• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و اینک سونی اریکسون در رده سوم دنیا

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
p910 که سال 2004 معرفی شد !؟

اگر سونی اريکسون اولين All In One تاريخ يعنی P800 رو معرفی نمیکرد / نوکيا همچنان بايد رويه 1999 رو طی میکرد
gigglesmile.gif

به طور کل مقايسه امکانات گوشيهای سونی اريکسون با نوکيا خنده داره هست / سونی اريکسون در سال 2001 [ حالا نمیخواد مچ گيری کنيد و برين سايت GsmArena رو نگاه کنين بگين 2002 اومده ، P800 اواخر 2001 عرضه شد ، زمانی که نوکيا .. ]
gigglesmile.gif

مياد P800 رو ارايه میده و اونوقت نوکيا سال 2005 يک اسباب بازی فوق ناقص با نام 6708 میده / نمونه های ديگه هم که بر همگان آشکار هست

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
p910 که سال 2004 معرفی شد !؟
دوست من

من جايي نگفتم كه p910 در اين سال عرضه شده است . نوشته ام تكنولوژي آن مربوط به اين سال است .

من فكر مي كنم بين اينها تفاوت باشد . اگر تفاوتي در اين ميان نيست شما به بزرگواري خود ببخشاييد .

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من هم از زماني كه t68i به بازار آمد به قدرت سوني اريكسون پي بردم و از آن زمان فقط سوني اريكسون مي خرم وبه همه كساني هم كه با در مورد خريد گوشي مشورت مي كنند سوني اريكسون را پيشنهاد مي كنم .
ایول!

کارت درسته.....

بهروز خودمونی دیگه

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ایول به سونی اریکسون.

به همه كساني هم كه با در مورد خريد گوشي مشورت مي كنند سوني اريكسون را پيشنهاد مي كنم .

دقیقا مثل من.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
منم تبریک میگم به طرفدارهای سونی اریگسون:)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
با یه چیزی خیلی حال میکنم .... صاحب سایت (!) ، مدیر کل ، مدیر موبایل ، مدیر فرهنگ و هنر ، کاربرای فعال موبایل و ....... تو این فروم همه سونی اریکسون پرست (!!!!) هستند ! :D

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
منم به همه دوستان تبریک میگم.
درود به سونی اریکسون
درود به p990i
درود به همه طرفداران

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
با یه چیزی خیلی حال میکنم .... صاحب سایت (!) ، مدیر کل ، مدیر موبایل ، مدیر فرهنگ و هنر ، کاربرای فعال موبایل و ....... تو این فروم همه سونی اریکسون پرست (!!!!) هستند ! :D

دمشون گرم!!!!

SE_w810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم از زماني كه t68i به بازار آمد به قدرت سوني اريكسون پي بردم و از آن زمان فقط سوني اريكسون مي خرم وبه همه كساني هم كه با در مورد خريد گوشي مشورت مي كنند سوني اريكسون را پيشنهاد مي كنم .

من هم با t68 شروع کردم. اون موقع SMS پیش فرض فعال نبود یادمه رفتم دفتر مخابراتی تا SMS رو فعال کنم.چه ذوقی کردم اولین بار با t68 مسیج زدم زود گذشت. :)
باز به اون وقتا که موبایلا گارانتی واقعی و معتبر داشتن. دفترچه راهنما به فارسی چاپ شده بود . الان که حتی سریالشون دست کاری شدن. باتری رو هم برمیدارند تقلبی میذارن.

عکس 'گارانتی رو جعبه.

2mzh3e8.jpg

taylor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میمیرم واسه گوشی p910 i سونی اریکسون

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
زنده باد سونی واقعا با طراحی و همچنین ترکیب بندی منوهاش حال میکنم

یک زمانی خبر اومدن گوشی se با دوربین 5 مگا پیکسلی رو دادین نمیدونید کی میاد؟ خبری عکسی ازش در دسترس نیست؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
شايان جان

شما هم سوني اريكسون باز بودي خبر نداشتيم .

خيلي دوستت داشتيم . از حالا بيشتر هم ميشه .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به به! باید اعتراف کنم من هم تقریبا با شما هم عقیده ام.
متاسفانه گوشی من هفته ی پیش گم شد و به دیار باقی شتافت! من به این گوشی (W800) خیلی عادت کرده بودم و الان هم که یک گوشی از یکی از آشناهام قرض کرده ام (M65 زیمنس) اعصابم را خرد کرده و اصلا نمی توانم با آن کار کنم! (دیگه طاقت از کف داده ام و عنقریب یک گوشی جدید می خرم!)

در مورد برندها البته سعی کرده ام زیاد حساسیت نشان ندهم و معتقدم گوشی های نوکیا هم بعضا گزینه های خوبی داشته اند و دارند (هنوز هم ذهنیت منفی نسبت به نوکیا ندارم)، ولی در مجموع اگر الان بخواهم یک گوشی جدید بخرم به احتمال بالای 80 درصد انتخابم بازهم سونی اریکسون خواهد بود.
آفرین بر هوش و ذکاوت و خلاقیت مدیران این کمپانی نسبتا ضعیف (از نظر بنیه ی مالی) که در مدت کمتر از 3 سال این کمپانی را در رنکینگ فروش از عنوان ششمی به سومی رسانده اند. انصافا گوشی های سونی اریکسون از نظر طراحی و کیفیت و مخصوصا امکانات مالتی مدیایی بسیار عالی بوده اند.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
زنده باد سونی واقعا با طراحی و همچنین ترکیب بندی منوهاش حال میکنم

یک زمانی خبر اومدن گوشی se با دوربین 5 مگا پیکسلی رو دادین نمیدونید کی میاد؟ خبری عکسی ازش در دسترس نیست؟

به زودی احتمالا معرفی میشه ...شاید 6/2/2007 ;)

ایول به همگی...:happy: :happy:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
امسال قرار هست 5-6 تا smartphone هم معرفی بشه.ایوللللللل

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

:happy: :happy: :happy:
در اینجا جا دارد برای شادی روح مدیر فقید موبایل! خان بزرگ عطا خان! یک دقیقه سکوت کنیم!:D

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دو سال از آمدن p910 مي گذرد ؟؟
من خودم فقط 2 سال داشتم اين گوشي را

p910 مربوط به سال 2001 - 2002 است .
دوست من

من جايي نگفتم كه p910 در اين سال عرضه شده است . نوشته ام تكنولوژي آن مربوط به اين سال است .

من فكر مي كنم بين اينها تفاوت باشد . اگر تفاوتي در اين ميان نيست شما به بزرگواري خود ببخشاييد .
این حرف یعنی چی؟؟؟!
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=969384&postcount=8

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
در زمان کریسمس اول هم شده و از نوکیا هم جلو زده.

“Sony Ericsson will take the number one spot this Christmas. It will be the first time that Nokia’s been toppled for five years. It’s been given a real run for its money. Sony Ericsson has had a phenomenal year.”

منبع:اینجا

بالا