• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق افسرده های پی تی

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
بطرز عجیبی دیگه با رفیقام حال نمیکنم امشب پیششون بودم
نمیدونم چرا همه دارن برام بی اهمیت میشن حوصله صحبت کردن باهاشون رو ندارم
دیروز ارایشگاه بودم یه پسره ریشو نشسته بود ای ور میزد ای ور میزد همشم مخاطبش من بودم یعنی تو دلم میگفتم بابا فکتو ببند چقدر حرف میزنی کشتی ما رو
اونروزم رفیقم اصرار بیا بریم تا بازار گفتم نمیام خودت برو حوصله ندارم حالا امشب دیدمش اقا قیافه گرفته

کلا ادما برام دارن غریبه میشن انگاری وجود ندارن انگاری تو یه نفر تو قطار نشستی و فقط داری رد میشی اطرافیان هم مثل منظره هایه مبهمی هستند که فقط می بینیشون و میگذری :general505:

چند سالی هست دیگه زندگی حال نمیده

مثکه مشکل همه گیره

منم همین مشکلو دارم..
آرزو به دلم موند با یکی که میرم بیرون الکی نخنده..الکی فاز نگیره..تعریف کردن از کل کل با دختر جزو صحبتاش نباشه..

اصلا ملت فقط کالبد آدم دارن..حس میکنی داری با یه کارتون یخچال راه میری تا با یه آدم.

نمیدونم این حصاری که ما داریم دور خودمون میکشیم و تقریبا هم غیر ارادیه به کجا ختم میشه ؟ :general405:

@nima_0916
اون چیزی که گفتی زیادی داری با کوچکترهای خودت میگردی نیما من با همسن و سالهای خودم و بزرگتر از سنه خودم حال نمیکنم خیلی داغونن نه شوری دارن و نه جاذبه ایی همش تو نخ کار و زن زندگی هستن اخه یه ادم مثلا 35 ساله متاهل چی داره بهت بگه ؟ فقط میناله از زندگیش فقط انرژی منفی میده اصلا به روحیه من نمیخورن
من سن پایینا رو حتی با تمامه لودگی سبک سری و حماقتشون بیشتر میپسندم حتی با اینکه برات میشینن به طور مسخره و کسالت باری از روابط با دوست دخترشون حرف میزنن

به یه سال نمیکشه تقریبا چند ماهه تا همین چند ماه پیش خوب بودم
چی شد که کم کم فاصله گرفتم ؟ نگرشم داره عوض میشه نسبت به روابطم با مردم شایدم از موقعی که چندین مشکل با هم برام پیش اومده
ولی در کل اخلاقم داره عوض میشه دیگه برا رفاقتها تلاش نمیکنم دیگه رفیقم از دستم ناراحت بشه از دلش در نمیارم دیگه مهم نیست

احساس پوچی بین این روزمرگی های گذرا:general602:

از یه طرف خوشحالم که تمام صداقت و احساسم رو دیگه نمیخوام حروم این همه ادم کنم
از یه طرفم خب بالطبع خیلی از رفافتها و روابط رو از دست میدم
در کل بله ناراحتم چند سال پیشها خیلی بهتر بود اما الان هر سال جلوتر میریم گندتر و غیر قابل تحمل تر میشه وقتی مشکلات هم رو سرت اوار میشن دیگه نفس کشیدنم برات زجر اور میشه

داداش الکی به خودت سختی نده نیمه گمشده ما اسمش روشه گم شده دیگه هم پیدا نمیشه باید از ورژن طرح و کلون استفاده کنی.

چاره چیست ؟ اخرش چه غلطی کنیم اینطور که نمیشه همه ش بکنواختی :(

این ها نشانه های افسردگی هستش من فکر نمی کنم من احساس می کنم شما در حال گذار هستید از یه مرحله به مرحله جدید زندگی فکر هم می کنم که ورزش رو بزنید تنگ کار نه این که حال میده نه تو این حالت البته چیزی که من تجربه کردم یه حالت رکود داره یه مدت سنگین میزنی گاراژ هیچ کاری نمی کنی بعد تا میای خودت رو جمع کنی زمانبر هستش

برین ورزش تستسترون آزاد میکنه بدنه آدرنالین ترشح می شه انگیزه های خوبی ایجاد میشه شخصا به این نتیجه رسیدم کار کنم پول در بیارم برم خارج از کشور خرج کنم برگردم دوباره کار کنم :general208:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این ها نشانه های افسردگی هستش من فکر نمی کنم من احساس می کنم شما در حال گذار هستید از یه مرحله به مرحله جدید زندگی فکر هم می کنم که ورزش رو بزنید تنگ کار نه این که حال میده نه تو این حالت البته چیزی که من تجربه کردم یه حالت رکود داره یه مدت سنگین میزنی گاراژ هیچ کاری نمی کنی بعد تا میای خودت رو جمع کنی زمانبر هستش

