• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يک گيگا بايت اي ميل مجاني در گوگل!

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فکر می کنم در نهایت بیشتر از ۱۰۰ مگ نباشه چون هر جور که فکر می کنم به نظرم شدنی نمیاد و البته یک گیگ برای email لازم هم نیست هنوز مگر این که ملت بخوان برای هم با e-mail فیلم بفرستن.
گوگل اگه بخواد به همه مجانی ۱ گیگ بده ممکنه خیلی های دیگه از این کار زیاد خوششون نیاد چون همه کاربراشون میرن به سمت gmail و ممکنه اونا ورشکست بشن!
از این ها گذشته همه email هایی که از سال ۲۰۰۰ فرستادم یا دریافت کردم هنوز به ۲۰۰ مگ نرسیدن! با توجه به این که برنامه های mail مقداری از فضای میان پوشه ها را هم هدر میدن، حجم واقعیشون باید خیلی هم کمتر باشه...

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بابا بگو 5 مگ ! این 4 مگ یاهو پدر مارو در آورد !
همشم اسپم ! بلاک هم نمیشن پدر سوخته ها !
این میل گوگل pop3 هم هست ؟ ( نخندین فقطا ! )

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نقل از rasa :
من موندم تو اين كه 1 گيگ رو واسه كجاتون ميخواين؟ به نظرم چيزى كه ميل باكس ها رو پر ميكنه نامه هاى مزخرف يا همون اسپم ها هستن. هر كى راست ميگه يك اسپم فيلتر درست حسابى دست و پا كنه نه اينكه بياد الكى جنجال راه بندازه.
البته مزيت gmail اينه كه حجم صفحاتش پائينه و مناسب حاله ملت جهان سومى هست كه هنوز با دايل آپ ميان رو شبكه.
و گرنه عمرا اگه كسى گير اين اسمپر ها نيافته نيازى به 1 گيگ نداره و همون 6 مگابايت ياهو كافيشه و نميخواد چيزى رو هم پاك كنه. :cool:
كم پيداييد استاد !

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نه pop 3 نداره اما گفته بعدا در ازاي مبلغ كمي pop 3 هم ميده

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
گوگل اگه بخواد به همه مجانی ۱ گیگ بده ممکنه خیلی های دیگه از این کار زیاد خوششون نیاد چون همه کاربراشون میرن به سمت gmail و ممکنه اونا ورشکست بشن!
والا این یک گیگابایتش رو من نتونستم هنوز پر کنم ولی از همین الان کلی براش مشکل ایجاد کردن.

این میل گوگل pop3 هم هست ؟
این سرویس رو هنوز نداره. من فکر نمکنم هم بده. چون میخواد از بنرهایی که کنار ایمیل ها میاد استفاده کنه.

گفته بعدا در ازاي مبلغ كمي pop 3 هم ميده
کجا اینو گفته؟ اگه بده که عالیه.اگر هم مثل YahooPlus سرویسی بده که بتونی بقیه ایمیلهات رو هم از اونجا چک کنی خیلی خوب میشه.

