• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

siahkamar

Registered User
لایک‌ها
168
ببین دوست عزیز شما اسمو تایپیکو گذاشتی کل کل و توش میتونه کلماتی استفاده بشه که جنبه کل داره ولی بدون توهین
گفتن کلماتی مانند لنگ و کیسه و 6 تایی و...توهین نیست یه نوع کل کل
بخش گفت و گوی ازاد تعطیل اینجا هم تعطیل کنین
ضمنا خیلی از اینجا بزرگتر سایت داریم با تعداد بیشتر کاربر میان کل کل هم میشه توش و مدیرا هم این قد جوش نمیزنن

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
نظر منم تقریبا همینه
با این قوانین نمیشه کل کل کرد
همه مزه ی کل کل به اینه که 4تا متلک بگی 4تا بشنوی
البته متلک و شوخی با توهین متفاوته
اگر غیر از این بخواد باشه بهتره تاپیک بسته بشه

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
نه ! لازم به بستنش نیست اگر دیدیم نمیتونیم با این شرایط کنار بیایم بهتره وارد این تاپیک نشیم چون جز ضرر هیچی نداره مجبورمون که نکردن ! درست نمیگم ؟

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
درود

من عموما اکراه دارم که در تاپیک کل کل پست بذارم. اما این جریان داره به سمت و سوی بدی میره. تمام آقایون و خانمها... اگر زحمتتون میشه از دکمه بدریپورت استفاده کنید، بابت پاک شدن پست هاتون شاکی نباشید. اونچه که مدیران تالار ورزش و بخش فوتبال انجام میدن وفق قوانین هست. حالا شما هرچی اصرار داشته باشید به حل و فصل شخصی مسایل از دیدگاه خودتون، طبیعتا ضررش به خودتون برمیگرده... تاکید میکنم برای nامین بار... بدریپورت کنید اگر با پستی مشکل دارید. اگر نکردید هیچ اعتراضی پذیرفته نیست هزارتا لایک هم بگیره پست شما، مدیریت خواهد شد...

پاینده باشید
من 2 روزه پست مدیری رو بد ریپورت کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاده هنوز! بررسی بشه سریعا لطفا!
قطعا کنایه ای که داشته بسیار بسیار واضحتر و زننده تر از صحبت کاملا معمول نازنین WISE بوده که همونطور که قبلا هم گفتم حداقل 10 بار تو هر برنامه نود داره مستقیما به خود مدیر عامل ذکرشده گفته میشه و حتی خودش هم نمیگه توهینه!! ظاهرا تعیین مصداق برعکس شده! بعضی از بدترین جملات رو میشه تا 180 درجه با فرمول ماسمالیزشن تغییر داد!
لطفا رسیدگی بشه!
عکسها رو هم ضمیمه میکنم برای یاداوری مجدد از تعریف واقعی عنوان ذکر شده! و ماله کشی مدیریت همکار! (تفاوت را احساس کنید)

فایل های ضمیمه

• 2013-01-17_221351.JPG
    2013-01-17_221351.JPG
    170.2 KB · نمایش ها: 51
  • 2013-01-17_220842.JPG
    2013-01-17_220842.JPG
    124 KB · نمایش ها: 52
  • 2013-01-17_221048.JPG
    2013-01-17_221048.JPG
    148.4 KB · نمایش ها: 53
  • 2013-01-17_221935.JPG
    2013-01-17_221935.JPG
    81.2 KB · نمایش ها: 52

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خیلی خیلی عذر میخوام ولی این توجیهات هم فقط داستانو مضحکتر میکنه! البته امیدوار بودم حداقل رنج سنی مدیرا بالاتر از باقی کاربرا باشه ولی همون بحث چندسال پیش دوباره میشه ولش کن...

درود بر شما

شرمنده که با داستانی مضحک ! امید شما رو ناامید کردم قربان ! اولین نشونه ضعف تو یک بحث سعی در کوچک نشون دادن طرف مقابل و احساس عقل کلی خود آدمه ! من بالای 34 سال سن دارم شما چند سالتونه ؟

1_ مطلب شما بیشتر بر اساس یه داستان نویسی شخصی نوشته شده تا تحلیل واقعیت! بنابراین حتما اشتباهه و حتما شکست میخوره چرا؟ برای اینکه طرفدار استقلال بودن یعنی ضد پرسپولیس بودن و برعکس مسلمه هرکسی بر اساس ادبیاتش این مسئله رو درک میکنه و شعار میده! شما میتونین و باید حدو مرز برای الفاظ زننده و توهین های آشکار تعیین کنید اما به هیچ عنوان اجازه گرفتن این اختیارو از طرفدارا ندارید(البته شخص منظورم نیست چون قاعدتا اینجارو برای یه مدت کوتاهم که شده میتونین اینجوری اداره کنید ولی بیشتر خیر!)

این تحلیل واقعیت رو اگه فقط شما انجام بدی میتونه صحیح باشه ؟ اصلا من داستان گفتم ! چرا باید مطمئن باشیم شما از تحلیل واقعیت بهره مندی و بس ؟ا میفرمائید این حتما اشتباهه و شکست میخورید ، شما نوستر آداموسی ؟ غیبگوئی ؟ اصلا من _ه داستانسرا به چه علت باید به این پیشگوئی ی شما استناد کنم ؟
در ضمن باید خدمتتون عرض کنم من این تفکر جنابعالی رو که استقلالی بودن یعنی ضد پرسپولیسی بودن رو اصلا صحیح نمیدونم ، آدم میتونه استقلالی باشه و همیشه و در هر حال هم از باخت تیم رقیبش خوشحال بشه ولی عنصر فراموش شده ای بنام معرفت هم داشته باشه و در همه حال " حد " رو نگه داره .

ولی با وجود اینها من هیچوقت نمیگم قطعا من درست میگم و شما اشتباه میکنی و یا اگه شما چنین طرز تفکری داری پس حتما مشکل کمبود سنی داری !

من استقلالی بیام تو تاپیک کل کل فقط بگم تیمم خوبه؟(که اخرش همه شاد اینجا رو ترک کنیم؟) سردارو نقد! کنم! و هیچی از منبع پولو ... نگم؟ آخه اینم شد تعریف! اینم شد تحلیل؟میزگرد ورزشیه مگه؟ به همین راحتی بجای حل مسئله صورت مسئله رو پاک کنیم؟ مگه مخاطب شما چه رنجی سنی هستن که اجازه میدین اینطوری در موردشون صحبت کنین یا بهشون خط بدین!

بزرگوار ! اصلا صورت مسئله چیه ؟ نکنه شما از ویکی لیکس ورزشی قراره بزودی پرده برداری کنی ؟! شما میخوای تا ابد در همین حد بمونی که تریپ اندیشمند بگیری و بگی اینجا رو که قطعا پول داده بودن ، اونجا که حتما پارتی بازی بوده اون طرف هم که قطعا حق کشی بوده ، اون هم که قطعا داور مخصوصا پنالتیش رو نگرفته و ...
شما که رنج سنی مکفی داری بگو ببینم ، تو فوتبال ما فساد که هست ، رانت که هست ، رفیق بازی که هست ، رشوه هم که هست ، از اینکه طرفداران این دو تیم از صبح تا شب این مسائل رو بهم نسبت بدن ما به چه دستاورد بزرگی خواهیم رسید که من میخوام شما رو ازش محروم کنم و شما میخوای مانعش بشی ؟؟!

2_ اگه اخرین ویرایش قوانین این تاپیک مربوط به سال قبل همین موقع هست یه معنی مشخص داره! اونم اینه که حداقل تو این یه سال آخر که تاپیک پیش میرفته همه چی سر جاش بود و فعالترین کاربران بخش اینجا فعالیت لحظه ای داشتن بدون اینکه مشکلی نه برای خودشون پیش بیاد نه برای طرفشون! همین آقا مصطفی حداقل روزی چندتا پست میذاشته اینجا بدون هیچ مشکل و ناراحتی برای کسی! پس حتما بهتر از من و شما با قوانین کل کل آشنا بوده! اگه این یه ماهه اخیر برای همه مشکل درست شده پس بگردین ببینید کی باعثش بوده که اوضاعو ریخته بهم؟ معلومه وقتی بابت یه جمله معمولی ایشون که هیچ کاربر پرسپولیسی هم اعتراض نداشت چون کاملا معمول هست بین دوطرف! یه مدیری دخالت نادرست میکنه همه چیز بهم بریزه! درست پشتش منم باشم تمام پستهای طرفمو ریپورت میدم و.... دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه که!

نه ! اصلا اینطوری نبوده ! اینجا تو چند مقطع خوب پیش رفت ، ولی در اغلب مواقع یا اسپم کده بوده یا در بهترین حالت مکانی مثه چت یاهو که هر از چند گاهی یا به درگیری می انجامید یا یهو یکی که مدتی بود از لذت توهین به رقیب محروم بود عقده گشائی میکرد و اسباب رنجش بقیه رو فراهم میکرد و در کل تفکر حاکم بر اینجا بنوعی سوپاپ اطمینانی بوده که هرچی هست اینجا باشه و بهتر بشه کنترلش کرد در ضمن بارها و بارها هم خیلی از دوستان فعال بخش که اتفاقی به اینجا سر زده بودن کلی از مطالب رد و بدل شده شاکی و ناراحت بودن و بارها پیشنهاد بستن این تاپیک به حد زیاد رسیده و چند بار هم انجام شده .