برین ورزش تستسترون آزاد میکنه بدنه آدرنالین ترشح می شه انگیزه های خوبی ایجاد میشه شخصا به این نتیجه رسیدم کار کنم پول در بیارم برم خارج از کشور خرج کنم برگردم دوباره کار کنم :general208:
مرد مومن یه فاصله ای - اینتری - , - چیزی بذار بین جمله بندی:confused:

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257

حاجی تو که وضعت خراب تر از ماست/
پول دربیاری بری خارج خرج کنی بعد دوباره بیای پول دربیاری که نشد کار.

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
امشب حالم گرفته بود :(
یادمه قدیما حالم میگرفت میومدم F21
با بچه ها اسپم میکردیم
بعضا هم حمله میکردیم چند تا انجمن
امشب به یاد قدیما اومدم تو پی تی دیدم هیچکی نیس
رفتم تو f21 یکم چرخیدم تاپیکا زیرخاکی رو مرور کردم به یاد قدیما
اولش خوب بود و کلی خندیدم ولی هر چی رفتم جلو حالم بدتر شد
این آخریاش داشت اشکم در میومد.... هی زندگی چه دورانی داشتیم چه زود گذشت
الان اومدم پاتوق چشمم به این تاپیک افتاد گفتم یکم از حالم بنویسم حالم بهتر شه.....
شوما میدونی بچه های پی تی قدیم و بروکی.. الان کوجان؟:general507:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
مرد مومن یه فاصله ای - اینتری - , - چیزی بذار بین جمله بندی:confused:

:D آره واقعا حس میشه این مسئله

حاجی تو که وضعت خراب تر از ماست/
پول دربیاری بری خارج خرج کنی بعد دوباره بیای پول دربیاری که نشد کار.

چرا حاجی راه خوبی هستش که
.

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
:D آره واقعا حس میشه این مسئله

.
رفتم کارت گرافیک خریدم و اومدم..
حالا میبینم فایل های مدلینگ توی کول دیسک کپی نشده بودن..
بخطر اینکه طرف سورس مدلینگ هامو ندزده از توی سیستمش پاکشون کردم. :general208:

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
آقا این دکتر اعصاب و وران ب ما قرص دیوالیدن 500 داده!

من نمیدونم دکتری ک تو 5دیقه 40نفر رو ویزیت میکنه چجوری اختلال مانیا تشخیص میده؟ 4-5تا قرص دیگه هم دادم مثل پاروکستین و اینا ک هر سری میدن! این سری سیتالوپارم 40 هم داده! خلاصه هر چی میخورم تاثیرات برعکس روم میذاره! مثلا وقتی سیتالوپرام میخورم بیشتر JerekOff میشم!

پ ن: افسردگی رابطه شدیدی با جو و محیط داره تا وقتی محیط عوض نشه( خارج از کشور) همین :general502: خواهم -خواهیم - بودم

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
.
حاجی به نظر من کار خیلی مسخره ای باید باشه ادم اینهمه جون بکنه( البته ببخشید منظورم خودمم )که بخواد 500تا 700 یا نهایت 1 تومن تو زمان دانشجویی بگیره بعد اونوقت تو چند روز همشو به باد بده

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
حاجی به نظر من کار خیلی مسخره ای باید باشه ادم اینهمه جون بکنه( البته ببخشید منظورم خودمم )که بخواد 500تا 700 یا نهایت 1 تومن تو زمان دانشجویی بگیره بعد اونوقت تو چند روز همشو به باد بده

والا حاجی بنده یه 10 سالی میشه از دوره دانشجوییم میگذره من فکر می کنم شما سن بنده رو اشتباه تصور کردی من 31 سالمه

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
آقا این دکتر اعصاب و وران ب ما قرص دیوالیدن 500 داده!

من نمیدونم دکتری ک تو 5دیقه 40نفر رو ویزیت میکنه چجوری اختلال مانیا تشخیص میده؟ 4-5تا قرص دیگه هم دادم مثل پاروکستین و اینا ک هر سری میدن! این سری سیتالوپارم 40 هم داده! خلاصه هر چی میخورم تاثیرات برعکس روم میذاره! مثلا وقتی سیتالوپرام میخورم بیشتر JerekOff میشم!

