• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و اینک سونی اریکسون در رده سوم دنیا

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
حالا همه شاعر شدن واسه من؟
R.I.P_ali میتونیم سر یه سیلی شرط ببندیم ! تا یه سال دیگه اگه سونی اریکسون از نوکیا جلو افتاد...
jt5o21.gif

(شوخی بود ها!!) :D

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخر ما نفهمیدیم این فروش زیاد برای یک گوشی و برند مربوطه چیز خوبی است یا چیز بدی. گویا اگر در مورد برند محبوب اتفاق بیافتد خوب است و کیفیت بالای محصولاتش را میرساند و در مقابل برای برند رقیب نشانه خز بودن آن و خیلی هم بد است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آخر ما نفهمیدیم این فروش زیاد برای یک گوشی و برند مربوطه چیز خوبی است یا چیز بدی. گویا اگر در مورد برند محبوب اتفاق بیافتد خوب است و کیفیت بالای محصولاتش را میرساند و در مقابل برای برند رقیب نشانه خز بودن آن و خیلی هم بد است.

:D :D واقعا....

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0

دیگه از این بهتر جواب نمی شد!!:happy:

دهاتی ها پر شدند بازار دستشون یه سیم کارت!! به فروشنده میگه من یه گوشی می خوام که یه دکمش سبز یه دکمش قرمز باشه!!!

فروشنده هم یه گوشی نوکیا تقدیمش می کنهًًً:happy:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
حالا همه شاعر شدن واسه من؟
R.I.P_ali میتونیم سر یه سیلی شرط ببندیم ! تا یه سال دیگه اگه سونی اریکسون از نوکیا جلو افتاد...
jt5o21.gif

(شوخی بود ها!!) :D

قبول:D

با شما خیلی حال میکنم به خاطر اینک بر خلاف بسیاری از طرفداران تعصبی نیستین و پستهاتونو از روی تعصب نمیزنید ...منطقی طرفداری میکنین;) ...حالا چرا سیلی ...چرا این همه خشانت ؟!!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

بحث خوبی است. فارغ از کرکری هایی که اینجا در مورد این دو برند وجود دارد، می شود منطقی تر به این موضوع پرداخت. به نظرم یک چیز مسلم است و آن اینکه کمپانی ای که فروش بیشتری دارد به دلیل قدرت مالی بالاتر تبلیغات بهتری انجام داده است و نهایتا محصولات متنوع تری تولید کرده. اما محل اصلی نزاع یا بحث کیفیت محصولات است که به این راحتی نمی شه بهش پاسخ داد! اما با این وجود من هم عقیده دارم فروش بیشتر لزوما به معنای کیفیت بهتر محصولات تولید شده نیست.

ali_power42

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بحث خوبی است. فارغ از کرکری هایی که اینجا در مورد این دو برند وجود دارد، می شود منطقی تر به این موضوع پرداخت. به نظرم یک چیز مسلم است و آن اینکه کمپانی ای که فروش بیشتری دارد به دلیل قدرت مالی بالاتر تبلیغات بهتری انجام داده است و نهایتا محصولات متنوع تری تولید کرده. اما محل اصلی نزاع یا بحث کیفیت محصولات است که به این راحتی نمی شه بهش پاسخ داد! اما با این وجود من هم عقیده دارم فروش بیشتر لزوما به معنای کیفیت بهتر محصولات تولید شده نیست.

دقیقا تایید میشه
کیفیت گوشیهای sony و samsung از nokia بهتره ولی بخاطر همون تبلیغاتی که شما گفتین مردم عادی (عوام یا اونهایی که زیاد از گوشی سر در نمیارن ) هنوز هم دنبال nokia میرن و جالب اینکه این عده به دیگران هم توصیه میکنن که فقط nokia بخر
به خاطر همین مسائله که فعلا ( تاکید میکنم فقط فعلا) فروش nokia در کل ممکنه یه خورده بیشتر باشه

بزودی sony ericsson با تکیه بر کیفیت برتر کمپانی وابسته به تبلیغات nokia رو جا خواهد گذاشت

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
دقیقا تایید میشه
کیفیت گوشیهای sony و samsung از nokia بهتره ولی بخاطر همون تبلیغاتی که شما گفتین مردم عادی (عوام یا اونهایی که زیاد از گوشی سر در نمیارن ) هنوز هم دنبال nokia میرن و جالب اینکه این عده به دیگران هم توصیه میکنن که فقط nokia بخر
به خاطر همین مسائله که فعلا ( تاکید میکنم فقط فعلا) فروش nokia در کل ممکنه یه خورده بیشتر باشه

بزودی sony ericsson با تکیه بر کیفیت برتر کمپانی وابسته به تبلیغات nokia رو جا خواهد گذاشت
شايد تا يكي دو سال پيش اينطوري بود ولي اتفاقا الان عوام دارن به سمت سوني اريكسون رو ميارن!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
دهاتی ها پر شدند بازار دستشون یه سیم کارت!! به فروشنده میگه من یه گوشی می خوام که یه دکمش سبز یه دکمش قرمز باشه!!!