3_ و آخرین مورد اینکه واقعا ! واقعا! اگه قادر به رسیدگی و بازگشت به حالت قبل نیستین بهتر بجای شوخی با کاربرا این تاپیک بسته بشه. بنظر من که حرف شما فقط توهینه مستقیمه به شعور ملت! دوباره میگم ببنیدنش چون اینجا دیگه به هیچ عنوان قابل کنترل نخواهد بود.از همین اولین پستی که ارسال بشه و کمترین کنایه! (به قول مدیر گرامی) توش بکار رفته باشه سیل بد ریپورتهای طرف مقابله که بخوان 10 روز بنش کنن و ....برو تا اخر

نکنید این کار را! نزنید این حرف را! احترام کنید مخاطب کلام را! نمیتوانید ببندید تاپیک را!
والسلام/

دوست عزیز شما که راجع به اینجا به این راحتی داری انقدر پیشگوئی میکنی و نظر میدی حتما باید راجع بهش اشراف کامل داشته باشی دیگه ؟ حداقل انتظار از فردی که راجع به شرایط بهینه زندگی تو آمریکا کتاب مینویسه اینه که مدتی توش زندگی کرده باشه ، پس یکبار هم که شده بجای پیشگوئی بگو " اون حالت قبل " که ظاهرا خیلی هم توپ بوده کی بوده ؟ و چه محاسنی داشته ؟ که بقول فرمایش شما ما بر هم زدیمش ..

پاینده باشی .

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اولا فرزاد جان خوش بختم که هر دو تقریبا هم سنیم
دوستان باور کنید جنگ استقلالی و پرسپولیس از وحشیانه ترین و وحشتناک ترین جنگ های تاریخ بوده از حمله مغول و اعراب هم بدتر... شاید سن بعضی ها قد نده اما اون قدیمی ها یادشون که سر بازی پرسپولیس و استقلال تو آزادی پرسپولیسی ها و استقلالی ها هر کدوم جداگانه تو محلی که تماشاگر بدبخت باید رد شه و بره داخل ورزشگاه و یا خارج شه یک تونل میزدن و چندین نفر وا میستادن و هر کدوم از تماشاگر های رقیب که رد میشد با چوب و سنگ میزدنش چقدر آدم بود که تو این تونل ها سر و دستش می شکست ... این کار ها همه توجیح داشت توجیه اش هم طرفداری از تیم خود و ابراز تنفر از رقیب بود اصلا هم مهم نبود که غیر انسانی هست و حتی ممکن طرف بمیره !!!

این رو گفتم که بدونید ما همیشه اهل زیاده روی هستیم ( در طول تاریخ تمام ایرانی ها این رو به بهترین شکل در همه ابعاد ثابت کردن که حد متوسط ندارن ) مثلا الان همین تیکه انداختن آزاد شه باز خیلی ها نمیدونن در چه حدی تیکه آزاده و چه تیکه هایی آزاد نیست ... طرف میاد فحش میده بعد میگه تیکه انداختم چرا بن کردیم !!!

بنظر من اصلا احتیاجی به بستن اینجا نیست ... فقط میشه یکم رعایت کرد ... چرا بازیکن ها میلیاردی پول میگیرن و به ریش نداشته هوادار بخندن بعد این هوادار ها بیان اینجا با هم درگیر شن و کدورت ایجاد کنن ... واقعا این رو از خودتون سوال کردید که هواداری افراطی چه سودی برای شما و بقیه داره ؟
موفق باشید

• Like
Reactions: D.X

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
راجع به قواعد کل کل باید عرض کنم.
گروههای مختلفی از انسانها با عادات ویژه تو اجتماع زندگی میکنند که زاویه دید اونا با همدیگه فرق داره.
یه گروه با ویژگی کار تحقیقی
گروهی با ویژگی عیب جوئی
گروهی با ویزگی خودبرتر بینی غیر منطقی
و گروهی با ویزگی منم منم های مثبت و من نبودم های منفی
میشه بگید شما از کدام گروه هستید؟

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
درود بر شما

شرمنده که با داستانی مضحک ! امید شما رو ناامید کردم قربان ! اولین نشونه ضعف تو یک بحث سعی در کوچک نشون دادن طرف مقابل و احساس عقل کلی خود آدمه ! من بالای 34 سال سن دارم شما چند سالتونه ؟

دوست 34 ساله ; انتظار میره بنا به سنتون که 4 5 سالی بزرگتر از من هستی منطقی هم باشی! اینکه من میگم توجیه شما داستانو مضحک میکنه معنیش کاملا مشخصه! مگه من گفتم شما آدم مضحکی هستی که بهت برمیخوره؟! یا چه ارتباطی این جمله معمول به عقل کلی و کوچک کردن طرف داره؟ نظر من در مورد کار شما اون واژه هست! حالا شما میخوای بگی عفل کلی و همه کارات درسته؟ دقیقا ممکنه کار منم از نظر شما مضحک یا احمقانه باشه اینا معناش مشخصه و برای کسی که متوجه بار لغته نباید باعث ناراحتی بشه!

این تحلیل واقعیت رو اگه فقط شما انجام بدی میتونه صحیح باشه ؟ اصلا من داستان گفتم ! چرا باید مطمئن باشیم شما از تحلیل واقعیت بهره مندی و بس ؟ا میفرمائید این حتما اشتباهه و شکست میخورید ، شما نوستر آداموسی ؟ غیبگوئی ؟ اصلا من _ه داستانسرا به چه علت باید به این پیشگوئی ی شما استناد کنم ؟
در ضمن باید خدمتتون عرض کنم من این تفکر جنابعالی رو که استقلالی بودن یعنی ضد پرسپولیسی بودن رو اصلا صحیح نمیدونم ، آدم میتونه استقلالی باشه و همیشه و در هر حال هم از باخت تیم رقیبش خوشحال بشه ولی عنصر فراموش شده ای بنام معرفت هم داشته باشه و در همه حال " حد " رو نگه داره .

ولی با وجود اینها من هیچوقت نمیگم قطعا من درست میگم و شما اشتباه میکنی و یا اگه شما چنین طرز تفکری داری پس حتما مشکل کمبود سنی داری !

مسلما هر تحلیل یه جانبه نتیجش میشه همینی که اینجا شما پیاده کردین! برای همین میگم تنها فکر نکنین! این موضوع هم مثل هر موضوع مشابه دیگه ای هست که تو دنیا مسئلش حل شده برای همین هیچ جا مشکلی پیش نمیاد. من که تحلیل نکردم فقط بشما گفتم راه کسانی رو برین که قبلا مشکلو حل کردن. این همیشه بهترین راه حله! نه مثل وضع مملکت که راحتترین راهو واسه حل یه مشکل پیدا کردن یعنی همون خفگی مطلق در مورد هر چیز....
مثالت هم که بالاخره تایید حرف من شد که! + یه واژه من دراوردی دیگه بنام معرفت(حالا کاربردش دقیقا چیه میفرمایید حتما!) ولی منم مشخص کردم بهرحال هرکسی به اندازه خودش میتونه صحبت کنه با یا بدون معرفت!

بزرگوار ! اصلا صورت مسئله چیه ؟ نکنه شما از ویکی لیکس ورزشی قراره بزودی پرده برداری کنی ؟! شما میخوای تا ابد در همین حد بمونی که تریپ اندیشمند بگیری و بگی اینجا رو که قطعا پول داده بودن ، اونجا که حتما پارتی بازی بوده اون طرف هم که قطعا حق کشی بوده ، اون هم که قطعا داور مخصوصا پنالتیش رو نگرفته و ...
شما که رنج سنی مکفی داری بگو ببینم ، تو فوتبال ما فساد که هست ، رانت که هست ، رفیق بازی که هست ، رشوه هم که هست ، از اینکه طرفداران این دو تیم از صبح تا شب این مسائل رو بهم نسبت بدن ما به چه دستاورد بزرگی خواهیم رسید که من میخوام شما رو ازش محروم کنم و شما میخوای مانعش بشی ؟؟!
صورت مسئله همین عنوان تاپیکه که شما اهل هرجای دنیا باشید با همین نمونه با همین ادبیات با همین جمله ها و کری ها روبرو هستید پس اگه کسی بیاد بگه من فرهنگی شدم و به افتخار تیم رقیب فقط دست میزنم و تیم خودمو تشویق میکنم و.... بدون و آگاه باش که مشکلش جای دیگس چون اینا مسئله ای نیست که به همین راحتی و نه حتی بسختی! بشه از وضعیت جامعه جداشون کرد مردم همون مردمی هستن که هر روز تو بازار میبینی و انواع ..... . همین بنده های خدا تماشاگرای گهری رو میبینی که چطوری تیم حریفو تشویق میکنن؟ من مرده و شما زنده فقط اولین اشتباه داوری تو هفته های اخر همین لیگ(نه سال دیگه) که اتفاق افتاد ببین چه خبر میشه! اینا چیزی نیس که شما یا عادل خان یا بزرگترین شبکه ورزش دنیا بتونه عوضش کنه که! اگه بنظرتون با شرایطی که دارین قابل کنترل نیست همون که گفتم خب ببندینش که اصلا صحبتی هم پیش نیاد!
در مورد این تاپیک خوشبختانه یا متاسفانه من نهایتا ماهی یکی دوبار بیشتر وقت سر زدن و پست دادن نداشتم بنابراین نه در مورد ایراد داوری و..... بحث میکنم نه بقول شما توش می مونم! .... اما چه شما مسئلت باشه یا نه روال همیشه همین بوده و خواهد بود اینجا یا هر سایت دیگه روزنامه دیگه برنامه 90 بعدی یا شماره بعدی گازتا دل اسپورت.... شما که تو تاپیک تیمت هر روز از مصدومیت فلانی و خوب شدن اون یکی مینویسی چی؟ همیشه میخوای درگیر همین جور مسائل باشی؟ خب مصدومیتو که همه دیدن! خوب شدنش رو هم که بازی بعد میفهمن.... اینهمه وقت میخواد؟

دوست عزیز شما که راجع به اینجا به این راحتی داری انقدر پیشگوئی میکنی و نظر میدی حتما باید راجع بهش اشراف کامل داشته باشی دیگه ؟ حداقل انتظار از فردی که راجع به شرایط بهینه زندگی تو آمریکا کتاب مینویسه اینه که مدتی توش زندگی کرده باشه ، پس یکبار هم که شده بجای پیشگوئی بگو " اون حالت قبل " که ظاهرا خیلی هم توپ بوده کی بوده ؟ و چه محاسنی داشته ؟ که بقول فرمایش شما ما بر هم زدیمش ..
متاسفانه این هم بسیار حرف اشتباهیه! ممکنه بفرمایید نظریتون بر اساس تفکرات کدوم فیلسوفه؟
من بیشترین نظراتو در مورد غذایی که میخورم میدم در حالیکه نه از آشپزی چیزی میدونم نه از طرز آماده شدن موادش و نه.... اما همیشه در مورد خوب بد بودن مزه غذا رنگش ظاهرش و... نظر میدم .
در اون مورد خاص باز هم میگم نه نظر من درسته نه نظر هر شخص دیگه ای بتنهایی! به راه هایی که قبلا رفته شده و مشکلو حل کرده اعتماد کنید و اگه واقعا چیزی میدونید که هزاران اندیشمند قبل شما بهش نرسیدن! نهایتا فقط اون راهو تکمیل کنید

در مورد این پست هم همچنان منتظر هستیم. چون خود مدیر چندین بار فرمودن در این مواقع استفاده از بد ریپورت اجباری هست من هم در کل تاپیک با مسئله ای توهین آمیزتر از اون پست برخورد نداشتم:
http://forum.persiantools.com/t44499-page945.html#post6380716

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوست 34 ساله ; انتظار میره بنا به سنتون که 4 5 سالی بزرگتر از من هستی منطقی هم باشی!