پ ن: افسردگی رابطه شدیدی با جو و محیط داره تا وقتی محیط عوض نشه( خارج از کشور) همین :general502: خواهم -خواهیم - بودم
آقا منم به سهم خودم یون دادم تو افسردگی..
به عنوان یه برادر کوچیکتر بهت میگم.. گاهی آدم با افسردگی حال میکنه و خبر نداره..در چنین شرایطی یه ترانس ام + چند قوطی + شریک جنسی فاب + شب های لس آنجلس هم واست توفیقی نمیکنه..
آدم فکر میکنه اگه شاد باشه کل معادالاتِ پیشینِ خودشو بهم زده و خودشو دچار نوعی بهران هویت کرده..

پ ن : یه موتور کورسی درست حسابی غیر چینی (یا چینی درست حسابی) چند در میاد؟ بیشتر 90 تا هم نمیخوام باش برم..فقط میخوام از صداش و دنده عوض کردنش لذت ببرم..

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
والا حاجی بنده یه 10 سالی میشه از دوره دانشجوییم میگذره من فکر می کنم شما سن بنده رو اشتباه تصور کردی من 31 سالمه
من توی نقل قولم گفتم که البته منظورم خودمه شاید اون قسمتش رو ندیدید.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
آقا منم به سهم خودم یون دادم تو افسردگی..
به عنوان یه برادر کوچیکتر بهت میگم.. گاهی آدم با افسردگی حال میکنه و خبر نداره..در چنین شرایطی یه ترانس ام + چند قوطی + شریک جنسی فاب + شب های لس آنجلس هم واست توفیقی نمیکنه..
آدم فکر میکنه اگه شاد باشه کل معادالاتِ پیشینِ خودشو بهم زده و خودشو دچار نوعی بهران هویت کرده..

پ ن : یه موتور کورسی درست حسابی غیر چینی (یا چینی درست حسابی) چند در میاد؟ بیشتر 90 تا هم نمیخوام باش برم..فقط میخوام از صداش و دنده عوض کردنش لذت ببرم..

ب معنای واقعی کلمه میگی آدم باید خودشو بزنه ب Cunt مغزی پَس! منم یه مدت خودمون زدم ولی آخرش دیدم اون موقع چقدر دنیام کوچیک بوده! اینکه آدم یه روز ب خودش بیاد ببینه روزگاری الکی خوش بوده از 400تا افسردگی هم بدتره!

موتور کورسی چیه! ریس :D تو ایران موتور زیر 35میلیون تومنی نه شیفتر خوبی دارد و نه صدای خوشی دارد زیرا همه محدود میشن ب 1سیلندر و دوسیلندر کره ای چینی هندی وشخمی :D

اگه قرار بود ما هم یه موتور 4 هزار دلاری رو بخریم 5تومن و نخریم 32تومن من الان پی تی نبودم که:D

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
ب معنای واقعی کلمه میگی آدم باید خودشو بزنه ب Cunt مغزی پَس! منم یه مدت خودمون زدم ولی آخرش دیدم اون موقع چقدر دنیام کوچیک بوده! اینکه آدم یه روز ب خودش بیاد ببینه روزگاری الکی خوش بوده از 400تا افسردگی هم بدتره!

موتور کورسی چیه! ریس :D تو ایران موتور زیر 35میلیون تومنی نه شیفتر خوبی دارد و نه صدای خوشی دارد زیرا همه محدود میشن ب 1سیلندر و دوسیلندر کره ای چینی هندی وشخمی :D

اگه قرار بود ما هم یه موتور 4 هزار دلاری رو بخریم 5تومن و نخریم 32تومن من الان پی تی نبودم که:D
پ ن: زرشک... مارو بگو پول ماشین نداشتیم خواستیم موتور بخریم...

هر فکر و دیدگاهی داری رو نگه ش دار ولی کنارش :
یه new tab باز کن..
نشد new window باز کن.
نشد switch user کن
نشد , با soft mode بیا بالا..
سرباز های جنگ جهانی هم توی روزایی که درگیری به اوج خودش رسیده بود ,یه 5 دیقه یی با هم شوخی میکردن یه چهار تا $@$@شعر با هم میگفتن..
حرف من اینه.. هرچقدرم روزای آدم گه میگذرن حداقل دو ساعتش رو واسه دلش بها بده.. جامعه مملو از تنوع شخصیته.. توی این شرایط آدمای شادی که سرشون با یونشون پنالتی میزنه بهترین وسیله برای چند ساعت شاد زیستن هستن..نمونه ش همین مزحک جهرمی که توی پی تی هست :دی

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
پ ن: زرشک... مارو بگو پول ماشین نداشتیم خواستیم موتور بخریم...

