دوست 34 ساله ; انتظار میره بنا به سنتون که 4 5 سالی بزرگتر از من هستی منطقی هم باشی!
فعلا مشخص شد اولین پیشگوئی شما غلط از کار دراومده :
خیلی خیلی عذر میخوام ولی این توجیهات هم فقط داستانو مضحکتر میکنه! البته امیدوار بودم حداقل رنج سنی مدیرا بالاتر از باقی کاربرا باشه ولی همون بحث چندسال پیش دوباره میشه ولش کن...
مثل این یکی تحلیلتون که اشتباه بود و اول فرمودین چرا قوانین زود به زود ادیت میشه بعد که دیدید اشتباه کردید تغییر تاکتیتک دادید و فرمودید وقتی قانونها یکساله بی دردسر بودند و تغییر نکردند حالا اگه داستانی هست باید پی چیز دیگری بگردید :
اولا اینکه کلمه روال! اینجا کاربرد نداره چون بمعنی کار مسبوق به سابقه طولانی هست و نه قوانینی که پشت هم و آخرین بار همین چند روز پیش بوسیله خود جنابعالی ادیت شدن!!
2_ اگه اخرین ویرایش قوانین این تاپیک مربوط به سال قبل همین موقع هست یه معنی مشخص داره! اونم اینه که حداقل تو این یه سال آخر که تاپیک پیش میرفته همه چی سر جاش بود و فعالترین کاربران بخش اینجا فعالیت لحظه ای داشتن بدون اینکه مشکلی نه برای خودشون پیش بیاد نه برای طرفشون! همین آقا مصطفی حداقل روزی چندتا پست میذاشته اینجا بدون هیچ مشکل و ناراحتی برای کسی! پس حتما بهتر از من و شما با قوانین کل کل آشنا بوده! اگه این یه ماهه اخیر برای همه مشکل درست شده پس بگردین ببینید کی باعثش بوده که اوضاعو ریخته بهم؟
صورت مسئله همین عنوان تاپیکه که شما اهل هرجای دنیا باشید با همین نمونه با همین ادبیات با همین جمله ها و کری ها روبرو هستید پس اگه کسی بیاد بگه من فرهنگی شدم و به افتخار تیم رقیب فقط دست میزنم و تیم خودمو تشویق میکنم و.... بدون و آگاه باش که مشکلش جای دیگس چون اینا مسئله ای نیست که به همین راحتی و نه حتی بسختی! بشه از وضعیت جامعه جداشون کرد مردم همون مردمی هستن که هر روز تو بازار میبینی و انواع ..... . همین بنده های خدا تماشاگرای گهری رو میبینی که چطوری تیم حریفو تشویق میکنن؟ من مرده و شما زنده فقط اولین اشتباه داوری تو هفته های اخر همین لیگ(نه سال دیگه) که اتفاق افتاد ببین چه خبر میشه! اینا چیزی نیس که شما یا عادل خان یا بزرگترین شبکه ورزش دنیا بتونه عوضش کنه که! اگه بنظرتون با شرایطی که دارین قابل کنترل نیست همون که گفتم خب ببندینش که اصلا صحبتی هم پیش نیاد!
کی و کجا عنوان شد اینجا باید برای تیم حریف دست بزنیم فقط چند نکته بی اهمیت و مسخره و عجیب و غریب عنوان شد مثه اینکه توهین نکنیم و تهمت نزنیم و از همه مسخره تر ! با بک گراند دوستی اینجا فعالیت بکنیم !! بعله ! ما با یکسری انتظارات پوچ و بی معنی بیش نداریم و تازه اینجا رو هم بهم ریختیم !!
در ضمن این تاپیک پتانسیل بستن رو داشت حالا ما فرصتی برای نبستنش میخوایم ایجاد کنیم و اگه نشد بقول فرمایش شما میبندیمش ولی نه به این دلیل که توان اداره ش نیست به این دلیل که فرهنگ کل کل تو محیطی فرهنگی ورزشی رو نداشتیم .