فعلا مشخص شد اولین پیشگوئی شما غلط از کار دراومده :

خیلی خیلی عذر میخوام ولی این توجیهات هم فقط داستانو مضحکتر میکنه! البته امیدوار بودم حداقل رنج سنی مدیرا بالاتر از باقی کاربرا باشه ولی همون بحث چندسال پیش دوباره میشه ولش کن...

مثل این یکی تحلیلتون که اشتباه بود و اول فرمودین چرا قوانین زود به زود ادیت میشه بعد که دیدید اشتباه کردید تغییر تاکتیتک دادید و فرمودید وقتی قانونها یکساله بی دردسر بودند و تغییر نکردند حالا اگه داستانی هست باید پی چیز دیگری بگردید :

اولا اینکه کلمه روال! اینجا کاربرد نداره چون بمعنی کار مسبوق به سابقه طولانی هست و نه قوانینی که پشت هم و آخرین بار همین چند روز پیش بوسیله خود جنابعالی ادیت شدن!!

2_ اگه اخرین ویرایش قوانین این تاپیک مربوط به سال قبل همین موقع هست یه معنی مشخص داره! اونم اینه که حداقل تو این یه سال آخر که تاپیک پیش میرفته همه چی سر جاش بود و فعالترین کاربران بخش اینجا فعالیت لحظه ای داشتن بدون اینکه مشکلی نه برای خودشون پیش بیاد نه برای طرفشون! همین آقا مصطفی حداقل روزی چندتا پست میذاشته اینجا بدون هیچ مشکل و ناراحتی برای کسی! پس حتما بهتر از من و شما با قوانین کل کل آشنا بوده! اگه این یه ماهه اخیر برای همه مشکل درست شده پس بگردین ببینید کی باعثش بوده که اوضاعو ریخته بهم؟

صورت مسئله همین عنوان تاپیکه که شما اهل هرجای دنیا باشید با همین نمونه با همین ادبیات با همین جمله ها و کری ها روبرو هستید پس اگه کسی بیاد بگه من فرهنگی شدم و به افتخار تیم رقیب فقط دست میزنم و تیم خودمو تشویق میکنم و.... بدون و آگاه باش که مشکلش جای دیگس چون اینا مسئله ای نیست که به همین راحتی و نه حتی بسختی! بشه از وضعیت جامعه جداشون کرد مردم همون مردمی هستن که هر روز تو بازار میبینی و انواع ..... . همین بنده های خدا تماشاگرای گهری رو میبینی که چطوری تیم حریفو تشویق میکنن؟ من مرده و شما زنده فقط اولین اشتباه داوری تو هفته های اخر همین لیگ(نه سال دیگه) که اتفاق افتاد ببین چه خبر میشه! اینا چیزی نیس که شما یا عادل خان یا بزرگترین شبکه ورزش دنیا بتونه عوضش کنه که! اگه بنظرتون با شرایطی که دارین قابل کنترل نیست همون که گفتم خب ببندینش که اصلا صحبتی هم پیش نیاد!
کی و کجا عنوان شد اینجا باید برای تیم حریف دست بزنیم فقط چند نکته بی اهمیت و مسخره و عجیب و غریب عنوان شد مثه اینکه توهین نکنیم و تهمت نزنیم و از همه مسخره تر ! با بک گراند دوستی اینجا فعالیت بکنیم !! بعله ! ما با یکسری انتظارات پوچ و بی معنی بیش نداریم و تازه اینجا رو هم بهم ریختیم !!

در ضمن این تاپیک پتانسیل بستن رو داشت حالا ما فرصتی برای نبستنش میخوایم ایجاد کنیم و اگه نشد بقول فرمایش شما میبندیمش ولی نه به این دلیل که توان اداره ش نیست به این دلیل که فرهنگ کل کل تو محیطی فرهنگی ورزشی رو نداشتیم .

وای ! یه حرف مسخره ی دیگه زدم ! " فرهنگ " این هم میره بغل دست همون اراجیف دیگه ! مثه معرفت و همه خوشحال باشن و ...!!!

متاسفانه این هم بسیار حرف اشتباهیه! ممکنه بفرمایید نظریتون بر اساس تفکرات کدوم فیلسوفه؟
من بیشترین نظراتو در مورد غذایی که میخورم میدم در حالیکه نه از آشپزی چیزی میدونم نه از طرز آماده شدن موادش و نه.... اما همیشه در مورد خوب بد بودن مزه غذا رنگش ظاهرش و... نظر میدم .
در اون مورد خاص باز هم میگم نه نظر من درسته نه نظر هر شخص دیگه ای بتنهایی! به راه هایی که قبلا رفته شده و مشکلو حل کرده اعتماد کنید و اگه واقعا چیزی میدونید که هزاران اندیشمند قبل شما بهش نرسیدن! نهایتا فقط اون راهو تکمیل کنید

مگه شما نظریاتتون تا اینجا همه ش بر اساس تفکرات فیلسوف ها بوده بزرگوار ؟!

پس شما تاحالا فقط راجع به مزه غدا و اونهم فقط بر اساس " ذائقه " تون نظر دادید ، چون مثلا فسنجون رو بعضی ها شیرین شده ش رو دوست دادند و بعضی ها شیرین شده ش رو دوست ندارن مثه خودم ! پس وقتی فسنجون شیرین باشه میتونم بگم : " من این فسنجون رو دوست ندارم ، نه فسنجون بد پخته شده !! وقتی شما میتونید راجع به فن آشپزی نظر بدید که بدونید تو هر غذا چی رو باید چقدر بریزن و نظایر اون و بعدش بتونید بگید این غذا ایراد داشت چون فلفلش کم بود ! چون سه تا غل زیاد زده بود !

در ضمن ما اینجا کار خاصی نمیخوایم بکنیم که دنبال عقاید فیلسوفان و پیر فرزانه بگردیم دیدیم شرایط تو این تاپیک اونجور که باید پیش بره پیش نمیره گفتیم قبل از بستنش یه فرصت دیگه به دوستانی که میخوان اینجا فعالیت بکنن بدیم تا بر اساس قوانین تاپیک رو جلو ببرن ، هیچ قانونی هم تغییر داده نشده همه همونهائی بوده که بودن ، نشد هم میبندیمش و خلاص ! شما هم که سرجمع ماهی یکی دوبار میخواستی اینجا بیای دیگه ، بقول خودت تمام جامعه هم همینجوری یه و پتانسیل این رو داره که نیاز یکی دوبار در ماه شما رو جبران کنه .

اما راجع به توهین و بدریپورت و اینها ، اگه شما کمی دقتتون رو بیشتر کنید خیلی خوب میشه ها ، برای خودتون هم بهتر میشه بلاخره سی سالی از سنتون گذشته دیگه بده کم دقت باشید

اول شما عنوان کردید ، این چه وضعشه چرا اینجوری سختگیری میشه یعنی چی همه باید اینجا شاد باشن ؟ این اصلا درست نیست ..

بعد به شما جواب داده شده : اینجا قرار نیست با " فرهنگ استادیومی " جلو بره و اگه شما نمیتونی هم کسی برات کارت دعوت نفرستاده

بعد شما عنوان کردی " فرهنگ رکیک استادیومی " دیگه چیه ؟ و به شما توضیح دادند که کسی اشاره ای به رکیک نکرده و فقط عنوان شده فرهنگ استادیومی منم تو توضیحاتم گفتم که مقصود همون بک گراند دوستی و ضد حریف نبودن و اینهاست

حالا باز شما با همچین مضمونی بدریپورت دادی :

مصداق بارز توهین با کنایه. و در پاسخ به سوالم استفاده از لفظ زننده بسط فرهنگ رکیک استادیومی که باید مشخص بشه منظور مستقیم ایشون کی بوده؟

احساس نمیکنی با کمی دقت رسیدن به همه چیز آسون میشه ، حرف هیچ فیلسوف خاصی هم نیست

پاینده باشی ..

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
فعلا مشخص شد اولین پیشگوئی شما غلط از کار دراومده :

خب دوست جوشی من! بهتره بجای این روش پشت هم متلک های سخیف و بیراهه انداختن به مسائلی که در جواب بشما عنو.ان شده پاسخ میدادین چون همیشه هم صحبت از فرهنگ غنیتون میکردین حداقل بهتر هست یکی دو روزی خویشتن دار باشین و تو بحثها خودتونو کنترل کنین. الان تمام مسائلی که نوشتین بجز مثال بخش آخر! مطالب کوت شده قبلی من هست که به هر دلیلی که خودتون دارید کوتشون میکنید....
اولا من در مورد رنج کلی سن مدیرا و کاربرا صحبت کردم(عین عبارت) چه ارتباطی داره که سن شخص (شما چه حرفهاتون نشون بده چه نه) بزرگتر از من باشه یا نه؟!
دوما:
کی و کجا عنوان شد اینجا باید برای تیم حریف دست بزنیم فقط چند نکته بی اهمیت و مسخره و عجیب و غریب عنوان شد مثه اینکه توهین نکنیم و تهمت نزنیم و از همه مسخره تر ! با بک گراند دوستی اینجا فعالیت بکنیم !! بعله ! ما با یکسری انتظارات پوچ و بی معنی بیش نداریم و تازه اینجا رو هم بهم ریختیم !!