راستی این نکته رو فراموش نکنید که 1 گیگابایت فضا فقط یکی از ویژگیهای این Gmail است و از اونجایی که شعار بزرگیه روی اون تکیه کردن. مگرنه بعضی دیگه از ویژگیهای ایمیلش به نظرم از این 1 گیگابایت هم بهتره.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سناتور آمريکايي و قانون عليه Gmail
منبع : بي بي سي
مترجم:رضااسدي
بخش مقاله آي تي ايران
27 فروردين 83 –
جي ميل (GMAIL) سرويس ايميل موعود سايت گوگل شايد با مخالفت حقوقي کاليفرنيا مواجه شود.
سناتورليز فيگروا در حال تدوين پيش نويس قانوني عليه اين سرويس است، هرچند آن هنوز راه نيفتاده ولي به نوعي جي ميل را نوعي تعرض به حريم شخصي افراد تلقي کرده است. وي از گوگل خواسته است که درباره اين محصول تجديد نظر کند. به گفته خانم فيگروا مشکل اينجاست که گوگل مي خواهد با بررسي متن نامه هاي الکترونيکي کاربرانش آگهي هاي مرتبط به آن را پيوست نمايد.
اين سناتور دموکرات کاليفرنيا ميگويد: اين سرويس مانند آن است که يک بيلبورد عظيم را درست وسط خانه تان محکم کنند. گوگل مي خواهد تمام ايميل ها را بررسي کند تا مثلا چنانچه محتوي آن درباره پزشکي است آگهي يک شرکت داروسازي را پيوست نمايد.
پيشتر اين طرح گوگل از سوي گروههاي حامي حريم شخصي افراد به خاطر مرتبط شدن متن آگهي با محتويات ايميل با انتقاد شديد مواجه شده بود. گروه انگليسي" حريم شخصي بين الملل" درباره طرحهاي گوگل براي فرستادن پيوندهاي(LINK) آگهي هاي مرتبط با متن بررسي شده ايميل شان به کميسر اطلاعات بريتانيا اعتراض کرده است.
اين گروه همچنين خاطر نشان کرده که شروط گوگل براي اين سرويس به کاربران امکان نمي دهد ايميل هاي خود را براي هميشه حذف کنند ، هر چند طبق قانون" حفاظت از داده" مصوت اتحاديه اروپا کاربران امکان کنترل کامل ارتباطات خود را در دست دارند.
در حال حاضرکاربران جست و جو گر اينترنتي گوگل تبليغات سايت هاي تجاري مرتبط با موضوع مورد جست و جو را در سمت راست صفحه نمايشگر دريافت مي کنند. " جي ميل" براي بررسي ايميل ها و ارايه آگهي از همين فناوري استفاده خواهد کرد. ساير وب سايت ها از جمله رقباي گوگل مانند "ياهو" از شيوه هاي مشابهي براي انتخاب بنري(banner) که قرار است بالاي هر صفحه به نمايش در آيد، استفاده مي کنند.
گوگل با صدور بيانه اي اعلام کرده که قصد دارد با مقامات حفاظت از اطلاعات در اروپا براي فرونشاندن دغدغه هايشان همکاري کند. اين سايت مي گويد محتوي ايميل کاربران "خصوصي" باقي خواهد ماند. زيرا اين فرآيند کاملا خودکار خواهد بود.
گوگل يک شرکت خصوصي است ، ولي انتظار مي رود امسال سهامش را شناور سازد. پيش بيني مي شودارزش اين شرکت اينترنتي 25 ميليارد دلار باشد که اندکي بيشتر از شرکت خرده فروشي آمازون AMAZON خواهد بود. گوگل را لوي پيچ و سرگئي برين در سال 1998 در کاليفرنيا تاسيس کردند.

کاربران چه مي گويند؟
تعدادي از کاربران سايت بي بي سي درباره اين اقدام گوگل نظراتي را ابراز کرده اند:
* فکر نمي کنم وقتي قبل از به عضويت درآمدن يک سرويس بدانيد که چگونه کار مي کند، حريم شخصي شما نقض شود . اين سرويس کاملا رايگان است و هيچ کس شما را مجبور به استفاده از آن و بررسي ايميلتان نکرده است. ( ديويد کاکس، ساتهمپتون، انگليس)

*اين سرويس تفاوتي با جست و جوگر گوگل نداردکه آگهي ها را بر اساس آنچه مي جوييد، ارايه مي کند. مادامي که اطلاعاتي که بر پايه اين آگهي ها انتخاب شده، ذخيره نمي شود و اين فرآيند کاملا خودکار است ، من هيچ مشکلي براي استفاده از چنين سرويسي نخواهم داشت. ( آلکس آوتون ، لندن ، انگليس)

* اگر هر کس با اين سرويس پيشنهادي مشکلي دارد، مي تواند آن را انتخاب نکند. اگر کاربر اين نوع مبادله آگهي هدفمند با ظرفيت رايگان را نمي خواهد، اين سرويس جان خواهد باخت. اگر آن صرف نظر از اين آگهي ها محبوبيت يابد چه مشکلي به وجود خواهد آمد؟( اندرو فاستر، انگليس)

* مردم بايد هوشيار باشند، همين حالا نيز حريم شخصي ما در سطحي بدتر توسط فروشهاي از راه دور ، بازاريابي مستقيم و نگران کننده تر از همه توسط دولت مورد تعرض قرار مي گيرد. چنانچه شرکتي محصولي را در قبال آگهي به صورت رايگان ارايه دهد، مادامي که قوانين شفاف هستند ، مشکل چيست؟ ( ديويد پرايس – آمريکا)

*بله ، اين کار تعرض به حريم شخصي است، ولي شما براي استفاده از "جي ميل" حق انتخاب داريد ، به عبارت ديگر انتخاب با شماست که حريم شخصي تان مورد تعرض قرار گيرد يا خير. براي همين فکر مي کنم ايده خوبي است ، ولي سرويسي نيست که من از آن استفاده کنم. ( رابرت استفنسون – انگليس)

