• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
فقط من یه سوال دارم ازتون...و میخوام بقیه دوستان هم قضاوت کنند تا متوجه بشیم ادبیات چه کسانی غیر مناسبه و چه کسانی بی ادب هستند...

اگر بنده با شما با بی ادبی و توهین صحبت کردم پس این چیست؟

این یکی از دوستان شماست که در تاپیک پرپسولیس این کلمات زشت رو در مورد مربی خودتون به کار میبره و لی شما هیچ عکس العملی بهش نشون نمیدید ..در اینجا من بی ادب شناخته میشم و امثال ایشون هیچ تذکری از جانب افرادی مثل شما که بقیه رو به بی ادبی متهم میکنند نمی بینند...
من از این دوست گرامی عذر میخوام که این رو قرار دادم...من خودش رو خیلی دوس دارم چون با هم برخورد های خوبی داشتیم...ولی ناچارم از خودم دفاع کنم! البته سعی کردم همه جا رو سیاه کنم که فقط خودش متوجه بشه ...ولی ازش عذر میخوام..
فرق ادب و بی ادبی اینجاست که مشخص میشه!

من واقعا نمیخواستم کار به اینجا کشیده بشه..ولی من اسکرین شات های بسیاری از این جمله دارم...که شرمم میاد در اینجا بذارم بقیه بخونن..

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
در آخر..یه چیزی رو بگم...ببخشید که پست های جدا میزنم..بعدا همه رو پاک کنید که متهم نشم به این که میخوام پست هام زیاد بشه!

بنده فعالیت اصلیم در این فروم در بخش موسیقیه! اینو همه میدونن..دوستام توی پی تی میدونن...عنوان فعالیتم هم مشخصه!

اگر قراره فعالیت کمم در بخش فوتبال به این کدورت ها منجر بشه...و یه شخص بی تربیت ..بی ادبی که همیشه 90% پست هام تحقیر تیم پرپسولیس بوده شناخته بشم...خیلی راحت عطای فعالیت در این بخش رو به لقاش می بخشم چون اگرم پستی زدم به خاطر علاقه شدیدم به تیم استقلال و باشگاه منچستر بوده...وگرنه من کسی نیستم که بخوام اعصاب خودم و دیگران رو به خاطر این مسائل بی ارزش خورد کنم...

در اینجا هم اگه کسی از من ناراحته ازش عذر میخوام

همه اشتباهات رو به گردن میگیرم...و من بد!

قهر هم نمیکنم...فقط آدمی نیستم که بخوام بقیه رو از خودم برنجونم..به چه قیمتی!

فقط این شما و این بخش فوتبال امیدوارم افراد با ادب و بهتری مثل شما اینجا فعالیت رو ادامه بدید..ما هم در بخش موسیقی به کار اصلیمون برسم.

با ز هم عذر میخوام.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
این یوزر سافت سنتر داری یک شخصیت بیمار و سادیسم گونه هست!!

بارها با این رفتارش باعث خراب کردن تاپیکها در قسمتهای دیگر شده ولی مدیریت دیگر بخش ها اجازه چنین کارهایی را نمی دهند
وایشون داره از ضعف مدیریتی این قسمت کمال بهره رو برای ارضای خودش می بره

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

بارها با این رفتارش باعث خراب کردن تاپیکها در قسمتهای دیگر شده ولی مدیریت دیگر بخش ها اجازه چنین کارهایی را نمی دهند
وایشون داره از ضعف مدیریتی این قسمت کمال بهره رو می بره

بله..از توهینتون ممنون!

رفتار های من سادیسمی و لی تاپیک هایی که شما به عنوان تاپیک غیر هواداران برای کل کل..و تاپیک شاهین بوشهر برای کوبیدن تیم استقلال ایجاد کردید( که مدیر هم متوجه شد و تاپیک اول رو قفل کرد و تاپیک دوم رو پست هاش رو پااک کرد تا بخش به هم نخوره و نظمش حفظ بشه)..کاملا عقلانی و منطقی و از یه ذهن هوشیار و سالم خارج شده..و اصلا باعث به هم خوردن بخش فوتبال نشده و مدیریت محترم هم اشتباه کردند با شما برخورد کردند.

حداقل یه تهمتی بزن که خودت ازش مبری باشی.

بله حق با شماست! من عذر میخوام.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
لول
چرا من اینجا رو تازه دیدم؟

اول در مورد بحث تغییر مدیریت
ببینید پست خود منم پاک شد
دقیقا پستم این بود:

اگه مظلومی پارسال خودش قهرمان جام حذفی شده بود امکان نداشت بیاد و این حرف رو بزنه
تا دیروز یکی از افتخارات حاجی استقلالی ها این بود که جام حذفی یعنی بردن یکی از جم های ایران!

اما دلیل پاک شدن پستم مهم هست
اگه پستم اسپم خونده میشد شک نکنید منم اعتراض میکردم
خود فرزاد شاهد هست که یک بار گفت فلان پستت توی تاپیک لیگ قهرمانان آسیا که از گل خوردن سپاهان خوشحالی کرده بودم و پاک شد اسپم بوده و من اعتراض هم کردم که الان دیگه جاش نیست

اما اینجا موضوع فرق داره
بعضی وقت ها باید دقت کرد چرا یکی میاد مثلا پنجاه تا پست رو پاک میکنه؟
آیا واقعا قوانین انجمن وحی الهی هست که نشه زیر پا گذاشت؟
نه!
دلیل چیز دیگه ای هست. اونم اینه که جلوی دعواها و بحث ها و کدورت های احتمالی گرفته بشه
اونوقت میبینی بعد از یک دعوا و کدورتی، پیش خودمون فکر میکنیم کاش همه این پست ها زودتر پاک میشد تا کار به اینجا نکشه!