در ضمن این تاپیک پتانسیل بستن رو داشت حالا ما فرصتی برای نبستنش میخوایم ایجاد کنیم و اگه نشد بقول فرمایش شما میبندیمش ولی نه به این دلیل که توان اداره ش نیست به این دلیل که فرهنگ کل کل تو محیطی فرهنگی ورزشی رو نداشتیم .

وای ! یه حرف مسخره ی دیگه زدم ! " فرهنگ " این هم میره بغل دست همون اراجیف دیگه ! مثه معرفت و همه خوشحال باشن و ...!!!
مگه شما نظریاتتون تا اینجا همه ش بر اساس تفکرات فیلسوف ها بوده بزرگوار ؟!

پس شما تاحالا فقط راجع به مزه غدا و اونهم فقط بر اساس " ذائقه " تون نظر دادید ، چون مثلا فسنجون رو بعضی ها شیرین شده ش رو دوست دادند و بعضی ها شیرین شده ش رو دوست ندارن مثه خودم ! پس وقتی فسنجون شیرین باشه میتونم بگم : " من این فسنجون رو دوست ندارم ، نه فسنجون بد پخته شده !! وقتی شما میتونید راجع به فن آشپزی نظر بدید که بدونید تو هر غذا چی رو باید چقدر بریزن و نظایر اون و بعدش بتونید بگید این غذا ایراد داشت چون فلفلش کم بود ! چون سه تا غل زیاد زده بود !

در ضمن ما اینجا کار خاصی نمیخوایم بکنیم که دنبال عقاید فیلسوفان و پیر فرزانه بگردیم دیدیم شرایط تو این تاپیک اونجور که باید پیش بره پیش نمیره گفتیم قبل از بستنش یه فرصت دیگه به دوستانی که میخوان اینجا فعالیت بکنن بدیم تا بر اساس قوانین تاپیک رو جلو ببرن ، هیچ قانونی هم تغییر داده نشده همه همونهائی بوده که بودن ، نشد هم میبندیمش و خلاص ! شما هم که سرجمع ماهی یکی دوبار میخواستی اینجا بیای دیگه ، بقول خودت تمام جامعه هم همینجوری یه و پتانسیل این رو داره که نیاز یکی دوبار در ماه شما رو جبران کنه .
جناب بکراند دوستی! (حتما میدونی که اون گ تلفظ نمیشه پس نمی نویسن بهرحال 34 سال برای دونستن این کلمات ساده سنی زیادیه) انشالله در شیوه اختراعیت موفق باشی (من چیزی که در این مورد فکر میکنم درسته چون نتیجش کاملا معلومه + اینکه هیچ عقل کلی به تنهایی کشفش نکرده! گفتم دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند... )
ولی قبلش شرط لازم اینه که خودت خیلی بیشتر این مسائلو رعایت کنی. چیزی که حداقل من از کلام شما برداشت نمیکنم انشالله که در آینده درست میشه
در مورد مثال هم جواب شما رو فقط میتونم رو همون حساب جوش تفسیر کنم و الا این چه ارتباطی به سوال و جواب قبلی داشته و داره؟! تحریف یه مثال ساده نشونه چیه اصلا؟
پس شما تاحالا فقط راجع به مزه غدا و اونهم فقط بر اساس " ذائقه " تون نظر دادید

وقتی شما میتونید راجع به فن آشپزی نظر بدید که بدونید تو هر غذا چی رو باید چقدر بریزن و نظایر اون و بعدش بتونید بگید این غذا ایراد داشت چون فلفلش کم بود ! چون سه تا غل زیاد زده بود !
نخیر هرکسی در مورد فن آشپزی هم میتونه بدون کمترین اطلاعی نظر بده! من غذا رو میخورم میبینم تنده یا شوره پس میگم فلفل و نمکش زیاد بوده و.... بدون اینکه اصلا بدونم مقدار لازم اینا چند پیمانه هست؟ حله؟ اصلا مگه شما که در مورد تمام ترکیب تیمت و بازی خوب و بد تک تک بازیکنات نظر میدی مدرک بین المللی مربیگری داری؟
قضیه خیلی سادس دوست عزیز بدبختانه فهمش دقت بالایی هم نمیخواد!

اما راجع به توهین و بدریپورت و اینها ، اگه شما کمی دقتتون رو بیشتر کنید خیلی خوب میشه ها ، برای خودتون هم بهتر میشه بلاخره سی سالی از سنتون گذشته دیگه بده کم دقت باشید

اول شما عنوان کردید ، این چه وضعشه چرا اینجوری سختگیری میشه یعنی چی همه باید اینجا شاد باشن ؟ این اصلا درست نیست ..

بعد به شما جواب داده شده : اینجا قرار نیست با " فرهنگ استادیومی " جلو بره و اگه شما نمیتونی هم کسی برات کارت دعوت نفرستاده

بعد شما عنوان کردی " فرهنگ رکیک استادیومی " دیگه چیه ؟ و به شما توضیح دادند که کسی اشاره ای به رکیک نکرده و فقط عنوان شده فرهنگ استادیومی منم تو توضیحاتم گفتم که مقصود همون بک گراند دوستی و ضد حریف نبودن و اینهاست

حالا باز شما با همچین مضمونی بدریپورت دادی :
باز هم بدبختانه تمام اینها یا دروغه یا تحریفه یا ماله کشی!
اولا من همون موقع ارسال پست برای اولین و آخرین بار اون پستو بدریپورت دادم که شما بدروغ عنوان کردی بعد از تمام این توضیحاتی که دادم و باز ...بد ریپورت دادی!
دوما شما مگه فرهنگ نویس فارسی هستی که لغت با تفسیر جدید ارائه میکنی؟ اجازه دارم برای شما از عنوانی استفاده کنم که معنیش از نظر خودم چیز دیگه ای هست ولی اکثریت مطلق فحش میدونن؟ شما اگه از معنی کلمه ای اطلاع نداری یه سرچ ساده بطور کامل جوابتو میده همونطور که تو عکس گذاشتم و بدون استثنا هم یک جواب مشخص داده شده! حالا شما تفسیر کردی که یعنی با هم دوست باشین؟!جل الخالق!
ضمنا لفظ رکیک توصیف معنای واقعی کلمس یعنی معنای عنوان به اندازه کافی رکیک بوده نیازی به اضافه شدن لغت دیگه ای نیست!

در آخر خیلی عذر میخوام از همه که مجبور شدم این پست آخر رو عینا با همون ادبیات کنایه و تحقیر که دوستمون روالش هست ادامه بدم تا ببینه به این شیوه کار پیش بردن چیه!

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
جناب بکراند دوستی! (حتما میدونی که اون گ تلفظ نمیشه پس نمی نویسن بهرحال 34 سال برای دونستن این کلمات ساده سنی زیادیه)....
بحث شما با مدیریت هست و اصلا به من ربطی نداره اما به عنوان یک کاربر عادی این انجمن و با خوندن پست های هر دو طرف باید بگم اصلا چیزی از نوشته های شما نمی فهمم, البته اشکال از شما نیست! شما بزرگسالی شما فرهیخته ای شما خدایی... من سنم کمه من کج فهمم!!

آقای عالم آقای نظریه پرداز ( دارم از ادبیات مورد علاقه ی خودتون استفاده می کنم ) من واقعا تحت تاثیر سواد زبان شما قرار گرفتم ,واقعا یک آدم چقدر می تونه با اطلاعات باشه؟! چه استعداد هایی در داخل داریم و بی خبریم!
آقا جان اینو بدون که اگر کسی 50 سالش هم باشه و یک چیزی رو اشتباه به کار ببره خیلی خیلی بهتر از اون کسی است که با اطلاعات ناقص و سواد نصفه و نیمه پر از غرور و ادعا با دیگران صحبت کنه.

شما تو تمام پستات می خوای داشته های ذهنیت رو به زور به همه تفهیم کنی , خود پسندی چیز خوبی نیست وای اگر تو خالی هم باشه!
راجع به بکگراند و بکراند حالا اینجا یه چیزی گفتی عیبی نداره, ولی جای دیگه با این قاطعیت اظهار فضل نکن! برای خودت بد می شه...

پی نوشت: من از همه معذرت می خوام, این پست اصلا مورد پسند خودم نیست اما گاهی لازمه از ادبیات متناسب با مخاطبت استفاده کنی

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
کماکان منتظریم تا مدیر این بخش بیاد جوابی بس دندان شکن بده و دل ملتی رو شاد کنه
کل کل به این میگن دوستان یاد بگیرین یه a4 طومار ردو بدل میشه بدون هیچ توهینی با چاشنیه متلک !!!!!!!
پاینده باشید

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ساسان جان در همین چند روزی که گذشت کاربر aghamostafa رو بن کردید و بنده هم هیچ حرفی در مورد اون قضیه نمیزنم ولی دلیل این بود که ایشون به مدیر عامل پرسپولیس تهمت زده و حرف شما هم درست
ولی تو خود تاپیک پرسپولیس دوستی اومدن و یه شعار نوشتن و گفتن این جواب برای همه بیشعور ها که همه فهمیدن منظورشون با طرفداران استقلال هست با نوع شعاری که نوشتن و تو شعارشون
امیر قلعه نویی رو به مافیایی بودن متهم کردن و صرفا بنا به قانونی که خود شما چند روز پیش دوباره یادآوری کردید ( تهمت زدن به هر کسی حتی با نیش و کنایه و در لفافه و مرموزانه ) غیر قانونی هستش
بنده جواب دوستمون رو ندادم و بد ریپورت کردم در ضمن اون دوستمون طلبکارانه گفته بود اینبار حق نداری پاک کنی چون اسم کسی رو نیاوردم
که نشون میداد بار اولشون نبوده
حالا میخواستم بدونم فرق این کاربر با مصطفی یا بقیه دوستانی که در تاپیک استقلال صحبتی کرده بودن و بن شدن چیه ؟
آیا قوانین تبصره و استثنا هم داره ؟
الان اگر بنده همین عبارت دوستمون رو در تاپیک استقلال بیارم و هرچی ایشون به ما و سرمربی تیم ما نسبت دادن برای تیم ایشون به کار ببرم
فقط پست من پاک میشه یا صرفا یه اخطار خشک خالی به بنده میدید ؟
بنده صرفا برای شفاف سازی و روشن شدن قوانین این پست رو دادم ممنون میشم پاسخ بدید ...

