• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

٭٭٭٭٭٭٭٭۟۞٭ فــــــــــــــــــــــروش با کمـــــــــــــــــترین قیمت ها ٭۞٭٭٭٭٭٭٭

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام عزیز
لیست مخفی رو لطفا ارسال کن برام
بعد این

برچسب دفع سموم بدن از کف پا = 7
خداییش این واقعی هست یا چرت پرته؟:p

ارسال شد

والا من خودم 2 شب استفاده کردم... تغییری در من حاصل نشد اما مقادیری *&^*^*%^ در روی پد جم شده بود ! :eek:

دوربین tm900 پاناسونیک

و

ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ هم دارید؟

نه عزیز

سلام . لطفاً قیمت تمام شده ساعت شب خواب و ارسال به تهران رو برام پخ کنید . همچینین لیست مخفی رو ! :دی . مرسی

ارسال شد

Philips 1050 50 تومن؟ به شرط ضمانت میدی؟
روبیک میخوام 7000 تومنی؟

هزینه پست چه جوری حساب میشه؟ برای کاشان

به شرط ضمانت منظورتون چیه ؟

یست مخفی تون رو برای من بفرستید
مرسی

ارسال شد
با سلام
لیست مخفی لطفا

ارسال شد
لطفا لیست هایدن رو واسه ما هم بفرست

ارسال شد

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
عزیز هنوز لیست رو برای من ارسال نکردی!
تو توزیحات نوشته شاید یه مدتی طول بکشه مثلا 10 شب ....

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ريش تراش موزر رنگ سياه با موتور آهني داري ؟؟ (تقلبي ها موتورشون پلاستيكيه )

ميگي ليست مخفي انسان كنجكاو ميشه . واسه منم ليست مخفي ارسال كن

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
قبل از خواب پدها را کف پا بچسبانید ,8 تا 12 ساعت بگذارید بماند,تا خوب سموم بدن را جذب کند
طی شب پدها به رنگ تیره در می آید بدلیل جذب سموم و زواید سوخت و ساز بدن ،حتی ممکن است چسبنده شود بستگی به درجه مسمومیت بدن دارد .هرچه بیشتر از این پدهااستفاده کنید به مرور رنگ روشن تر میشود. بدن شما ممکن است در عرض چند روز سم زدایی شود و یا در مدت زمان بیشتری,بسته به وضعیت بدن دارد.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
ريش تراش موزر رنگ سياه با موتور آهني داري ؟؟ (تقلبي ها موتورشون پلاستيكيه )

ميگي ليست مخفي انسان كنجكاو ميشه . واسه منم ليست مخفي ارسال كن

عزیز موتور مگه می شه پلاستیکی باشه ؟!... همینو موجود دارم قعلا که بهترین مدل بازار با هولگرام و هک شده جرمنی هست ( اما چینی درجه 1 هست ... جنس آلمانی کارتون خالیش هم دست ایرانی جماعت نمی رسه ! )

لیست هم ارسال شد ;)

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
قبل از خواب پدها را کف پا بچسبانید ,8 تا 12 ساعت بگذارید بماند,تا خوب سموم بدن را جذب کند
طی شب پدها به رنگ تیره در می آید بدلیل جذب سموم و زواید سوخت و ساز بدن ،حتی ممکن است چسبنده شود بستگی به درجه مسمومیت بدن دارد .هرچه بیشتر از این پدهااستفاده کنید به مرور رنگ روشن تر میشود. بدن شما ممکن است در عرض چند روز سم زدایی شود و یا در مدت زمان بیشتری,بسته به وضعیت بدن دارد.

آره شب موقع خواب باید استفاده کرد تا صبح

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
عزیز موتور مگه می شه پلاستیکی باشه ؟!... همینو موجود دارم قعلا که بهترین مدل بازار با هولگرام و هک شده جرمنی هست ( اما چینی درجه 1 هست ... جنس آلمانی کارتون خالیش هم دست ایرانی جماعت نمی رسه ! )

لیست هم ارسال شد ;)

اگه اينوبخرم اين چهارمين موزريه كه ميخرم . بله . داخلش رو تا حالا باز كردي ؟ موتورش پلاستيكي باشه يعني هوتوتو.... يكي دارم موتورش اهنه . وسايل ديگه اون سه تا رو باز ميكنم ميبندم رو اون ولي ديگه جووون نداره . ماله عهد بوغه