پس این از این

حالا میرسیم به موضوع آرسنال!
واقعا این دیگه معرکه هست
انواع اقسام حرفها به منچستر زده میشه بعد اعتراض میشه به اینکه چرا پست های ضد آرسنالی پاک نمیشه!
این رو گفتم که بدونید یک طرفه به قضیه نگاه کنید ما هم این طرفی نگاه میکنیم میبینیم حق با ماست نه شما! هر موقع شما خودتون تونستید از منچستر بد نگید بعد اعتراض کنید به اینکه چرا آرسنال میره زیر سوال!

نکته بعدی
من نمیفهمم این چه عادتی شده دوستان پرسپولیسی یا استقلالی توی تاپیک مقابل وقتی یکی تحریکشون میکنه یا پست مسخره میده و ... به جای اینکه خیلی راحت ریپورت بدن شروع میکنن به جواب دادن! و بعد اگه همه این پست ها با هم پاک بشه اعتراض هم میکنن! خب این چیز طبیعی ای هست که وقتی پست کسی رو کوت میکنید و جواب میدید نمیشه پست کوت شده پاک بشه پست شما بمونه!
شما اگه ریپورت میدادید الان اعتراضی هم نبود

یک ساعت تموم جواب میدن و هر چی دلشون میخواد میگن بعد آخر سر میگن من که دیگه چیزی نمیگم تا مدیر بیاد!

حالا برسیم سر همین دوستمون سافت سنتر
من قدیمی ترین خاطرهای که از شما به ذهنم دارم (اگر اشتباه نکرده باشم) جریان اومدن دادکان بود به برنامه نود و پست هایی که دادید توی تاپیک نود. انقدر ادبیات نوشتاریتون اونجا زشت و زننده بود در جواب منتقدینتون که من هنوز یادم مونده! و امیدوارم اون شما نبوده باشید!

دیگر چیزایی که توی ذهنم هست بر میگرده به پست هاتون توی تاپیک کل کل
همیشه گفتید من رفتم دیگه توی این تاپیک نمیام و بعد پست بعدی رو هم خودتون دادید
توی تاپیک استقلال هم یادمه یکی دو بار اومدم
یا پست های شما حاوی این جملات بوده بعد از باخت:
وقتی داور پرسپولیسی میزارن از این بیشتر انتظار نیست و ...

یا پست هاتون در مورد موفقیت های پرسپولیس (من این آخریش رو میگم) اینطوری بوده:
جام ولایت مدارها مبارک دوستان ولایتمدار باشه و چه خوب شد که توی ویترین افتخارات ما نرفت و از این چیزا!
یعنی حرفی که قبل از بازی عمرا نمیزدید! و اگر جام رو هم میبردید شروع میکردید به صحبت کردن از اینکه باز هم پرسپولیس رو سوراخ کردید! و یک جام دیگه به افتخاراتتون اضافه شد!

مورد دیگه از حرفهای الانتون:

پست های من در مورد جام ولایت هم جوابیه حرف های بازیکنای شما بود مصاحبه کرده بودن بعد بازی و گفته بودن ما تیم اصلیمون بوده و هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم!

چطور امثال شما این حق رو دارید که جواب صحبت های مظلومی رو در تاپیکتون بدید؟
شما مثل اینکه یادتون رفته کدوم یکی از این وقایع زودتر اتفاق افتاده :D
اگه شما به خاطر مصاحبه بازیکنای پرسپولیس توی تاپیکتون جوابیه صادر میکردید پس در مقابل پرسپولیسی ها هم حق دارن در مورد مصاحبه مربیتون جوابیه صادر کنن :D

@ مرجان
چرا اصلا توی بحثی شرکت میکنی که میدونی طرف مقابلت به هیچ وجه مثل خودت بحث نمیکنه؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بنده فعالیت اصلیم در این فروم در بخش موسیقیه! اینو همه میدونن..دوستام توی پی تی میدونن...عنوان فعالیتم هم مشخصه!
البته قبول کنید که فعالیت بخش فوتبالتون بیشتر از موسیقی هست

فوتبال 1,845
موسیقی خارجی 580
موسیقی و رادیو 508
موسیقی ایرانی 71

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
لول
چرا من اینجا رو تازه دیدم؟

اول در مورد بحث تغییر مدیریت
ببینید پست خود منم پاک شد
دقیقا پستم این بود:

اگه مظلومی پارسال خودش قهرمان جام حذفی شده بود امکان نداشت بیاد و این حرف رو بزنه
تا دیروز یکی از افتخارات حاجی استقلالی ها این بود که جام حذفی یعنی بردن یکی از جم های ایران!