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
بحث شما با مدیریت هست و اصلا به من ربطی نداره اما به عنوان یک کاربر عادی این انجمن و با خوندن پست های هر دو طرف باید بگم اصلا چیزی از نوشته های شما نمی فهمم, البته اشکال از شما نیست! شما بزرگسالی شما فرهیخته ای شما خدایی... من سنم کمه من کج فهمم!!

آقای عالم آقای نظریه پرداز ( دارم از ادبیات مورد علاقه ی خودتون استفاده می کنم ) من واقعا تحت تاثیر سواد زبان شما قرار گرفتم ,واقعا یک آدم چقدر می تونه با اطلاعات باشه؟! چه استعداد هایی در داخل داریم و بی خبریم!
آقا جان اینو بدون که اگر کسی 50 سالش هم باشه و یک چیزی رو اشتباه به کار ببره خیلی خیلی بهتر از اون کسی است که با اطلاعات ناقص و سواد نصفه و نیمه پر از غرور و ادعا با دیگران صحبت کنه.

شما تو تمام پستات می خوای داشته های ذهنیت رو به زور به همه تفهیم کنی , خود پسندی چیز خوبی نیست وای اگر تو خالی هم باشه!
راجع به بکگراند و بکراند حالا اینجا یه چیزی گفتی عیبی نداره, ولی جای دیگه با این قاطعیت اظهار فضل نکن! برای خودت بد می شه...

پی نوشت: من از همه معذرت می خوام, این پست اصلا مورد پسند خودم نیست اما گاهی لازمه از ادبیات متناسب با مخاطبت استفاده کنی

اکی شما که نظرتو گفتی قبول هم میکنیم که فقط نظر شخصی بوده ولی بهتر بود حداقل می دیدیم کلا مطالبو خودندی و داری نظر میدی که کسی فکر بد نکنه!
بنده تا همین مطلب آخر از هیچ کدوم از این متلکهایی که به بنده نسبت دادی مثل نظریه پرداز و عالم و... استفاده نکردم بلکه دقیقا مثل شما ایشون شروع کننده ی این نوع گفتار بوده و منم فقط عینا تحویل دادم! خدایا چه شباهتی!
عقایدم رو هم به کسی تحمیل نکردم! اتفاقا دقیقا دارم سعی میکنم از تحمیل یه سری عقاید عقل کلی جلوگیری کنم .همونطور که بارها هم گفتم بهتره از تجربه های موفق دیگران استفاده بشه
در مورد اون کلمه هم مشکلی نیست شما همون بک گراند بگ گروواند یا هر چیز دیگه ای راحتی استفاده کن! راحت باش! گفتن اینطور اشتباهات کار اصلا خوبی نیست ولی وقتی عین شیوه کسی رو بهش برگردونی از نظر من مجازه!
در کل استفاده کردیم از نظر شما. در کلیه مراحل زندگی موفق باشید انشالله/

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مصطفی از کاربرای خوب این بخش هست
مطمئنا واسه مزاح این حرف رو زده بوده
همچنین اگه هم کسی توهینی به استقلالی ها کرده ازشون عذر خواهی میکنم
همچنین از مدیرای عزیز میخوام اگه میشه تو مدت زمان بن کردن مصطفی تجدید نظر کنن....

موفق باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

از اونجايي كه ظاهرا جريان حاكم بر مراودات اين روهاي اين تاپيك داره به سمت و سوي بدي ميره، با همه ملاحظاتي كه داشتم لازم دونستم اين مطلب رو بنويسم. اول اينكه خطاب كلي من به همه كسانيه كه علاقه فراواني به اين مقوله (كل كل) دارن و بعد به آقا رضاي محترم بطور خاص.
1- فرهنگ يه جامعه تابعي از مختصات تاريخي، قومي، اقليمي و اجتماعي اون جامعه است. طبيعتا هر جاي دنيا از شرايط ويژه همونجا تاثير ميگيره و نتيجتا فرهنگ خاص خودش رو داره. براي مثال، تعريف جوك در همه جاي دنيا يكيه. اما جوكي كه براي يه بريتانيايي خنده داره الزاما براي يه چيني يا يه ايراني نيست. به تبع همين مساله، كل كل هم در هر جامعه اي ميتونه تعريف خاص خودش رو داشته باشه. اون تعريف هم قطعا در چارچوب فرهنگ حاكم بر اون جامعه است. پس لطفا نفرماييد كه كل كل همه جاي دنيا قواعد مشابهي داره و همه بايد وفق اون قواعد كل كل بكنن. مثالهاي متعددي براي اين امر هست كه ميگذريم...
2- فضاي مجازي مسلما برشي از جامعه ايه كه افرادش در اون فضا فعاليت ميكنن. بنابراين ارزشها و ضد ارزشهاي اون جامعه هم كم يا زياد در فضاهاي مجازي رواج داره. حالا شما به عنوان يه آدمي كه ادعاي فرهيختگي داري، آيا بايد صرف اينكه معتقدي كل كل همه جاي دنيا شيوه يكساني داره، به هر ضد ارزشي تن بدي كه تعريف رو رعايت كرده باشي؟
3- هدف از پديده كل كل چيه؟ اين رو بارها عنوان كرديم و يادآوري شد. آيا هدف صرفا كنف كردن، ضدحال زدن، به خشم آوردن، تحريك كردن و زمين زدن حريفه؟ تا آدرنالين ترشح بشه و هيجان بالا بره و دل خنك بشه؟ همه جاي دنيا اينطوره؟ اينجا به يكي بگي دزد، به يكي بگي مافيا، نقص جسمي يه نفر رو به رخش بكشي، ضعف روحي يكي ديگه رو يادآوري كني كه به اصطلاح پوز طرف مقابل رو زده باشي و خودت رو صاحب حق و كرامت و شرافت بدوني؟ همه جاي دنيا اينطوره؟
4- هر جامعه اي براي خودش قواعد و قوانيني داره كه مثل قوانين اوليه و ثانويه گاهي ثابت و گاهي قابل تغيير هستن. شما به عنوان كسي كه عضويت جامعه اي رو اختيار ميكنيد بايد به الزامات قانونيش هم تن بدي. نميشه كه در اون جامعه باشي، قوانينش رو نقض بكني و قيافه حق به جانب هم بگيري... با قوانين حاكم مخالفيد؟ راهش هو و جنجال و زير و رو كردن اركان اون جامعه نيست. پيشنهاد بديد... مكانش هم تعيين شده... آيا اين اصل قانونمنديه كه به تمسخر، يه سري قوانين خودساخته وضع كنيد و وسط تالار كل كل جار بزنيد و پشت بندش داستانهاي كذايي كمپين و اينجور بازيهاي بچه گانه؟ اين در معيار عدالت شما آيا جز آنارشيسم معني ديگه اي داره؟ شما دنبال اصلاح هستيد يا تخريب؟
5- كادر مديريتي اينجا، در مواجهه با چالشهاي ايجاد شده (عموما توسط كاربرها) هميشه تلاش كرده تا با تعامل و گفت و گو و تا سرحد امكان با نرمش و آرامش كار رو پيش ببره. اين مسووليت و وظيفه مديريت هست. اما وظيفه و مسووليت كاربرها چيه؟ اينكه دهن به دهن مدير بذارن و براي عملكردش اگر و اما بيارن و كل كل رو با مديريت تا سرحد به سخره گرفتن سواد انگليسيش پيش ببرن؟ كسي نگفت نقد نكنيد. اما اونچه كه شما ميكنيد مصداق بارز تخريبه... يه دور باطل كه گهگاه خود مخاطبان شما كه كاربرهاي ديگه باشن متوجه اصل منظور شما نميشن. شما درست ميگيد (آقا رضا) تجربه رو دوباره نبايد تجربه كرد. اما كدوم تجربه؟ تجربه فضاي كل كل در بخش فوتبال ايران پرشين تولز كجا مورد مشابه داره؟ آيا مواردي كه شما باهاش برخورد داشتيد و به باور شما موارد موفقي بودن در فضايي شبيه پي تي صورت گرفته؟ آيا اتمسفرش با اينجا يكيه؟ آيا كاربرهاش از جهت نوع روابط با اينجا يكسانن؟ آيا همين آدمها در فضايي متفاوت، عملكرد ماوراي تصور بنده و ساير همكارانم رو خواهند داشت؟ شما يه اصل كلي رو عنوان ميكنيد و در شرح جزيياتش هم فقط بر همون كل تاكيد داريد. آيا همه جا همينطوريد؟
6- با برخي دوستان در پيامهاي خصوصي بارها درباره نوع تعامل كاربرها با همديگه صحبت كردم. اونها درصورت تمايل ميتونن شهادت بدن. اينجا هم تكرار ميكنم. هر پستي كه توسط يه كاربر توليد ميشه، اگر (در درجه اول توسط خود كاربر) وفق قواعد و قوانين جاري تالار نباشه، مثل اولين مهره دومينو ميتونه سرآغاز جرياني بشه كه ممكنه به حد غيرقابل كنترلي برسه. سر چشمه شايد كه بستن به بيل، چو پرشد نشايد گرفتن به پيل... شما توقع داريد پست تحريك آميز در تاپيكي مثل كل كل گذاشته بشه (نميگم تاپيكهاي هواداري كه داستان جدايي داره) هيچ برخوردي باهاش صورت نگيره چون ذات كل كل همينه؟ اونوقت پستهاي پي آمدش هم مشمول همين قاعده شما بشه و برسيم به جايي كه حريم شخصيت هيچكس در امان نمونه؟ آيا در اون شرايط شمايي كه ماهي يكبار از اينجا عبور ميكنيد و با همين مدت كم مدعي ضعف مديريت هستيد، عنوان نميكنيد كه مگه اينجا مدير نداره؟
7- ساده ترين راه براي رفع مشكل تاپيك كل كل، بستنش هست. كما اينكه مسبوق به سابقه هم بوده. اما مديريت بخش اين اعتبار و احترام رو براي كاربرهاش قائله كه اونها رو اونقدر رشيد و فهيم ميدونه كه از اين راه حل ساده استفاده نكنه. كه بذاره خود افراد حرمت ديگران رو به پاس حرمت خودشون حفظ كنن. اين به اون معني نيست كه هركس خواست هرجور در اين تاپيك فعاليت كنه و چون اقتضاي كل كل همينه مورد مديريت واقع نشه.