اتفاقا جدیدا میرن K750 میگیرن اکثرا! حالا یه نو آوری کرده سونی یکیشو کرده فلش یکیش هم C! مثلا خیلی مهمه؟!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اتفاقا جدیدا میرن K750 میگیرن اکثرا! حالا یه نو آوری کرده سونی یکیشو کرده فلش یکیش هم C! مثلا خیلی مهمه؟!

حالا دعوا نکنید احتمالا دهاتی های شهر شما از یک دهات دیگه میان با عقاید و سلایق متفاوت

جریان دکمه سبز و قرمز فرق میکنه مطمئنا تشخیص رنگها از تشخیص دکمه c از back راحتتره

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
حالا دعوا نکنید احتمالا دهاتی های شهر شما از یک دهات دیگه میان با عقاید و سلایق متفاوت

جریان دکمه سبز و قرمز فرق میکنه مطمئنا تشخیص رنگها از تشخیص دکمه c از back راحتتره

با ور کنید من دروغ نمی گم!!!!! این مازیار فکر میکنه!! من دلم هر چی می خواد میگم!!

دوستم موبایل فروشه میگه اکثر دهاتی که میان هر چی گوشی نشون میدوم نمی پسندند!! وفتی مگم این دکمه قرمز قطع میکنه این سبز وصل میکنه زودی می خزنند!!:p :p :p

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
با ور کنید من دروغ نمی گم!!!!! این مازیار فکر میکنه!! من دلم هر چی می خواد میگم!!

دوستم موبایل فروشه میگه اکثر دهاتی که میان هر چی گوشی نشون میدوم نمی پسندند!! وفتی مگم این دکمه قرمز قطع میکنه این سبز وصل میکنه زودی می خزنند!!:p :p :p

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

جالبه!

اونروز تو یه موبایل فروشی بودم طرف اومده بود میگفت یه گوشی دیدم خیلی خوشگله رنگش هم طوسیه

موبایل فروش هم حدود 1 ساعت بهش گوشی نشون میداد طرف هم میگفت این نیس آخرش یه 1100 درآورد یارو

همچین خوشحال شد!!

گفت همینو میخواستم:wacko: :p

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینجا رو ببین تو ژاپن شده 3 ام...جالب اینه که اسم همه مارکهای معروف مثل شارپ و NEC و توشیبا و ...هست ولی خبری از نوکیا نیست...جالبه....

2007015a_2007_01_24%5B1%5D.gif

لینک:

http://www.esato.com/news/article.php/id=1426

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
اینجا رو ببین تو ژاپن شده 3 ام...جالب اینه که اسم همه مارکهای معروف مثل شارپ و NEC و توشیبا و ...هست ولی خبری از نوکیا نیست...جالبه....

2007015a_2007_01_24%5B1%5D.gif

لینک:

http://www.esato.com/news/article.php/id=1426

تو ژاپن که end تکنولوژی و نوآوری هستن بیان نوکیا دستشون بگیرن که چی ..... ها ؟
کشوری که بشه یکی از کشورهای فوق پیشرفته دنیا نوکیا میدونه چیه !!!

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

جالبه!

اونروز تو یه موبایل فروشی بودم طرف اومده بود میگفت یه گوشی دیدم خیلی خوشگله رنگش هم طوسیه

موبایل فروش هم حدود 1 ساعت بهش گوشی نشون میداد طرف هم میگفت این نیس آخرش یه 1100 درآورد یارو

همچین خوشحال شد!!

گفت همینو میخواستم:wacko: :p

خیلی باحال بود بابا :lol: :lol:
طرف دیگه 1100 آخر گوشی میدونسته که فقط اون تو ذهنش مونده بوده :lol:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آره بابا وقتی دید انقدر ذوق زده شده بود که اگه P990 هم دستش میدادی انقدر حال نمیکرد

بعدا" یه عده میگن فروش نوکیا بالاس!!

خب با یه همچین مشتری هایی فروش بالا میشه دیگه!

mewin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببنید همین شیراز که من توش زندگی میکنم توی چهر راه زند از هر 2 نفر توی خیابون و پاساژ ها یک نفرش از دهات اومده و دنیال گوشی نوکیا میگرده خوب معلومه اینطوری فروش گوشی های نوکیا بالاس دیگه

بدبخت سونی اریکسون هم این وسط حقش ضایع میشه و برای افرادی خاص خرید و فروش میشه که قدر موبایل با کیفیت رو میدونند

یادمه یکی از دوستام توی سفر با اتوبوس نوکیا داشت با گوشی دبیلو 810 خودم با هندز فری اون براش اهنگ گذاشتم بچه به این آرومی اینقدر هیجان زده شده بود که از فرداش رفت گوشی نوکیا 6630 رو فروخت و دبیلو 700 خرید با قیمت 215تومن

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ببنید همین شیراز که من توش زندگی میکنم توی چهر راه زند از هر 2 نفر توی خیابون و پاساژ ها یک نفرش از دهات اومده و دنیال گوشی نوکیا میگرده خوب معلومه اینطوری فروش گوشی های نوکیا بالاس دیگه
به همشهری عزیز سلام.شما اسرائیل هستی یا شیراز حالا؟

بالا