اما دلیل پاک شدن پستم مهم هست
اگه پستم اسپم خونده میشد شک نکنید منم اعتراض میکردم
خود فرزاد شاهد هست که یک بار گفت فلان پستت توی تاپیک لیگ قهرمانان آسیا که از گل خوردن سپاهان خوشحالی کرده بودم و پاک شد اسپم بوده و من اعتراض هم کردم که الان دیگه جاش نیست

اما اینجا موضوع فرق داره
بعضی وقت ها باید دقت کرد چرا یکی میاد مثلا پنجاه تا پست رو پاک میکنه؟
آیا واقعا قوانین انجمن وحی الهی هست که نشه زیر پا گذاشت؟
نه!
دلیل چیز دیگه ای هست. اونم اینه که جلوی دعواها و بحث ها و کدورت های احتمالی گرفته بشه
اونوقت میبینی بعد از یک دعوا و کدورتی، پیش خودمون فکر میکنیم کاش همه این پست ها زودتر پاک میشد تا کار به اینجا نکشه!

پس این از این

واقعا این دیگه معرکه هست
انواع اقسام حرفها به منچستر زده میشه بعد اعتراض میشه به اینکه چرا پست های ضد آرسنالی پاک نمیشه!
این رو گفتم که بدونید یک طرفه به قضیه نگاه کنید ما هم این طرفی نگاه میکنیم میبینیم حق با ماست نه شما! هر موقع شما خودتون تونستید از منچستر بد نگید بعد اعتراض کنید به اینکه چرا آرسنال میره زیر سوال!

نکته بعدی
من نمیفهمم این چه عادتی شده دوستان پرسپولیسی یا استقلالی توی تاپیک مقابل وقتی یکی تحریکشون میکنه یا پست مسخره میده و ... به جای اینکه خیلی راحت ریپورت بدن شروع میکنن به جواب دادن! و بعد اگه همه این پست ها با هم پاک بشه اعتراض هم میکنن! خب این چیز طبیعی ای هست که وقتی پست کسی رو کوت میکنید و جواب میدید نمیشه پست کوت شده پاک بشه پست شما بمونه!
شما اگه ریپورت میدادید الان اعتراضی هم نبود

یک ساعت تموم جواب میدن و هر چی دلشون میخواد میگن بعد آخر سر میگن من که دیگه چیزی نمیگم تا مدیر بیاد!

حالا برسیم سر همین دوستمون سافت سنتر
من قدیمی ترین خاطرهای که از شما به ذهنم دارم (اگر اشتباه نکرده باشم) جریان اومدن دادکان بود به برنامه نود و پست هایی که دادید توی تاپیک نود. انقدر ادبیات نوشتاریتون اونجا زشت و زننده بود در جواب منتقدینتون که من هنوز یادم مونده! و امیدوارم اون شما نبوده باشید!

دیگر چیزایی که توی ذهنم هست بر میگرده به پست هاتون توی تاپیک کل کل
همیشه گفتید من رفتم دیگه توی این تاپیک نمیام و بعد پست بعدی رو هم خودتون دادید
توی تاپیک استقلال هم یادمه یکی دو بار اومدم
یا پست های شما حاوی این جملات بوده بعد از باخت:
وقتی داور پرسپولیسی میزارن از این بیشتر انتظار نیست و ...

یا پست هاتون در مورد موفقیت های پرسپولیس (من این آخریش رو میگم) اینطوری بوده:
جام ولایت مدارها مبارک دوستان ولایتمدار باشه و چه خوب شد که توی ویترین افتخارات ما نرفت و از این چیزا!
یعنی حرفی که قبل از بازی عمرا نمیزدید! و اگر جام رو هم میبردید شروع میکردید به صحبت کردن از اینکه باز هم پرسپولیس رو سوراخ کردید! و یک جام دیگه به افتخاراتتون اضافه شد!

مورد دیگه از حرفهای الانتون:

شما مثل اینکه یادتون رفته کدوم یکی از این وقایع زودتر اتفاق افتاده :D
اگه شما به خاطر مصاحبه بازیکنای پرسپولیس توی تاپیکتون جوابیه صادر میکردید پس در مقابل پرسپولیسی ها هم حق دارن در مورد مصاحبه مربیتون جوابیه صادر کنن :D

@ مرجان
چرا اصلا توی بحثی شرکت میکنی که میدونی طرف مقابلت به هیچ وجه مثل خودت بحث نمیکنه؟

بنده در مورد دادکان در برنامه 90 هیچ حرفی نزدم و اون شخص بنده نبودم...

یه جا هم گفتم...شاید من در تاپیک استقلال اشتباهاتی کرده باشم و در مورد تیم شما تیکه هایی انداخته باشم..ولی این 90% پست هام در بخش فوتبال نبوده و ایشون به من تهمت زدن و واژه همیشه رو به کار بردن!

بعدشم بنده هیچ اعتراضی به جوابیه دوستان شما به مظلومی در تاپیک نکردم! فقط در مورد پست دوستان در مورد داور بازی شاهین و استقلال اعتراض کردم...نه در مورد جوابیه شما به پرویز مظلومی!

من هیچ وقت نگفتم جام رو به ولایتمدار ها دادن...دیدی صحبت ها رو عوض میکنید؟ چرا آخه نقل قول رو درست نمیکنید؟

این 2 تا پست من بوده : الانم بدون ویرایش موجوده!

کجاش خوب بازی کرد؟ مزخرف بود...

