• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
تشکر از محمد عزیز ، همکار زحمتکش بخش و تبریک به همه عزیزان ...
flowerysmile.gif

کاربران فعال فکر کنم هنوز جا داره ،اشتباه نکنم حدود 2 سالی هست که کاربر فعال انتخاب نشده ...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ooooooooooooooooooooooooo

اوه
واقعا هنـــــــــگ کردم/

:blink::blink::blink:
مرسی
:blush:
ما در مقابل عزیزان دیگه چیزی نیستیم//:)
ممنون ازهمه:lol:

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

هرچند تاخیر زیادی بین آخرین پست از این دست تا به امروز پیش اومده و دلایل متعددی هم داشت، اما خوشحالیم که امروز و اینجا، یکبار دیگه رسیدن چندنفر از کاربران خوب و عزیز بخش فوتبال رو به عنوان کاربر فعال اعلام کنیم. اونچه که مسلمه، عنوان کاربر فعال به پاس فعالیت مستمر، محترمانه و مفید اعضاء بهشون داده میشه و امیدواریم انگیزه ای باشه برای خود این عزیزان و سایر دوستان برای فعالیت بیشتر و صحیحتر در راستای تولید محتوای مفید در قسمتهای مختلف بخش فوتبال از فورومهای سایت پرشین تولز... در این راستا کاربران فعال جدید بخش فوتبال به این شرح معرفی میشن :

aghamostafaa کاربر باسابقه و موثر تاپیک استقلال :king:

Noel Gallagher کاربر فعال تاپیک منچستر یونایتد :king:

GROUNDROCKET کاربر فعال و محترم تاپیک استقلال:king:

dreamypixy کاربر محترم و فعال تاپیکهای پرسپولیس و منچستر یونایتد :king:

از طرف ساسان و فرزاد عزیز ، مدیران بخش و همینطور از طرف خودم، برگزیده شدن دوستان رو تبریک میگم و در تمام مراحل زندگی براشون آرزوی شادکامی و تندرستی دارم. عنوان کاربر فعال به زودی بالای آواتار این عزیزان نصب خواهد شد. به امید روزهای بهتر برای سایر دوستانی که مستمر و مفید در این بخش فعالیت میکنن. :happy:

پاینده باشید

سلام و درود

ممنون از علی عزیز

من هم خدمت این عزیزان تبریک میگم ، سپاسگذارم بخاطر زحماتی که برای بخش کشیدید ، امیدوارم تو تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید و صدالبته از این به بعد حضور پررنگ تری ازتون رو تو بخش شاهد باشیم .

همونطور که محس عزیز هم اشاره داشتن مدت زیادی بود که انتخاب کاربر فعال بخش رو نداشتیم ، ولی از این به بعد با یاری شما عزیزان میخوایم بخش رو پرتحرک و پویا تر از پیش بکنیم ، به احتمال زیاد بزودی چند کاربر فعال دیگه رو هم برای بخش خواهیم داشت ، انتخاب کاربر برتر ماه هم با سبک و سیاقی جدید قرار هر ماه انجام بشه ،

از همه دوستان هم که با وجود پستی و بلندی های زیادی که تا الان پست سر گذاشتیم با ما همراه بودن سپاسگذاریم ( من و علی و ساسان عزیز ) و امیدواریم که کما فی السابق یار و پشتیبان ما باشید و ما رو تو روز از روز بهتر کردن بخش کمک کنید.

پیروز و پاینده باشید ،.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود دوباره

خب... در راستای آخرین پستم در این تاپیک، اسامی سا کاربر برتر یک ماهه گذشته تالار فوتبال رو اعلام میکنم. لازم به ذکره که این اعلام اسامی به معنای نادیده گرفته شدن زحمات سایر دوستان نیست. اسامی دیگه ای هم مدنظر هستن که به امید خدا و به شرط تداوم فعالیت در ماههای آتی اعلام میشن. کاربران برتر تیرماه 1392 عبارتند از :

javad19 بخاطر حضور فعال در تاپیک تیمهای آذربایجانی بخصوص تراکتورسازی تبریز :party:

crystal2 بخاطر فعالیت مثبت و داوم در تاپیکهای تیمهای آلمانی :party:

kyle بخاطر فعالیت مستمر در تاپیک استقلال :party:

دوستان عزیز منتخب چون برای اولین بار انتخاب شدن، میتونن از لوگوی زیر تا پایان مردادماه، در امضا شون استفاده کنن :

از طرف کادر مدیریت تالار فوتبال پی تی ، برای تک تک این عزیزان آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم.

