DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
به نظرتون میتونه نوکیا رو پشت سر بگذاره ، یا اینکه رکورد فروشش از nokia بیشتر بشه ؟
... در خواب بیند پنبه دانه!
به نظرتون میتونه نوکیا رو پشت سر بگذاره ، یا اینکه رکورد فروشش از nokia بیشتر بشه ؟
آخر ما نفهمیدیم این فروش زیاد برای یک گوشی و برند مربوطه چیز خوبی است یا چیز بدی. گویا اگر در مورد برند محبوب اتفاق بیافتد خوب است و کیفیت بالای محصولاتش را میرساند و در مقابل برای برند رقیب نشانه خز بودن آن و خیلی هم بد است.
آخر ما نفهمیدیم این فروش زیاد برای یک گوشی و برند مربوطه چیز خوبی است یا چیز بدی. گویا اگر در مورد برند محبوب اتفاق بیافتد خوب است و کیفیت بالای محصولاتش را میرساند و در مقابل برای برند رقیب نشانه خز بودن آن و خیلی هم بد است.
حالا همه شاعر شدن واسه من؟
R.I.P_ali میتونیم سر یه سیلی شرط ببندیم ! تا یه سال دیگه اگه سونی اریکسون از نوکیا جلو افتاد...
(شوخی بود ها!!)
بحث خوبی است. فارغ از کرکری هایی که اینجا در مورد این دو برند وجود دارد، می شود منطقی تر به این موضوع پرداخت. به نظرم یک چیز مسلم است و آن اینکه کمپانی ای که فروش بیشتری دارد به دلیل قدرت مالی بالاتر تبلیغات بهتری انجام داده است و نهایتا محصولات متنوع تری تولید کرده. اما محل اصلی نزاع یا بحث کیفیت محصولات است که به این راحتی نمی شه بهش پاسخ داد! اما با این وجود من هم عقیده دارم فروش بیشتر لزوما به معنای کیفیت بهتر محصولات تولید شده نیست.
شايد تا يكي دو سال پيش اينطوري بود ولي اتفاقا الان عوام دارن به سمت سوني اريكسون رو ميارن!دقیقا تایید میشه
کیفیت گوشیهای sony و samsung از nokia بهتره ولی بخاطر همون تبلیغاتی که شما گفتین مردم عادی (عوام یا اونهایی که زیاد از گوشی سر در نمیارن ) هنوز هم دنبال nokia میرن و جالب اینکه این عده به دیگران هم توصیه میکنن که فقط nokia بخر
به خاطر همین مسائله که فعلا ( تاکید میکنم فقط فعلا) فروش nokia در کل ممکنه یه خورده بیشتر باشه
بزودی sony ericsson با تکیه بر کیفیت برتر کمپانی وابسته به تبلیغات nokia رو جا خواهد گذاشت
ببنید این بچه 5 ساله که پا گرفته داره چکار میکنه
نوکیا بره خجالت بکشه با این سنش
دهاتی ها پر شدند بازار دستشون یه سیم کارت!! به فروشنده میگه من یه گوشی می خوام که یه دکمش سبز یه دکمش قرمز باشه!!!
اتفاقا جدیدا میرن K750 میگیرن اکثرا! حالا یه نو آوری کرده سونی یکیشو کرده فلش یکیش هم C! مثلا خیلی مهمه؟!
حالا دعوا نکنید احتمالا دهاتی های شهر شما از یک دهات دیگه میان با عقاید و سلایق متفاوت
جریان دکمه سبز و قرمز فرق میکنه مطمئنا تشخیص رنگها از تشخیص دکمه c از back راحتتره
با ور کنید من دروغ نمی گم!!!!! این مازیار فکر میکنه!! من دلم هر چی می خواد میگم!!
دوستم موبایل فروشه میگه اکثر دهاتی که میان هر چی گوشی نشون میدوم نمی پسندند!! وفتی مگم این دکمه قرمز قطع میکنه این سبز وصل میکنه زودی می خزنند!!
اینجا رو ببین تو ژاپن شده 3 ام...جالب اینه که اسم همه مارکهای معروف مثل شارپ و NEC و توشیبا و ...هست ولی خبری از نوکیا نیست...جالبه....
لینک:
http://www.esato.com/news/article.php/id=1426
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
جالبه!
اونروز تو یه موبایل فروشی بودم طرف اومده بود میگفت یه گوشی دیدم خیلی خوشگله رنگش هم طوسیه
موبایل فروش هم حدود 1 ساعت بهش گوشی نشون میداد طرف هم میگفت این نیس آخرش یه 1100 درآورد یارو
همچین خوشحال شد!!
گفت همینو میخواستم:wacko:
به همشهری عزیز سلام.شما اسرائیل هستی یا شیراز حالا؟ببنید همین شیراز که من توش زندگی میکنم توی چهر راه زند از هر 2 نفر توی خیابون و پاساژ ها یک نفرش از دهات اومده و دنیال گوشی نوکیا میگرده خوب معلومه اینطوری فروش گوشی های نوکیا بالاس دیگه