• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مهدی جان تولدت رو تبریک می گم
به امید تن سلامت و دل خوش عزیزم

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
سلام دوستان

مهدی جان تولدت مبارک ایشالله به همه خوب های زندگی دست پیدا کنی :)

attachment.php
مرسی جواد جان، منم آرزوی موفقیت و سلامتی دارم برات
rose.gif

تشکر میکنم :دی

تبریک آقا:guitar:
ممنون دوست عزیز
rose.gif

استاد Base سابق! تولدتون مبارک! :cool: :heart:
استاد موری.54 فعلی
i272956_icon10.gif
،ممنون :دی

سلام خدمت دوستان
مهدی گل تولدت مبارک. شاد باشی و شادکام و موفق . انشاا... به همه آرزوهات برسی :)

پ.ن: باز هم معذرت بابت دیر شدن تبریک
سلام برادر ، ممنون از لطفت :دی / تمام این آرزوی های خوب رو برات آرزو میکنم
i273041_vf5uzg9wii1by6d7.gif

به به ! تولد آقا مهدی عزیز مبارکا باشه !
9c3scivvcyy3er2pufpi%5B1%5D.gif

و اینک حرکات موزون !
03923IMMwh1670vwnxj2x1hp8jvr.gif

کلا دوستان اریبهشتی همشون گل هستن !
f_crazyeshghm_aa.gif
ممنون از "مدیر عکاسی و لایف استایل"
t307153_s66qc5roj83xkevy.gif

ادامه ی حرکات موزون :
t307160_riverdance.gif

(کلا سلیقه شما در انتخاب آواتار هم قابل تحسینه :دی)

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مهدی جان بسیار تبریک استاد :دی خودت که میدونی چقدر ارادت داریم .
به امید اینکه همیشه شاد باشی .

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
مهدی جان تولدت رو تبریک می گم
به امید تن سلامت و دل خوش عزیزم
مرسی مرجان عزیز
،همچنین

مهدی جان بسیار تبریک استاد :دی خودت که میدونی چقدر ارادت داریم .
به امید اینکه همیشه شاد باشی .
مرسی آرین جان
i275254_hug.gif

تو هم شاد و سلامت باشی همیشه
rose.gif

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
من یه سئوالی دارم ولی حتی نتونستم تاپیک مناسبی برای طرحش پیدا کنم
سئوالم اینه که الان بخش فوتبال حدود 80 درصد تقسیم شده به تاپیک های هواداری حالا اگه ما طرفدار تیم خاصی نباشیم و بخواهیم در مورد یک بازی خاص یا تیم خاص نقد و تحلیل کنیم تکلیفمون چیه؟ مثلا من اگه بخوام در مورد بازی بارسا مقابل چلسی تحلیل و تقد خودم رو بنویسم اگه برم تو تاپیک هر کدوم از این دو تا تیم دچار مشکل یا خواهم شد یا به هدف خودم از طرح موضوع نمیرسم
چون جو اینجور تاپیک ها بیشتر تابع احساس و طرفداری صرف از یک تیم خاص هست و در اغلب موارد نمیشه حتی تیم مربوطه رو نقد کرد. و حتی اگه بشه مطلب هم نوشت بعلت جوی که حاکم هست اون مطلب در لابلای صدها خبر و ابراز احساسات و بعضا کل کل گم میشه و به مقصودی که ماداریم یعنی ایجاد یک فضای نقد و تحلیل نمی رسیم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من یه سئوالی دارم ولی حتی نتونستم تاپیک مناسبی برای طرحش پیدا کنم
سئوالم اینه که الان بخش فوتبال حدود 80 درصد تقسیم شده به تاپیک های هواداری حالا اگه ما طرفدار تیم خاصی نباشیم و بخواهیم در مورد یک بازی خاص یا تیم خاص نقد و تحلیل کنیم تکلیفمون چیه؟ مثلا من اگه بخوام در مورد بازی بارسا مقابل چلسی تحلیل و تقد خودم رو بنویسم اگه برم تو تاپیک هر کدوم از این دو تا تیم دچار مشکل یا خواهم شد یا به هدف خودم از طرح موضوع نمیرسم
چون جو اینجور تاپیک ها بیشتر تابع احساس و طرفداری صرف از یک تیم خاص هست و در اغلب موارد نمیشه حتی تیم مربوطه رو نقد کرد. و حتی اگه بشه مطلب هم نوشت بعلت جوی که حاکم هست اون مطلب در لابلای صدها خبر و ابراز احساسات و بعضا کل کل گم میشه و به مقصودی که ماداریم یعنی ایجاد یک فضای نقد و تحلیل نمی رسیم

درود بر شما

یعنی فقط میتونم بگم خدا اموات شما را مورد رحمت خود قرار دهد انشا... ، والسلام.