اما يكي دو مورد هست كه اجازه بديد باز كنم. اول مفهوم فرهنگ استاديومي هست. ديدم كه دوست عزيز ما عبارت "فرهنگ استاديومي" رو گوگل كردن و نتايجي گرفتن... بطور واضح و مشخص، فضاي استاديومهاي ما آلوده است. اونقدر كه بسياري از استاديوم رو ها ترجيح ميدن اين فاكتور رو كنار ساير فاكتورهاي استاديوم رفتن قرار بدن و بازيها رو از منزل تماشا كنن. تعداد تماشاگران رو به انقراض مرزشگاهها هم مويد همين موضوع هست (بطور نسبي). ما مشخصا نميخوايم اين فرهنگ در بخش فوتبال پي تي رواج پيدا كنه. حالا اگر با تعريف ذهني و عيني شما از هر موضوعي در فوتبال در تناقض هست؟ باكي نيست. اينجا مبنا بر احترامه. اگر شما احترام گذاشتن حين پست زدن ولو در تاپيك كل كل رو بر نميتابيد، مشكل از بخش فوتبال نيست. شايد جاي ديگه اي، محيط بازتر و واقعي تري!!! وجود داشته باشه كه شما رو دچار تناقض در اداي وظيفه كل كل نكنه. شما ميتونيد اين رو به مسخره بگيريد كه كل كل و احترام به رقيب با هم نميسازن. ولي قانون عمل در تالار فوتبال پرشين تولز همينه. اگر چشم درآوردن و مچ خوابوندن و حال گرفتن مراد شما از كل كله و اين رو در پي تي مجاز نميبينيد، جايي تشزيف ببريد كه لااقل از اين بابت سد راه شما نباشن. شخص من اگر روزي چنين فضايي در تالار فوتبال پي تي رسمي شد، از عضويت در اين تالار انصراف خواهم داد...
و نكته پاياني... بدريپورت شما الزاما به معناي عمل به درخواست شما نيست. شما در برابر هر پستي كه خلاف قواعد رايج در تالار ميبينيد موظف به بدريپورت هستيد و بس. اما وقتي اين بدريپورت صرفا دربرگيرنده برداشت شخصي شما از يك پست باشه كه مديريت تالار اون برداشت رو وارد ندونه، مسلما به بدريپورت شما ترتيب عمل داده نخواهد شد. كما اينكه همه شاكي ها از دادگاه ها پيروز بيرون نميان. اگر هم ايرادي به عملكرد مديريت داريد، راهش جار كشيدن در تالارها و به چالش كشيدن شخص مدير نيست. اينكه شما چند سال داريد و سن فورومي و حقيقي شما چقدر با مدير بخش تفاوت ميكنه ملاك ضعف و قوت شما يا مدير مربوطه نيست. كليت فضاي حاكم بر تاپيكهاي اين تالار، آرامش نسبي، رضايت كاربرها، نظم و نسق تالار و بسياري ديگه از عوامل بيانگر كيفيت عملكرد مديريت اون تالاره. راه زير سوال بردن مديريت اين نيست كه شما طي ميكنيد. اين تاپيك به باور من بيش از هرزمان ديگه اي پتانسيل بسته شدن رو داره. اگر هم روزي چنين اتفاقي بيفته، ريشه در عملكرد كاربرهايي داره كه اينجا فعال بودن. چه با 5 پست، چه با 500 پست...

پاينده باشيد

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
درود

از اونجايي كه ظاهرا جريان حاكم بر مراودات اين روهاي اين تاپيك داره به سمت و سوي بدي ميره، با همه ملاحظاتي كه داشتم لازم دونستم اين مطلب رو بنويسم. اول اينكه خطاب كلي من به همه كسانيه كه علاقه فراواني به اين مقوله (كل كل) دارن و بعد به آقا رضاي محترم بطور خاص.
راه زير سوال بردن مديريت اين نيست كه شما طي ميكنيد. اين تاپيك به باور من بيش از هرزمان ديگه اي پتانسيل بسته شدن رو داره. اگر هم روزي چنين اتفاقي بيفته، ريشه در عملكرد كاربرهايي داره كه اينجا فعال بودن. چه با 5 پست، چه با 500 پست...

پاينده باشيد
حرفاتون منطقی و خوب بودن ولی به مصداق اون مثال ترکی که میگه همه کار هایی رو که برای گوسفند قربانی لازم بود بخوبی انجام دادی ولی آخر کار مردارش کردی. مطالب شما هم همین رویه رو داشت که اخرش رای به بستن تاپیک دادید.
بستن تاپیک نه مهم هست و نه دردی رو دوا میکنه. مهم اینه که شما مدعیان ادب و فرهنگ بتونید یه ترفند هایی رو بیاندیشید و عملی بکنید که به بهانه همین تاپیک بتونید فرهنگ سازی کنید و کاربران رو آموزش بدید. اینهمه گفتید و نوشتید اخرش هم معلوم نکردید که چارچوبهای یه کل کل درست و منطقی چی میتونه باشه.
با این مقدمه میخوام پیش قدم بشم و یه چند تا نکته مهم در حوزه قواعد کل کل رو متذکر بشم.
1- کسی که کل کل میکنه باید فرض بکنه که طرف مقابلش بزرگتره و قابل احترام. که با این پیش فرض ذهنی بطور ناخودآگاه از کلمات فاخر برای بیان نقدش استفاده میکنه.
2- برای کل کل کردن باید حرف منطقی بزنیم , طوری که طرف مقابل نتونه ردش بکنه و اگر اینکارو کرد خودشم بدونه که داره کج برداشت میکنه.
3- برای اثبات موفقیت در کل کل باید روی موارد و زمینه هایی کل کل بشه که ضعف مدیریت فردی طرف مقابل یا تیم مقابل بزرگنمایی بشه نه چیز دیگه.
4- کل کل کردن یعنی مچ گیری منطقی از طرف مقابل در مواردی که میشد انجام بشه ولی طرف نتونسته.
5- موضوعاتی که در کل کل بهش اشاره میشه نباید خارج از توان قانونی یا حوزه عملکردی طرف مقابل باشه.
6- محور های موضوعی کل کل نباید توهین امیز باشه.
7- در کل کل نباید عقیده شخصی رو با عقده های شخصی در هم بیامیزیم.
اینا یه بخش کوچیک از قوانین کل کل بود که امیدوارم دوستان بتونن بهش عمل کنند و خارج از این چارچوب کل کل نکنند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
حرفاتون منطقی و خوب بودن ولی به مصداق اون مثال ترکی که میگه همه کار هایی رو که برای گوسفند قربانی لازم بود بخوبی انجام دادی ولی آخر کار مردارش کردی. مطالب شما هم همین رویه رو داشت که اخرش رای به بستن تاپیک دادید.
بستن تاپیک نه مهم هست و نه دردی رو دوا میکنه. مهم اینه که شما مدعیان ادب و فرهنگ بتونید یه ترفند هایی رو بیاندیشید و عملی بکنید که به بهانه همین تاپیک بتونید فرهنگ سازی کنید و کاربران رو آموزش بدید. اینهمه گفتید و نوشتید اخرش هم معلوم نکردید که چارچوبهای یه کل کل درست و منطقی چی میتونه باشه.
با این مقدمه میخوام پیش قدم بشم و یه چند تا نکته مهم در حوزه قواعد کل کل رو متذکر بشم.
1- کسی که کل کل میکنه باید فرض بکنه که طرف مقابلش بزرگتره و قابل احترام. که با این پیش فرض ذهنی بطور ناخودآگاه از کلمات فاخر برای بیان نقدش استفاده میکنه.
2- برای کل کل کردن باید حرف منطقی بزنیم , طوری که طرف مقابل نتونه ردش بکنه و اگر اینکارو کرد خودشم بدونه که داره کج برداشت میکنه.
3- برای اثبات موفقیت در کل کل باید روی موارد و زمینه هایی کل کل بشه که ضعف مدیریت فردی طرف مقابل یا تیم مقابل بزرگنمایی بشه نه چیز دیگه.
4- کل کل کردن یعنی مچ گیری منطقی از طرف مقابل در مواردی که میشد انجام بشه ولی طرف نتونسته.
5- موضوعاتی که در کل کل بهش اشاره میشه نباید خارج از توان قانونی یا حوزه عملکردی طرف مقابل باشه.
6- محور های موضوعی کل کل نباید توهین امیز باشه.
7- در کل کل نباید عقیده شخصی رو با عقده های شخصی در هم بیامیزیم.
اینا یه بخش کوچیک از قوانین کل کل بود که امیدوارم دوستان بتونن بهش عمل کنند و خارج از این چارچوب کل کل نکنند.