* هر چيزي که ايميل ها براي کليد واژه يا محتوي بررسي مي کند، حريم شخصي را مورد تجاوز قرار مي دهد. مانند آن است که اداره پست سلطنتي انگليس نامه ها را بگشايد و درون پاکت ها آگهي بگذارد. ( آلن ژآگ)

* البته آن تعرض به حريم شخصي است – تصور کنيد که يک نفر از شما اين حق را بخواهد که همه نامه هايتان را بخواند، نسخه اي از هر کدام نگاه دارد و برگه هاي آگهي را بر اساس آنچه احتمال مي دهند شما مي خريد، درون آن بگذراند! هيچ کس هرگز به چنين پيشنهادي پاسخ مثبت نخواهد داد. اما يک راه حل ساده دارد: از جي ميل استفاده نکنيد. هيچ کس شما را مجبور به استفاده از آن نکرده است پس ازآن استفاده نکنيد. اگر همه آن را ناديده بگيرند جي ميل به زودي محو خواهد شد.( جورج ، کمبريج ، انگلستان)

* بله ، آن مانند آن است که يک نفر نامه شما را بگشايد و درون آن هرزنامه بگذارد. فکر نمي کنم که از آن استفاده کنم. ( نيک ، مادريد،اسپانيا)

* جي ميل عالي به نظر مي رسد و من هيچ مشکلي با آگهي هاي هدفمند ندارم. به شيوه تبليغاتي جي ميل مزاحمتش کمتر از آگهي هاي ياهو و هات ميل خواهد بود. مردم بايد مفاد و شروط استفاده از اين سرويس را بخوانند و اگر از آنچه بايدبراي استفاده از جي ميل بپذيرند ، راضي نيستند مي توانند از آن استفاده نکنند. ( استفن ، لندن)

* در ذهنم ذره اي ترديد ندارم که گوگل قبلا نشان داده يد طولايي در حقه بازي دارد. آنها پيشتر کليه نوشته هاي کاربران را در گروههاي خبري و مباحثه علني کردند. آنها شايد بزرگ و نيرومند باشند ولي من هرگز از سيستم ايميلشان استفاده نمي کنم و اگر يکي از دوستانم چنين کند، به آنها اطلاع مي دهم که پاسخ ايميل هاي رسيده از گوگل رانخواهم داد. ( رابرت سنت لوييس، آمريکا)

* به فرض آنکه آگهي ها به همان شيوه موتور جست و جوگر گوگل به نمايش گذاشته خواهند شد، ( به عبارت ديگر آنها برايم هرزنامه نخواهند فرستاد ، صرفا به ايميل هاي عادي ام آگهي مي افزايند) من خوشحال مي شوم که به چنين سرويسي بپيوندم . چه بسا که آگهي هاي به نمايش درآمده نظرم را جلب نمايند و آن شيوه اي مناسب براي تبلغات هدفمند خواهد بود. من مي دانم که کمترين چيزي که واقعا به رايگان يافت مي شود، و تنها راه براي ارايه چنين ظرفيت عظيم ذخيره سازي اين است که آنها بابتآگهي هاي خود پول بيشتري کسب کنند، چون مي توانند به آگهي دهندگان تضمين بدهند که تبليغاتشان هدفمند صورت مي گيرد. در مورد ظرفيت ذخيره ، هر کس که از يک سيستم رايگان ايميل استفاده مي کند بايد انتظار داشته باشد که آن به صورت ايده آل شخصي نخواهد بود و اگر گوگل مي خواهد نسخه اي جوک ها و نامه هاي فوروارد شده و اظهارنظرهاي خام را نگه دارد برايش آرزوي موفقيت مي کنم! من اصلا مشکلي با اين سرويس ندارم به ظرز آن که مفاد و شروط آن هنگام ثبت نام مشخص و روشن باشد. ( فيليپ هولبرن ، کاونتري، انگليس)

* اين سرويس هيچ ارتباطي با نقض حريم شخصي يا کثافت کاري هاي سياسي ندارد. قدري شبيه يک بيلبورد عظيم در وسط خانه است؟ آيا اين سناتور کاردرست متوجه نشده چند تا خانه تلويزيونهايي دارند که 24 ساعت در روز و 7 روز در هفته آگهي هاي بازرگاني پخش مي کنند.( ديو پي، فرام ، انگليس)

* نه بيشتر از تعرض مقامات به حريم شخصي مان! وقتي ما ميدانيم دولت آمريکا مرکزي براي خواندن کليه ايميل هاي دلخواهش دارد ، قدري دور از شان يک قانونگذار آمريکايي است که بخواهد جلوي "جي ميل " را به خاطر نقض حريم شخصي بگيرد. ( مايک ادواردز، بلک بورن، انگليس)