روبی جان این تایپیک هست ولی متاسفانه خاک میخوره. دست خودت شما رو میبوسه.

http://forum.persiantools.com/t125550.html

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
درود بر شما

یعنی فقط میتونم بگم خدا اموات شما را مورد رحمت خود قرار دهد انشا... ، والسلام.

روبی جان این تایپیک هست ولی متاسفانه خاک میخوره. دست خودت شما رو میبوسه.

http://forum.persiantools.com/t125550.html
تشکر هم از بابت تاپیک هم پاسخ سریعتون
فقط یه نکته ای آقا ساسان گفته بود که نمیدونم تفسیرش چیه
ولی اگر هواداران سایر تیمها علاقه به نقد فنی تیمی داشتند میتونن از این تاپیک استفاده کنند ،هر چند به نظر من بهتره چنین کاری رو هم نکنند ، چون اصولا بعضی دوستان بسیار حساس هستند که کسی ایرادی از تیم یا مربی مورد علاقشون بگیره.
یعنی بهتره که اینکار رو نکنیم و هیچ نقدی در مورد تیمهایی که در این بخش کلوپ هواداری دارند ننویسیم :eek:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
خواهشا یه نظم و ترتیبی هم به تاپیکهای متفرقه و موازی بدید .
قبلنا وضعیت بهتر بود ...

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
فکر کنم حق با ساسان عزیز باشه ما که از خیر نقد و بررسی و تحلیل گذشتیم:( اینجا هم همون بخش تاپیک های هواداری و اخبار باشه ظاهرا دردسرش کمتره.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یعنی بهتره که اینکار رو نکنیم و هیچ نقدی در مورد تیمهایی که در این بخش کلوپ هواداری دارند ننویسیم
فکر کنم حق با ساسان عزیز باشه ما که از خیر نقد و بررسی و تحلیل گذشتیم:( اینجا هم همون بخش تاپیک های هواداری و اخبار باشه ظاهرا دردسرش کمتره.
نه آقا ، شما برو تو کارش ، اون زمان خیلی حساسیت روی قرمز و آبی خودمون بود که ساسان جان این صحبت رو کردند وگرنه اونجا برای همین منظور هست و بارها مدیریت بخش خواستار این بوده که این تحلیل های منطقی و حقیقی وجود داشته باشه چرا که در کنار همه این تاپیک ها جایی هم برای صحبتهای فنی باشه وکسی از حرفهای رقیبش نرنجه. کلا چیزی هم از همدیگه یاد میگیریم .
من خودم یه پستی تو لیگ قهرمانان گذاشتم امشب. یاد اینجا نبودم. :دی

@ محسن
درست میگی برادر . در دست اقدامه ... :)

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
راستش من فکرش رو کردم دیدم که بهرحال هر تحلیل و نقدی نمیتونه مطلق باشه و بی تاثیر از نظرات شخصی نقد کننده و بهمین خاطر مسلما هواداران عزیز در مقام پاسخگویی برخواهند آمد که نتیجه هم معلومه یا ما شهید میشیم یا بحث یا هردو:D

بعنوان مثال من همین چند دقیقه پیش یک مطلب کوتاه در دفاع از سبک بازی چلسی نوشتم که به فاصله کمتز از 5 دقیقه مهرداد عزیز پاسخ دادند البته با رعایت احترام که از ایشون بغیر ازاین هم انتظار نمی رفت اما همین پاسخ کافی بود تا من مطلب خودم رو که خوشبختانه ایشون کوت نکرده بودند بلافاصله حذف کنم چون فقط یک لحظه فکر کردم اگر یک هوادار دو آتشه بارسا که سن و سالش هم به انداز مهرداد حان ( که ظاهرا هم دوره ایم) نباشه بخواد واکنش نشون بده چه جور مطلبی خواهد نوشت و نتیجه اش چه خواهد شد که رسیدم به اون قضیه شهادت خودم یا هردو

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
در نهایت ضمن تشکر فکر می کنم با توجه به فضای حاکم بر این بخش بهتره از این دردسرهای خود ساخته دوری کنیم. تجربه هم نشون داده که بحث های تحلیلی به جز در شبهایی که بازیهای حساس برگزار میشه طرفدار خاصی نداره که متاسفانه در اینجور شبها هم بیشتر گفتمان مبتنی بر احساس حاکمه تا منطق. در باقی ایام هم که اصولا این جور تاپیکها کاری به جز نوش جان کردن خاک ندارند

