• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و اینک سونی اریکسون در رده سوم دنیا

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
yes....this is SE rules :cool: :cool:

آقا لطفا فارسی تایپ کن (اگر بخوای قوانین رو زیر پا بذاری بنت میکننا);) :lol: :D آخه تا کی میخوای جواب اسپم نویسهای نوکیا رو بدی !!! ها؟!!!:D :f34r:

آخر یک عکس از این گوشی se با دوربین 5 مگاپیکسلی نذاشتینا

وقتی گفتی yes...this is se rules یاد برنامه beaves and butthead افتادم (خیلی برنامه باحالی هست از شبکه vh1 پخش میشه) هر وقت این جمله رو تو این برنامه میگن بعدش هم میکن
da da ....dadada .................danananadada
:D :D :D :D :D

اونایی که این برنامه رو دیدن میفهمن من چی میگم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
lol: :D آخه تا کی میخوای جواب اسپم نویسهای نوکیا رو بدی !!! ها؟!!!:D :f34r:

آخر یک عکس از این گوشی se با دوربین 5 مگاپیکسلی نذاشتینا

وقتی گفتی yes...this is se rules یاد برنامه beaves and butthead افتادم (خیلی برنامه باحالی هست از شبکه vh1 پخش میشه) هر وقت این جمله رو تو این برنامه میگن بعدش هم میکن
da da ....dadada .................danananadada
:D :D :D :D :D

اونایی که این برنامه رو دیدن میفهمن من چی میگم

جوابشون رو نمیدم یه مدتیه دیگه :happy: ....اصلا به حسابشون نمیارم....این توصیه تو امضا من هم به همین دلیل هست که بقیه هم رعایت کنن تا اونا دیگه جایی برای کل کل نداشته باشن و برن....

والله فعلا عکسی ازش نیست ولی خیلی داره بحث میشه روش...

اون جمله رو هم به خاطر همون برنامه نوشتم :rolleyes:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من به مفز متفکر شما احسن می گم
خیلی بی ربط بود چیزی که نوشتم؟
42.gif
42.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مگه تو هم میبینی؟ !!! از beaves بیشتر خوشت میاد یا butthead !!!!!!! :D

راستی این p990 ماکزیمم با چه اندازه ای فیلم میگیره

butthead ;)

با اندازه 320x240 با فریم ریت 15 و 176x144 با فریم ریت 30 :happy:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
اگر به به قابلیت نرم افزاری نچسبیم و به جنس بنده و در کل به بیرون گوشی و محکمی بچسبیم se بدنه میزنه 10
ساله دیگه مثل همون روز اولش قرص و محکم ولی حالا این مارکه که نفر دوم هستش (nokia) یکی از گوشیهاش مثلا 7610 رو یه سرو ته شو چک کنید انگار که 100ساله داره کار میکنه :)
خداییش سونی اریکسون گوشی های خیلی عالی از لحاظ کیفیت بدنه و محکمی داره

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
من یکی از دوستانم 7610 نوکیا داشت به خدا یک سال نبود خریده بود ولی این گوشی دیگه داشت از هم باز میشد نه که بگم تمیز نگه دار نیست نه خیلی هم خوب گوشی رو نگهداری میکرد حتی ازاین قابهای شیشه ای هست که کریستالی هم میگن براش خریده بود !!!
آدمی که این همه سنگ نوکیا رو به سینه میزد 7610رو فروخته میخواد یه w900 بگیره ! میبینی به خاطر همین مسائل که تونسته به مقام سوم دنیا برسه ;)

ali_power42

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدای از همه این حرفها nokia قیمتش به امکاناتش نمیرزه.سری n که دیگه پدر قیمت و گوشکوب بودن رو دراورده:lol:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اگر به به قابلیت نرم افزاری نچسبیم و به جنس بنده و در کل به بیرون گوشی و محکمی بچسبیم se بدنه میزنه 10
ساله دیگه مثل همون روز اولش قرص و محکم ولی حالا این مارکه که نفر دوم هستش (nokia) یکی از گوشیهاش مثلا 7610 رو یه سرو ته شو چک کنید انگار که 100ساله داره کار میکنه :)
خداییش سونی اریکسون گوشی های خیلی عالی از لحاظ کیفیت بدنه و محکمی داره

اینا رو به اونایی بگو که میگن عکس k750 رو با فتو شاپ درست میکنید تا خش هاش معلوم نشه!!!!

جدای از همه این حرفها nokia قیمتش به امکاناتش نمیرزه.سری n که دیگه پدر قیمت و گوشکوب بودن رو دراورده:lol:

جمله اول شما کاملا تایید میشه......اصولا نوکیا طراحی گوشی بلد نیست فکر میکنم اگر طراحان گوشیهای نوکیا تو کار طراحی بشقاب پرنده میرفتن موفقتر میشدن تا گوشی......نخندین جدی میگم!!!!! حالا یک مثال خدمتتون عرض میکنم توی این گوشیهای جدید نوکیا یک ن73 طراحیش شبیه گوشی شده طرفداران نوکیا خودشون هم قبول دارند طراحیهای نوکیا افتضاح هست ولی چون چاره ندارن و تعصب دارن به ناچار اکثرا میرن یک گوشی میخرند که طراحیش معقول تر باشه
و همونطور که گفتم ن73 طراحیش اتفاقی شبیه گوشی شده !!!! برای همین هم هست که این گوشی در شرف خز شدن هست همون اتفاقی که چند وقت پیش واسه ن70 افتاد الان هم داره واسه ن73 تکرار میشه!!!!!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
همون که می گن ان 73 خز نمیشه!!!! کمیاب میشه!!

دیروز تو بازار صفویه!! 44 تا ان 73 نو ویترین ها دیدم!!:happy:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نظرتون میتونه نوکیا رو پشت سر بگذاره ، یا اینکه رکورد فروشش از nokia بیشتر بشه ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظرتون میتونه نوکیا رو پشت سر بگذاره ، یا اینکه رکورد فروشش از nokia بیشتر بشه ؟

صفحه قبل حامد نوشته بود که توی 3 ماه اخر 2006 از نوکیا فروشش بیشتر شده...ولی این که نوکیا رو کلا پشت سر بزاره فعلا نه....:)

بالا