نه
اصلا هم سركاري نيست.
اون فقط يه احتمال بود كه دروغ آوريل باشه
اصلا هم سركاري نيست.
اون فقط يه احتمال بود كه دروغ آوريل باشه
من هم همینطور! :lol:به نقل از black_jack_of_black_city :دهنم سرويس شد از بس اين صفحه رو رفرش كردم
به نقل از ehsan :حالا این اعضای وفادار کیا هستن؟
ایول رضا جون ! ایول ! برآورد خوبی بود !به نقل از Persia :صفحه اول گوگل رو ببينين. نوشته: Searching 4,285,199,774 web pages
ميدونيم كه گوگل صفحات رو كش مي كنه و براي اينكار نياز به فضا داره.
فرض كنيم 70% اين صفحات رو كش كرده باشه. يعني 3 ميليارد صفحه.
فرض كنيم بطور ميانگين هر صفحه 50 كيلوبايت فضا اشغال كنه. 3 ميليارد صفحه ضرب در هر صفحه 50 كيلوبايت ميشه: 150 ميليارد كيلوبايت. ميشه 150 ميليون مگابايت. ميشه 150 هزار گيگابايت.
تازه من دست پايين گرفتيم.
ضمنا گوگل گوگل كلي عكس و . . . هم كش كرده. نوشته:Searching 880,000,000 images
به نظر من در دنياي امروز به فكرها و ايده هاي معمولي نميشه در دنيا يكه تاز شد.
يه زماني همه مي گفتند: گوگل كه آگهي تو سايتش نداره. ترتيب نتايج جستجو رو هم با پول گرفتن از سايتها جابجا نمي كنه. پس حتما مديران گوگل مغز خر خوردن كه دارن مفت مفت واسه ملت كار مي كنن. اما گذشت زمان خيلي چيزها رو مشخص كرد. اگه اين ايده يه ايده معمولي و منطقي بود، قبل از گوگل كلي شركت ديگه اونو انجام داده بودن.
حالا سوای این من خوندم که دامین جی میل هم براش مشکل ایجاد کردن . یعنی یه شرکته که 1.5 داشته میل میداده به ملت ! حالا اینا اومدن میگن جی میل !به نقل از خوبی کن :«جي میل» اعتراض حامیان حریم شخصي را برانگیخت
تصمیم گوگل براي ارائه خدمات رایگان ایمیل از سوي حامیان حریم شخصي مردم مورد انتقاد قرار گرفت.
به گزارش شبكه خبري بيبيسي، گوگل سرویس «جيمیل» را به عنوان رقیبي جدی براي «هاتمیل» و «یاهو» مطرح كرده است، ولي حامیان حریم شخصي مخالف طرح ارسال آگهي مرتبط با محتوي پيامها براي كاربران و ذخیرهسازي همیشگي ایمیل هستند. گروه «حریم شخصي بينالملل» به كمیسر اطلاعات انگلیس شكایت كرده است. كار این كمیسر این است كه اطمینان یابد سازمانها به قوانین حفاظت از حریم شخصي و آزادي اطلاعات پابندند.
سازمان حریم شخصي بينالملل مخالف طرحهاي بررسي محتوي پيامهاي ایمیل است. اما وبسایت گوگل ادعا ميكند كه هیچ انساني نامههاي الكترونیكي كاربران جيمیل را نخواهد خواند.
همچنین انتقاد دیگر درباره توانایي جيمیل براي نگهداري 500 هزار صفحه ایمیل است، ولي فعالان حریم شخصي ميخواهند اطمینان یابند وقتي ایمیلي از سوي كاربر حذف ميشود، به مفهوم كامل كلمه حذف ميشود و دیگر در جايي مانند سرور اصلي گوگل نگهداري نميشود.
به نقل از Kako :اشکان ! این گربه هه چرا اینجوریه ؟ موش مسموم خورده ؟ یا از غذاهای دستپخت تو ؟