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
راستش من فکرش رو کردم دیدم که بهرحال هر تحلیل و نقدی نمیتونه مطلق باشه و بی تاثیر از نظرات شخصی نقد کننده و بهمین خاطر مسلما هواداران عزیز در مقام پاسخگویی برخواهند آمد که نتیجه هم معلومه یا ما شهید میشیم یا بحث یا هردو:D

بعنوان مثال من همین چند دقیقه پیش یک مطلب کوتاه در دفاع از سبک بازی چلسی نوشتم که به فاصله کمتز از 5 دقیقه مهرداد عزیز پاسخ دادند البته با رعایت احترام که از ایشون بغیر ازاین هم انتظار نمی رفت اما همین پاسخ کافی بود تا من مطلب خودم رو که خوشبختانه ایشون کوت نکرده بودند بلافاصله حذف کنم چون فقط یک لحظه فکر کردم اگر یک هوادار دو آتشه بارسا که سن و سالش هم به انداز مهرداد حان ( که ظاهرا هم دوره ایم) نباشه بخواد واکنش نشون بدهد چه جور مطلبی خواهد نوشت و نتیجه اش چه خواهد شد که رسیدم به اون قضیه شهادت خودم یا هردو

چه اشکالی داره آدم تو راه شهادت پیشقدم بشه : دی
شما این کار خیر رو شروع کن ، ایشالا که میوفته رو غلتک ، دیگه بدتر از تاپیک کل کل که نیست !
بقول آقا جواد یه چیزی از همدیگه یاد میگیریم .

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
چه اشکالی داره آدم تو راه شهادت پیشقدم بشه : دی
شما این کار خیر رو شروع کن ، ایشالا که میوفته رو غلتک ، دیگه بدتر از تاپیک کل کل که نیست !
بقول آقا جواد یه چیزی از همدیگه یاد میگیریم .
خب مشکل همین جاست که من اصولا آدم شهادت طلبی نیستم و ظرفیت تحمل برخورد های نزدیک از نوع ... رو هم ندارم:)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نه آقا اونطوری ها هم نیست. من قبلا تستش کردم :دی

خیلی دوست دارم همیشه توش فعال بشم. این چیزی هست که من همیشه برای خودم انجام میدم بعد از بازیها، سعی میکنم از این به بعد نتایج شخصیم رو بذارم توش برای بازیهای مختلف ،
از فردا کار رو جدی میگیریم. امنیت رو خودمون برای خودمون باید برقرار کنیم.
اتفاقا اگر بچه ها پایه خوبی باشند بسیار کار لذت بخش و آموزنده ای هست و به نظر خودم دید آدم رو به فوتبال عوض میکنه و البته بهتر.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

جسارت رو ببخشید روبی جان
اما به نظرم باید نقد کنیم
چون اون وقت ما هم میشیم برنامه 90 که فقط حاشیه س
من به سهم خودم سعی می کنم تو تاپیک تیم های مورد علاقه م در حد آگاهیم فنی حرف بزنم و نقد کنم

چقدر خوبه که دیگران دوستان هم وارد مقوله ی نقد بشن و بتونیم از دانش و اگاهی و هم چنین نظرات دیگر دوستان استفاده کنیم

بنده منتظر نقد بازی دیشب شما در تاپیک انالیز هستم:)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود...

بسم الله... شروع كنيد. براي نقد منصفانه (حتي با يك حدي از جانبداري كه طبيعيه) هيچوقت دير نيست. دو سه تا تذكر جدي هم تو همون تاپيك ميديم كه اينجا بحث هواداري نيست و اگر كسي ميخواد از منظر هواداري به قضيه نگاه كنه بهتره اينجا نياد. اگر هم بخواد جو رو به هم بزنه، باهاش برخورد ميشه. اينجوري حساب كار رفقا دستشون مياد كه جاي تحليل كجاست و جاي كل كل كجا...

ارادت

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یه سوال فرهنگی !
اگه تو پست های همدیگه غلط املایی دیدیم به هم پخ بزنیم و بگیم!؟

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
یه سوال فرهنگی !
اگه تو پست های همدیگه غلط املایی دیدیم به هم پخ بزنیم و بگیم!؟
گفتنش که خوبه اما در موردمن یکی استفاده نکنید چون بواسطه سریع تایپ کردن و عدم ویرایش نوشته هام مملو از غلط املایی هست:blush:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ای اهالی شهر
چه نشسته اید که خانوم دکتر به دنیا اومده:blush:

تولد بانو لیلی رز یا همون مژگان بانوی عزیز هستش

تفلد عید شما مبارک

به امید اینکه 3 نشبه جفتمون کادو تولد خوبی بگیریم
4yajuyo.gif

به امید تن سلامت و دل خوش بانو

دوست دار شما هستم:)