خب اکثر خطاهامون رو هم نگرفت در دقایق آخر...و جام ولایت مداری رو دادن به اونا..

مبارکشون باشه..

تبریک میگم که جام ولایت به ویترین باشگاه پر افتخارمون نیومد.

;)

من حق دارم که بگم خوشحالم که جام ولایت به باشگاه خودم نیومد..این جمله ربطی به باشگاه شما نداره...هر تیمی قهرمان میشد من بعدش این حس رو داشتم...فکر نمیکنم این ادبیات زشت باشه!

در بالا هم نگفتم که جام ولایت رو دادن به ولایتمدار ها! بنده شما رو ولایتمدار خطاب نکردم!

بلکه جام رو جام ولایت مداری خطاب کردم...

این لحن نوشته های من با اون نقل قول اشتباه شما که در ذهن مخاطب اینجا شبهه ایجاد میکنه فرق داره... و من واقعا مناسفم...

ولی کلا قبول کردم که منم اشتباهاتی داشتم ولی هیچ موقع در بازی که یه طرفش تیم خودم نبوده و فقط پرسپولیس بوده اظهار نظری نکردم...من اعتراضم به پست های دوستان در مورد بازی شاهین و استقلال بود و نه چیز دیگه!

باشه من که عذر خواهی کردم..همه چیز تقصیر من بوده عزیز...

ببخشید!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
البته قبول کنید که فعالیت بخش فوتبالتون بیشتر از موسیقی هست

فوتبال 1,845
موسیقی خارجی 580
موسیقی و رادیو 508
موسیقی ایرانی 71

خیلی از اون پست های فوتبال عزیز دل! پست مفیدی نبوده...مثلا کلی از اون پست ها مربوط به تاپیک پیش بینی در فصل قبل و این فصل هست..یا مثلا تبریک برد و ...

من منظورم فعالیت مفید بود.نگفتم تعداد پست ها! که اگه اینجور باشه در گفتگوی آزاد بیشتر بوده!

در کل بازم عذر میخوام...

شما قدیمی این سایت هستید و حرفتون حجت!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اللهم صلی علی محمد و ال محمد :)

برادرا ... خواهرا... دعوا نکید ، اعصاب خودتون رو مخدوش نکنید ... به قول بابام یکی دیگه پولشو میگیره حالشو میکنه چیش به شما میرسه ؟!

حالا هم روی همو ببوسید ختم به خیر بشه :D خداییش اعصاب خودتونو خراب نکنید ، اخرت خودتونم به خاطر طرفداری یه تیم از دست ندید . یکی میگه مظلومی کلاه گیس داره ، اون یکی میگه فک کریمی اونجوریه ! بابا اگه واقعا میخوایید کل کل کنید از نظر فنی کل کل کنید که ادم دلش نسوزه . بازیکنای دو تیم پولشو میگیرند و با هم دیگه رفیقند شماها اینجا سر چی بحث میکنید ؟ یه ذره از کنار هم بودن لذت ببرید :blush:

بنده به عنوان یک استقلالی شدیدا تکذیب میکنم :D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
واقعا این دیگه معرکه هست
قبول دارم تنش بین دو تاپیک و بین هواداران دو تیم رو من شروع کردم اما اصلا قصد چنین کاری رو نداشتم. یعنی اصلا به این توجه نکردم که شما ها میاین و هر روز به تیم حقیر(!) ما هم تفعلی می زنید!
اما شما و امثال شما مثل آدمای عقده ای تا همین الانش دارید به تیم ما توهین می کنین! ما خیلی وقت پیش این مسخره بازی ها رو گذاشتیم کنار اما بعضیا گویا هنوز دارن می سوزن! از چی و برای چی رو نمی دونم!
اون مسخره بازی ها و فرافکنی هاتون هم به خاطر اینکه اسم منچستر یونایتد کنار منچستر سیتی اومد رو هم هنوز فراموش نکردیم! کم مونده بود به ما فحش ناموسی هم بدید. جالبه که طبق آمار رسمی بیش از 285 میلیون پوند هزینه کردید در سال 2010 بعد سینه سپر می کنید که ما ولخرجی نمی کنیم و...!
الکی نیست که میگن منچستر یکی از منفورترین تیم هاست!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
softcenter @
چرا عذر خواهی؟
مگه اینجا دادگاه هست که ما هم رو متهم کنیم و بخوایم یکی رو اعدام کنیم
قرار هست از این به بعد بهتر بشیم

من الان بحثم قبل از پست مرجان بود اصلا
مرجان به شما گفته نود درصد که بعد از ماجرای اصلی هست
من میگم اشتباه از دو گروه هست
هم خود شما هم پرسپولیسی ها
قبول کنید اگه به جای جواب دادن ریپورت بدیم این مشکلات به وجود نمیاد

