منم لیست مخفیو میخام !!
سلام
لطفا لیست مخفی رو برای منم بفرستید
لیست مخفی پلیز.
این مخفی جاتت رو برای ما هم بفرست
سلام
لطفا لیست مخفی رو برا منم بفرستید
من این رو می خوام یکی هم بیشتر نمی خوام
Amazon.com: Da Vinci 500 Poker Set with Chips, Case, Dealer Buttons, Cards, Cut Cards, and Dice: Sports & Outdoors
لطفاً لیست مخفی!
لیست عطرهاتون (به خصوص زنونه) با ذکر درجه 1 و 2 و اصلی و ... برام بفرستید. (عطر پیشنهادی خودتون رو هم که معرفی کنید)
در ضمن هزینه نهایی یک ریش تراش Philips 1050 بعلاوه هزینه ارسال به تهران با پیشتاز (تخفیف یادتون نره چون مطمئناً خرید آخرم نخواهم بود!) شاید یه دونه عطر هم برداشتم
ممنون
داداش ازون پاسور بزرگا که توی برنامه بفرمایید شام داشت نمیاری؟
ارسال شدسلام.
این لیست مخفی رو میشه برام بفرستید؟؟؟؟
در ضمن قیمت اون دوربین مدار بسته با هزینه پست کلا چه قدرمیشه؟؟؟؟تخفیف نداره؟
توی صفحه لول هستش قسمت ادکلن ها
پیشنهاد خودم هم ریچی ریچی هست که خوش بوه
هزینه 1050 هم با لیست مخفی ارسال شد
4 کریم عمو فرید !آقا بسته ما رسید. با بهترین بسته بندی. خداییش از هواپیما مینداختن پایین، هیچیش نمیشد! :happy:
این ساعته هم خداییش چیز خیلی توپیه... به دوستان پیشنهاد میکنم حتما یدونه تهیه کنن... واقعا نسبت به قیمتش مفته.
ممنون.
ارسال شددوست عزیز اون لیست مخفی رو بی زحمت بفرست شاید اون چیزی که من میخوام توش باشه ممنون
نیما خان هزینه ریش تراش رو به حسابتون کارت به کارت کردم و جزئیاتش رو براتون pm دادم.
منتظر ارسال کالا هستم.
باتشکر.
سلام دوست عزیزآقا بسته ما رسید. با بهترین بسته بندی. خداییش از هواپیما مینداختن پایین، هیچیش نمیشد! :happy:
این ساعته هم خداییش چیز خیلی توپیه... به دوستان پیشنهاد میکنم حتما یدونه تهیه کنن... واقعا نسبت به قیمتش مفته.
ممنون.