* هرزنامه ها درون صندوق پستي تان ريخته مي شود، برنامه هاي تلويزيوني هر 15 دقيقه يک بار قطع مي شود و بيلبوردها همه جا هستند. اگثر اين شيوه هاي تبليغاتي هدف گيري ضعيفي دارند. تحقيقا ت نشان مي دهد که مردم تبليغات هدفهمند را مي پذيرند.( شرکت IMAKE WEBSITES انگليس)

* من برايم مهم نيست که کسي بخواهد ايميل هاي مرا بخواند و اگر بخواند اهميتي نمي دهم. با توجه به سازوکار ايميل، آن اصلا شخصي نيست. اگر بخواهم چيزي را محرمانه بفرستم از PGP استفاده مي کنم.( مارک ريدينگ، انگليس)

* گوگل نبايد اجازه يابد که براي هر نيتي ايميل ها بررسي کند. مانند آن است که اداره پست سلطنتي انگليس نامه هاي شخصي و تجاري همه را بخواند، کليد واژه هاي آنها را يادداشت کند و سپس آن نامه را همراه هر آگهي کاربردي بفرستد. اين نه تنها تجاوز به حريم شخصي است بلکه راه براي افشاي محتويات نامه ها خواهد گشود. اگر قرار است جي ميل به راه بيفتدآنگاه کاربربايد يک حق انتخاب " فوق العاده " روشن داشته باشد که آيا مي خواد ايميل هايش براي کليد واژه ها بررسي شوند يا خير. به علاوه وقتي ايميلياز سرور " جي ميل" دان لود مي شود آنگاه بايد از سرور حذف شود. ( جيسون – انگليس)

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
نكته مهميه:
شروط گوگل براي اين سرويس به کاربران امکان نمي دهد ايميل هاي خود را براي هميشه حذف کنند

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عجب ! پس اینا حق دارن میگن اطلاعات شخصی و حریم قانونی و .......
شرط سختیه ! من که نمیتونم تحملش کنم . حتی اگر میل باکسم 1 گیگ باشه !

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
دقیقا!
نکته جالبی که من بهش رسیدم. هیچ مدله نمیتونی یه ایمیل رو delete کنی! حالا چرا خدا میدونه! :)

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
يعني محتويات ايميل ها رو هم نميشه اديت كرد؟ يا مثلا ايميلها رو move كرد تو يه شاخه؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
منظور بچه ها اينه كه نميشه اكانت ايميل رو كه مي سازي، پاك كني! يعني يه جوراي گوگل حال مي كنه همه چيز رو نگه داره! ميخاد حالشووووو ببره.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نقل از Persia :
يعني محتويات ايميل ها رو هم نميشه اديت كرد؟ يا مثلا ايميلها رو move كرد تو يه شاخه؟
چرا این کار رو میشه کرد. ولی آخرش که مثلا بفرستی توی Trash باز هم نمیتونی اونو دیلیت کنی.

منظور بچه ها اينه كه نميشه اكانت ايميل رو كه مي سازي، پاك كني!
نه امیر جان اکانت رو میشه با یک کلیک پاک کرد

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مگه مي شه ايميلو پاك نشه كرد ؟ يعني از تو ترش پاك نميشه ؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نقل از arash_kh :
مگه مي شه ايميلو پاك نشه كرد ؟ يعني از تو ترش پاك نميشه ؟
نه! جالبه! یکی از شعارهاشون همین بود که ایمیل رو پاک نکنید بلکه آرشیو کنید.

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عجب ! واسه اونا چه فرقي داره حالا ! فقط يه گزينه ايه كه ممكنه بعضيا حال نكنن !

rasa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا بلاگر واسه مشترك هاش ايميل ميده از gmail . زودى بريد بگيريد و تو كفش نمونيد.
خدا بيامرزه بلاگر رو كه بانى خير شد. راستى اين گوگل نامرد نميازه اى دى كوچكتر از 6 حرف بگيريم.

rasa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستى حالا گرفتم كه اين سرويس gmail واسه چى به درد ميخوره!!!!!!!!!!(خسته نباشم) برى عضو Yahoo! Groups بشى و با خيال راحت ايميل هاشونو دريافت كنى و نگران پر شدن inbox نباشى.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به اين داداش خانم احسان ايميل بزنيد و يه خورده توضيح بدين كه آره من مي خام و اگه ندين به من جي ميل رو مي ميرم و اين ها! بعدش يه هويي براتون درخواست مي ياد مثل من ... خوشحالم كه اي دي كه مي خواستم رو گرفتم . azemati @ gmail .com ببينم كي اهل جي ميل بيزيه ؟ :lol:

بالا