قبول دارم تنش بین دو تاپیک و بین هواداران دو تیم رو من شروع کردم اما اصلا قصد چنین کاری رو نداشتم. یعنی اصلا به این توجه نکردم که شما ها میاین و هر روز به تیم حقیر(!) ما هم تفعلی می زنید!
اما شما و امثال شما مثل آدمای عقده ای تا همین الانش دارید به تیم ما توهین می کنین! ما خیلی وقت پیش این مسخره بازی ها رو گذاشتیم کنار اما بعضیا گویا هنوز دارن می سوزن! از چی و برای چی رو نمی دونم!
اون مسخره بازی ها و فرافکنی هاتون هم به خاطر اینکه اسم منچستر یونایتد کنار منچستر سیتی اومد رو هم هنوز فراموش نکردیم! کم مونده بود به ما فحش ناموسی هم بدید. جالبه که طبق آمار رسمی بیش از 285 میلیون پوند هزینه کردید در سال 2010 بعد سینه سپر می کنید که ما ولخرجی نمی کنیم و...!
سلام
اولا منم گفتم هر دو طرف بوده ولی شما یک جوری گفتی انگار فقط یک طرف بوده
دوما خدا شاهده من حتی یک بار توی تاپیک آرسنال نیومدم اگه اومده باشم اصلا یادم نیست!
اگر چیزی هم دیدم توی نقل قولهایی بوده که بچه ها توی تاپیک منچستر کوت کرده بودن از نوشته های تاپیک آرسنال
حداقل از خود من تاحالا پستی ندیدید که در این مورد حرفی زده باشم
اصولا من توی تاپیک منچستر بیشتر یک خواننده و دنبال کننده هستم و زیاد در مباحث شرکت نمیکنم (دلیلش بماند)
اما در مورد مجله
اتفاقا من هم هنوز فراموش نکردم (به همین دلیل هم دیگه مجله رو دانلود نکردم و نخوندم که راحت باشم) و نمیتونم قبول کنم که اون نوشتن اسم ها در کنار هم غیر عمدی بوده (اگر بوده و من اشتباه میکنم یقینا دلیلش نوشته های قبلی شما هست که این نوع فکر رو توی ذهن من انداخته)
من اصلا کاری ندارم دیگران چی گفتن. اما من هیچ وقت فراتر از بحث فوتبالی نکردم که الان متهم شدم به نزدیک بودن فحاشی ناموسی!!!
خرج در برابر درآمد رو باید نگاه کنید
اونی که پول غیر فوتبالی میاره سیتی هست که چند برابر در آمدش میاد از جیب خر میکنه فوتبال رو بهم میزنه
ما پولی هم خرج کرده باشیم از درآمد باشگاه بوده
شما هم میتونید برید درامد داشته باشید. بسم الله!
نمیتونید درامد داشته باشید؟
خب پس دور تیم ما رو خط بکشید

من دوست دارم بدونم اون حسامی که میگه جوی وجود نداره این تیکه رو بخونه بازم معتقد هست ما اشتباه میکردیم؟
من اصلا هیچ جوابی درباره این تیکه از حرف شما ندارم
خودش کاملا گویای این مورد هست که چی به چیه!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ظاهرا این پست من هم در ارتباط با بی شخصیتی هام و بی ادبی هام و توهین هام به بازیکن های پرسپولیس بوده...:

بنده جزء معدود افرادی بودم که در این تاپیک زیر و یه تاپیک مشابه اون که سر قضایای تمسخر علی دایی در برنامه طنز خنده بازار ایجاد شده بود با این موضوع شدیدا مخالفت کردم...

اگر این جور پست ها معنا و مفهومش این میشه...نتیجش این میشه که بنده 90% پست هام یا به قول خانوم محترم..همیشه تمسخر و توهین پرسپولیسی ها بوده...که هیچ...

اگر نبوده کمی ..فقط کمی انصاف رو رعایت کنید!

آقا بالا سر چیه عزیز؟

یعنی ایتالیایی ها مالدینی رو دوس دارن یعنی آقا بالاسر درست کردن؟

یا آرژانتینی ها چرا مارادونا رو دوس دارن؟ مگه مارادونا این همه حاشیه تو زندگیش نداشته؟

نمیخوام مقایسه کنم دایی رو با مارادونا!

میخوام اینو بگم که : هر کشوری در دنیا اسم ببری! مردمش اسطوره هاشون رو دوس دارن و حداقل مسخرشون نمیکنن! حالا میخواد اسطوره ورزشی باشه میخواد علمی یا ادبیات و....باشه!

شما چه بخوای چه نخوای! علی دایی موفقیت هایی رو به دست آورده که کسی نتونسته بدستش بیاره ..

پس فوتبال ما درجه 3 هم باشه اسطوره این فوتبال درجه 3 علی داییه!

من حتی با مسخره کردن علی کریمی ..کریم باقری..مهدوی کیا..هم موافق نیستم! کسی بیاد لهجه باقری رو مسخره کنه شما خوشت میاد؟

اینا واسه تیم ملی زحمت کشیدن!

فرهاد مجیدی اسطوره استقلاله...واسه استقلال زحمت کشیده...اگه کسی مسخرش کنه شخصیتشو نشون داده..

کسیو دیدی ناصر خان خدا بیامرز رو به سخره بگیره؟

مگه فوتبال این مملکت چیه که به ناصر خان احترام میذارید؟..

حتما یه چیزی دارن آدما...

علی دایی روحیه جاه طلبی تو فوتبال داشت که هیچ کس نداره!

حالا ممکنه 4 تا اخلاق بدم داشته باشه...

من کاری ندارم..

من کسی رو که واسه موفقیت هاش زحمت کشیده مسخره نمیکنم...

