• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و اینک سونی اریکسون در رده سوم دنیا

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سونی اریکسون اعلام کرده تو 3 ماه چهارم 2006 سامسونگ رو از نظر تعداد فروش گوشی کنار زده و شده سوم :D :rolleyes:

Sony Ericsson Mobile Communications AB chief executive Myles Flint said the company is now the number 3 handset maker in terms of sales value, having overtaken Samsung in the fourth quarter.

لینک مطلب

وای دور موفقیت های سونی اریکسون تمومی نداره.:rolleyes: ...اخ میدونم بعضی ها داره چشمشون در میاد ولی خب همینه دیگه...:lol: :lol:

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
وای دور موفقیت های سونی اریکسون تمومی نداره.:rolleyes: ...اخ میدونم بعضی ها داره چشمشون در میاد ولی خب همینه دیگه...:lol: :lol:

بابا عشق سونی اریکسون !!! هر کی خواست با شما مشورت کنه فقط باید در مورد سایر گوشی ها مشورت بگیره !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
فداش بشم!!!

ماهه!!

چیگره!!!

:happy:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
فداش بشم!!!

ماهه!!

چیگره!!!

:happy:
کلا" زندگیه واسه خودش!

راستی امضات خیلی خوشگله، در ضمن اگه یه دستی به آواتارت هم بکشی خوب میشه ،چون معمولا" با مازیار اشتباه

گرفته میشی

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ایول چه زود عوض کردی!!

این یکی بهتره ولی میره تو چشم!

شوخی کردم

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
ایول چه زود عوض کردی!!

این یکی بهتره ولی میره تو چشم!

شوخی کردم

بابا ما مرام دوستیم ا از دهنت در اومد!!....

بزار بزنه تو چشم!! این آرم سونی اریکسون هر چی بزنه به چشم این نوکیایی ها بهتره!!!!:p

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بابا ما مرام دوستیم ا از دهنت در اومد!!....

بزار بزنه تو چشم!! این آرم سونی اریکسون هر چی بزنه به چشم این نوکیایی ها بهتره!!!!:p

جوری از ساخته های دیگران دفاع میکنی که همه فکر میکنن تو سونی اریکسون رو ساختی !!! :wacko: :wacko: :wacko:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من هم از زماني كه t68i به بازار آمد به قدرت سوني اريكسون پي بردم و از آن زمان فقط سوني اريكسون مي خرم وبه همه كساني هم كه با در مورد خريد گوشي مشورت مي كنند سوني اريكسون را پيشنهاد مي كنم .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من هم از زماني كه t68i به بازار آمد به قدرت سوني اريكسون پي بردم و از آن زمان فقط سوني اريكسون مي خرم وبه همه كساني هم كه با در مورد خريد گوشي مشورت مي كنند سوني اريكسون را پيشنهاد مي كنم .

درود بر شما / درود بر سونی اريکسون / درود بر T68i / درود بر بازی Erix در T68i که خيلی وقت هست آرزوي بازی'ش رو دارم

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0

شما واقعا مغز متفکری دارید!!!!درود بر شما!:happy: :happy:

(با کمی شوخی قاتی بود)!!!!!:happy:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
درود بر شما / درود بر سونی اريکسون / درود بر T68i / درود بر بازی Erix در T68i که خيلی وقت هست آرزوي بازی'ش رو دارم
سپاس شما را

يادمه كه اولين گوشي موبايل بود كه صفحه مانتور رنگي داشت .
چقدر هيجان داشت وقتي خريدم . يادمه 395 خريده بودم . مخصوصا آن قابليت accept calls كه فوق العاده بود .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سپاس شما را

يادمه كه اولين گوشي موبايل بود كه صفحه مانتور رنگي داشت .
چقدر هيجان داشت وقتي خريدم . يادمه 395 خريده بودم . مخصوصا آن قابليت accept calls كه فوق العاده بود .

جدا از همه نظر عالی بود فقط حيف که بدن'ش برای من خش افتاد البته يادم هست که با 33.000 عوض'ش کردم

//

راستی بر مبنای تاپيک : فکر نکنم زياد طول بکشه که سونی اريکسون جايگاه دوم رو هم فتح کنه

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
راستی بر مبنای تاپيک : فکر نکنم زياد طول بکشه که سونی اريکسون جايگاه دوم رو هم فتح کنه

به اعتقاد من براي كساني كه به صورت حرفه اي به موبايل نگاه مي كنند سوني اريكسون خيلي وقت است كه جايگاه اول را دارد .

p910 را نگاه كنيد . تكنولوژي سال 2001 است . در آن سال كدام توليد كننده چنين گوشي مي توانست توليد كند ؟؟

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
همه خیلی چیز ها فکر می کنند!!!:happy:

تو خودت رو ناراحت نکن!!

عزیزم من خودمو ناراحت نمی کنم ولی اگه شما از سمند تعریف میکردی یه افتخار ملی بود نه از یک وسیله ساخت کشور ژاپن !!!!:blush:

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
عزیزم من خودمو ناراحت نمی کنم ولی اگه شما از سمند تعریف میکردی یه افتخار ملی بود نه از یک وسیله ساخت کشور ژاپن !!!!:blush:

من بهت قول میدم!!!!! اگه صا ایران گوشی بزنه!!! من صبح تا شب ازش تعریف کنم!!!:happy:

بالا