پس مجید تویی؟! آره؟Rudiger یک آرسنالی اصیل که امیدوارم بیشتر باهم آشنا بشیم
پس مجید تویی؟! آره؟
ایشاا... با هم بیشتر آشنا میشیم آقا.
موفق موید باشی در تمام مراحل زندگیت.
حالا کی گفته من مجیدم
فعلا من همون Roby هستم
ولی بهرحال از آشنایی با شما خوشحال میشم
موفق باشید
حالا که این جوریه اینقدر اسد الله صداش می کنم تا به حرف بیاد:lol:امیر جان این روبی خان هیچ رقمه اسمشون رو بروز نمیدند ولی خب بزرگ و عزیز هستن به شدت.
الان اتفاقا فرصت خوبیه که اسم ایشون رو حدس بزنیم.
اقا من میگم : اعلی . (البته با توجه به راهنمایی قبلی)
پ.ن : مجید که فقط هری رو داریم.
بقول عرفا من نيست شدم در تو از آنم همه توامیر جان این روبی خان هیچ رقمه اسمشون رو بروز نمیدند ولی خب بزرگ و عزیز هستن به شدت.
عجب ،اونوقت اين اسدالله مگه چشه فكر كنم از القاب علي( امام اول) باشه نه :happy:حالا که این جوریه اینقدر اسد الله صداش می کنم تا به حرف بیاد:lol:
اسدالله...اسدالله...اسدالله
پس هوشنگ می ذاریم اسمتو تا مشکلی پیش نیاد :دیعجب ،اونوقت اين اسدالله مگه چشه فكر كنم از القاب علي( امام اول) باشه نه
پس هوشنگ می ذاریم اسمتو تا مشکلی پیش نیاد :دی
روبی چیه؟! هوشنگه اسمش :دیدوستان من جسارتا ، خیلی باید ببخشید ولی یه نکته ای رو بگم. روبی جان به لحاظ سنی از بزرگترهای بخش هستند.
دوستان هر کی با بچه های بالا در ارتباطه این مورد منشوری رو گزارش بده.
برو بچ خودمون نیستن انگار
آقا من از تاپیک عکس و ذوب اهن پاک کردم جای دیگه هم هست ؟
درود ...
در راستای تذکر جواد عزیز و توجه ساسان و فرزاد گرامی...
انگار یه نفر هست که پیگیر فیل تر شدن مجدد سایت هست. حالا از هز کانالی که شده وارد میشه و کار خودشو میکنه. تصور میکنم با توجه به محدودیتهای فنی برای جلوگیری از اینجور پست ها هست، تنها راه حل، حضور مستمر مدیران محترمه. که البته سخت هم هست...
من پست اون شخص رو ریپورت کردم ولی نمیدونم غیر از تاپیک طرفداران پرسپولیس جای دیگه ای هم هست یا نه...
پاینده باشید...
عجب امضائييييييييييييييييييييييييييييي