• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
علی جون تاخیر منو ببخش خودت که در جریان بودی

تولدت مبارک امیدوارم به هر چی که میخوای برسی
127fs4522738.gif
197.gif
s050.gif

مجددا تبریکات نوئلی:دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
تبريك بنده را هم پذيرا باشيد!

ممنون عزیز..

م

علی جان تولدت مبارک :)
همیشه آبی باشی و در سال جدید برایت همیشه شاد باشه :)

مرسی فرامرز جان.

علی جون تاخیر منو ببخش خودت که در جریان بودی

تولدت مبارک امیدوارم به هر چی که میخوای برسی
127fs4522738.gif
197.gif
s050.gif

مجددا تبریکات نوئلی:دی

:دی دمت گرم افشین جان...مرسی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
41125113616935196459.jpg

سلام ؛
پیرو این پست شما چند تا نکته میخواستم بگم

وقتی بحث داوری و مسایل مربوط یکم داغ شد ، پستها همه با هم و بدون تفکیک پاک شد من اسمشو میذارم کیلویی ، چه اسم دیگه ای میشه روش گذاشت ؟
قبول دارم مسائل حاشیه ای بهتره مطرح نشه و در نهایت ممکنه باعث دلخوری بشه ، اما آیا صحبت کردن راجع به داوری مسایل حاشیه ای و غیر فنی هست ؟ اگه تو یه مسابقه از تیم حریف و نحوه بازیش حرف زده نشه ، از خطاها حرف زده نشه و از داوری هم حرفی زده نشه و ... دیگه فقط باید از چشم و ابروی بازیکنا یا مدل موهاشون صحبت کرد . من نمیدونم با چه توجیهی میگید که صحبت از داوری ورود به مسائل غیر فنی هست .

از این که بگذریم و اینکه داوری جزو مسائل فنی فوتباله یا مسائل حاشیه ای ، پست بنده ارتباط مستقیمی با مساله داوری نداشت ، پست من این بود :

اگه میلان 5 تا پاس پشت هم میتونست بده بعد میومدی این حرفا رو میزدی دلم نمیسوخت !

داور میتونه بیاد برای بارسلونا پاسکاری و حفظ توپ بکنه ؟!

یکم منطق داشته باش فقط یه کم ...

که در جواب عکسی که نوید گذاشته بود ، گفتم . حالا این سه خط کجاش توهینه ، کجاش خلاف قوانینه یا کجاش باعث کدورت ممکنه بشه نمیدونم . حداقلش این بود که شما بقول خودت "تامل" میکردی و اگه ما تو دیالوگمون از قوانین خارج میشدیم یا اینقدر بلد نبودیم بحث کنیم که توهینی انجام میشد شما یا هر کس دیگه ای میومدید و تاپیک رو مطهرش میکردید نه اینکه کلا تاپیک فرمت بشه . ضمنا من نمیدونستم کی پستمو پاک کرده بود چون شما این صحبت رو کردی دارم میگم وگرنه کلی گفتم .
بنده اگر میخواستم دنبال مسائل اینجور حاشیه ای باشم جور دیگه ای پست میدادم و نحوه صحبتم هم جور دیگه ای بود ، مگه اون شب کم پست داده شد که توهین به بارسلونا و هوادارهاش بود یا احتمالا این دو روز ؟ من میتونستم همشو جواب بدم و حتی جوری هم بنویسم که کاملا در چهار چوب فروم باشه و نشه خرده گرفت ، ولی میگم اشکالی نداره فعلا بعضی ها تو جو بازی هستن ، هنوز داغن خیلی مهم نیست . بالاخره هضمش ممکنه سخت باشه و ...
سعی هم کردم که باعث کدورت توهین کننده ها نشم خدای ناکرده !
بعد شما اومدی و در برابر اون همه پست مورد دار پست بنده که ربطی هم به اون مسایل حاشیه ای و توهین آمیز نداشت پیدا کردی و قبض روحش کردی .
یکم صبر و تامل هم خوبه ، تر و خشک رو با هم سوزوندن خوب نیست . من مدعی هیچ حقی اضافه بر کاربرای دیگه نیستم ولی سابقه ی هر فرد یکی از معیارهای موضع گیری و رفتار متقابل هست ، کی من موردی داشتم یا سابقه ای که باعث شده اینطور در موردم قضاوت بشه ؟