هر فکر و دیدگاهی داری رو نگه ش دار ولی کنارش :
یه new tab باز کن..
نشد new window باز کن.
نشد switch user کن
نشد , با soft mode بیا بالا..
سرباز های جنگ جهانی هم توی روزایی که درگیری به اوج خودش رسیده بود ,یه 5 دیقه یی با هم شوخی میکردن یه چهار تا $@$@شعر با هم میگفتن..
حرف من اینه.. هرچقدرم روزای آدم گه میگذرن حداقل دو ساعتش رو واسه دلش بها بده.. جامعه مملو از تنوع شخصیته.. توی این شرایط آدمای شادی که سرشون با یونشون پنالتی میزنه بهترین وسیله برای چند ساعت شاد زیستن هستن..نمونه ش همین مزحک جهرمی که توی پی تی هست :دی

باوو من دارم حرف از محیط و بی عدالتی ها میزنم تو میگی از عتقلاب کوبا!!!!!!!!!

اونایی ک تو جنگ جهانی مردن و اونایی ک خود کوشی کردن کوجا شامغز هاش کوجا! شادمعز هاشم احتمال زیاد بعد مرگ خودشی کردن! رابین ویلیامز با اون عظمت خودکشی کرد!

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
باوو من دارم حرف از محیط و بی عدالتی ها میزنم تو میگی از عتقلاب کوبا!!!!!!!!!

اونایی ک تو جنگ جهانی مردن و اونایی ک خود کوشی کردن کوجا شامغز هاش کوجا! شادمعز هاشم احتمال زیاد بعد مرگ خودشی کردن! رابین ویلیامز با اون عظمت خودکشی کرد!
عدالت؟
به تمامی نا عدالتی ها فک کن.. نا عدالتی هایی که کشف نکردی و کشف کن و بشون فکر کن..
از اون بی گناهی که 20 سالگی رفت زندان و چهل سالگی آزاد شد بگیر تا اون بچه سیاه پوستی که جلو چشش به مادرش تجاوز میکردن و خودشم تا آخر عمر برده بود و خنده های بچه گداهای ولگرد رو که میدید حسرتشونو میخورد...
من شاشیدم تو عدالت.. 30-40 سال دیگه بیشتر نمونده.. توی همین مدت حق خودتو پس بگیر..برو سر کار پول در بیارو همه ش رو خرج تفریح خودتو گی فابت بکن..

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
عدالت؟
به تمامی نا عدالتی ها فک کن.. نا عدالتی هایی که کشف نکردی و کشف کن و بشون فکر کن..
از اون بی گناهی که 20 سالگی رفت زندان و چهل سالگی آزاد شد بگیر تا اون بچه سیاه پوستی که جلو چشش به مادرش تجاوز میکردن و خودشم تا آخر عمر برده بود و خنده های بچه گداهای ولگرد رو که میدید حسرتشونو میخورد...
من شاشیدم تو عدالت.. 30-40 سال دیگه بیشتر نمونده.. توی همین مدت حق خودتو پس بگیر..برو سر کار پول در بیارو همه ش رو خرج تفریح خودتو گی فابت بکن..

اینقدر تحمیل عقاید نکن افتک :D

حیف ک خوابم مییاد وعلا توضیح میدادم فر بخوری تا 1ساعت بگی Who Hitted My Koork? چه کسی کرک مرا دزدید!؟

شب عالی پرتقالی . . .

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
اینقدر تحمیل عقاید نکن افتک :D

حیف ک خوابم مییاد وعلا توضیح میدادم فر بخوری تا 1ساعت بگی Who Hitted My Koork? چه کسی کرک مرا دزدید!؟

شب عالی پرتقالی . . .
به من فحش نده :دی
من حدود یه ماه دیگه تنها میشم..اگه خواستی یه پولی وردار با خودت بیار یه دو هفته ای اینجا بمون دنگات رو بده و دنبال کار بگرد...اصفهان شهر صنعتیه.. کارگای های مرتبط با حرفه تو زیاد توش هست..

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
به من فحش نده :دی
من حدود یه ماه دیگه تنها میشم..اگه خواستی یه پولی وردار با خودت بیار یه دو هفته ای اینجا بمون دنگات رو بده و دنبال کار بگرد...اصفهان شهر صنعتیه.. کارگای های مرتبط با حرفه تو زیاد توش هست..

