• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

٭٭٭٭٭٭٭٭۟۞٭ فــــــــــــــــــــــروش با کمـــــــــــــــــترین قیمت ها ٭۞٭٭٭٭٭٭٭

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
آقا ما دقیقا" نفهمیدیم این یه دست کله پاچه اضافه که روی نایسر دایسر گذاشتید، چی کار میکنه؟ :D باید هزینه ای تقدیم کنم؟

قبل از ارسال هر چقدر هم بگید ارسال میشه فایده نداره... حدیث هست که میگه وقتی بعد از ارسال بگید ارسال شد، ثواب هفتاد حج واجب رو داره! :p

تشکرات فراوان :rolleyes:
ارسال شد دیگه امروز !

یه کله اضافه داره ! فک بالاییش ! خودمم نمی دونم چطور وصفش کنم !!! :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ارسال شد دیگه امروز !

یه کله اضافه داره ! فک بالاییش ! خودمم نمی دونم چطور وصفش کنم !!! :D

دستت درد نکنه. پس الآن دو بار گفتی ارسال شد، میشه به عبارتی 2 * 70 یعنی 140 بار حاجی شدی! :p

این اضافه داره به چه درد میخوره؟ طرح خوردکردنش فرق میکنه؟

راستی چیزی بدهکاریم؟

تنکس وری ماچ! :p

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دستت درد نکنه. پس الآن دو بار گفتی ارسال شد، میشه به عبارتی 2 * 70 یعنی 140 بار حاجی شدی! :p

این اضافه داره به چه درد میخوره؟ طرح خوردکردنش فرق میکنه؟

راستی چیزی بدهکاریم؟

تنکس وری ماچ! :p

حالا میرسه می بینی !

این سری به دلیله اون سری ! سفارش شما زیر قیمت خرید خودم تقدیم شد ;) می خواستم یه مدل درجه 1 از محصول سری قبل رو برات بفرستم که گفتی دیگه به کارت نمیاد منم امیدوارم اینطوری تونسته باشم جبران کنم :X

سلام
اقا کنجکاو شدم ببینم لیست مخفیتون چیه توش!
لطفا واسه منم ارسال کنید

ارسال شد

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
حالا میرسه می بینی !

این سری به دلیله اون سری ! سفارش شما زیر قیمت خرید خودم تقدیم شد ;) می خواستم یه مدل درجه 1 از محصول سری قبل رو برات بفرستم که گفتی دیگه به کارت نمیاد منم امیدوارم اینطوری تونسته باشم جبران کنم :X

یا ابولفضل الآن میرسه می بینم 4 تا چاقوی میوه خوری گذاشتی و یه کاغذ همراشه که نوشتی "گشاد بازی رو بزار کنار بشین با این 4 تا چاقو سالاد درست کن"!!! :D :D :D

دمت گرم، مرام داری در حد تیم ملی. خدا یکی، نیما رزیدنت هم یکی. :D :cool: (یعنی از هر کدوم فقط یدونه وجود داره! :D )

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
لیست مخفی !
در ضمن اون صندلی بادیها تایوانیه ؟! 4 تاش رو بخوام قیمت چنده ؟!
ارسال می کنم براتون !

4 تاش رو بخوای یه اشانتیون هم تقدیم می کنم که حالشو ببری ! :دی اما تخفیف آمجنان نداره چون حداقل سود هست :)
یا ابولفضل الآن میرسه می بینم 4 تا چاقوی میوه خوری گذاشتی و یه کاغذ همراشه که نوشتی "گشاد بازی رو بزار کنار بشین با این 4 تا چاقو سالاد درست کن"!!! :D :D :D

دمت گرم، مرام داری در حد تیم ملی. خدا یکی، نیما رزیدنت هم یکی. :D :cool: (یعنی از هر کدوم فقط یدونه وجود داره! :D )

:D:D
مخلصیم :)

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
دوربین tm900 پاناسونیک

و

ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ هم دارید؟

اینارو گفتید ندارید...

اما می تونید بیارید .؟

با تشکر (رو ایکس باکس تعداد بالا می تونم سفارش بدم .... رو دوربینم تا 100 هزار تومن سود خالص بهتون میدم)

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
داداش این فیلیپس که زدی تومن اصل هست؟ منظور به شرط اصل بودنه؟ آخه آمازون بیشتر میده!
بعدم شرایط خرید مکعب روبیک بفرست!! و با هزینه ارسال به کاشان چند در میاد!!

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
لیست مخفی رو بدن لطفا
ارسال شد
سلام

لطفا لیست مخفیتون واسه منم ارسال کنید
ارسال شد
داداش این فیلیپس که زدی تومن اصل هست؟ منظور به شرط اصل بودنه؟ آخه آمازون بیشتر میده!
بعدم شرایط خرید مکعب روبیک بفرست!! و با هزینه ارسال به کاشان چند در میاد!!
تحت لیسانس هست هست دیگه... من یه شامپو می سازم در میاد 100 هزارتومن خورزو خان همون شامپو رو می سازه در میاد 50 هزار تومن با همون کیفیت بعد خورزو خان میاد اینو تحت لیسانس نفر اول عرضه می کنه

شرایط روبیک هم ارسال شد ;)
اصلی هست اما تحت لیسانسه بدون هیچ کم و کاستی

---------
یعنی چی تحت لیسانسه یعنی با اینا که تو بازار زده 200 فرق داره؟
بالا توضیح دادم! :دی
ارسال شد
اینارو گفتید ندارید...

اما می تونید بیارید .؟

با تشکر (رو ایکس باکس تعداد بالا می تونم سفارش بدم .... رو دوربینم تا 100 هزار تومن سود خالص بهتون میدم)

امکان خرید خورده ندارم شرمنده :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دادا نیما این بسته ما رو نیاوردن. :( فردا باید برم اداره پست چون سابقشو دارم پستچی مدام عوض میشه و منطقه رو بلد نباشه مرسوله میره باجه معطله. اگه کد رهگیری دم دستت هست بی زحمت برام pm کن که یارو باجه داره غر نزنه! :D

AB+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
شما چیپ پوکر هم می تونید بیارید؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام

لطفا لیست مخفی را برای من هم بفرستید
ممنونم

ارسال شد :)
دادا نیما این بسته ما رو نیاوردن. :( فردا باید برم اداره پست چون سابقشو دارم پستچی مدام عوض میشه و منطقه رو بلد نباشه مرسوله میره باجه معطله. اگه کد رهگیری دم دستت هست بی زحمت برام pm کن که یارو باجه داره غر نزنه! :D

ارسال شد :)
شما چیپ پوکر هم می تونید بیارید؟
50 تا بخوای شاید اما تعداد کم نه شرمندم
این لیست مخفی چی هست ؟

چیز خوبیست ! :d

برای شما هم ارسال شد !

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آقا دستت درد نکنه... خیر از جوونیت ببینی حاج نیما! :p این پست هم معلوم نیست با خودش چند چنده دفعه قبل مستقیم اومد تجزیه مبادلات کرج و در کمتر از 24 ساعت به دستم رسید، این دفعه رفته تجزیه مبادلات تهران و قراره بیاد کرج و ادامه ماجرا! :D

قربون دستت این لیست مخفی رو برای ما هم بفرست نکنه اون لیستی که من دارم ورژن قدیمیه! :blush:

بالا