از همه اینها که بگذریم ، شما قوانین بخش رو برای من یاد آور میشید .آقا فرزاد ، یعنی فکر میکنید که ما قوانین رو تا حالا ندیدیم ؟؟؟؟

.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
از همه اینها که بگذریم ، شما قوانین بخش رو برای من یاد آور میشید .آقا فرزاد ، یعنی فکر میکنید که ما قوانین رو تا حالا ندیدیم ؟؟؟؟

سلام و درود

محسن جان ظاهرا که تا حالا ندیدید یا دیدید و توجه نکردید

همونطور که تا الان فکر میکنم همه میدونن حفظ آرامش تو تاپیک های هواداری برای ما مهمترین مسئله س و تا الان بارها و بارها هم عنوان شده ، برای همین من چندین بار خدمت دوستان عنوان کردم هنگامی که بازی مهمی در حال جریانه و نکته ای پیش میاد که از دید دوستان نیاز به بحث داره میتونن از تاپیک کارگاه آنالیز فوتبال استفاده کنن ، اینهم شونصد ! باری که عنوانش کردم :

به شخصه من بعد از اینهمه مدت هم شما رو خیلی خوب میشناسم هم برای خودتون و پست هاتون خیلی احترام قائلم و شما رو یکی از منطقی ترین و باشخصیت ترین دوستان اینجا میدونم ولی شاید همه پست های شما رو با این پیش فرض نخونن یه لطفی بکن تو اینجور مواقع بحث های راجع به بازی رو تو تاپیک کارگاه آنالیز فوتبال که چند بار هم بالا آوردمش انجام بده
سپاس ..

درود

این تاپیک رو باز آوردم بالا برای دوستانی که علاقمتند به بحث های فنی هستن .

سلام و درود

مدتی یه که تو تاپیک های هواداری ما مشکل ختم شدن بحث های فنی یا احتمالا فنی ! رو به سوء تفاهم یا مشاجره در بین طرفداران دو تیم رقیب داریم ، برای همین با توجه به حساسیت ما ( من و ساسان عزیز ) برای حفظ حرمت و آرامش هواداران در تاپیک های مطبوعه به این فکر رسیدیم که بعد از این دوستان گرامی برای نقد و هر بحث کارشناسی چالشی در خصوص تیمها ، مربیان و بازیکنان حریف از این تاپیک استفاده کنن

البته شاید لازم به یادآوری نباشه که با توجه به تخصصی بودن تاپیک بدور بودن از هرگونه کل کل و کنایه نسبت به عملکردها الزامیه

پ ن : جاداره از بهروز گرامی هم بخاطر این تاپیک خوب و پربار تشکر ویژه داشته باشم

پاینده باشید ..

این هم لینک تاپیک مربوطه :

http://forum.persiantools.com/t125550-page6.html

دیگه چند بار و به چه زبون باید بگم دوستان عزیزم آرامش تاپیک های هواداری برای ما مهمترین اصله و اولین و مهمترین دلیل ایجادش اینه که طرفداران اون تیم دور هم جمع شن و راجع به مسائل تیم محبوبشون با هم بحث کنن و اگه یک نفر اونها مایل نباشه بحث اصلا فوق کارشناسی شما و نوید رو دنبال کنه به شما و نوید عزیز ارجعیت داره

به نظرت چند بار دیگه باید این مسئله رو عنوان کنم دوست گرامی من ؟

سابقه ی هر فرد یکی از معیارهای موضع گیری و رفتار متقابل هست ، کی من موردی داشتم یا سابقه ای که باعث شده اینطور در موردم قضاوت بشه ؟

من اصلا کی راجع به شما قضاوت کردم ؟ و اصلا چی قضاوت کردم ؟؟

شما یکی از دوستان خوب با پستهای خیلی مفید در این بخش بودی و هستی من اگه قضاوتی بخوام راجع به شما بکنم اینه ،این که به دلایلی من تعدادی از پستهای شما رو پاک کردم دلیلی بر قضاوت بد من نسبت به شما نبوده و نیست ، قطعا تفاوت اینگونه پست ها با پست های با سوء نیت رو هم بقیه دوستان متوجه میشن هم من

حالا به نظر خودتون بهتر نبود اول علت ها رو جویا میشدید بعد به قول خودتون قضاوت میکردید محسن جان ؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
دوستان امروز یه تولدی داریم که با بقیه تولدا خیلی فرق داره :( و من نمیدونم چجوری الان به علیرضای عزیزمون تبریک بگم ..

