائلی در میون نباشه!) ، اون ها هم از این اخطارهای باحال نصیبشون خواهد شد :lol:

پست دوم شما در این خصوص: ظاهرا خیلی فکور هستید که فکر می کنید اگر روی اعصاب من بروید هنر کرده اید . خیر اینجوریا که شما فکر می کنید نیست . اینجا برای من چه پرسپولیسی و چه استقلالی همگی دوست هستند مگر کسانی مثل شما که خودشان به شدت علاقه دارند نقش بدمن ماجرا رو بازی کنند شاید کمی از چیزی که هستند بزرگتر شوند. البته اگر رفتن کارت در سابقتون خوشحالتون می کنه من دریغ نخواهم کرد.

پست سوم شما در این تاپیک :شما نمی دونی چرا اخطار گرفتی . خب آدم میتونه راحت خودش رو به کوچه علی چپ بزنه . مشکلی نیست خوشبختانه تمام پستهای شما در صفحات 283 و 284 کل کل موجوده و تهمتتون هم مشخص . البته هر چقدر تلاش کردید به جای دلخواهتون نرسیدید.
من حتی دیروز با اینکه صحبت های جهت دار شما برای آلوده کردن فضا رو دیدم بهتون فرصت دادم بیاید نظرتون رو بگید اما بعد از پاسخهای شما فقط یکسری صحبتهای عوامفریبانه دیدیم و خلاص . به خاطر تهمتتون کارت زرد اول رو گرفتید و به خاطر ادامه دادن موضوع با لحن بد کارت دوم رو گرفتید.
البته نیازی به توضیح نیست و همه در شاتی که گذاشتید علت کارتهای دریافتی شما رو دیدن.

اما پست چهارم شما: توضیح اخطارها کاملا واضحه مگه اینکه قضیه همون کوچه علی چپ باشه .
درباره جمله آخرتون عارضم که اگر ابزار مدیریتی و به قول شما ابزار عمومی دی: برای پیشبرد اهداف فروم هست چه افرادی بهتر از شما برای تست این ابزار.

تمام جوابت توی همون PM هست ، دیگه جوابی نمیدم چون منطقی وجود نداره(شما رو نمیگم) که ادامه بدم!

پست پنجم و ششم شما : خیلی عجیبه که شما به خاطر شخص دیگری بی خیال این نهضت عظیمی که به راه انداختی بشی . چرا کامل اطلاعاتی که از این جو خفقان داری ، رو نمی کنی تا بقیه هم مطلع بشن .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
در کل شما هم با دادن همین پست نشون دادی که مشکل شخصی با من داری که واسم مهم نیست ، میذارم داشته باشی تا حداقل احساس کنی که مدیر هستی که قدرت داری!!
به قول خودتون کوچه علی چپ وجود داره ، چه برای من چه برای شما ، برداشت از صحبت ها و پست ها هم می تونه همین جور باشه ، چه برای من چه برای شما
پاک کردن پست دردی رو دوا نمی کنه اما به دیده خودتون دادن اخطار چرا !!
در مورد قضیه تهمت میتونید از فرزاد سوال کنید که چی بهش گفتم اگه خواست بهتون میگه دلیلی نمی بینم که اینجا چیزی بگم
در ضمن فکر نکنم اینجا آدم "عوام" وجود داشته باشه ، که امیدوارم معنی عوام رو بدونید
بیشتر از این جوابی نمیدم چون همه چیز واضح و روشن هست و نیازی به توضیح بیشتر نیست

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شما یک مشکلی داری.

معمولا وقتی که حرفی برای گفن نداری سعی میکنید با تیکه انداخت و تعنه زدن بحث رو تموم کنید ! چند بار به شخصه دیدم.

یک پستی زده بودید وقتی مایلی کهن اون داستانها رو راه انداخت که بدترین حرفهای ممکن رو تو اون پست زده بودید ! من پستتون رو رپورت کردم، بعد شما اومدی به من گفتی «پس تو همونی هستی که مثل بچه ها میره رپورت میده ؟! :lol:»

همین مسائل پیش اومده دیروز و امروز هم نشون داد شما کلا اخلاقت اینجوریه ! یا تو تاپیک کل کل وقتی جوابی ندارید میگی به تاریخ عضویتت نگاه کن !

همونطور که آقا فرزاد گفت شما اصلا نمیخوای قبول کنی که اشتباه کردی بعد میای میگی فلانی با من مشکل داره و کلی هم تیکه های دلنشین میندازی !

کلا این رفتار اشتباه هست.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
شما ها کلا علاقه دارید بهم دیگه بپرید ؟

همین چند پست پیش داشتیم کلی راجب فرهنگ ایرانی بحث میکردیما ... :D:D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
حسام:happy: 3006پسته شدنت مبارک:happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حسام 3000 پست شدنت مبارک :)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
sIiiS جان امیدوارم به دل نگیری به عنوان یه برادر میگم

منم چندین بار از پستات بدم اومد ! نمیدونم چرا همیشه حالت طلبکارانه داری ؟ دقیقا مسئله ای که حسام گفت درسته ! تو تمام پستات سعی میکنی تیکه بندازی !!! بعضی وقتها میگم خوب اصفهانیه و کلا اصفهانی ها عادت به تیکه انداختن و طعنه زدن دارن ولی شما بعضی وقتها بی دلیل زیاده روی میکنی ! که ادم احساس میکنه شما دارای سن پایینی هستی که انقدر شور لجبازی و کل کل داری !

امیدوارم ناراحت نشده باشی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با توجه به صحبتهایی که صورت گرفت به نظرم دیگه نیازی به ادامه بحث نباشه و موضوع روشن شده باشه.
امیدوارم تاپیک هم روند قبلی خودش رو در پی بگیره . شاد و پیروز باشید

بالا