پاینده باشید

خدمت این سه دوست گرامی هم تبریک میگم و امیدوارم تو تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید ، این حضور قوی تو بخش رو هم ادامه بدید

همچنین امیدوارم با این تحرکات هرچند خفیف به نوعی از زحمات دوستانی که هم به قوانین بخش احترام میذارن هم باعث رونق و پویا تر شدنش میشن قدردانی کرده باشیم و باعث شیم بقیه دوستان هم به اینگونه بودن تشویق شن .

و صد البته دوستان پرکار و قانون مدار بخش خیلی بیش از این هستن و سعی ما بر اینه که هر ماه از چند نفرشون قدردانی کنیم و این به منزله عدم توجه به فعالیت سایر دوستان نیست

پیروز و پاینده باشید .

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
با درود و سپاس فراوان از تمام دوستان عزیز

از دوستان کادر مدیریت تشکر ویژه میکنم که منو قابل دونستن

به سایر دوستان عزیز و گرامی هم تبریک میگم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... چندنفر از کاربران خوب و عزیز بخش فوتبال رو به عنوان کاربر فعال اعلام می کنیم:

aghamostafaa کاربر باسابقه و موثر تاپیک استقلال :king:

Noel Gallagher کاربر فعال تاپیک منچستر یونایتد :king:

GROUNDROCKET کاربر فعال و محترم تاپیک استقلال:king:

dreamypixy کاربر محترم و فعال تاپیکهای پرسپولیس و منچستر یونایتد :king:

... کاربران برتر تیرماه 1392 عبارتند از :

javad19 بخاطر حضور فعال در تاپیک تیمهای آذربایجانی بخصوص تراکتورسازی تبریز :party:

crystal2 بخاطر فعالیت مثبت و داوم در تاپیکهای تیمهای آلمانی :party:

kyle بخاطر فعالیت مستمر در تاپیک استقلال :party:

دوستان عزیز منتخب چون برای اولین بار انتخاب شدن، میتونن از لوگوی زیر تا پایان مردادماه، در امضا شون استفاده کنن :

از طرف کادر مدیریت تالار فوتبال پی تی ، برای تک تک این عزیزان آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم.

پاینده باشید

بسیار کا بجا و شایسته ایست انتخاب کاربران فعال و کاربرانی که در یک ماه فعالیت مثبت و خوب داشته اند؛ این قبیل کارها به بخش جان تازه می دهد؛ مخصوصا این که حال و هوایش هم قدری تغییر کرده!

من هم به توبه خودم به همه عزیزانی که عنوان کاربر فعالی را دریافت کرده اند و همینطور دوستان دیگر کاربر فعال تیر ماه انتخاب شون رو تبریک می عرض می کنم. :party: :guitar:

همیشه شاد و برقرار و سرافراز باشید

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
با سلام و عرض تشکر بخاطر لطفی که دوستان در حق بنده داشتند
به سایر دوستانی که انتخاب شدند هم تبریک میگم
راستش خیلی در جریان کاربر فعال نیستم، آخرش چی میشه؟؟؟ میریم جام جهانی؟؟؟ :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
راستش خیلی در جریان کاربر فعال نیستم، آخرش چی میشه؟؟؟ میریم جام جهانی؟؟؟ :D

عنوانتون از رجیسترد بوزر به " کاربر فعال فوتبال " تغییر پیدا میکنه .
هیچ دستگاه پراید هم جایزه میگیرید ! :happy:

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
عنوانتون از رجیستر بوزر به " کاربر فعال فوتبال " تغییر پیدا میکنه .
هیچ دستگاه پراید هم جایزه میگیرید ! :happy:

ممنون آقا فرزاد عزیز، همینش هم کلی رنکینگ ما رو میبره بالا
الان تو خونه بگم کاربر فعال شدم همه یه جور دیگه نگام میکنن! احتمالا برای اینکه فکرمیکنن خیلی پای کامپیوتر نشسته باشم الان یه لیست خرید میدن دستم برم از وقتم بیشتر استفاده کنم : دی
خلاصه اینکه یه جور شخصیت اجتماعی بالقوه در دنیای مجازیه
در هر صورت از حسن نظر شما و سایر بچه های بالا! ممنون و سپاسگزارم
ارادتمند
احسان

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پاینده باشی احسان جان ..

جا داره در اینجا از زحمات فلینت لاکوود عزیز هم که برای درست کردن لوگو ی کاربر برتر ماه زحمات زیادی کشید تشکر ویژه و مبسوطی داشته باشیم .

Last edited:
بالا