علیرضا جان میدونیم که الان تو چه حالی هستی و چه شرایطی داری اما شاید همین که بدونی اینجا دوستات به یادت بودن و هستن کمی مرحم کوچیکی رو درد بزرگت باشه ..

i281438_tavalod.b.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

مرسی آرین

خب زندگی همینطوری غیر منتظره هست و گاهی دست آدم حسابی بسته میمونه.
یه بزرگی که اسمش یادم نمیاد گفته بود: زندگی به هیچ نمی ارزد اما ارزش هیچ چیز به اندازه زندگی نیست. :(

علی جان منم تولدت رو تبریک میگم و بیصبرانه منتظر حضورت هستم .
35.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

علیرضا جان من هم امیدوارم خیلی زود بتونی غم بزرگت رو تسکین بدی و برگردی پیشمون ( تولدت مبارک ).

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
منم تبریک میگم ایشالا زودتر برگرده
امیدوارم زودتر اینجا ببینمت

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک می گم علی رضا
گر چند می دونم این روزها تبریگ گفتنی نیست!
امیدوارم هر چه زودتر بتونی روال طبیعی زندگیتو از سر بگیری
و باید بدونی که تو باید مَرد باشی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
علیرضای عزیز، من هم تبریک میگم و امیدوارم این روزهای سختی زودتر بگذرند و روزهای بهتری داشته باشی...
rose.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
علیرضا جان تبریک میگم

امید که دیگه شاهد چنین وقایع تلخی نباشی

با بهترین آرزوها ..

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
علیرضا جان...

خدا پدرت رو رحمت کنه...میدونم روح پدرت در سالروز تولدت خوشحاله...پس ما هم بهت تبریک میگیم...

امیدوارم سایه تو بالای سرت خانوادت باشه تا سالیان سال..

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
علیرضا خان بابت فوت پدرتون متاسفم
من هم مثل علی جان ارزو میکنم سالیان سال سایه شما بالای سر خانواده محترمتون باشه

تولدتون رو هم تبریک میگم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پیشنهاد میکنم عنوان تاپیک" ناصر حجازی درگذشت " به " ناصر حجازی " تغییر کنه.

پیشنهاد خوبیه علی جان
سایر دوستان هم موافق باشند انجام میشه. (پست بالا رو لایک کنید اگر موافقید)

البته یه چیزی هم هست ها/ همچین یه حس غریبی داره اونجا. حال و هواش و ... / مثلا دو صفحه اولش رو که بخونید عین اون روز اول ادم میخواد بگه کاش همهش خواب باشه و کاش دروغ باشه ....

الان یه چیز دیگه هم به ذهنم رسید / میتونیم تغییر نامش رو به بعد از سالگرد موکول کنیم/ یعنی 42 روز دیگه اگر اشتباه نکنم. دو خرداد بود فوتشون.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

علیرضای عزیز... حس جالبی نیست این سال به خصوص، روز تولد داشتن... اما زندگی میگذره و دلخوشی مونده ها چه بسا باعث دلخوشی رفته ها باشه... یکبار دیگه برات آرزوی استقامت میکنم و روز میلادت رو تبریک میگم... به امید سالهای رنگی پیش رو... با کمترین رنگ سیاه...

gol_0_92237.jpg

پاینده باشی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
علیرضای عزیز برات بهترینها رو آرزو میکنم و امیدوارم همیشه سربلند و پاینده باشی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
علیرضا جان قصور من رو در عرض تسلیت ببخش . خدا پدرتون رو قرین رحمت کنه. برای شما دوست عزیزم هم آرزوی بهروزی و تحمل این مصیبت رو از خداوند خواستارم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام خدمت دوستان بخش فوتبال
می خوام چند کلامی صحبت کنم باهاتون
از این جهت به خودم اجازه دادم حرف بزنم که احساس کردم یه نیمچه احترامی بین شماها دارم
بنده مدیر و همکار بخش فوتبال هم نیستم که فکر کنید دارم از جنبه مدیریت حرف می زنم و بدونید یه کاربر هستم مثل خودتون و یه عاشق فوتبال هستم مثل خودتون
با اجازه اقایون؛ساسان،فرزاد،جواد و علی