درود بر شما

دوست من، اول اینکه من رای به بستن این تاپیک ندادم. عرض کردم بیش از هر زمان دیگه ای پتانسیل بسته شدن رو داره. این حکم به بستن نیست. اخطار به کسانیه که نمیخوان تن به شرایط این بخش بدن. صد البته برای کسی که هدفش لذت بردن از زمین زدن دیگرانه، اهمیتی نخواهد داشت این موضوع. اینجا نشد، جای دیگه به فرایضش عمل خواهد کرد. اما قطعا اینجا جاش نخواهد بود.
بابت خلاصه کردن گفته های مفید رفقا توسط شما بسیار سپاسگزارم. اما تصور میکنم تمام این مواردی که مطرح کردید (یا بیشتر موارد) در گفته های من مستتر بود. به هر صورت شما خلاصه اش کردید و این بسیار هم عالیه. خاطرنشان میکنم که همه این موارد، طی مدت زمان گذشته به دوستان یادآوری شد. اما مهم تنها تعیین چارچوب نیست. عمل به شرایط چارچوب بسیار مهمتره. ما بارها این نکات رو تذکر دادیم و از دوستان تقاضا کردیم که مراعات کنن. اما نتیجه اش این شد. حالا قصور از ما بوده یا کم لطفی از رفقا، مساله دیگریست...

پاینده باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ساسان جان در همین چند روزی که گذشت کاربر aghamostafa رو بن کردید و بنده هم هیچ حرفی در مورد اون قضیه نمیزنم ولی دلیل این بود که ایشون به مدیر عامل پرسپولیس تهمت زده و حرف شما هم درست
ولی تو خود تاپیک پرسپولیس دوستی اومدن و یه شعار نوشتن و گفتن این جواب برای همه بیشعور ها که همه فهمیدن منظورشون با طرفداران استقلال هست با نوع شعاری که نوشتن و تو شعارشون
امیر قلعه نویی رو به مافیایی بودن متهم کردن و صرفا بنا به قانونی که خود شما چند روز پیش دوباره یادآوری کردید ( تهمت زدن به هر کسی حتی با نیش و کنایه و در لفافه و مرموزانه ) غیر قانونی هستش
بنده جواب دوستمون رو ندادم و بد ریپورت کردم در ضمن اون دوستمون طلبکارانه گفته بود اینبار حق نداری پاک کنی چون اسم کسی رو نیاوردم
که نشون میداد بار اولشون نبوده
حالا میخواستم بدونم فرق این کاربر با مصطفی یا بقیه دوستانی که در تاپیک استقلال صحبتی کرده بودن و بن شدن چیه ؟
آیا قوانین تبصره و استثنا هم داره ؟
الان اگر بنده همین عبارت دوستمون رو در تاپیک استقلال بیارم و هرچی ایشون به ما و سرمربی تیم ما نسبت دادن برای تیم ایشون به کار ببرم
فقط پست من پاک میشه یا صرفا یه اخطار خشک خالی به بنده میدید ؟
بنده صرفا برای شفاف سازی و روشن شدن قوانین این پست رو دادم ممنون میشم پاسخ بدید ...

دوست عزیز من از چهارشنبه تا یکساعت پیش که در فروم حضور نداشتم ، احتمالا انتظار ندارید وقتی که حضور ندارم تصمیمی هم گرفته بشه؟! من جای شما بودم یک روز دندون روی جیگر میزاشتم تا با سندهای محکمه پسند !! بیشتری دست به شفاف سازی و تلاش در جهت روشن شدن قوانین می زدم.
ضمنا اگر چیزی رو میگید یا نقل می کنید ( با توجه به اینکه پست مورد نظر پاک شده همون دیروز) یا کامل و صحیح نقل کنید یا از نقل کردن پست خودداری کنید. اون پست به خودی خود پست زشت و توهین آمیزی بود که شما هم با نقل اشتباهتون توهین اون رو چند برابر کردید که امیدوارم سهوا اینکارو انجام داده باشید.

باید یه سری مطالب رو در خصوص این پست شما تیکه به تیکه توضیح بدم تا موجب سوء تفاهم برای سایرین نشه.
بعد از این همه توضیح در تاپیک کل کل فرمودید
فرق این کاربر با مصطفی یا بقیه دوستانی که در تاپیک استقلال صحبتی کرده بودن و بن شدن چیه ؟
دوست عزیز آیا ما آقای مصطفی ، وایز و بی تی از دوستان استقلالی که بن شدند به خاطر پستهاشون در تاپیک استقلال بن کردیم یا به خاطر تاپیک کل کل ؟ به نظر میرسه شما قبل از اینکه دنبال اجرای قوانین باشید به دنبال طرح مساله به نوعی دیگر هستید دوست عزیز .
در وقایع اخیر هیچکدوم از دوستانی که بن شدند به خاطر پست دادن در تاپیک استقلال بن نشدند و این کاملا روشنه.اما آیا فرقی بین ایشون و آقا مصطفی هست؟ خیر ، کسانی که رعایت قوانین رو نکنند با اونها برخورد میشه و این رو توجه داشته باشید که صحبتهای خلاف قوانین وقتی اوضاع این شکلی هست و در تاپیکهای هواداری صورت میگیره ، جریمه با شدت بیشتری انجام میشه. مثل جناب mohebali که الان یکماه بن شدند.

اما یه موضوعی رو بگم تا هم برای شما جا بیفته و هم برای جناب mohebali . این روش شما به هیچ وجه روش صحیحی نیست ، نه جناب mohebali که میگه مدیران حق پاک کردن پست رو ندارند و نه شما که دوره افتاده اید و منتظر ری اکشن کادر مدیریتی بخش هستید تا اگر توانستید ضعفی پیدا کنید که مثلا دست مدیران رو رو بفرمایید.موج سواری از وضعیت موجود به هیچ وجه راهگشا نیست. شما از همون بدریپورت استفاده کنید کمک زیادی به ما کردید و دیگر نیازی به زدن چنین پستی آن هم اینقدر جهت دار نیست.

تا همین الان تلاش تمام مدیران و همکاران بخش در اجرای قوانین پرهیز از رنگ بازی بوده دوست من و این برای افرادی که بخواهند منصفانه قضاوت کنند کاملا روشنه. امیدوارم همه ما با رعایت قوانین فضا رو به سمت فضایی دوستانه ببریم. ضمنا حداقل انتظار از کسانی که لطف می کنند و در بخش فوتبال حضور پیدا می کنند توجه به قوانین بخش هست.

شاد و پیروز باشید

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
درود

1- فرهنگ يه جامعه تابعي از مختصات تاريخي، قومي، اقليمي و اجتماعي اون جامعه است. طبيعتا هر جاي دنيا از شرايط ويژه همونجا تاثير ميگيره و نتيجتا فرهنگ خاص خودش رو داره. براي مثال، تعريف جوك در همه جاي دنيا يكيه. اما جوكي كه براي يه بريتانيايي خنده داره الزاما براي يه چيني يا يه ايراني نيست. به تبع همين مساله، كل كل هم در هر جامعه اي ميتونه تعريف خاص خودش رو داشته باشه. اون تعريف هم قطعا در چارچوب فرهنگ حاكم بر اون جامعه است. پس لطفا نفرماييد كه كل كل همه جاي دنيا قواعد مشابهي داره و همه بايد وفق اون قواعد كل كل بكنن. مثالهاي متعددي براي اين امر هست كه ميگذريم...
2- فضاي مجازي مسلما برشي از جامعه ايه كه افرادش در اون فضا فعاليت ميكنن. بنابراين ارزشها و ضد ارزشهاي اون جامعه هم كم يا زياد در فضاهاي مجازي رواج داره. حالا شما به عنوان يه آدمي كه ادعاي فرهيختگي داري، آيا بايد صرف اينكه معتقدي كل كل همه جاي دنيا شيوه يكساني داره، به هر ضد ارزشي تن بدي كه تعريف رو رعايت كرده باشي؟
3- هدف از پديده كل كل چيه؟ اين رو بارها عنوان كرديم و يادآوري شد. آيا هدف صرفا كنف كردن، ضدحال زدن، به خشم آوردن، تحريك كردن و زمين زدن حريفه؟ تا آدرنالين ترشح بشه و هيجان بالا بره و دل خنك بشه؟ همه جاي دنيا اينطوره؟ اينجا به يكي بگي دزد، به يكي بگي مافيا، نقص جسمي يه نفر رو به رخش بكشي، ضعف روحي يكي ديگه رو يادآوري كني كه به اصطلاح پوز طرف مقابل رو زده باشي و خودت رو صاحب حق و كرامت و شرافت بدوني؟ همه جاي دنيا اينطوره؟
4- هر جامعه اي براي خودش قواعد و قوانيني داره كه مثل قوانين اوليه و ثانويه گاهي ثابت و گاهي قابل تغيير هستن. شما به عنوان كسي كه عضويت جامعه اي رو اختيار ميكنيد بايد به الزامات قانونيش هم تن بدي. نميشه كه در اون جامعه باشي، قوانينش رو نقض بكني و قيافه حق به جانب هم بگيري... با قوانين حاكم مخالفيد؟ راهش هو و جنجال و زير و رو كردن اركان اون جامعه نيست. پيشنهاد بديد... مكانش هم تعيين شده... آيا اين اصل قانونمنديه كه به تمسخر، يه سري قوانين خودساخته وضع كنيد و وسط تالار كل كل جار بزنيد و پشت بندش داستانهاي كذايي كمپين و اينجور بازيهاي بچه گانه؟ اين در معيار عدالت شما آيا جز آنارشيسم معني ديگه اي داره؟ شما دنبال اصلاح هستيد يا تخريب؟
5- كادر مديريتي اينجا، در مواجهه با چالشهاي ايجاد شده (عموما توسط كاربرها) هميشه تلاش كرده تا با تعامل و گفت و گو و تا سرحد امكان با نرمش و آرامش كار رو پيش ببره. اين مسووليت و وظيفه مديريت هست. اما وظيفه و مسووليت كاربرها چيه؟ اينكه دهن به دهن مدير بذارن و براي عملكردش اگر و اما بيارن و كل كل رو با مديريت تا سرحد به سخره گرفتن سواد انگليسيش پيش ببرن؟ كسي نگفت نقد نكنيد. اما اونچه كه شما ميكنيد مصداق بارز تخريبه... يه دور باطل كه گهگاه خود مخاطبان شما كه كاربرهاي ديگه باشن متوجه اصل منظور شما نميشن. شما درست ميگيد (آقا رضا) تجربه رو دوباره نبايد تجربه كرد. اما كدوم تجربه؟ تجربه فضاي كل كل در بخش فوتبال ايران پرشين تولز كجا مورد مشابه داره؟ آيا مواردي كه شما باهاش برخورد داشتيد و به باور شما موارد موفقي بودن در فضايي شبيه پي تي صورت گرفته؟ آيا اتمسفرش با اينجا يكيه؟ آيا كاربرهاش از جهت نوع روابط با اينجا يكسانن؟ آيا همين آدمها در فضايي متفاوت، عملكرد ماوراي تصور بنده و ساير همكارانم رو خواهند داشت؟ شما يه اصل كلي رو عنوان ميكنيد و در شرح جزيياتش هم فقط بر همون كل تاكيد داريد. آيا همه جا همينطوريد؟
6- با برخي دوستان در پيامهاي خصوصي بارها درباره نوع تعامل كاربرها با همديگه صحبت كردم. اونها درصورت تمايل ميتونن شهادت بدن. اينجا هم تكرار ميكنم. هر پستي كه توسط يه كاربر توليد ميشه، اگر (در درجه اول توسط خود كاربر) وفق قواعد و قوانين جاري تالار نباشه، مثل اولين مهره دومينو ميتونه سرآغاز جرياني بشه كه ممكنه به حد غيرقابل كنترلي برسه. سر چشمه شايد كه بستن به بيل، چو پرشد نشايد گرفتن به پيل... شما توقع داريد پست تحريك آميز در تاپيكي مثل كل كل گذاشته بشه (نميگم تاپيكهاي هواداري كه داستان جدايي داره) هيچ برخوردي باهاش صورت نگيره چون ذات كل كل همينه؟ اونوقت پستهاي پي آمدش هم مشمول همين قاعده شما بشه و برسيم به جايي كه حريم شخصيت هيچكس در امان نمونه؟ آيا در اون شرايط شمايي كه ماهي يكبار از اينجا عبور ميكنيد و با همين مدت كم مدعي ضعف مديريت هستيد، عنوان نميكنيد كه مگه اينجا مدير نداره؟
7- ساده ترين راه براي رفع مشكل تاپيك كل كل، بستنش هست. كما اينكه مسبوق به سابقه هم بوده. اما مديريت بخش اين اعتبار و احترام رو براي كاربرهاش قائله كه اونها رو اونقدر رشيد و فهيم ميدونه كه از اين راه حل ساده استفاده نكنه. كه بذاره خود افراد حرمت ديگران رو به پاس حرمت خودشون حفظ كنن. اين به اون معني نيست كه هركس خواست هرجور در اين تاپيك فعاليت كنه و چون اقتضاي كل كل همينه مورد مديريت واقع نشه.

