چند وقته ایطوری؟نمیدونم این حصاری که ما داریم دور خودمون میکشیم و تقریبا هم غیر ارادیه به کجا ختم میشه ؟ :general405:
حتما باید دلیلی داشته باشه ک اینجوری شدینمیدونم این حصاری که ما داریم دور خودمون میکشیم و تقریبا هم غیر ارادیه به کجا ختم میشه ؟ :general405:
پرنده ی مهاجر رو گوش بدهآهنگای شکنجه گر (در مورد خدا) و تصویر یک رویا از داریوش رو کیا گوش دادن؟
خداست....
به یه سال نمیکشه تقریبا چند ماهه تا همین چند ماه پیش خوب بودمچند وقته ایطوری؟
کلا آخرین دورانی که خیلی تو جمع و جامعه و ارتبط بودی کی بود؟
چی شد که کم کم فاصله گرفتی؟
گوش دادم و میدم. ..پرنده ی مهاجر رو گوش بده
الان ناراحتی از این وضعیت؟به یه سال نمیکشه تقریبا چند ماهه تا همین چند ماه پیش خوب بودم
چی شد که کم کم فاصله گرفتم ؟ نگرشم داره عوض میشه نسبت به روابطم با مردم شایدم از موقعی که چندین مشکل با هم برام پیش اومده
ولی در کل اخلاقم داره عوض میشه دیگه برا رفاقتها تلاش نمیکنم دیگه رفیقم از دستم ناراحت بشه از دلش در نمیارم دیگه مهم نیست
از یه طرف خوشحالم که تمام صداقت و احساسم رو دیگه نمیخوام حروم این همه ادم کنمالان ناراحتی از این وضعیت؟
چرا به دکتر مراجعه نمیکونی؟از یه طرف خوشحالم که تمام صداقت و احساسم رو دیگه نمیخوام حروم این همه ادم کنم
از یه طرفم خب بالطبع خیلی از رفافتها و روابط رو از دست میدم
در کل بله ناراحتم چند سال پیشها خیلی بهتر بود اما الان هر سال جلوتر میریم گندتر و غیر قابل تحمل تر میشه وقتی مشکلات هم رو سرت اوار میشن دیگه نفس کشیدنم برات زجر اور میشه
اگه بخوایم الکی بخندیم الکی فاز بگیریم میشیم چند تا شاسکول که داریم زر مفت میزنیم!منم همین مشکلو دارم..
آرزو به دلم موند با یکی که میرم بیرون الکی نخنده..الکی فاز نگیره..تعریف کردن از کل کل با دختر جزو صحبتاش نباشه..
اصلا ملت فقط کالبد آدم دارن..حس میکنی داری با یه کارتون یخچال راه میری تا با یه آدم.
امشب حالم گرفته بود
یادمه قدیما حالم میگرفت میومدم F21
با بچه ها اسپم میکردیم
بعضا هم حمله میکردیم چند تا انجمن
امشب به یاد قدیما اومدم تو پی تی دیدم هیچکی نیس
رفتم تو f21 یکم چرخیدم تاپیکا زیرخاکی رو مرور کردم به یاد قدیما
اولش خوب بود و کلی خندیدم ولی هر چی رفتم جلو حالم بدتر شد
این آخریاش داشت اشکم در میومد.... هی زندگی چه دورانی داشتیم چه زود گذشت
الان اومدم پاتوق چشمم به این تاپیک افتاد گفتم یکم از حالم بنویسم حالم بهتر شه.....