اقا موبارکن اولسون :دی
اقا موبارکن اولسون :دی
ا اینجا فرق داره تبریک؟ :دی
بازم تبریکککککککک .![]()
مرسی لی لی جان .
ایشالا یه روزی از اون پای سیب های محشرت رو هم بتونیم بخوریم .![]()
پای سیب نبودا ! رولت توت فرنگی بود![]()
عمو معین بازم تبریک کاربر فعال هم با تاخیر تبریک
اون پیغام قبلیو که دیدی اینم جدیده اقایون یکی یکی دارن پیغام میفرستن:دی
اینم پیغام نوئل عمو
hey uncle you're a fucking great spammer
Live Forever,NG
هم تولد حبیب آرسنالی :happy:
سلام به همه دوستان
من خيلي وقته كه تو بخش ورزش آنچنان فعاليتي نداشتم و پستي نزدم ولي هميشه پست هاي دوستانم رو در بخش دنبال ميكنم. خصوصا پست هاي ساسان عزيز كه مدير بخش هستند.
فردا روز تولد ايشونه.
ساسان جان، تبريكات صميمانه من رو بپذيريد![]()
![]()
![]()
آقای رییس اولا که برای اواتارتون رقیب تراشیدم. البته این یه مقداری اخمو هست و خشن ولی خب دیگه تقدیم با احترام
حرف آواتار رو زدم اینو هم بگم که کلا متناسب ترین آواتار بخش رو دارید و این اریک هم یه جوری زورش زیاده :دی هم خب کاپتان و کلا چون منچستری هم هست دیگه با خود شما همخونی داره و کلا تایید میشه. :دی
من دیدم کیک بچه ها زیاد میارند و نمیشه همه رو خورد اسراف میشه زدم تو کار کادو. یه 7-8 عکس قشنگ از کینگ اریک تقدیم میشه. امیدوارم تکراری نباشه و خوشتون بیاد. اون بالایی رو برای روزهایی که عصبانی هستید بذارید آواتار که برو بچ حساب ببرند. کلا رئیس اگه یه روزهایی قاطی نکنه به ادم نمیچسبه .
تولدت ، ساسان جان خان تبریکات عرض میشه. امیدوارم همیشه سالم و موفق سایه تون بالاسر خانواده و عسل کوچولو :happy:باشه.
![]()
به بقیه دوستان هم اگر علاقه دارند توصیه اکید دارم عکس ها رو از دست ندید.
مخصوصا این که کنار دیوار هست.
سلام دوستان
ساسان جان تولدتون رو تبریک می گم و امیدوارم همیشه به بهترین آرزو ها برسی و همیشه کنار جوجو کوچولوت و خانواده خوشحال باشی.
امروز هم از اون روزهای مخصوصه ها .. میدونید چرا ؟!
چون همینطور که دوستان اشاره کردن هم تولد ساسانه و هم تولد حبیب آرسنالی ( Geronimo )
ساسان عزیز تولدت مبارک
![]()
با آرزوی سلامتی موفقیت و شادکامی برای تو و خانواده گرامی ..
حبیب جان تولدت مبارک
![]()
امید که همواره شاد و سلامت و سرافراز در کنار عزیزان و دوستانت باشی
خب ! من 2 تا کیک منچستری آرسنالی برا بروبچ ردیف کردم ولی سفارش سرآشپز کیک خوشمزه تز زیری یه :
![]()
![]()
بقول فامیل دور : هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز و تولداتون خجسته ! :happy:
شرمنده که دیر شد
منم تولد اقا حبیب با اقا ساسان رو تبریک میگم
ایشالا در تمام مراحل زندگی موفق باشید
تبریک مجدد
در گفتگوی ازاد واسه تولد ساسان خان تاپیک زده شده بود. من اونجا پست داده بودم. تاپیکش پاک شده ؟