اما يكي دو مورد هست كه اجازه بديد باز كنم. اول مفهوم فرهنگ استاديومي هست. ديدم كه دوست عزيز ما عبارت "فرهنگ استاديومي" رو گوگل كردن و نتايجي گرفتن... بطور واضح و مشخص، فضاي استاديومهاي ما آلوده است. اونقدر كه بسياري از استاديوم رو ها ترجيح ميدن اين فاكتور رو كنار ساير فاكتورهاي استاديوم رفتن قرار بدن و بازيها رو از منزل تماشا كنن. تعداد تماشاگران رو به انقراض مرزشگاهها هم مويد همين موضوع هست (بطور نسبي). ما مشخصا نميخوايم اين فرهنگ در بخش فوتبال پي تي رواج پيدا كنه. حالا اگر با تعريف ذهني و عيني شما از هر موضوعي در فوتبال در تناقض هست؟ باكي نيست. اينجا مبنا بر احترامه. اگر شما احترام گذاشتن حين پست زدن ولو در تاپيك كل كل رو بر نميتابيد، مشكل از بخش فوتبال نيست. شايد جاي ديگه اي، محيط بازتر و واقعي تري!!! وجود داشته باشه كه شما رو دچار تناقض در اداي وظيفه كل كل نكنه. شما ميتونيد اين رو به مسخره بگيريد كه كل كل و احترام به رقيب با هم نميسازن. ولي قانون عمل در تالار فوتبال پرشين تولز همينه. اگر چشم درآوردن و مچ خوابوندن و حال گرفتن مراد شما از كل كله و اين رو در پي تي مجاز نميبينيد، جايي تشزيف ببريد كه لااقل از اين بابت سد راه شما نباشن. شخص من اگر روزي چنين فضايي در تالار فوتبال پي تي رسمي شد، از عضويت در اين تالار انصراف خواهم داد...
و نكته پاياني... بدريپورت شما الزاما به معناي عمل به درخواست شما نيست. شما در برابر هر پستي كه خلاف قواعد رايج در تالار ميبينيد موظف به بدريپورت هستيد و بس. اما وقتي اين بدريپورت صرفا دربرگيرنده برداشت شخصي شما از يك پست باشه كه مديريت تالار اون برداشت رو وارد ندونه، مسلما به بدريپورت شما ترتيب عمل داده نخواهد شد. كما اينكه همه شاكي ها از دادگاه ها پيروز بيرون نميان. اگر هم ايرادي به عملكرد مديريت داريد، راهش جار كشيدن در تالارها و به چالش كشيدن شخص مدير نيست. اينكه شما چند سال داريد و سن فورومي و حقيقي شما چقدر با مدير بخش تفاوت ميكنه ملاك ضعف و قوت شما يا مدير مربوطه نيست. كليت فضاي حاكم بر تاپيكهاي اين تالار، آرامش نسبي، رضايت كاربرها، نظم و نسق تالار و بسياري ديگه از عوامل بيانگر كيفيت عملكرد مديريت اون تالاره. راه زير سوال بردن مديريت اين نيست كه شما طي ميكنيد. اين تاپيك به باور من بيش از هرزمان ديگه اي پتانسيل بسته شدن رو داره. اگر هم روزي چنين اتفاقي بيفته، ريشه در عملكرد كاربرهايي داره كه اينجا فعال بودن. چه با 5 پست، چه با 500 پست...

پاينده باشيد

بسیار ممنون از ورود شما انصافا عالی بود. خاصیت منطق همین هست که میتونه طرف رو یا وارد به سکوت و فکر کردن کنه یا مجبور به بیراهه و ....
اینکه با چه بخشی از صحبتهای شما موافق باشم یا مخالف که حداقل چندین موردو تماما یا با بخشی ازش موافق نیستم مثلا در مورد جوک (1و2) وقتی برای من و شما خنده دار نیست که بخشی از رفتار و فرهنگ و عادت و... مون نباشه اما در مورد فوتبال که نمیتونه درست باشه! بفرض اگه منظورتون استفاده از کلمه ای زننده ای هست که بدون استثنا همه موافق هستن باید برخورد بشه! اما با کنایه حرف زدن از واقعیتی که همه میدونیم به روشنی روز داره اتفاق میفته بنظر شما مصداق جرم میتونه باشه و عاملش محکوم به 10 روز بن شدن؟ مگه همه ما نمیدونیم وضعیت قرارداد بازیکنا میلیاردی هست فقط به دلایل مشخص میرن در حد سقف مینویسن؟ خب اگه کسی حرفی بزنه الان میشه مصداق کنایه؟ چون قاعدتا در مرجع رسمی اون رقم ثبته؟ .....
یا چیزای که صحبت نشه بهتره .......

كسي نگفت نقد نكنيد. اما اونچه كه شما ميكنيد مصداق بارز تخريبه
با این نوع کلمه ها اصلا موافق نیستم چون اصلا درست نیستن چون دقیقا ساخته شدن برای امتیاز گرفتن چه از طرف ..... باشه چه بنده و شما. وقت و حوصله بحث نیست اما انصافا خودتون این کلمه ها رو بررسی کنید مصداق هارو ببنید و مقایسه کنید درسته یا نه! مثلا وقتی یکی زنگ میزنه 90 ! در مورد منبع پول سردار هرچی میتونه میگه تخریبه؟ تخریب در مقابل کی؟ من و شمای شنونده مگه بعد از شنیدن صحبت دو طرف نتیجه خودمونو نمیگیریم که حرف کی درست بوده؟ و یا نهایتا نیاز به تحقیق بیشتری هست و...؟ پس کی تخریب شده این وسط؟ اگه من شمارو به رگبار بدوبیراه ببندم چطور؟ شما تخریب میشین یا بنظر شنونده خود بنده شخصیتمو ثابت کردم و تمام اونها لایق خودم بوده ؟.........
اما درست مقابلش اگه بپذیرید, یه مجوز با محدوده عمل بینهایت صادر کردین! از بدترین و زننده ترین حرفها تا حتی نگفتن آقا به فلانی هم ممکنه مصداق تخریب شخصیت یه نفر بشن! چون حدوحدودی نمیشه براشون درنظر گرفت!

فقط اینکه در مورد این جمله:
براي عملكردش اگر و اما بيارن و كل كل رو با مديريت تا سرحد به سخره گرفتن سواد انگليسيش پيش ببرن

بهرحال 34 سال برای دونستن این کلمات ساده سنی زیادیه

از شما و خود آقا فرزاد عذرخواهی میکنم ولی بازم میگم که احترامه که احترام میاره اون جمله من عینا جوابی بود به جمله خود ایشون :

برای خودتون هم بهتر میشه بلاخره سی سالی از سنتون گذشته دیگه بده کم دقت باشید

Last edited:
بالا