وقتی یه مسئله حاشیه ای یا بازی حساسی پیش میاد اینجا جنگ و جدال میشه و باید حداقل یه مدیر باشه که مدام پست های ریپورت داده رو پاک و ادیت کنه و مدام یاداور بشه که قوانین رو بخونید و توهین نکنید!
اما باز این مسائل تکرار میشه

اگر ماها قرار بوده مثل افراد تو ورزشگاه رفتار کنیم پس اینجا چیکار می کنیم؟
اگر قرار بوده ادبیات ما شکل کسانی باشه که در سایت های هواداری فقط توهین می کنن ،پس اینجا چیکار می کنیم؟

اگر قرار باشه با هر پست و کل کلی که به وجود میاد من بخوام برای اینکه از تیمم دفاع کنم برم جواب بدم که این نشد !
ما اینجا نیومدیم تا از هم سوتی بگیریم و جواب همدیگرو بدیم!
ما اینجا هستیم تا کنار هم باشیم و در مورد فوتبال صحبت کنیم و از نظرات و نقد های هم استفاده کنیم
متاسفانه چیزی که این روزها در بخش دیده نمیشه نقد کارشناسانه س ؛همش شده حاشیه و اینکه من کم نیارم!
اگر اونا توهین می کنن منم باید برم تلافی
وای بزار اونا یه باخت بیارن بریم بهشون بخندیم!
بعضی کلمات هست که زده میشه و میگه بزار اونا بسوزن اما ما حال می کنیم؟؟؟اخه این چه طرز حرف زدنه؟اینجا اومدیم که 4 نفر رو کنف کنیم و بخندیم؟عجب!!
اینجا فقط یک تاپیک هست برای کل کل اما متاسفانه فضای کل کل به اکثر پست ها کشیده شده!

خیلی خوبه قدری خویشتن داری رو یاد بگیریم
همه ی ما از بردها و باخت های تیم های محبوبمون شاد و ناراحت میشیم
اما اینجا فضایی ست که نقد کنیم و غم و شادیمون رو بگیم نه از ناراحتی و خوشحالی با دیگران بحث کنیم و دعوا و دشمنی راه بندازیم و اون کل کل کشیده بشه به تعداد بیشتری از افراد!

و متاسفم
متاسفم که باید عرض کنم
بعضی از دوستان حتی یادشون میره اینجا چندتا خانم فعالیت دارن!

بنده از جانب خودم میگم،من کلا آدم راحتی هستم اینو خیلی از رفقام می دونن اما بعضی حرفها و توهین ها هستش که من حتی از خوندنشون شرم می کنم!
آیا نباید قدری خویشتن دار بود؟
آیا بودن در این فضای مجازی که محل دوستانه و جای گفتگو ست ؛جای این نیست که قدری مودب تر صحبت کنیم ؟ و مدام نیاز نباشه کسی پشت سرمون پست هامون رو ادیت کنه و پاک کنه؟
آیا باید خودمون رو با هر ادبیاتی تخلیه کنیم و بگیم اشکال نداره پاک کن؟!!

ببخشید پر حرفی کردم!
فقط خواستم به عنوان یک دوست قدری حرف بزنیم با هم
امیدوارم که روی منو زمین نندازید و بعد از این شاهد جو دوستانه و آرام تری باشیم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
من دیروز چند بار به تاپیک پرسپولیس سر زدم ، حرفهای تحریک آمیز داشت ولی الفاظ &%^% نبود .
حالا اصلا مهم نیست کجا بوده یا مهم نیست که کیا به فروم سر میزنن (خانم یا آقا) ، نفس موضوع نگران کننده هست .

متاسفانه بعضی الفاظ یا پست ها تو بخش های دیگه ی فروم باب شده و الان دیگه نمیتونن جلوشو بگیرن . اگه همچین چیزهایی تو بخش فوتبال دیده شد از مدیرا و همکارا خواهش میکنم محکم برخورد کنن تا یه موقع بعدا باعث تاسف نشه .

این چند روزه سر همکارا و مدیرا شلوغ بوده ، چند روز دیگه هم الکلاسیکو هست . پیشاپیش خسته نباشید .

.

بالا