تو ک بچه آبودان بودی!

من خودم استاکارم ها تو قاب سازی سلطنتی! داداشم االتماس میکنه بیا کارگاه ماهی یک نیم بهت میدم میگه فقط روزی 5ساعت بیا! کارگاه هم سرـه کوچه ست! اما من ب نشان اعتراض و اینکه پول نمیدن برم کستریشن کنم نمیرم!

البته جز مورد کستریشن کمرم ب گاج رفته :( بدن درد دارم اسمی:( پروستات درد دارم شخمی :( کمری م در حد کادیلاک الدرادو:( توهم میزنم میرم تو درو دیوار شخمی:(

ما دیگه عمر مفیدمون تا قبل بلوغ دیر راس بود دیگه ب گاج رفتم :(

یادش بخیر سرـه کار میرفتم ب دوز پزهای اینترنتی م پول قرض میدادم!(هیشکی هم نمییاورد بده!:| ) اما الان ب خاطر 6تومن تنباکو تهدید میکنم ملت رو :( قلیون هم دوض ندارم و معتادش هم نیستم ها ولی میکشم اونم زیاد تا سر درد بگیرم و بلکه خوابم نبره:(

دست رو دلم نذار قورومچییپس :(

تو ک آبودان بودی!

من برم Jerek Off بشم بخوابم . یا کوروش مدد

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
تو ک بچه آبودان بودی!

من خودم استاکارم ها تو قاب سازی سلطنتی! داداشم االتماس میکنه بیا کارگاه ماهی یک نیم بهت میدم میگه فقط روزی 5ساعت بیا! کارگاه هم سرـه کوچه ست! اما من ب نشان اعتراض و اینکه پول نمیدن برم کستریشن کنم نمیرم!

البته جز مورد کستریشن کمرم ب گاج رفته :( بدن درد دارم اسمی:( پروستات درد دارم شخمی :( کمری م در حد کادیلاک الدرادو:( توهم میزنم میرم تو درو دیوار شخمی:(

ما دیگه عمر مفیدمون تا قبل بلوغ دیر راس بود دیگه ب گاج رفتم :(

یادش بخیر سرـه کار میرفتم ب دوز پزهای اینترنتی م پول قرض میدادم!(هیشکی هم نمییاورد بده!:| ) اما الان ب خاطر 6تومن تنباکو تهدید میکنم ملت رو :( قلیون هم دوض ندارم و معتادش هم نیستم ها ولی میکشم اونم زیاد تا سر درد بگیرم و بلکه خوابم نبره:(

دست رو دلم نذار قورومچییپس :(

تو ک آبودان بودی!

من برم Jerek Off بشم بخوابم . یا کوروش مدد
بس بقول رفیقت حاج تتل میخوای تو حال خودت باشی!!
نه نمیخوای پا شی!
من بختیاری مسجدسلیمانم.. اهواز بزرگ شدم و ساکن اهواز بودم.. دوماهی میشه اومدم اصفهان مهمون alalalk71 و همشهری های محترمش هستم.
پ ن : کاش افتک یذره ادب از ایشون یاد میگرفت..انشالا به کوری چشمش بعدا تهران هم خواهم اومد و جاشو تنگ میکنم..

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
بس بقول رفیقت حاج تتل میخوای تو حال خودت باشی!!
نه نمیخوای پا شی!
من بختیاری مسجلسلیمانم.. اهواز بزرگ شدم و ساکن اهواز بودم.. دوماهی میشه اومدم اصفهان مهمون alalalk71 و همشهری های محترمش هستم.
پ ن : کاش افتک یذره ادب از ایشون یاد میگرفت..انشالا به کوری چشمش بعدا تهران هم خواهم اومد و جاشو تنگ میکنم..

بدبختی نمیذارن تو حال خودمون هم باشه!

تتلو خونگی ـه کیه باوو! ببین The Maccabess چی میگه! البته من نمیفهمم چی میگه ولی احساس میکنم همونی رو میگه ک من میگم :D

مخصوصا ترکــــــــه Unkown
http://mp3.li/download.php?d=EYTo0O...IjtzOjEyOiI1LjIzNy4xNDAuMzQiO30=#.VA3jwmMchhE

اینجور آهنگ هارو گوشیدن احساس میکنم الان پشت ـــــــه یه mercury grand marquis 1978 نشستم :( کولن نمیدونم چرا زندگی تو ذهن رو ترجیح میدم ب همه چی :(

فانوسا رفتم بخوابم .. .

بالا