مرسی جواد جان، منم آرزوی موفقیت و سلامتی دارم براتسلام دوستان
مهدی جان تولدت مبارک ایشالله به همه خوب های زندگی دست پیدا کنی
![]()
تشکر میکنم :دیتبریک میگم
ممنون دوست عزیزتبریک آقا:guitar:
استاد موری.54 فعلیاستاد Base سابق! تولدتون مبارک!:heart:
سلام برادر ، ممنون از لطفت :دی / تمام این آرزوی های خوب رو برات آرزو میکنمسلام خدمت دوستان
مهدی گل تولدت مبارک. شاد باشی و شادکام و موفق . انشاا... به همه آرزوهات برسی
پ.ن: باز هم معذرت بابت دیر شدن تبریک
ممنون از "مدیر عکاسی و لایف استایل"به به ! تولد آقا مهدی عزیز مبارکا باشه !![]()
و اینک حرکات موزون !![]()
کلا دوستان اریبهشتی همشون گل هستن !![]()
مرسی مرجان عزیزمهدی جان تولدت رو تبریک می گم
به امید تن سلامت و دل خوش عزیزم
مرسی آرین جانمهدی جان بسیار تبریک استاد :دی خودت که میدونی چقدر ارادت داریم .
به امید اینکه همیشه شاد باشی .
من یه سئوالی دارم ولی حتی نتونستم تاپیک مناسبی برای طرحش پیدا کنم
سئوالم اینه که الان بخش فوتبال حدود 80 درصد تقسیم شده به تاپیک های هواداری حالا اگه ما طرفدار تیم خاصی نباشیم و بخواهیم در مورد یک بازی خاص یا تیم خاص نقد و تحلیل کنیم تکلیفمون چیه؟ مثلا من اگه بخوام در مورد بازی بارسا مقابل چلسی تحلیل و تقد خودم رو بنویسم اگه برم تو تاپیک هر کدوم از این دو تا تیم دچار مشکل یا خواهم شد یا به هدف خودم از طرح موضوع نمیرسم
چون جو اینجور تاپیک ها بیشتر تابع احساس و طرفداری صرف از یک تیم خاص هست و در اغلب موارد نمیشه حتی تیم مربوطه رو نقد کرد. و حتی اگه بشه مطلب هم نوشت بعلت جوی که حاکم هست اون مطلب در لابلای صدها خبر و ابراز احساسات و بعضا کل کل گم میشه و به مقصودی که ماداریم یعنی ایجاد یک فضای نقد و تحلیل نمی رسیم
تشکر هم از بابت تاپیک هم پاسخ سریعتوندرود بر شما
یعنی فقط میتونم بگم خدا اموات شما را مورد رحمت خود قرار دهد انشا... ، والسلام.
روبی جان این تایپیک هست ولی متاسفانه خاک میخوره. دست خودت شما رو میبوسه.
http://forum.persiantools.com/t125550.html
یعنی بهتره که اینکار رو نکنیم و هیچ نقدی در مورد تیمهایی که در این بخش کلوپ هواداری دارند ننویسیمولی اگر هواداران سایر تیمها علاقه به نقد فنی تیمی داشتند میتونن از این تاپیک استفاده کنند ،هر چند به نظر من بهتره چنین کاری رو هم نکنند ، چون اصولا بعضی دوستان بسیار حساس هستند که کسی ایرادی از تیم یا مربی مورد علاقشون بگیره.
یعنی بهتره که اینکار رو نکنیم و هیچ نقدی در مورد تیمهایی که در این بخش کلوپ هواداری دارند ننویسیم
نه آقا ، شما برو تو کارش ، اون زمان خیلی حساسیت روی قرمز و آبی خودمون بود که ساسان جان این صحبت رو کردند وگرنه اونجا برای همین منظور هست و بارها مدیریت بخش خواستار این بوده که این تحلیل های منطقی و حقیقی وجود داشته باشه چرا که در کنار همه این تاپیک ها جایی هم برای صحبتهای فنی باشه وکسی از حرفهای رقیبش نرنجه. کلا چیزی هم از همدیگه یاد میگیریم .فکر کنم حق با ساسان عزیز باشه ما که از خیر نقد و بررسی و تحلیل گذشتیماینجا هم همون بخش تاپیک های هواداری و اخبار باشه ظاهرا دردسرش کمتره.
راستش من فکرش رو کردم دیدم که بهرحال هر تحلیل و نقدی نمیتونه مطلق باشه و بی تاثیر از نظرات شخصی نقد کننده و بهمین خاطر مسلما هواداران عزیز در مقام پاسخگویی برخواهند آمد که نتیجه هم معلومه یا ما شهید میشیم یا بحث یا هردو
بعنوان مثال من همین چند دقیقه پیش یک مطلب کوتاه در دفاع از سبک بازی چلسی نوشتم که به فاصله کمتز از 5 دقیقه مهرداد عزیز پاسخ دادند البته با رعایت احترام که از ایشون بغیر ازاین هم انتظار نمی رفت اما همین پاسخ کافی بود تا من مطلب خودم رو که خوشبختانه ایشون کوت نکرده بودند بلافاصله حذف کنم چون فقط یک لحظه فکر کردم اگر یک هوادار دو آتشه بارسا که سن و سالش هم به انداز مهرداد حان ( که ظاهرا هم دوره ایم) نباشه بخواد واکنش نشون بدهد چه جور مطلبی خواهد نوشت و نتیجه اش چه خواهد شد که رسیدم به اون قضیه شهادت خودم یا هردو
خب مشکل همین جاست که من اصولا آدم شهادت طلبی نیستم و ظرفیت تحمل برخورد های نزدیک از نوع ... رو هم ندارمچه اشکالی داره آدم تو راه شهادت پیشقدم بشه : دی
شما این کار خیر رو شروع کن ، ایشالا که میوفته رو غلتک ، دیگه بدتر از تاپیک کل کل که نیست !
بقول آقا جواد یه چیزی از همدیگه یاد میگیریم .
فکر کنم حق با ساسان عزیز باشه ما که از خیر نقد و بررسی و تحلیل گذشتیماینجا هم همون بخش تاپیک های هواداری و اخبار باشه ظاهرا دردسرش کمتره.
گفتنش که خوبه اما در موردمن یکی استفاده نکنید چون بواسطه سریع تایپ کردن و عدم ویرایش نوشته هام مملو از غلط املایی هست:blush:یه سوال فرهنگی !
اگه تو پست های همدیگه غلط املایی دیدیم به هم پخ بزنیم و بگیم!؟