به نظر من ادای علی دایی رو در اوردن یه اشتباه محض هست.

علی دایی با فردوسی پور فرق داره!

علی دایی اسطوره فوتبال این مملکته...کدوم کشور رو سراغ دارید اسطوره هاش رو مسخره کنه؟

یه برنامه طنز توی ایتالیا بگین مالدینی رو مسخره کنه...یا یه برنامه طنز تو برزیل که پله رو مسخره کنه..

این حسین رفیعی هم خیلی دلقکه!

یه برنامه دیدم ازش امروز کپی برنامه بفرمایید شام بود تقریبا...یک جلف بازی هایی در می آورد..رو زمین غلت میزد و...

بی مزه!

منبع :

http://forum.persiantools.com/t210492-page2.html

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
softcenter @
چرا عذر خواهی؟
مگه اینجا دادگاه هست که ما هم رو متهم کنیم و بخوایم یکی رو اعدام کنیم
قرار هست از این به بعد بهتر بشیم

من الان بحثم قبل از پست مرجان بود اصلا
مرجان به شما گفته نود درصد که بعد از ماجرای اصلی هست
من میگم اشتباه از دو گروه هست
هم خود شما هم پرسپولیسی ها
قبول کنید اگه به جای جواب دادن ریپورت بدیم این مشکلات به وجود نمیاد

نه منم قبول کردم..که اشتباهاتی داشتم ..برای همین عذر خواهی کردم!

ولی ایشون مستمر اصرار دارند که همیشه من پرسپولیسی ها رو مسخره کردم..این همیشه رو ایشون بولد کردند و بعد هم منو متهم کردند که بی ادب هستم...

این برای من زور داره...وگرنه مسلمه که بنده هم در تاپیک استقلال اشتباهاتی داشتم که نباید حتی به صورت غیر مستقیم یا تیکه. و..اشاره ای به تیم شما میکردم...ولی بی انصافی تا چه حد؟

من فقط اعتراض کردم ( شروع داستان ) که چرا برخی دوستان راجع به داوری بازی استقلال و شاهین در تاپیک پرسپولیس نظر دادن!

اما برخی دوستان اومدن و بدون اطلاع از اعتراض های من فکر کردند من به اعتراض های ایشان در مورد مظلومی نقد دارم..در حالی که من هیچ اشاره ای به اون موضوع نداشتم نه اینجا و نه در تاپیک پرسپولیس!

این که من هم اشتباهاتی داشتم دلیل نمیشه که اجازه نداشته باشم به دوستان تذکر ندم که راجع به بازی که تیم شما در اون دخالتی نداشته صحبت نکنید که...(استقلال - شاهین)

تازشم اکثر اشتباهات من در تاپیک استقلال و تیکه انداختن به باشگاه شما مربوط به بازی های دو تیم بوده! (استقلال - پرسپولیس ) که قبول دارم اشتباه بوده ولی به هیچ وجه بنده در تاپیک استقلال راجع به بازی پرسپولیس با یه تیم دیگه اظهار نظری نکردم! (حداقل یادم نمیاد ) حتی اون قضیه داور پرسپولیسی هم باز مربوط به مظفری زاده و بازی داربی بوده...

بعد نقدی که من مظرح کردم این بود که چطور که ایشون جوابیه من رو بی ادبی تلقی میکنند ولی نسبت به الفاظ زشت یکی از پرسپولیسی ها در تاپیک خودتون خطاب به استیلی ( عکسشو گذاشتم) واکنشی نشون ندادند؟

ولی باز هم من به این متهم هستم که بی ادب هستم! اما دیگران خیر!

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
RuDiger جان منچستر یونایتد برای تیمی که از منچستر 8 تا میخوره طرفداراش 2-3 ماه تو انجمن پیداش نمیشه منفوره لطفا جمع نبند !!

برای رفقای آبی قرمز : خدا وکیلی همه ی این جر و بحث های ما بخاطر بسته شدن تاپیک کل کل هستش . من 2 ماهی تو نت نبودم ولی قبلش که تو کل کل پست میدادم روابط بچه های آبی قرمز واقعا حسنه بود !! و هرچقدر هم که متلک های تند و تیز به هم مینداختیم باز هم آخرش قربون صدقه ی همدیگه رو حتما میرفتیم . به نطرم برگشت تاپیک کل کل بهترین گزینه میتونه باشه تازه من چند وقته سر به سر شادی نذاشتم دلم تنگ شده :p

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
یه دفعه چه مسئله ای شد.:blink:
راستش تا اونجایی که به خاطر دارم علی سافت سنتر زیاد به بقیه تیما گیر نمیده مخصوصا تو تاپیک استقلال در مورد تیم خودمون حرف میزنه - من خودم تو خیلی از موارد با علی اختلاف سلیقه دارم ولی فقط در مورد تحلیل فنیمون در مورد تیم استقلاله ولا غیر .
در مورد اون قضیه هم که مرجان خانم گفتن من فکر میکردم و فکر میکنم علی تو درجه پنجم ششم قرار میگیره و به همین دلیل هم گفتم علی الکی به خودت نگیر - چون خودم شخصا بعضی وقتا به خاطر برخی تحلیلهای درست و خوندنی تعدادی از دوستان تاپیک تیم مقابل رو مطالعه میکردم ولی مدتیه که به خاطر انبساط خاطر خودم هم که شده سعی میکنم سر نزنم اونور چون تحلیلهای زیبا وسط بسیاری از پستها که فقط تیکه و وصله هست گم میشه.
به هر تقدیر در نهایت زیبا نیست که پستی بزنیم و بعد بگیم خب شما لطف کن فقط ریپورت بده :eek: مطمئنا همه ماها اشتباهاتی داشتیم و داریم ولی اشتباهاتی که عمدی هستن مشمئز کننده هستن.