وای ! یه حرف مسخره ی دیگه زدم ! " فرهنگ " این هم میره بغل دست همون اراجیف دیگه ! مثه معرفت و همه خوشحال باشن و ...!!!
متاسفانه این هم بسیار حرف اشتباهیه! ممکنه بفرمایید نظریتون بر اساس تفکرات کدوم فیلسوفه؟
من بیشترین نظراتو در مورد غذایی که میخورم میدم در حالیکه نه از آشپزی چیزی میدونم نه از طرز آماده شدن موادش و نه.... اما همیشه در مورد خوب بد بودن مزه غذا رنگش ظاهرش و... نظر میدم .
در اون مورد خاص باز هم میگم نه نظر من درسته نه نظر هر شخص دیگه ای بتنهایی! به راه هایی که قبلا رفته شده و مشکلو حل کرده اعتماد کنید و اگه واقعا چیزی میدونید که هزاران اندیشمند قبل شما بهش نرسیدن! نهایتا فقط اون راهو تکمیل کنید
مگه شما نظریاتتون تا اینجا همه ش بر اساس تفکرات فیلسوف ها بوده بزرگوار ؟!
پس شما تاحالا فقط راجع به مزه غدا و اونهم فقط بر اساس " ذائقه " تون نظر دادید ، چون مثلا فسنجون رو بعضی ها شیرین شده ش رو دوست دادند و بعضی ها شیرین شده ش رو دوست ندارن مثه خودم ! پس وقتی فسنجون شیرین باشه میتونم بگم : " من این فسنجون رو دوست ندارم ، نه فسنجون بد پخته شده !! وقتی شما میتونید راجع به فن آشپزی نظر بدید که بدونید تو هر غذا چی رو باید چقدر بریزن و نظایر اون و بعدش بتونید بگید این غذا ایراد داشت چون فلفلش کم بود ! چون سه تا غل زیاد زده بود !
در ضمن ما اینجا کار خاصی نمیخوایم بکنیم که دنبال عقاید فیلسوفان و پیر فرزانه بگردیم دیدیم شرایط تو این تاپیک اونجور که باید پیش بره پیش نمیره گفتیم قبل از بستنش یه فرصت دیگه به دوستانی که میخوان اینجا فعالیت بکنن بدیم تا بر اساس قوانین تاپیک رو جلو ببرن ، هیچ قانونی هم تغییر داده نشده همه همونهائی بوده که بودن ، نشد هم میبندیمش و خلاص ! شما هم که سرجمع ماهی یکی دوبار میخواستی اینجا بیای دیگه ، بقول خودت تمام جامعه هم همینجوری یه و پتانسیل این رو داره که نیاز یکی دوبار در ماه شما رو جبران کنه .
اما راجع به توهین و بدریپورت و اینها ، اگه شما کمی دقتتون رو بیشتر کنید خیلی خوب میشه ها ، برای خودتون هم بهتر میشه بلاخره سی سالی از سنتون گذشته دیگه بده کم دقت باشید
اول شما عنوان کردید ، این چه وضعشه چرا اینجوری سختگیری میشه یعنی چی همه باید اینجا شاد باشن ؟ این اصلا درست نیست ..
بعد به شما جواب داده شده : اینجا قرار نیست با " فرهنگ استادیومی " جلو بره و اگه شما نمیتونی هم کسی برات کارت دعوت نفرستاده
بعد شما عنوان کردی " فرهنگ رکیک استادیومی " دیگه چیه ؟ و به شما توضیح دادند که کسی اشاره ای به رکیک نکرده و فقط عنوان شده فرهنگ استادیومی منم تو توضیحاتم گفتم که مقصود همون بک گراند دوستی و ضد حریف نبودن و اینهاست
حالا باز شما با همچین مضمونی بدریپورت دادی :
مصداق بارز توهین با کنایه. و در پاسخ به سوالم استفاده از لفظ زننده بسط فرهنگ رکیک استادیومی که باید مشخص بشه منظور مستقیم ایشون کی بوده؟
احساس نمیکنی با کمی دقت رسیدن به همه چیز آسون میشه ، حرف هیچ فیلسوف خاصی هم نیست
پاینده باشی ..