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اگه اينوبخرم اين چهارمين موزريه كه ميخرم . بله . داخلش رو تا حالا باز كردي ؟ موتورش پلاستيكي باشه يعني هوتوتو.... يكي دارم موتورش اهنه . وسايل ديگه اون سه تا رو باز ميكنم ميبندم رو اون ولي ديگه جووون نداره . ماله عهد بوغه
والا این ظاهر و باطتنش خدمت شما :
70nwwv3jk8u4oslb658.jpg

h4jtoybkyxh0z9q9kv3.jpg

nockjskl5dypa29lpoh.jpg

8j53vas22zh19rx8lde.jpg

چیزه پلاستیکی ای هم من توش ندیدم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
نیما جراحیش کردی؟! :D

اون کلیدش پلاستیکیه!! :p

راستی اون ساعته رو هر وقت خواستی بفرستی قربون دستت یه تستش بکن که رنگ ساعتی که میندازه روی سقف قرمز باشه...

خیلی ممنون. ;)

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
چي بگم والا . فكر كنم مال تو از اون خوبهاست . . .

ولي ديگه از اين موزر قرمز ها خسته شدم . يه ريش تراش ديگه نيست كه سه تيغ نزنه و مثل موزر يه ذره نگه داره ته صورت ؟؟ من به اين از بيخ زدن حساسم . . . :eek:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
نیما جراحیش کردی؟! :D

اون کلیدش پلاستیکیه!! :p

راستی اون ساعته رو هر وقت خواستی بفرستی قربون دستت یه تستش بکن که رنگ ساعتی که میندازه روی سقف قرمز باشه...

خیلی ممنون. ;)

:D
تستش کردم حله فقط نایسر دایسر 6 تیغه تموم کرده بودم 4 تیغه 3 کله گذاشتم ! یه کله اضافه داره ! )

عصر می فرستمش

چي بگم والا . فكر كنم مال تو از اون خوبهاست . . .

ولي ديگه از اين موزر قرمز ها خسته شدم . يه ريش تراش ديگه نيست كه سه تيغ نزنه و مثل موزر يه ذره نگه داره ته صورت ؟؟ من به اين از بيخ زدن حساسم . . . :eek:

گفتم که بهرین نوع توی بازار هست...

همینو 35 قیمت دارم توی بازار خودم
اون ریش تراش ها هم همشون ساخته شده برای اینکه از بیخ بزنه ! شما ته ریش می خوای اینو باید برداری :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
:D
تستش کردم حله فقط نایسر دایسر 6 تیغه تموم کرده بودم 4 تیغه 3 کله گذاشتم ! یه کله اضافه داره ! )

عصر می فرستمش

من که کله مله حالیم نمیشه... :D یه چیزی بفرست دعات کنیم. :D میخوام میوه ها رو تا حد ممکن ریز کنه...

یه دفعه نشد ما یه لیست بهت بدیم بگی همشو داری! یه انباردار استخدام کن از این مشکلات پیش نیاد دیگه! :p

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
لیست مخیتون چیه اگه میشه به ما پ خ کنید

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بی زحمت این لیستای اجناست رو ، مخفی و غیر مخفی برام بفرست ... کلا چیزایی که موجود داری ...

morit

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش این ماشین فیلیپس که زدین اصله؟آخه خود آمازون الان که حراجه زده 130 دلار که .چه تضمینی واسه اصل بودنشه؟اون لیسته مخفیتم بده

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آقا ما دقیقا" نفهمیدیم این یه دست کله پاچه اضافه که روی نایسر دایسر گذاشتید، چی کار میکنه؟ :D باید هزینه ای تقدیم کنم؟

قبل از ارسال هر چقدر هم بگید ارسال میشه فایده نداره... حدیث هست که میگه وقتی بعد از ارسال بگید ارسال شد، ثواب هفتاد حج واجب رو داره! :p

تشکرات فراوان :rolleyes:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام داداش این ماشین فیلیپس که زدین اصله؟آخه خود آمازون الان که حراجه زده 130 دلار که .چه تضمینی واسه اصل بودنشه؟اون لیسته مخفیتم بده

اصلی هست اما تحت لیسانسه بدون هیچ کم و کاستی
سلام
بی زحمت این لیستای اجناست رو ، مخفی و غیر مخفی برام بفرست ... کلا چیزایی که موجود داری ...

ارسال شد ;)

لیست مخیتون چیه اگه میشه به ما پ خ کنید

ارسال شد
winksmiley02.gif

من که کله مله حالیم نمیشه... :D یه چیزی بفرست دعات کنیم. :D میخوام میوه ها رو تا حد ممکن ریز کنه...

یه دفعه نشد ما یه لیست بهت بدیم بگی همشو داری! یه انباردار استخدام کن از این مشکلات پیش نیاد دیگه! :p
بسته شما هم امروز ارسال شد ;)

بالا