وایشون داره از ضعف مدیریتی این قسمت کمال بهره رو برای ارضای خودش می بره

مورد آخر حرفهام در مورد آقای راکس استار که به گفته خودشون در نوشتن قوانین این بخض سهیم بودن و یا ... که البته برخی رو به خاطر بکار بردن اشتباه قانون مزمت میکن این نوع حرف زدن شما در قانونی که خودتون نوشتین تو یه بحث چه نتیجه ای خواهد داشت ؟ جدای از قانون شما انتظار چه جوابی رو از طرف مقابل دارید که به این شکل در موردش مینویسید ؟
در مورد مدیریت جالبه که فقط جنابعالی تو پستهاتون در مورد مدیریت مشکل دارین و البته تو هر پست به نوعی بهش اشاره میکنید - آیا بعد از پیشنهادتون و عدم موافقت حتی یک نفر بازهم درست میدونید که بازهم سعی بر تخریب مدیریت داشته باشید ؟ یا فکر میکنید مدیر هر بخش کلا زندگیش اینه که هر دقیقه اینجا باشه و طبق میل شما عمل کنه؟

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
RuDiger جان منچستر یونایتد برای تیمی که از منچستر 8 تا میخوره طرفداراش 2-3 ماه تو انجمن پیداش نمیشه منفوره لطفا جمع نبند !!
\

اول این جمله ای که نوشتید رو میشه صدجور خوند ویرگول هم چیز بدی نیست.
ثانیا چرا موضوعات بی ربط رو ربط میدی به هم؟ به شما ارتباطی داره که هر چند تا خورد پیداش بشه یا نه؟ نکنه باید از شما کسب رخصت کنن بعد اینجا به فعالیتشون ادامه بدن؟6 تای خودتو فراموش کردی؟
این چه دلیلی داره که تو تاپیک هواداریتون همش چرندیات سر هم بباقید و تیم حریف رو به مسخره بگیرید؟ شخص شما رو نمیگم اکثر افرادی که اونجا هستن اونوقت تا حرفی از منچستر زده میشه زرتی پست ها پاک یا ادیت میشن
دیگه شورشو در آوردین هر چی میخایم هیچی نگیم بابا ...
بچه بازی راه انداختن ..

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
جگوار جان کسی که بی دلیل میگه منچستر تیم منفوریه باید عین خودش جوابش رو داد . حالا از کجا به این استدلال رسیده که منچستر منفوره ما موندیم . یه نگاه به فیسبوک بندازه ببینه کدوم تیم 20 میلیون عضو داره کدوم تیم به زور 5-6 میلیون میشه بعدش بیاد اظهار فضل کنه !!

