سلام ؛
پیرو
این پست شما چند تا نکته میخواستم بگم
وقتی بحث داوری و مسایل مربوط یکم داغ شد ، پستها همه با هم و بدون تفکیک پاک شد من اسمشو میذارم کیلویی ، چه اسم دیگه ای میشه روش گذاشت ؟
قبول دارم مسائل حاشیه ای بهتره مطرح نشه و در نهایت ممکنه باعث دلخوری بشه ، اما آیا صحبت کردن راجع به داوری مسایل حاشیه ای و غیر فنی هست ؟ اگه تو یه مسابقه از تیم حریف و نحوه بازیش حرف زده نشه ، از خطاها حرف زده نشه و از داوری هم حرفی زده نشه و ... دیگه فقط باید از چشم و ابروی بازیکنا یا مدل موهاشون صحبت کرد . من نمیدونم با چه توجیهی میگید که صحبت از داوری ورود به مسائل غیر فنی هست .
از این که بگذریم و اینکه داوری جزو مسائل فنی فوتباله یا مسائل حاشیه ای ، پست بنده ارتباط مستقیمی با مساله داوری نداشت ، پست من این بود :
اگه میلان 5 تا پاس پشت هم میتونست بده بعد میومدی این حرفا رو میزدی دلم نمیسوخت !
داور میتونه بیاد برای بارسلونا پاسکاری و حفظ توپ بکنه ؟!
یکم منطق داشته باش فقط یه کم ...
که در جواب عکسی که نوید گذاشته بود ، گفتم . حالا این سه خط کجاش توهینه ، کجاش خلاف قوانینه یا کجاش باعث کدورت ممکنه بشه نمیدونم . حداقلش این بود که شما بقول خودت "تامل" میکردی و اگه ما تو دیالوگمون از قوانین خارج میشدیم یا اینقدر بلد نبودیم بحث کنیم که توهینی انجام میشد شما یا هر کس دیگه ای میومدید و تاپیک رو مطهرش میکردید نه اینکه کلا تاپیک فرمت بشه . ضمنا من نمیدونستم کی پستمو پاک کرده بود چون شما این صحبت رو کردی دارم میگم وگرنه کلی گفتم .
بنده اگر میخواستم دنبال مسائل اینجور حاشیه ای باشم جور دیگه ای پست میدادم و نحوه صحبتم هم جور دیگه ای بود ، مگه اون شب کم پست داده شد که توهین به بارسلونا و هوادارهاش بود یا احتمالا این دو روز ؟ من میتونستم همشو جواب بدم و حتی جوری هم بنویسم که کاملا در چهار چوب فروم باشه و نشه خرده گرفت ، ولی میگم اشکالی نداره فعلا بعضی ها تو جو بازی هستن ، هنوز داغن خیلی مهم نیست . بالاخره هضمش ممکنه سخت باشه و ...
سعی هم کردم که باعث کدورت توهین کننده ها نشم خدای ناکرده !
بعد شما اومدی و در برابر اون همه پست مورد دار پست بنده که ربطی هم به اون مسایل حاشیه ای و توهین آمیز نداشت پیدا کردی و قبض روحش کردی .
یکم صبر و تامل هم خوبه ، تر و خشک رو با هم سوزوندن خوب نیست . من مدعی هیچ حقی اضافه بر کاربرای دیگه نیستم ولی سابقه ی هر فرد یکی از معیارهای موضع گیری و رفتار متقابل هست ، کی من موردی داشتم یا سابقه ای که باعث شده اینطور در موردم قضاوت بشه ؟
از همه اینها که بگذریم ، شما قوانین بخش رو برای من یاد آور میشید .آقا فرزاد ، یعنی فکر میکنید که ما قوانین رو تا حالا ندیدیم ؟؟؟؟
.