در مورد صحبت دومت من که کلا کاری به آرسنال نداشتم و ندارم چون بیکار نیستم وقتم رو واسه نوشتن از آرسنال ! صرف کنم . در این مورد اگر با کسی بحثتون شده با خودش صحبتتون رو ادامه بدید .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام
اولا منم گفتم هر دو طرف بوده ولی شما یک جوری گفتی انگار فقط یک طرف بوده
دوما خدا شاهده من حتی یک بار توی تاپیک آرسنال نیومدم اگه اومده باشم اصلا یادم نیست!
اگر چیزی هم دیدم توی نقل قولهایی بوده که بچه ها توی تاپیک منچستر کوت کرده بودن از نوشته های تاپیک آرسنال
حداقل از خود من تاحالا پستی ندیدید که در این مورد حرفی زده باشم
اصولا من توی تاپیک منچستر بیشتر یک خواننده و دنبال کننده هستم و زیاد در مباحث شرکت نمیکنم (دلیلش بماند)
اما در مورد مجله
اتفاقا من هم هنوز فراموش نکردم (به همین دلیل هم دیگه مجله رو دانلود نکردم و نخوندم که راحت باشم) و نمیتونم قبول کنم که اون نوشتن اسم ها در کنار هم غیر عمدی بوده (اگر بوده و من اشتباه میکنم یقینا دلیلش نوشته های قبلی شما هست که این نوع فکر رو توی ذهن من انداخته)
من اصلا کاری ندارم دیگران چی گفتن. اما من هیچ وقت فراتر از بحث فوتبالی نکردم که الان متهم شدم به نزدیک بودن فحاشی ناموسی!!!
خرج در برابر درآمد رو باید نگاه کنید
اونی که پول غیر فوتبالی میاره سیتی هست که چند برابر در آمدش میاد از جیب خر میکنه فوتبال رو بهم میزنه
ما پولی هم خرج کرده باشیم از درآمد باشگاه بوده
شما هم میتونید برید درامد داشته باشید. بسم الله!
نمیتونید درامد داشته باشید؟
خب پس دور تیم ما رو خط بکشید
یه بحث مسخره ای بوجود اومد که هر دو طرف مقصر بودن اما ما خیلی وقت پیش تمومش کردیم این مسخره بازی ها رو اما بعضیا هنوز گویا دارن می سوزن از چیزی که ما توش موندیم که اون چیز چیه!! من کلی صحبت نمی کنم؛ دارم از اتفاقی که الان داره رخ میده صحبت می کنم!
در مورد مجله:
بحثش اینجا نیست و سریع رد میشم: من همیشه مطالبم رو سعی می کنم از سایت های خارجی بگیرم و ترجمه کنم. اون مقاله هم مستثنی نبود و ترجمه شده بود. وقتی 285 میلیون پوند هزینه میشه یعنی دارید خرج می کنید و زیاد هم خرج می کنید! کاری به تیمای دیگه ندارم که اونا چقدر خرج می کنن. معیار ما جهانی بوده! حالا منچستر یونایتد، منچستر سیتی، بارسا و رئال و... همه از نظر من دارن بیش از حد معقول خرج می کنن. من هم دلیلی نمی بینم که چون درآمد بالاست هزینه هم باید بالا بره. این پول ها میشه در راه های بهتری خرج بشه نه اینکه قیمت بازیکن ها الکی بالا بره و تورم ایجاد کنه! (کلی گفتم باز گارد نگیرید) تیم ما هم چندین سال هست که روند رو به رشد اقتصادی داشته و اگر بخوایم خرج کنیم مطمئنا کم نمیاریم اما دلیلی نداره برای یک بازیکن 30-40 میلیون پوند هزینه بشه! (باز هم کلی گفتم!)
ما که نفهمیدیم شما چی گفتید! اما گویا دارید بحث غیر منطقی و کل کل می کنید پس جوابتون رو نمیدم!
کلا روی صحبت ما با شما نبود. روی صحبت ما با کسان دیگری هست که هممون می دونیم اونا کین!
جگوار جان کسی که بی دلیل میگه منچستر تیم منفوریه باید عین خودش جوابش رو داد . حالا از کجا به این استدلال رسیده که منچستر منفوره ما موندیم . یه نگاه به فیسبوک بندازه ببینه کدوم تیم 20 میلیون عضو داره کدوم تیم به زور 5-6 میلیون میشه بعدش بیاد اظهار فضل کنه !!
تعداد هواداران یک تیم نشان دهنده درصد تنفر از اون تیم نمیده! در یان زمینه آماری وجود نداره و نمیشه روش بحث کرد! ما هم طبق شنیده ها و دیده هامون گفتیم!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یه بحث مسخره ای بوجود اومد که هر دو طرف مقصر بودن اما ما خیلی وقت پیش تمومش کردیم این مسخره بازی ها رو اما بعضیا هنوز گویا دارن می سوزن از چیزی که ما توش موندیم که اون چیز چیه!! من کلی صحبت نمی کنم؛ دارم از اتفاقی که الان داره رخ میده صحبت می کنم!
در مورد مجله:
بحثش اینجا نیست و سریع رد میشم: من همیشه مطالبم رو سعی می کنم از سایت های خارجی بگیرم و ترجمه کنم. اون مقاله هم مستثنی نبود و ترجمه شده بود. وقتی 285 میلیون پوند هزینه میشه یعنی دارید خرج می کنید و زیاد هم خرج می کنید! کاری به تیمای دیگه ندارم که اونا چقدر خرج می کنن. معیار ما جهانی بوده! حالا منچستر یونایتد، منچستر سیتی، بارسا و رئال و... همه از نظر من دارن بیش از حد معقول خرج می کنن. من هم دلیلی نمی بینم که چون درآمد بالاست هزینه هم باید بالا بره. این پول ها میشه در راه های بهتری خرج بشه نه اینکه قیمت بازیکن ها الکی بالا بره و تورم ایجاد کنه! (کلی گفتم باز گارد نگیرید) تیم ما هم چندین سال هست که روند رو به رشد اقتصادی داشته و اگر بخوایم خرج کنیم مطمئنا کم نمیاریم اما دلیلی نداره برای یک بازیکن 30-40 میلیون پوند هزینه بشه! (باز هم کلی گفتم!)

ما که نفهمیدیم شما چی گفتید! اما گویا دارید بحث غیر منطقی و کل کل می کنید پس جوابتون رو نمیدم!
کلا روی صحبت ما با شما نبود. روی صحبت ما با کسان دیگری هست که هممون می دونیم اونا کین!

تعداد هواداران یک تیم نشان دهنده درصد تنفر از اون تیم نمیده! در یان زمینه آماری وجود نداره و نمیشه روش بحث کرد! ما هم طبق شنیده ها و دیده هامون گفتیم!

بیخیال امیر.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

شعور و شخصیت تو برای همگان واضح و مشخصه ;) اونی که میسوزه ما نیستیم تو و امثال تو هستین که اون 8 تا بدجوری داغتون کرد;)

الکی نیست که میگن منچستر یکی از منفورترین تیم هاست

ما به این مسئله افتخار میکنیم که منچستر چنان داغی به دل هوادارهای تیمای دیگه گذاشته که انقدر ازش متنفرن

جالبه همین تیم منفور جزو سه تیم پر طرفدار دنیاس

بالا